AcasăDezvaluiriCatalin TacheDE LA UCRAINENI VIN DROGURILE! Vă este frică și să o spuneți!

DE LA UCRAINENI VIN DROGURILE! Vă este frică și să o spuneți!

Poate să își ridice Ursula cu Roberta poalele marilor familii politice în cap, să își folosească toate farmecele de cele mai puternice lidere europene, să apese până la podea ”pedalele” Comisiei Europene și ale Parlamentului European, că ministrul de Interne austriac tot nu ne va băga în Schengen!

Cel puțin până ce Viena nu va primi un răspuns nu ”siropos” și plin de angajamente patriodarte, ci unul strict tehnic, cu privire la întrebarea pe care a adresat-o încă din luna noiembrie a anului trecut ”partenerilor români”! Și anume când au de gând instituțiile de forță ale statului român dacă nu să stârpească, atunci barem să declanșeze lupta cu traficanții de droguri ucraineni care au ”umplut” România cu marfa adusă strict pe ruta românească!

Cine are ”cojones”?

Pe întreaga și întinsa ”felie” frontalieră dintre Ucraina și țara noastră neexistând nici măcar un singur polițist, fie el de frontieră, antidrog sau de combaterea crimei organizate, procuror, vameș sau ofițer de informații care să îndrăznească să îi confrunte pe atotputernicii rackeți ucraineni! De ce? Pentru că știu că ”nu au voie”! La fel după cum nici piloții Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne nu au voie să facă zboruri de recunoaștere, pe timp de noapte și cu tehnica de termoviziune de la bord activate, pe frontiera de nord cu Ucraina! Sau membrii nenumăratelor structuri de combatere a contrabandei și traficului care își desfășoară activitatea în Portul Constanța să treacă și containerele ucrainene prin ”scanere”…

Așa că oricum mult prea puținii polițiști sub acoperire specializați și procurori DIICOT de asemenea vor alerga zi și noapte după ”puii de drogați” din marile orașe, dacă niciun ”bărbat de stat” român nu are ”cojones” să ordone și ca drogurile aduse de ucraineni în România să fie oprite încă din zona transfrontalieră!

Rackeții ne vor în Schengen!

Barem pentru a îi mai liniști astfel pe omologii austrieci și nu doar că, odată intrată în Spațiul Schengen, România nu o va face cu tot cu ”povara” rețelelor ucrainene de trafic de droguri. Rackeții ucraineni așteptând mai mult ca orice alt român intrarea țării noastre în Spațiul Schengen! Pentru că, odată intrați în Bucovina, Maramureșul istoric sau Portul Constanța, marfa acestora va putea fi automat distribuită, la preț cel puțin triplu, în toată Europa occidentală!

Polonia, STOP GAME!

Ceea ce o știu prea bine și alții… Conform unui raport informativ de ultimă oră intrate în posesia noastră, România devenind de câteva luni unica poartă larg deschisă pentru rackeții ucraineni traficanți de droguri. Toate celelalte state membre ale Uniunii Europene luând deja măsuri draconice de Securitate pentru a opri mafia ucraineană până ce nu este prea târziu. Astfel că, după primirea pe covorul roșu a milioane de ucraineni, autoritățile poloneze au desemnat drept ”ținte prioritare”, pentru a fi supuse la controale inclusiv corporale amănunțite, orice ”refugiat” ucrainean. Inclusiv containerele ucrainene de marfă fiind supuse, la frontiera poloneză, unor controale de risc suplimentare…

Droguri ucrainene, nu teniși chinezești!

Și uite cum, în disperarea de a mai liniști tulburatele ape europene în ceea ce privește penetrarea ”viitoarei frontiere comune europene” de către rackeții ucraineni, demnitarii noștri au declanșat operațiunea pe care o știu ei cel mai bine… Așa că structurile au început să se îndemne una pe alta, ”fă -te că lucrezi”! Și uite cum principalii parteneri externi au fost informați, chiar zilele trecute, despre cea mai cruntă lovitură interinstituțională aplicată de structurile românești, în Portul Constanța, rețelelor transfrontaliere de trafic!

Numai că, ghinion, nu era vorba de droguri ucrainene capturate în Portul Constanța! Ci de un container cu ”teniși chinezești contrafăcuți”…

” Polițiștii de frontieră din Constanța au descoperit într-un container sosit din China peste 2.600 de perechi de încălțăminte sport contrafăcute, în valoare de aproape 6,5 milioane de lei.

Încălțămintea purta denumirea unui brand de lux cunoscut, dar existau suspiciuni că ar fi falsuri. Containerul a ajuns în Portul Constanța Sud pe 11 septembrie și, conform documentelor de transport, ar fi trebuit să conțină încălțăminte sport autentică.

La controlul fizic însă, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au descoperit cele peste 2.600 de perechi care imitau brandul respectiv. Întreaga cantitate a fost ridicată de autoritatea vamală.

Acum se fac cercetări pentru infracțiunea de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, încălțămintea falsificată urmând să ajungă la o firmă din București”.

Asta da lovitură! Numai că una este pedeapsa pentru ”punerea în circulație de marfă contrafăcută”, și alta pentru ”trafic internațional de droguri de mare risc”! Și una este să oprești ”punerea în circulație” a unor teniși care puteau produce cel mult niscai bătături cumpărătorilor, și alta să capturezi și să distrugi marfa care va distruge sute de alte vieți, ale unor tineri transformați în niște ”zombie” pe care societatea românească nu îi va mai putea recupera și integra niciodată!

Astfel că poate ar trebui luate ceva mai în serios tot mai alarmantele rapoarte informative! Barem cele internaționale, că ale noastre structuri nici măcar nu îndrăznesc să recunoască rețeaua ucraineană!

Și uite cum, în timp ce frontieriștii și vameșii erau strict absorbiți de capturarea chinezăriilor din Portul Constanța, containerele ucrainene nu erau și ele identificate ca potențiale ”vulnerabilități” de către analizele de risc…

Așa că bravo celor care au declanșat Operațiunea ”Hidra”! Și care lucrează la ea! Numai că tocmai aceștia știu foarte bine că ”zombificarea” intensivă a României de către rackeții ucraineni nu poate fi oprită prin spargerea ușilor unor tineri consumatori, fie ei și unii de bani gata…

Ci doar prin oprirea traficului cu droguri de mare risc la frontiera României cu Ucraina! Iar un prim pas în acest sens nu este dublarea numărului de polițiști la ușile școlilor… Și nici măcar descleștarea dinților prezidențiali pentru ca Iohannis să anunțe punerea problemei drogurilor pe agenda viitoarei ședințe a Consiliului Suprem de Apărare a Țării!

Ci, mai întâi de toate, este imperios necesar ca statul român, cu toate structurile abilitate, să iasă din actuala stare de ”negare”! Și să o spună barem răspicat că, da, drogurile care au invadat România vin din Ucraina!

Sau barem să citeze în acest sens ultimul raport oficial al United Nations Office on Drugs and Crime! Cel a cărui principală concluzie este că ” drogurile sintetice intră în Europa prin Portul Constanța”!!!

11.120 afisari

74 COMENTARII

 1. Corect!…poate ne spune cineva din conducerea țării că asta-i adevărul crunt!…
  Are cineva curaj?…
  Uitați-vă la imaginele de mai sus !…oare miliția are curaj sa se lege de ei?…

 2. DE CE NU AR VREA PARINTII SA STIE CA AU COPIL DROGAT? CA SA SE DEA MARI…CA SA AIBA SANSA SA SI-L DUCA LA GROAPA…CINE ESTE FIINTA CARE ESTE CAPABILA SA II ADUCA MOARTEA COPILULUI, NUMAI SA TINA MINCIUNA CA SCUT AL FAMILIEI?! MAMA…

  AM CUNOSCUT MAME CARE SI-AU DUS COPIII IN AREST NUMAI SA II VADA SCAPATI DE PATIMA DROGURILOR…AM VAZUT MAME VEGHIND CRIPTA LA CIMITIR UNDE LE ERA COPILUL….TOATE SPUNEAU ACELASI LUCRU: DACA AFLAM LA TIMP SAU DIN TIMP CA SE DROGA….SI TOTUSI EXISTA PARINTI CARE NU VOR SA STIE CA AU COPIII DROGATI…VORBA DANEI BUDEANU…AIA NU SUNT PARINTI!!

 3. UE este de acord cu migratia.
  In presa a aparut informatia ca numai zilele astea au intrat 6000 migranti prin Italia.Este Italia in ‘Schengen?
  Migrantii nu ajung singuri in Italia ci prin traficanti.
  Ar trebui ca UE sa se preocupe si de traficanti, ca sa scada…migratia?
  Situatie similara si in traficul de droguri.O preocupare sociala doar pentru consumatori.Dar pentru tartorii traficanti ?

 4. Pe linga cereale infestate raketii ne-au bagat si droguri in tara! Hai sa ii sustinem pina la ultimul drogat!

 5. gastile din csat si gastile din serviciile de informatii coordoneaza si beneficiaza de banii negri din traficul de orice, inclusiv armament si droguri.
  si vin porcii sa ne spuna ca trebuie testati antidrog elevii din scoli. alte teste, alti bani. ca si asa bugetul tarii este ticsit cu banet.
  adica alta mafie si spalare de bani precum cu testele covid.
  de la cel mai inalt nivel politic nu vor sa opreasca traficul si consumul de droguri pentru ca le convine.

  • Cine sunt stăpânii si ai ucranilor si ai noștri?Cine sunt, mai nou, neprietenos europenilor?? Deci sa fim sobri.Yraficul nu poate avea loc doar cu eventuala complicitate a „autoritatilor” române. Si ele par s fi ” protejate” la rândul lor. Poate ca stapanii vor sa mai recupereze din bani.

 6. 1. Europa Libera . org , 02 August 2022 , articol de Marian Pavalasc : ” CUM FOLOSESC CARTELURILE COLUMBIENE PORTUL CONSTANTA PENTRU A ADUCE TONE DE DROGURI IN EUROPA . 2. National . ro , ieri , 13.09.2023 , articol de Radu Jacota : ” CARTELURILE COLUMBIENE VIN IN EUROPA „. Ucrainenii si romanii sunt intermediari , supravegherea pentru capturile importante trebuie sa se faca in porturi ( Odesa , Constanta … ).

 7. Constantinescule , ai idee unde e Kostea ? Mi se cam bate ochiu stang , nu cumva a cazut din marfar ?

 8. Trebuie blocata și controlata total întrarea. Oameni și marfa. Din Ucraina.
  Niciodată nu ne-a făcut bine acest popor. Numai nedreptăți.
  Inclusiv acum , când au nevoie.
  Singura tara în care limba romana a moldovenilor e limba moldoveneasca.
  Rahat!

 9. Surpriza cu drogurile vine de la naziștii ucranieni, cea mai coruptă țară din Europa cu sprijinul teroriștilor USA NATO UE.

 10. Un singur politist i-a infruntat pe astia si i-a pus pe fuga in 92, Colonelul Saragea – IJP Tulcea. N u a ramas nici urma de ei.

 11. Daca Sua si Cia au ordonat Ucraina ( adica alta tara bananiera, ca Romania, este a nostra ) voi executati ce va ordonam noi, ca sunt bani multi in joc si Sua nu vrea sa piarda, nici ei si nici Chinezii nu vor pierderi financiare in Ucraina

 12. Slugi pana la capat. Partenerul strategic nu da voie coloniei sa spuna lucrurilor pe nume? Pai si atunci de ce tot bat apa in piua cu Schengen, daca nu sunt sanse? Sa vada boborul cel destept ca ei lupta si dai si lupta?

  • Slugi pa la capat . Partenerul strategic nu da voie coloniei Transnistria sa spuna lucrurilor pe nume . In 2024 intram in Shengen cu Gagauzia , o sa vada poporul cel destept ca fuga e sanatoasa …..

 13. Militienii din Serviciul investigatii criminale fac terorism pe romani monitorizandu-i ca pe animale si haituind, ei fac preventie coercitiva si cu tehnologii interzise de Constitutie, de slava ukrani nu sufla o vorbulita asa e ordinul de la Sri capul rautatilor in Romania, sclavii sclavilor in fata americanilor! Nici colonie nu suntem, aia au drepturi! Prafu sa se aleaga de toti sristii si militienii pentru tot ce au facut romanilor si Romaniei!
  Am ajuns sa fim monitorizati precum animalele si sa fim loviti ca nu cumva sa zicem ceva de americani si nato e uite aici ba sri: Huaaa sua si Huaaaa nato si la fel si sri! Si mai!
  Cand or veni rusii de mana ii duc la toate unitatile operative sri si mai sa se faca odata curatenie in jegul asta de colonie! Si o sa incepem cu Constantin Brancoveanu si cu General Praporgescu!

  Ati adus tara in dezastru pentru slugarnicia voastra mizerabila pupincurismul vostru amerloc, lasa ca sa primiti si voi rasplata si la fel si amerlocii!
  Tache sa scoti lista cu tradatorii din Sri si Politie! Vezi ca au si altii…

  • perfect adevărat ce scrie mai sus.
   in multe locuri in tara așa se vorbește și lumea s-a saturat.
   nu-i lehamite de atâta trădare!

 14. 1. Universul . net , 13 septembrie 2023 : ” TESTUL SUPREM AL CETATENIEI . CUM A DEVENIT PASAPORTUL …………………………………………….. ” – Ksenia Storozhava – Novaia Gazeta Europa . 2. Universul . net , 14 septembrie 2023 : ” DOLIU NATIONAL IN REPUBLICA MOLDOVA . A MURIT MIRCEA SNEGUR ” – Sursa : NEWS . RO . 3. Universul . net , 14 septembrie 2023 : ” . . . . . NU MAI ARE INCREDERE IN ELITA VECHE ……………………………………………………………………………….. ” Sursa : MEDUZA . 4. Universul . net , 14 septembrie 2023 : ” PERICOLELE PE CARE LE REPREZINTA UN ACORD INTRE ……………………………………………………………. ” – Sursa : THE ECONOMIST . 5. Universul . net , 14 septembrie 2023 : ” TREI PODURI PESTE PRUT . CIOLACU : ASTAZI INCEPEM SA PUNEM IN PRACTICA CELE CONVENITE CU GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA ” – a) Podul de la Albita – Leuseni . b) Podul de la Oancea – Cahul . c) Podul de la Sculeni .

 15. 1. DefenseRomania . ro , 14 septembrie 2023 , ora 13:07 : ” REFUZUL LUI ELON MUSK CA STARLINK SA FIE UTILIZAT IN CONTINUARE DE UCRAINA A LUAT SFARSIT :………………………………………………………………………….. ” – Sursa : Secretarul U.S. Air Force , Frank Kendall . 2. Comisarul . ro , 14 septembrie 2023 , ora 13:29 : ” LOVITURA DE TEATRU ……………………………………………………………….. „.

 16. 1. Universul . net , 12 septembrie 2023 , articol de Dan Perry : ” 11 SEPTEMBRIE 2001 A FOST UN ATAC ASUPRA LIBERTATII . DEMOCRATIA ESTE ALTCEVA „. 2. Contributors . ro , astazi , 15/09/2023 , articol de Iulian Mares : ” LA INALTIMEA MOMENTULUI „.

 17. Adevarul . ro , ieri , 14.09.2023 , ora 21:16 , Redactia Adevarul : ” REACTIA LUI S………………………………………………………………………. VIDEO „.

 18. AKTUAL 24 . RO , ASTAZI , 15 SEPTEMBRIE 2023 , ARTICOL DE IOANA HURDEA : ” USR , PMP SI FORTA DREPTEI VOR MERGE PE O LISTA COMUNA LA EUROPARLAMENTARE : ” ALTERNATIVA LA CORUPTIA PSD -PNL SI EXTEMISMUL AUR „.

 19. AI SA VA ZIC SI EU CEVA E O TIMPENIE SA SUSTINEM RAZBOIUL PT. CA UCRAINIENI NU STIU SA ZICA MULTUMESC . ASTA E UNRAZBOI CIVIL INTRE EI SA IMPARTA CE A FURAT IN AL 2 RAZBOI MONDIAL. MA INTREB CIND SE VA TREZI EUROPA. IOHANIS SI URSULA SI AU PREGATIT ALTE JOBURI.SI EUROPA E CE MAI SARACA .ASTA RAMINE IN VECI PESTELE SE STRICA DE LA CAP.

 20. ,,Secretarul de Trezorerie, Janet Yellen a fost arestată pentru trădare.
  Anchetatorii de la Divizia de Investigații Criminale (CID) a Armatei SUA l-au arestat marți pe secretarul de Trezorerie, Janet Yellen, la un hotel din Maryland, susținând că despotul Deep State a conceput o schemă diabolică care a trimis în mod clandestin sute de miliarde de dolari americani președintelui ucrainean Volodymyr Zelenskyy, cu mult mai mult decât cei 75 de miliarde de dolari pe care regimul criminal Biden a recunoscut că i-a dat colaboratorului său criminal din Ucraina. Anchetatorii au reținut-o pe Yellen și un asociat nenumit în fața hotelului Merriweather Lakehouse din Baltimore, la aproximativ 9:30 p.m. Lui Yellen i s-a arătat un mandat de arestare militar care o acuza de trădare și fraudă în Statele Unite ale Americii, înainte de a fi transportată la un centru de procesare pentru interogatoriu. El a spus că Yellen părea nedumerită la știri și nu a încercat să fugă sau să reziste. Asociatul, identificat ca șoferul și garda de corp al lui Yellen, a fost închis ca un accesoriu la crimele lui Yellen. Ancheta lui White Hats asupra criminalității lui Yellen a început în octombrie 2022, când secretarul adjunct pentru informații și analize, Shannon Corless, s-a predat în mod voluntar personalului JAG din Pensacola, Florida, susținând că a ajutat-o pe Yellen să ascundă tranzacții financiare prin care au redistribuit ilegal zeci de milioane de sume din Departamentul de Trezorerie, dolari către organizații de stânga radicală precum ANTIFA și Black Lives Matter. La acea vreme, Corless a oferit JAG un card SD despre care se presupune că conținea dovezi ale afirmațiilor sale și, potențial, mai multe dovezi incriminatoare împotriva lui Yellen. El a spus că nu a putut accesa mai multe fișiere protejate prin parolă. Datele din acele fișiere, avea să descopere JAG mai târziu, au implicat-o pe Yellen în infracțiuni financiare care au depășit exponențial pragul de milioane de dolari. Potrivit sursei noastre, Yellen s-a folosit de slujitori plătiți frumos pentru a canaliza banii lui Zelenskyy, în timp ce și-a ascuns propria încălcare a legii. „Acolo sunt pistoale fumigene”, a spus sursa noastră. „Putem dovedi acum că administrația a dat Ucrainei 50 de miliarde de dolari cu patru luni înainte ca Vladimir Putin să lanseze operațiunea sa militară specială în Ucraina, de exemplu. Nu există nicio mențiune publică a acestor plăți. Fiecare tranzacție are același numitor comun – Yellen și Treasury. A durat mult s-ol prind pe aceasta. Există câteva motive pentru care această țară a dat faliment și ea este unul dintre ele.” Yellen s-a numărat printre hoarda de Deep Stater care a fugit din Statele Unite odată ce despoții regimului au bănuit că numele lor apăreau pe rechizitori sigilați și a aflat că aliații lor avari erau acuzați, condamnați și executați pentru înaltă trădare. De teama arestarii, Yellen a părăsit SUA pentru Europa de Est la începutul lunii noiembrie, iar momentul a coincis oarecum cu Corless înmânarea cardului SD lui JAG. Sursa noastră a spus că Yellen a făcut câteva călătorii scurte înapoi în SUA între atunci și luna mai, dar White Hats nu primise vești.
  „Pe 5 septembrie, am aflat că Biden a chemat-o în State. Nu pot detalia cum am aflat sau cum am identificat-o sau de ce a fost la un hotel în loc de casa ei – dar există motive pentru toate acestea.
  Am avut-o sub supraveghere în Maryland timp de o săptămână. Ea va fi interogata, iar JAG va decide unde merge. Oriunde s-ar afla, este o prada bună”, a spus sursa noastră.’’

 21. Ucra a cuie ca nu e de sine statatoare are si ea niste stapani aia cu fonduti de invest ,cu mari care invart finsntele si armele omenirii deci ei detin si restul de invarteli!!

 22. Spotmedia . ro , astazi , 15.09.2023 , ora 13:15 , articol de Emilian Isaila : ” PENTRU MOLDOVENII PRO EUROPENI , GEORGE SIMION E UN FEL DE ILAN SOR , IAR AUR TREBUIE INTERZIS PENTRU FINANTARE ILEGALA – INTERVIU ” – Ina Coseru , deputat in Parlamentul Republicii Moldova .

 23. 1. Universul . net , 15 septembrie 2023 : ” HUB -UL PENTRU GAZE , DORIT DE RUSIA IN TURCIA , INTARZIAT DE DEZACORDURILE CU ANKARA ” – Sursa : REUTERS , preluat de NEWS . RO . 2. Universul . net , 15 septembrie 2023 : ” IN CHINA , A DISPARUT SI MINISTRUL APARARII . SITUATIA DE LA BEIJING , COMPARATA DE SUA CU UN ROMAN DE AGATHA CHRISTIE ” – Sursa : THE GUARDIAN , preluat de NEWS . RO .

 24. Adevarul . ro , 15.09.2023 , ora 14:39 , articol de Ioana Ion : ” HORA ROMANEASCA IN MIJLOCUL PIETEI TIMES SQUARE DIN NEW YORK ” – VIDEO : 4 min , 47 sec .

 25. 1. Contributors . ro , 15/09/2023 , articol de Cristian Felea : ” POVESTI VANATORESTI CU DRONE RUSESTI ” . 2. Newsweek.ro , 15.09.2023 , articol de Adina Mutar : ” ULTIMA OFERTA ” PASNICA ” A CHINEI DE A CAPTURA TAIWANUL …………………………………. „. 3. DefenseRomania . ro , 15 sep 2023 , ora 19:23 , articol de Ciprian Dumitrache : ” SUA SUNT PREGATITE : ATACMS SUNT MAI APROAPE CA NICIODATA ………………………………………………………. ” – Surse : WSJ , REUTERS .

  • 1. Cotidianul . ro , 13 februarie 2023 , articol de ( R.C. ) : ” TOMAC : DE CE RUSIA INVESTESTE IN PARTIDUL AUR ? „. 2. Podul . ro , 20 Iun 2023 , ora 14:09 , articol de Mircea Savin : ” FOTO . AUR – ” ALIANTA PENTRU UNIREA CU . . . . . ” . GEORGE SIMION L-A REEVALUAT PE ………………………………………………………..
   ” – VIDEO : 11min , 42 sec . 3 Libertatea . ro , 08 septembrie 2023 , ora 19:42 , articol de Mihai Toma : ” AEP FACE UN CONTROL LA PARTIDUL AUR , PENTRU A VERIFICA LEGALITATEA CHELTUIRII BANILOR PRIMITI DE LA STAT ……………………………………………………………………….. ” – Controlul va dura doua saptamani – Sursa : NEWS .RO . 4. . Podul . ro , 13 Sep 2023 , ora 16:39 , articol de Maria Cenusa : ” EXCLUSIV / DOCUMENT SERVICIUL DE SECURITATE AL UCRAINEI ( SBU ) : ” DIANA SOSOACA NU ARE INTERDICTIE …………………………………………………………………… „.

 26. 1. Cotidianul . ro , 13 februarie 2023 , articol de ( R.C. ) : ” TOMAC : DE CE RUSIA INVESTESTE IN PARTIDUL AUR ? „. 2. Podul . ro , 20 Iun 2023 , ora 14:09 , articol de Mircea Savin : ” FOTO . AUR – ” ALIANTA PENTRU UNIREA CU . . . . . ” . GEORGE SIMION L-A REEVALUAT PE ………………………………………………………..
  ” – VIDEO : 11min , 42 sec . 3 Libertatea . ro , 08 septembrie 2023 , ora 19:42 , articol de Mihai Toma : ” AEP FACE UN CONTROL LA PARTIDUL AUR , PENTRU A VERIFICA LEGALITATEA CHELTUIRII BANILOR PRIMITI DE LA STAT ……………………………………………………………………….. ” – Controlul va dura doua saptamani – Sursa : NEWS .RO . 4. . Podul . ro , 13 Sep 2023 , ora 16:39 , articol de Maria Cenusa : ” EXCLUSIV / DOCUMENT SERVICIUL DE SECURITATE AL UCRAINEI ( SBU ) : ” DIANA SOSOACA NU ARE INTERDICTIE …………………………………………………………………… „.

 27. Universul . net , 15 septembrie 2023 : ” GAZUL , MARELE ” DIVIDENT AL PACII ” IN MAREA NEAGRA / ROMANIA MERGE INAINTE ……………….. …………………………………………………… ” – ANALIZA CEPA .

 28. Romania si in general Europa au fost distruse de pedofilii drogati care conduc UE si homalaii trangenders si criminali amerloci ,Ucraina sinAlbania sint cele mai periculoase tari din Europa cu criminali ,trafficanti de carne vie ,droguri si crime si Albania si Ucraina sint sustinuti si controlat i de organizatia criminala NAto

 29. Nu poti avea rezultate optime cu doar 300 de politisti antidrog. Bine ca politia animalelor are 400 de agenti si aveti grija de boi nu de oameni. Poate cu 10.000 de agenti bine echipați, platiti si scoliti altfel vorbim. La fel in vami si graniti.

 30. EUROPA LIBERA ROMANIA , ASTAZI , 16 SEPTEMBRIE 2023 , CU 3 ORE IN URMA , ARTICOL DE OVIDIU CORNEA : ” ESTE SAU NU ” KOSOVO Je SRBIJA ” POZITIA OFICIALA A STATULUI ROMAN SAU DE CE NU RECUNOASTE ROMANIA INDEPENDENTA KOSOVO „.

 31. Spotmedia . ro , 16.09.2023 , ora 23:32 , Sursa : NEWS.RO : ” AUSTRIA CONTINUA SA SE OPUNA ADERARII ROMANIEI LA SCHENGEN : NU ESTE MOMENTUL POTRIVIT „.

 32. Universul . net , 16 septembrie 2023 , articol de Laurentiu Mihu : ” SE IMPUNE O ACTIUNE CU ” DISPERSIE ” CONTRA AUSTRIEI . MCV SI CJUE AR TREBUI SA FIE DOAR O PARTE A INCARCATURII „.

 33. Astazi , ora 15:00 : Finala Campionatului European de Tenis de Masa ( Malmo – Suedia ) . Am trecut de Franta in semifinale ( 3-1 ) , o victorie in finala cu Germania inseamna inca un Campionat European castigat de fetele noastre dupa cele castigate in 2017 si 2019 .

 34. CONTRIBUTORS . RO , IERI , 16 / 09 / 2023 : ” CELOR CE S-AU NASCUT DUPA 90 CRED CA O SA LI SE PARA O CARTE DE-O TRASNEALA TOTALA „. INTERVIU CU ANA BLANDIANA DESPRE CARTEA – EVENIMENT A ANULUI – VIDEO ( 47 min , 23 sec ) „.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Dezvăluiri pe surse, după prinderea primarului fugar: Cherecheș avea un act de identitate italian pe numele lui și mii de euro cash

Continuă să apară detalii după recenta capturare, în Germania, a primarului din Baia Mare, fugit din România zilele trecute, înainte de aflarea deciziei definitive...

O mașină a explodat în Capitală. Martorii susțin că în interiorul autoturismului s-ar fi aflat o persoană! – VIDEO

O bubuitură urmată de flăcări violente, care au înghițit un autoturism, au fost surprinse pe o stradă din Capitală. Imaginile dramatice au ajuns pe...