AcasăDezvaluiriAncheteDIICOT a ajuns la Șeful GĂRZII PREZIDENȚIALE din SPP!

DIICOT a ajuns la Șeful GĂRZII PREZIDENȚIALE din SPP!

Secțiunea 1 asigură paza președintelui

”Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. Dosar nr.174/P/2022 – 15.09.2022.

Ordonanță de luare a măsurilor asigurătorii. Procuror Maria Mirabela Viciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, Examinând actele de urmărire penală din dosarul penal cu numărul de mai sus, CONSTAT :… ”.

Ionel Tănase a fost aghiotantul lui Ion Iliescu

Ordonanța procurorului de caz prin care se instituie măsuri asigurătorii cuprinzând o listă de 15 nume. Marea majoritate a acestora fiind funcționari publici care își desfășoară activitatea în cadrul Senatului României. Iar după cum dezvăluia în ”lovitura” din 2 noiembrie, un prim ”nume greu” regăsit în documentul oficial al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova și publicat de ”NAȚIONAL” este cel al chiar șefei Biroului de Audit din cadrul Senatului României.

”7. Miulescu Aurelia”

Totul după ce, după cum rețin procurorii, ”la data de 24.04.2022, Casa de Ajutor Reciproc Moldova IFN, cu sediul în mun. Ploiești, jud. Prahova, a formulat plângere penală împotriva numitei (…) pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, faptă prev. de art. 244 C.p. și fals în declarații, faptă prev. de art. 326 C.p., cu referire la creditele acordate de către instituția de credit ca urmare a înșelării acesteia de către făptuitoare. Cauza a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești cu nr. 2400/P/2022.

Prin Ordonanța nr. 2400/P/2022 din data de 10.05.2022 s-a dispus începerea urmăririi penale in rem privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Prin ordonanța nr. 2400/P/2022 din data de 23.06.2022 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem pentru săvârșirea infracțiunii de (…). În data de 12.07.2022, prin Ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești s-a dispus declinarea competenței de soluționare a cauzei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, unde cauza a fost înregistrată cu nr. 174/P/2022.(…) Prin Ordonanța din data de 12.09.2022 a organelor de cercetare penală, confirmată la data de 13.09.2022, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspecții:

(…) 7. MIULESCU AURELIA, privind săvârșirea infracțiunilor de (…) a solicitat și obținut un număr de 20 de credite la 14 CAR-uri, cauzând un prejudiciu de 857.000 lei”.

Anchetatorii trec la next level

La începutul lunii noiembrie ”explodând” public, în toată presa și confirmată inclusiv de secretarul general al Senatului, liberalul Mario Oprea ”ancheta DIICOT de la Senat”. Ca și confirmarea informației că procurorii au ajuns deja astfel la chiar șefa Auditului din Senatul României, suspecta Miulescu Aurelia.

Generalul Ionel Tănase!

Iată însă că, în ciuda ”asigurărilor” că ”partidul meu” nu va permite și în continuare ”călcarea accelerației” în Dosarul nr.174/P/2022, ancheta procurorilor, fie ei de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova sau a celor anti-mafia de la DIICOT continuă în ritm accelerat. Mai ales că, după primul ”ARV” anunțat în exclusivitate de ”NAȚIONAL”, încă o suspectă s-a ”repatriat” și a negociat cu procurorii semnarea unui nou Acord de Recunoaștere a Vinovăției. Cel în urma căruia s-a ajuns deja la ceea ce pare a fi ”next level” al Dosarului nr. 174/P/2022.

Ținând cont de stadiul declanșării a noii verificări pe noul ”palier” a cărui ”ușă” le-a fost deschisă procurorilor de ultimul ”ARV” – dar, probabil, nu cel din urmă! –nu putem dezvălui public toate informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră.

Totuși, ”să se știe că se știe”, surse apropiate anchetei susțin că urmează a fi audiat nimeni altul decât generalul Ionel Tănase, fostul șef al Secțiunii 1 din cadrul Serviciului de Protecție și Pază și aghiotantul personal al președintelui Ion Iliescu!

Cel care, la data desfășurării activității infracționale a ”Grupului” de la Senat ar fi fost director general al Direcției Control din cadrul Senatului României. Documentele puse la dispoziție procurorilor de către instituțiile financiare păgubite probând deja că sute de credite au fost obținute prin prezentarea unor adeverințe false, purtând însă ștampila… Direcției Control! Deja doi dintre funcționarii de la Cabinetul generalului Tănase primind ”oferta de nerefuzat” de a colabora cu procurorii de caz în acest dosar exploziv.

author avatar
Catalin Tache
7.011 afisari

41 COMENTARII

  1. Tanase iar a lus botul la vrajeala unei femei…😅nu a mai avut bani si atunci i-o fi dat Aureliei stampila sa o puna pe adeverinte false

    • IA UITE AICI..UITE LUNA UITE CARUL…UITE DRAMBA LU FRATELE CA ARTZARUL….SE DAU DERBEDEII LA MANCARE INTRE EI…NU MAI E C-A-C-AT SUFICIENT PENTRU TOATE BACTERIILE…Ultima actualizare: 04/12/2022
      Doi agenţi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost reţinuţi pentru operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia, ei construind imobile pe care le vindeau, obţinând astfel profit, informează, miercuri, un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.
      Potrivit sursei citate, cei doi poliţişti sunt acuzaţi de efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană şi delapidare.
      https://4media.info/inca-doi-politisti-au-fost-arestati-in-cine-sa-mai-ai-incredere/

    • ASADAR…ASTA E STAPA-NA-TU…Lucian-Silvan Pahonțu…SHTII CARE E IRONIA…LUCIAN…FRATELE LUCI…ADICA LUCIFER….IA PERSONAL TREBURILE ASTEA…SI E URAT CU DRACI CU TOT…SHTII CE E FRUMOS…GIUGIUC…DIN POZA ASTA DEDUC CA STAPA-NA-TU E INSURAT…PROBABIL ARE SHI COPII…I-A FACUT FRATELE SAFTEAU LUI SILVIAN…L-A BELIT LA CIOCAN…VA PUPA FRATELE PE TONTZI SI TOTZI🥵🤢🤡🐍👽🤬👻💀👿😱🔥☠👺😡👹😈🏴‍☠️🧨
      https://veghepatriei.wordpress.com/2022/12/04/mergeti-si-discutati-cu-tiga nu-de-pahontu-de-la-spp-tot-sistemul-stie-cine-e-asta-despre-ce-va-spun-acum-catalin-a-afirmat-pe-blogul-lui-ca-in-anii-90-alaturi-de-nicolae-berechet-din-pitesti/

    • CICA TRAFIC DE OBIECTE BISERICESTI…PAI TOT TRAFICANT TRAFICAT IL LASA SHI FRATELE…VA PUPA FRATELE MEU CAZUT🐍🤡🔥☠👺👽🤬😡👹👻💀😈🧨😱👿🏴‍☠️🥵🤢
      „Catalin a afirmat pe blogul lui ca in anii ’90, alaturi de Nicolae Berechet din Pitesti, faceai trafic cu icoane si obiecte bisericesti. Este adevarat?” Sa vedeti tiga nu’ cum se albeste de frica, priviti ce ghiul avea pe deget…

    • @SPP ist 2022-12-04 18:40 18:40:14
      „ajura”
      AM UITAT…ADICA M-AM PREFACUT…INAINTE SA-TZI MAI STRICE ASTHIA ROSTUL DE LA OI CU INTERNETUL POLITICA MASONERIA SHI SIGURANTZAREA SECURIZATA…VEZI PE UNDE SE REPETA CLASELE ||| |V….CA NICI 2 CLASE MAI MULT DECAT TRENUL NU AVETZI…NU TREBUIE SA FACETZI COMENTARII LITERARE PE AICI SAU SA STITZI PERFECT GRAMATICA…SHI AIA SE INVATZA PANA IN CLASA OPTA….VEDETZI CA SHI DIPLOMELE VOASTRE DE 4 CLASE PRIMARE….SUNT „PLAGIATE”…SAU „PLASTROGRAFIATE”….VEDETZI CE INSEMNA ASTEA…..ASHTEPT SA MA INJURATZI…CA AM PRICEPUT EU CA VA PLACE SA MA INJURATZI DE MAICA-MEA MOARTA….SHI MORTZII VOSHTRII…..FRATELE MEU…DA SHI TU PREVENTIV COERCITIV NISHTE BELITE LA MORTZII LOR….SI ASA SUNTEZTI MULTZI DEGEABA PE LUMEA ASTA…

  2. Valica , felicitari , da-i inainte , zob faci ziarul National, are sa-ajunga mai rau ca blogu „De veghe patriei ” ….!!!

  3. ALT LABAGIU CU FURACIUNI SI LABARELI,DE OAMENI DE NIMIC.
    AM SCARBA SI URA,FATA DE ACESTI SOBOLANI,NUMAI
    PENTRU HALEALA,BAUTURA SI FUT A I.AR FI BINE SA CRAPE IN SURCELE.
    NENOROCITII RATATI IN CIVILIE,SE APUCA DE BATAI,PISTOALE,

  4. TANASE,CARE PUTERNIC SI-O BAGASE.ADANC,TOT MAI ADANC.
    TANASE CARE FURASE OASE DIN CASELE LUI OHANASE.
    BAI TANASE,DUTE IN CLOSETEL AZMERICII HOATE.
    BA,TANASE,CINE TI-O TRASE CU AGHIOASE.
    SICTIR TANASE,CARE SE PISASE

    • @Anonim 2022-12-04 22:02 22:02:50
      In nici un caz…..Dl Catalin Tache e Jurnalist Ziarist Om de Presa fost Ofiter De Informatii
      Eu Sunt Inginer de vreo 23 ani…
      Doar ca acum am schimbat un pic domeniul….
      Fac Voluntariat Pentru Cei de la Pompele Funebre….
      Si Am Nishte Colive De Mancat….
      Listele Sunt Facute….Pe Baza De Sange…Legaturi De Sange…
      Asadar Nici O grija…Aici E un Loc Placut Pentru Marketing Targetat…Ii Reprezint Umil si Modest Pe Fratele Cazut 👿😈 si Sotia Lui☠💀
      Sa aveti o seara….Asa Cum Merita Fiecare…Clipa

        • @Gica contra sistemului 2022-12-04 22:32 22:32:55
          Niciodata….Asha E La Fratele…Nu Se Doarme Nu Se Discuta Nu Se Comenteaza Nu Exista Bucurii Sau Satisfactii…W Prea Multa Treaba>>>>Prea Multe de Facut…Prea Multzi Fraieri De Executat…
          Nimeni in afara de Fratele….

      • NENE, ai cumparat cumva ziarul Natioanal ??? Ai amanetat cumva comentariile si nu stim noi ??? Te numesti si Mafalda, de le stii pe toate ??? Mai lasa_ne sa ”traim” si noi ca ne-am saturat de mutra matale, de scrisul cu litere mari (scris de analfabet), de comentariile zero barat cu care ne disperi. LASA_NE !!!

  5. Cum a ajuns Tănase director? Çine l-a susținut(numit) îi va fi și avocat?!
    Liderul grupului PSD din Senat ne poate spune cum l-a numit pe Tănase pe postul de director? Dar sincer,fără minciuni și”gulgute”. Nu-i ajungea pensia de general lui Tănase și s a angajat pe un venit mai mare ca pensia.Câtă m(s)ilă îmi produce legea asta dată pentru șmecheri…
    De data asta lui Tănaseîi vor scădea pretențiile și gradele.
    Uite că cineva( un ziarist)a avut curajul să calce pe mușuroiul din Senat.
    Aștept să se facă anchetă și pentru diplomele de la diverse facultăți obținute du mulți angajați, care nu au dat pe la facultate,dar erau prezenți și la serviciu și la examene în același timp, apoi au fost promovați în funcții incredibile și pe bani uimitor de mulți.
    Că d-aia nu merge nimic vine în țară asta,că ajung în funcții de conducere oameni care înșală, fură,mint.
    Tache,mă auzi? Verifică toate diplomele începând cu angajații de la președintele Senatului( măcar cei care au fost în funcții în ultimii 5 ani) și apoi extinde la tot Biroul Permanent și comisii,chiar și la șoferi,să vezi ce surprize veți avea și ce bănet se scurge pe salarii.
    Bravo,celor ce au descoperit mizeria din Senat!

  6. scriu toti ”DIICOT” dar pe spatele unui politisti din poza pe uniforma scrie ”DICOT ” hotarati-va

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger