AcasăDezvaluiriAncheteDENUNȚ ȘOC despre FRĂȚIA PROCURORILOR DNA: ”TREI ZEROURI ADĂUGATE”!

DENUNȚ ȘOC despre FRĂȚIA PROCURORILOR DNA: ”TREI ZEROURI ADĂUGATE”!

Procurorul Cazacu și avocata Calagiu sunt un cuplu OFICIAL!

Pe 28 septembrie 2023, procurorul militar anticorupție Radu Mițăiță Cazacu și avocata Elena Theodora Calagiu confirmau oficial, unindu-și  destinele, dezvăluirea noastră privind vechea stare de concubinaj în care oricum trăiau și în urma căreia a rezultat și un copil.

CONTRACTE de asistență juridică

Astfel că, începând cu data de 28 septembrie 2023, îi va fi ceva mai greu temutului procuror de la DNA – Militar să își convingă colegii că ”habar nu are” cine este avocata care a semnat, pentru doar câteva minute de reprezentare,  contracte de un milion de euro, la parterul unui bloc. Acolo unde, după ce au fost audiați de procurorul Cazacu tatăl, suspecții ”reevaluați” în martori au venit la Calagiu mama, pentru a fi reprezentați de aceasta!

Seria de ”lovituri” în care am dezvăluit și probat cu fotografii și documente halucinanta axă conjugalo – profesională procuror – avocat spre care erau ”redirecționați” suspecții audiați transformați în martori luând acum o cu totul altă turnură.

Pentru că, în ciuda tuturor hărțuirilor, continuăm publicarea documentelor și declarațiilor OFICIALE intrate în posesia noastră! Cu toate că, ani de zile, procurorii militari, anticorupție și de la structurile civile au făcut ”zid”, alături de ofițeri ai serviciilor secrete, notari publici, magistrați și ofițeri de poliție judiciară în fața dezvăluirilor cu privire la Dosarul ”Frăției Procurorilor”!

DOCUMENTE depuse de acum păgubitul Pavel Marin în instanță

Numai că, acum, una dintre ”uneltele” răzbunătoarei ”FRĂȚII”  a scris totul! A depus documente! Și a semnat!

Așa că procurorul șef Marius Voineag nu trebuie decât să parcurgă incredibilul ”autodenunț” pe care îl publicăm astăzi. Și să decidă ”oportunitatea” dacă activitatea Direcției Naționale Anticorupție merită sau nu o astfel de ”palmă”…

Rezumatul fiind cât se poate de simplu: Pavel Marin a fost anchetat de procurorul Cazacu. După audieri, acesta a ieșit doar martor și s-a deplasat la cabinetul de avocatură al  concubinei procurorului, la acea dată,  mama a fetiței și actuală ”doamnă Cazacu” pentru a semna un contract halucinant. Pavel și asociatul său aflat în aceeași situație urmând a achita în total aproximativ 1.300.000 de euro pentru ”asistență juridică” la… Poliția Giurgiu.

Consoarta procurorului avocata suspecților anchetați de acesta

Numai că, între timp, iată că ”gașca” s-a spart… Nu vom spune astăzi din ce motive… Și Pavel Marin a depus la Judecătoria Giurgiu declarații în care acuză că i-a fost șmenuit contractual, prin adăugarea a trei zerouri la suma convenită”!!!

AVEM CONTRACTELE DE UN MILION DE EURO!

”Către JUDECĂTORIA GIURGIU

DOMNULE PREȘEDINTE

Subsemnatul PAVEL MARIN, domiciliat în Mun. Giurgiu, str. (…), jud. Giurgiu, posesor al CI seria (…), nr. (…), eliberat de (…), CNP (…), în calitate de contestator,

În contradictoriu cu: CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURĂ ȘI INSOLVENȚĂ – CALAGIU G. ELENA – THEODORA (denumită în cele ce urmează „CABINET/UL”) cu sediul în Mun. Giurgiu, str. (…), jud. Giurgiu, CUI (…), reprezentat prin avocat titular CALAGIU ELENA – THEODORA, în calitate de intimată,

Formulez în temeiul art.712 și urm Cod proc civilă, prezenta

CONTESTAȚIE LA EXECUTARE

Împotriva tuturor actelor de executare silită efectuate în cadrul dosarului de executare silită NR. 378/2023 aflat pe rolul BEJ IORDACHE RAMONA – LUCIA solicitând astfel:

1.    Constatarea prescripției dreptului de a obține executare silită și anularea executării ce face obiectul dosarului de executare  nr. 378/2023 având în Vedere că a intervenit prescripția dreptului de a obține executarea silită a Contractului de Asistență Juridică nr. 02637/19.08.2019;

2.    Constatarea nulității absolute a contractului de asistență juridică și anularea executării silite ce face obiectul dosarului de executare nr. 378/2023 având în vedere suma NEREALĂ menționată în contractul de asistență juridică nr. 02637/19.08.2019;

3.    Anularea tuturor actelor și formelor de executare efectuate în dosarul de executare nr. 378/2023, inclusiv a încheierii nr. 6065 pronunțată de Judecătoria Giurgiu în Ședința din Camera de consiliu din data de 10.10.2023 în dosarul nr. 15405/235/2023;

4.    Suspendarea executării silite demarate în dosarul de executare nr. 378/2023 până la soluționarea prezentei contestații;

5.    Întoarcerea executării silite demarate în dosarul de executare nr.378/2023 și restabilirea situației anterioare

6.    Obligarea intimatei la plata tuturor cheltuielilor de judecată ocazionate de introducerea prezentei cereri( taxa de timbre, onorariul de avocat, cheltuieli fotocopiere dosar execuțional).

I.                CHESTIUNI PREALABILE

1.    Competența instanței

2.    Atașarea dosarului de executare

II.        ÎN FAPT

III.                La data de 19.08.2019 între subsemnatul în calitate de client și CABINET s-a încheiat Contractul de Asistență Juridică nr. 02637/2019 (denumit în cele ce urmează ”CAJ” având ca obiect : Asistența juridică și reprezentare Poliția Giurgiu – Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu dosar 122/P/2019. Pentru serviciile juridice menționate subsemnatul am stabilit un onorariu de 180 de euro pentru care am semnat acest contract de asistență și reprezentare. În baza acestui contract, am fost asistat în luna august 2019 la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, în dosarul nr. 122/P/2019, urmând ca, ulterior, să fiu asistat de alt avocat.

Precizez că acest contract NU mi-a fost înmânat niciodată în original, și NICI NU A FOST EMISĂ VREO FACTURĂ PÂNĂ ÎN PREZENT.

Cazacu cu dosarul la mașina anchetaților Și în sala de judecată dar alături de aceștia nu la bară pentru a îi acuza

În data de 18.09.2023 am primit prin poștă factura nr. 15/13.09.2023 și scadentă la aceeași dată emisă de CABINET către OMEGA CONSULTANCE SRL pentru suma de 894.600 lei ( tva inclus) și nicidecum factura pe PAVEL MARIN, presupusul client care ar fi încheiat contractul de asistență juridică pentru suma de 180.000 euro, iar la 19.10.2023 am primit o înștiințare privind măsura popririi asupra tuturor conturilor subsemnatului cât și a subscrisei OMEGA CONSULTANCE SRL, în calitate de terț poprit, înștiințare emisă de BEJ (…) pentru suma de 180.000 euro.

Fac mențiunea că am fost șocat de suma menționată pe presupusul contract încheiat,întrucât așa cum am precizat mai sus, NU mi-a fost înmânat originalul și nici măcar un tipizat sau vreo copie, ba mai mult NU am semnat niciodată un contract pentru o asemenea sumă, sumă pe care NU O RECUNOSC și voi înțelege să fac toate demersurile necesare în această privință.

Drept urmare, în data de 30.10.2023 am transmis Notificare de denunțare unilaterală a PRESUPUSULUI contract de asistență juridică încheiat și pus în executare, întrucât NU RECUNOSC suma cuprinsă în acesta (atașez dovada notificare transmisă), fapt menționat și în notificarea transmisă.

De asemenea, din analiza contractului de asistență juridică încheiat se poate observa clar, pe lângă multe alte neregularități, că suma menționată la „art.2 Onorariul art. 2.1 Onorariul convenit este în suma de 180.000 euro” ESTE TRECUTĂ ULTERIOR; respectiv, CIFRELE DIFERĂ, SUMA INIȚIALĂ  ESTE 180 EURO LA CARE CELE TREI ZEROURI ADĂUGATE SUNT EVIDENT TRECUTE ULTERIOR ȘI CHIAR CU OCHIUL LIBER SE OBSERVĂ MODALITATEA DIFERITĂ DE SCRIERE A ZEROULUI DE LA SUMA 180 FAȚĂ DE CELELALTE TREI ZEROURI. În acest sens, vom pune în Vedere instanței să solicite pârâtei să prezinte, în original, Contractul pentru a fi supus unei analize grafoscopice”.

ULTIMA ORĂ! AM INTRAT ÎN POSESIA FILMULEȚELOR CARE VOR ARUNCA ÎN AER ”FRĂȚIA PROCURORILOR”!

author avatar
Catalin Tache