AcasăDezvaluiriAncheteDe ce s-a blocat Bugetul! Violeta a intrat în carantină cu ștampila!

De ce s-a blocat Bugetul! Violeta a intrat în carantină cu ștampila!

Violeta Alexandru, la un pas să blocheze activitatea Guvernului!

Nici măcar pe vremea Vioricăi Dăncilă nu s-a pomenit o asemenea situație de râsu – plânsu la nivelul Guvernului! Acolo unde mai mulți colegi de Cabinet, sesizați de șefi de instituții disperați că nu pot urma de câteva zile bune procedurile legale își fac curaj să o convingă pe Violeta Alexandru să își predea atribuțiunile ministeriale. Oricui consideră ea, numai să permită și altcuiva să semneze în locul său actele de la Ministerul Muncii!

Pentru că, după ce a fost depistată ca fiind pozitivă la testul COVID, Violeta Alexandru a intrat în carantină la domiciliu. Numai că, așa după cum se vaită tot mai mulți funcționari nu doar din cadrul Ministerului Muncii, dar mai ales de la nivelul altor ministere și instituții, ”a luat și ștampila cu ea”! Iar cum nimeni nu are drept de semnătură în acest moment în locul ministrului Muncii, zeci de adrese oficiale de la alte instituții zac pe birouri. Și cum zilele trec deja una după alta, dacă ”încăpățânata” Violeta Alexandru nu dă ștampila și drept de semnătură altcuiva, există deja riscul real ca inclusiv proiectul Bugetului pe 2021 să fie blocat cu totul! Sau premierul Ludovic Orban nu are altceva de făcut decât ca Violeta Alexandru să iasă din carantină, să se testeze din nou, să iasă de această dată ”negativ” și apoi să se întoarcă la birou la Ministerul Muncii, pentru a semna actele și documentele oficiale. Inclusiv cele cu privire la bugetul pe anul viitor. Și de care se leagă și speranțele milioanelor de pensionari care chiar nu au nicio vină că doamna ministru are COVID…

S-o fi supărat de la remaniere…?

Acum, ținând cont de situația doamnei ministru este foarte posibil ca totul să fie și o simplă scăpare. Una care însă cu atât mai mult trebuie îndreptată de urgență. Cu toate că sunt și nu puține voci care nu ar exclude chiar cu totul ”pista” unei ”răzbunări” personale a ministrului. Care, alertată de variantele de lucru tot mai ”concentrice” privind ”evacuarea” sa din viitorul Cabinet, ”s-ar fi făcut că uită” să predea dreptul de semnătură altcuiva din Ministerul Muncii, odată cu intrarea sa în carantină. Însă indiferent care este pista corectă, cert rămâne doar că, totuși, cineva trebuie să semneze actele de la Ministerul Muncii!

author avatar
Catalin Tache
2.985 afisari

6 COMENTARII

  1. Crede ca stampila e.pe persoana fizica…si scaunul ministerului e dat cu superglue 🙂

  2. uitati-va la terminata asta cu masca si „protectie de sudor”.. peste astea doua ar trebui sa puna si o masca de scafandru si una contra gazelor.. Cred ca trebuie sa ai retard sa votezi asa ceva.. sa ne fereasca Dumnezeu cu asemenea specimen..sau Anisie aia de la educatie, o inculta care refuza un dialog cu un copil de 20 ani (despre selly e vorba)..

  3. Castiga si tu bani! Stim ca si tu poti sa castigi bani! Succes imens la Hollywood! Avem un scop maret: Hollywood! Bani online, cu o poveste de Hollywood! Programul pe care l-ai asteptat! Cel mai bun film produs la Hollywood! Tu castigi bani cu cel mai interesant film! Totul este fara riscuri! Pentru mai multe detalii ma gasiti pe pagina mea de facebook-https://www.facebook.com/stefania.citate

  4. in afara de multe vorbe goale d na bau nu a facut nimic , nu a realizat niciun act valabil care sa ajute nici pensionarii ,nici muncitoriii .o sorosissta care a distrus si ce mai era functional!!!!!!

  5. Cam câte voturi a pierdut PNL cu Violeta? Ale tuturori angajațiilor ministerului si a instituțiilor subordonate si in coordonare pe care i-a jignit si i-a amenințat constant de la preluarea mandatului de ministru. Drum bun spre casă speram cat de curând doamna ministru.

  6. Cacialma. O încercare fină dar practică de a bloca o anume fază bugetară sau a o „ascunde” in acest fel. Nu poate fi o greșeală și nu cred că este în interes propriu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger