AcasăDezvaluiriDezvăluiri șocante: Nuțu Cămătaru, mason! Frate de lojă cu judecătorul din dosarul...

Dezvăluiri șocante: Nuțu Cămătaru, mason! Frate de lojă cu judecătorul din dosarul său! – GALERIE FOTO

Dezvăluiri șocante: Nuțu Cămătaru, mason! Frate de lojă cu judecătorul din dosarul său!

Judecătoarea Camelia Bogdan, exclusă de două ori din magistratură, dar cu un „palmares” impresionant (condamnări grele în dosare sonore, inclusiv ICA/ ”Telepatia”), iese din nou la rampă cu o serie de dezvăluiri șocante.

Una dintre ele îi vizează pe judecătorul Ionuț Matei, de la Înalta Curte de Casație și Justiție, și pe Ion Balint, mai cunoscut drept Nuțu Cămătaru, lider al lumii interlope bucureștene. Camelia Bogdan vorbește pe șleau despre presupusa apartenență a celor doi, judecătorul Ionuț Matei și Nuțu Cămătaru, la masonerie!

Camelia Bogdan a făcut aceste declarații explozive într-un interviu pentru pressone.ro. Ea susține că, din informațiile avute, judecătorul Ionuț Matei și Nuțu Cămătaru ar fi chiar „frați” într-o lojă masonică!

Redăm, integral, pasajul în cauză:

– Cum poți să fii judecător și să faci parte din masonerie?

– Se întâmplă, vedeți dumneavoastră. La noi, trebuie văzut cu cine este în lojă. Din informațiile care există, avem și mulți masoni de bună credință. Cum este cazul city managerului de la Oradea, care a devoalat ce se întâmplă în loje și cum a decăzut această instituție la noi.

S-a transformat într-o instituție de interes public, deoarece au primit terenuri de la stat și este deturnat scopul în ideea săvârșirii de infracțiuni. Sunt și alți judecători în aceste loji, despre care nu se scrie nimic. Ei pot fi «frați» cu cei pe care îi judecă. Am înțeles că e și Nuțu Cămătaru în lojă. El a fost judecat de domnul judecător Ionuț Matei, membru în aceeași lojă.

Nu ai, ca judecător, niciun motiv să nu-ți declari apartenența la masonerie. Se încalcă legea. La noi, este o condiție sine qua non să fii servil, supus, cu capul plecat.

Cum îmi spunea un judecător, acum membru la Înalta Curte: fă-te și tu că nu vezi!”.

Cine e judecătorul Ionuț Matei

De altfel, în urmă cu mai mulți ani, Adevărul scria despre judecătorul Ionuț Matei că ar fi făcut parte şi din completul care a redus pedeapsa lui Nuţu Cămătaru de la nouă ani de închisoare la doar doi ani, şapte luni şi 17 zile.

Iar România Liberă anunța, tot în 2008, că judecătorul Ionuț Matei a ajuns să fie cercetat de inspectorii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) deoarece a redus pedeapsa lui Ion Balint, zis Nutu Cămătaru, ”prin anularea unor probe considerate legale de către Curtea Constituțională”. Și că ”în motivele de recurs, procurorii au susținut atunci că instanța de judecată condusă de Matei a comis „un exces de putere” prin anularea interceptărilor convorbirilor telefonice – probele de bază ale dosarului –, considerate perfect legale de către Curtea Constituțională (decizia 766 din 7 noiembrie 2006).”

author avatar
Andrei Coman
2.258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger