AcasăDezvaluiriCatalin TacheDemonstratie de forta in fata Budapestei: Rezervistii din toate armele, mobilizare fara...

Demonstratie de forta in fata Budapestei: Rezervistii din toate armele, mobilizare fara precedent !

In ciuda caniculei, politistii de proximitate alearga cat e ziua de lunga, batand la usile a zeci de mii de romani. Dar nu pentru ca infractionalitatea ar fi explodat brusc, ci doar pentru ca trebuie, de urgenta, sa inmaneze ordine de mobilizare unui numar impresionant de rezervisti.

Iar graba cu care are loc aceasta actiune fara precedent se vrea, dupa cum sustin sursele noastre, o demonstratie de forta a autoritatilor de la Bucuresti fata de Budapesta.  Operatiunea a primit unda verde si de la Bruxelles, unde aroganta manifestata tot mai fatis de catre premierul ungar Viktor Orban este  inghitita din ce in ce mai greu de catre inaltii comisari europeni. In acelasi timp insa, reactualizarea bazei de date cu toti cei care au „slujit patria”, indiferent de arma, nu pare sa fie o simpla cacealma. Pentru ca, dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, structurile speciale romanesti au luat inca din urma cu cateva luni masuri de-a dreptul exceptionale de securitate in Transilvania, monitorizandu-i la sange pe cei considerati posibili agitatori ai „partenerilor”  din serviciile unguresti.

SRI, in alerta maxima

Partidul Jobbik, condus de Vona Gabor este cel mai radical din Ungaria

Nu este data de 15 martie, in care spiritele nationaliste sa nu se inflameze in Transilvania. In acest an insa, dincolo de obisnuita retorica politica, serviciile secrete romanesti au intrat in stare de alarma maxima, in Harghita, Mures si Covasna fiind trimis, pentru prima oara dupa multe vreme,  un adevarat grup de comanda format din conducatori a mai multor arme si structuri. Iar cu toate ca „Ziua Z” a trecut fara incidente majore, monitorizarea zonelor sensibile si a extremistilor suspectati ca ar putea fi folositi pentru provocarea unor incidente interetnice a continuat la un nivel ridicat, nemaiintalnit pana acum. Practic, fara sa se recunoasca oficial acest lucru, SRI a operat conform unui cod „iminent” de producere a unor posibile atentate la siguranta nationala.

Reactie fulgeratoare

Traian Basescu a dat un avertisment dur Budapestei

Potrivit informatiilor noastre, si in prezent situatia din zona de vest a tarii este considerata la fel de ingrijoratoare. Astfel ca grupul interoperativ infiintat pentru 15 martie continua sa isi desfasoare activitatea si acum. Strategia serviciilor secrete presupunea o actiune de intimidare a Budapestei, in cazul in care situatia ar escalada. Ceea ce tocmai s-a intamplat, prin agresiunea fara precedent impotriva statului roman,  deocamdata doar la nivelul declaratiilor lui Vona Gabor, liderul partidului parlamentar Jobbik. Iar reactia Bucurestiului a venit imediat. Astfel, in timp ce presedintele Traian Basescu avertiza public Ungaria, in Romania incepea deja distribuirea unui important numar de ordine de reincorporare provizorie. Planul a fost pus in aplicare imediat, politistilor de proximitate revenindu-le misiunea de a distribui personal, cat mai rapid cu putinta, chemarile la „catanie”. Cum principalii vizati de aceasta mobilizare sunt fosti angajati din structurile speciale din sistem si ai altor arme de elita,  demersul oficialitatilor de la Bucuresti spune mult. De altfel, mesajul subliminal astfel transmis pare sa fi fost priceput imediat la Budapesta,  care a si batut in retragere. Deocamdata, cel putin.

author avatar
Catalin Tache
12.447 afisari

16 COMENTARII

 1. Este corect si binevenita aceasta actiune.
  Dar mai mult de atat,si noi civilii trebuie sa mergem in zona, in grup cat mai mare,la cumparaturi, in excursii,in vizita la fratii nostri..si chiar plimbandu-ne in tara noastra, in acele judete in care ungurii se cred stapani
  Sa vorbim tare si apasat romaneste in toate magazinele, institutiile si in toate locurile turistice din acea zona fierbinte,cum crd ei ca este

 2. Va intreb: sunteti siguri ca besescu are toate tziglele pe casa ? Sunteti siguri ca are discernamantul si legitimitatea necesara sa se pozeze in uniforma MApN, amenintand ? Nu-i vorba, ungurasii trebuiau pusi la punct, dar nu de besescu, pentru ca el a ajuns DOAR presedintele ungurilor, ei l-au scapat la suspendare. Fireste, „serviciile” se pot lansa in orice aventuri cu iubitul lor comandant suprem, au facut-o deja. Insa nu pleci la razboi de doua ori, pleci DOAR o singura data. Aventuri militare am mai avut, cine stie, poate ne mai trebuie una. Nu de alta, dar poate ne ducem sa confiscasm recolta de struguri a Ungariei, ca altceva nu vedem ce am putea face acolo. Ceea ce trebuia rezolvat cu seriul, sa pozeze, sa filmeze si sa inregistreze, apoi cu Politia, care invita la audieri, cu Parchetul, care ia la intrebari, se rezolva aum cu armata ?!?!?!Cand capul sefului e dereglat, si sunt semne in acest sens, subordonatii isi iau masuri de precautie. Cipciripciiiipciipcirrrrip, zboara stolul de pasarici !

 3. O stire mai inepta si mai falsa decat aceasta…mai greu….voi chiar nu mai aveti ce scrie de mintiti lumea ? Autorule si tu redactorule, sunteti jalnici !

 4. Sunteți cu capul dacă transmiteți asemenea mesaje populației. Ar trebui să dovediți măcar cu un ordin de încorporare ceea ce scrieți, dar … trăiască manipularea proștilor !

 5. Fratilor !Sunteti nebuni? V-au tampit „antenele”?Nu realizati ca-si bat joc de voi?
  Regret ,dar aveti guvernul pe care il meritati!

 6. Se vede cu ochiul liber ca Budapesta continua politica Hortista 1940/1944 asa ca trebuie o replica pe masura,adica a demonstra ca suntem vii si stim a invata din expierenta istorica…Replica politica trebuie urmata de cea diplomatica adaptata principiilor europene!

 7. M-am saturat de asemenea stiri – „bomba”, ce nu respecta principiile deontologiei jurnalistice, respectiv existtenta a CEL PUTIN 3 (TREI)surse CONFIRMATE. Asemenea stiri diversiuniste sunt aruncate pe piata mass-media, doar, doar, vor contribui ATAT la „resuscitarea” unor publicatii online aflate in stare de…metastaza generalizata, CAT SI la generarea unei animozitati ARTIFICIALE intre Romania si Ungaria, respectiv la deturnarea atentiei opiniei publice de la gravele probleme din domeniile economic, social, sanatate, educatie, etc. cu care se confrunta, in prezent, Romania, datorita INCOMPETENTEI guvernului ponta si majoritatii parlamentare usl care, de peste un an de zile, se afla intr-o PERPETUUA VACANTA ! .
  SA VA FIE RUSINE, E-NATIONAL !

 8. Fotografia cu Presedintele Traian Basescu in uniforma a fost facuta in Kandahar. Cu ocazia vizitei in baza militara a Romaniei .

 9. sint politist la o sectrie din bucuresti si confirm ca saptamina asta a trebuit sa ducem gramada de ordine pt rezervisti, ff multe

 10. Nu sunt ordine de chemare la incorporare. Sunt pentru verificarea situatiei militare si se face din 10 in 10 ani. Nu este vorba de nici o mobilizare a rezervistilor.

 11. Eu sunt evreu. Şi contează. Fiinfcă acţiunea României are suport Candaian şi American ,inclusi pe cel al Statului Sionist Israel. Israelul are intenţia de a pune la punct Budapesta printr-o demonstraţie de forţă a unei COLAIŢII din cadrul NATO.Acele naţiuni care cred că Israel este POPORUL ALES,Naţiunea Bibliei, poporul lui Moise şi Iisus. Israel a solicitat lovituri aeriene asupra fiefurilor Jobbik din Ungaria,sau o demonstraţie de forţă. Uniunea Europeană a aprobat doar a doua variantă. Adică patrulări de blindate NATO pe teritoriul Ungariei,cu sau fără acordul Acestei ţări. Şi Zboruri „Raffale” valuri sucesive la înălţime foartemicădeasupra oraşelor mari ale Ungariei. Franţa,USA,Canada,Austria şi Israel au început asemnea manevre. Scopul este descurajarea unor ţări să instaureze un REGIM ANTI DEMOCRATIC DE TIP NAZIST FASCIST. Toate onorurile le-a oficializat simpatica naţiune austriacă. Austria a intrat cu corpul 4 de Armată Bindate şi armură Grea „LUTZ” şi „SHONEBOURG” pe terirotiul Ungariei alături de blindate israeliene din corpul 3 Armată de asalt urban „GOLANI” din cadrul trupelor IDF Zahal. Ideea acestei acţiuni este să intri brutal în acţiune de oc maxim 5 km în interiorul statului „dresat”. Acţiunea se numeşte în termeni militari „dresaj şi docilizare”. Scopul este de a înspăimânta naţiunea Ungară,civilii de spectrul unui război sau a unor trupe de ocupaţie,staţionate în Ungaria. Şi de a descuraja populaţia civilă şi instituţiile oficiale ale statului. Până la punctul denumit „Apost ” .Răspunsul la alertă,când Armata ungară presată de spaima civililor învinovăţesc singuri Garda Ungară (Nungar Garda) şi pe Jobbik. „Dresajul se bazează pe şoc şi distribuire media. Este mai mult un spectacol de forţă. Şi câteva garduri de sârmă ghimptă dărmâte de tancuri şi aviaţie.Cam atâţt. Dar imaginea brutală a unor tancuri care iau sub şenilă brada patriei tale cu tot cu gardurile de graniţă este şocantă şi plină de groază lşi efect cinematografic .Rămân întipărite în mintea civililor. La acst „Dresaj” participă şi România în cadrul alianţei NATO.
  Pe listă mai sunt Olanda,Eleveţia şi Filanda. NATO are pe listă asemnea acţiuni militare care au scopul să amintească unor ţări europene de „1940-1944 Debarcarea din Normandia”. Semnalul este menit să oblige în stare de şoc unele naţiuni şi popoare ,ca să înţeleagă , că la astfel de acţiuni se pot întoarce din nou şi ruşii şi australienii. Care au avut pe continent trupe şi baze militare 50-60 de ani împreună cu americanii.Olanda şi Finlanda deşi pozează în cele mai democratice naţiuni . Sunt binecuonscute ca ţări cu simpatii fasciste la nivelul populaţiei. Mesajul este simplu .Cine ignoră şi abuzează se permisivitatea şi toleranţa excesivă a Uniunii Europene ;poate primii rispota deloc permisivă a ALIANŢEI NATO.

 12. Armata română procedează bine.Chiar dacă nu toţi românii sunt de acord . România este ALIAT şi stat membru în ALIANŢA NATO . Este aliat cu Israel,USA ,Canada,Australia şi restul statelor Europene din NATO .Iar Preşedintele Băsescu , este una din puţinele cazuri când cu adevăratîşi îndeplineşte atribuţiile de Şef de Stat major şi Comandant suprem al Forţelor Armate şi de Preşedinte.Este drept că atât de rar face acest lucru,încât pbserv sin potări că mulţi români cred că este vorba de o „NOUĂ GAFĂ!” Uitasem să spun că genul acesta de acţiuni ar trebui să le apreciaţi la maxim. Au menirea de a împiedica războaie reale cu muniţie de război. Ţara pedepsită primeşte un asemnea „na na la funduleţ” foarte cinematic ,menite să le descurajeze psihologic să comită derapaje naţionale de la democraţie. UE nu are o structură militară proprie de apărare. iar legislaţia UE este foarte amabilă şi exccesiv de permisivă. NATO a luat în calul scenariul,în care după aderare la UE ,unele state să dorească istaurearea unor dictaturi militare sau personale sau a unor regimuri totalitare de tip Fascist cu scopul de a Influenţa Uniunea Europeană.Sau de a repeta istoria cu invazia Austriei,Poloniei şi a Franţei în timpul lui Hitler.

 13. Ala, cu nume lung si cretz. Esti putin cam lipsit de simtul masurii, nu ti se pare ? In civilie, pe la universitatile in care am umblat, am studiat si nitica psihologie. Un pic de paranoia, dublata de… stii tu ce. Se vede din text si din alte lucruri. Iei si tratament ?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri