AcasăDezvaluiriAncheteDăncilă, masă cu Bush, Negroponte și Kissinger!

Dăncilă, masă cu Bush, Negroponte și Kissinger!

Gata, avem programul oficial al vizitei premierului român în Statele Unite ale Americii. Acolo unde Viorica Dăncilă, alături de delegația guvernamentală care o însoțește va pleca pe 22 septembrie și va reveni pe 28 septembrie, ambele deplasări efectuându-se cu un avion de linie! Iar de departe cel mai însemnat moment al vizitei și totodată o resetare din temelii a relațiilor și economice, nu doar geo-politice cu principalul partener strategic al României îl va reprezentarea semnarea Memorandumului pentru cooperarea nucleară între SUA și România, document care va fi parafat chiar în timpul vizitei Vioricăi Dăncilă la Washington!

 

Viorica Dăncilă va sta la aceeași masă cu George Bush Jr., John Negroponte și Henry Kissinger

Aceeași Dăncilă care, pe lângă semnarea acestui document esențial și care deschide porțile marilor investiții americane în construcția reactoarelor 3 și 4 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă ”îi va stinge lumina” lui Klaus Iohannis prin participarea la Gala anuală organizată de Marele Rabin al Statelor Unite ale Americii. Și unde, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, va sta la aceeași masă chiar cu fostul președinte american George Bush Jr., cu fostul director al tuturor serviciilor secrete americane, John Negroponte și cu ”legendarul” conducător al diplomației americane, fostul secretar de stat Henry Kissinger!

George Bush Jr.
John Negroponte

 

Henry Kissinger

Mai mult decât atât, nu se mai așteaptă decât confirmarea orei la care premierul Dăncilă va avea o întrevedere oficială cu vicepreședintele american în funcție, Mike Pence! De asemenea, tot Dăncilă își va continua turul de forță diplomatic, unul fără precedent în ultimele decenii pentru un politician român cu o altă discuție aplicată cu secretarul american al Apărării, Mark Esper. Și parcă pentru a crăpa consilierii lui Iohannis de ciudă, mai ales că în aceeași perioadă și șeful statului se va afla la New York, la cea de-a 74-a sesiune a Adunării Generale a ONU, Dăncilă îi va lua și de această dată fața, prin întâlnirea deja programată cu secretarul general adjunct al ONU, Amina Mohammad!

Premierul României va avea întîlniri și cu Mike Pence, Mark Esper și Amina Mohammad
Mark Esper
Amina Mohammad
La ce ”umilință” diplomatică va înghiți peste Ocean, mai bine Iohannis nici nu mai pleacă la New York în aceeași perioadă cu Viorica Dăncilă
author avatar
Catalin Tache
5.392 afisari

21 COMENTARII

  1. acasa la marele rabin??Wowwww… uite ca au facut minuni serviciile cu Veorica! O suge Neamtul daca Veo merge la masa cu marele rabin și kissinger, astia conduc tot guvernul mondial…

  2. klause, ce-ai facut Bobita? crezi ca astia uita sau arta ce oripilat erai tu de ”afacerile cu evreii aia”?

  3. Dancila participa la vrun parastas ???,toti cei pomeniti ca vin la Parastas sunt niste legume ! fara nici o putere .
    Ce-au fost au fost !!,azi sunt doar umbre ,cu umbrele vreti sa construiti ??,CE ??????????

  4. pentru Poporul lui Israel instanta supremà este RABINATUL , RABINUL !
    De aproape40 de secole ! Pentru oricine este o mar cinste , onoareÎn ROMANIA sà fie invitat de un RABIN . În romania tràiesc circa douàzeci de mii de evrei ! Sà te primeascà MARELE RABIN AL AMERICII ESTE INVITATIA SUPREMA !

  5. Comentariul cel mai la obiect!daca o primește Rabinul Șef al SUA asa este!!si dacă se confirma îmi fac 100 de abonamente la National și nu îl mai înjur pe Tache pună de Crăciun

  6. ASA tACHE SI TU CE PLM mea faci cu serviciile tale? o duceti sau nu o duceti? sau doar ati bagat-o la masa ca sa va luati voi alte grade?nu ti mai ajunge nici general??? e prea mic 2,15 pt tine?

  7. Sa dus veorica ca s-o suoug@ pe sub masa ..Cui? Păi cui i se mai ridica! poate lu bush-tufiș,bosket,sau lu punctu negru,ca lu moș kissinger nu i se mai ridică..Deci asta e toata actiunea veoricii in state.La Nevv York se duse și joianna sa se bage-n seamă,dar nu-l baga nimeni în seamă!

  8. eu nu mai sunt asa fericit. jidanii nu dau nimic pe gratis. desi il urasc pe nazi mai bine un antisem la putere.

  9. Dupa prima vizita in Israel a premierului am observat o asemanare,vizibila(sic),intre Dancila si Natanyahu,parca ar fi frati.Bineanteles ca nu am fost crezut,ca am vedenii etc. si iata ca mi se confirma vedeniile.Nu este un lucru rau sa avem investitii mari in domeniile consemnate in articol,dar sa le vedem si apoi sa le apreciem.A fost si va mai fi in USA si Mutalakul si s-a intrors,se va mai intoarce,cu o sapca cu dedicatie contra renuntarii,in favoarea Marelui Stapan,la hidrocarburile din zona noastra economica a marii.Cert este ca personalitatile cu care se va intalni chiar fac parte din guvernul mondial,al unei mari parti a planetei,deci nu chiar toata,iat acest guvern are in stapanire si Colonia in care inca mai traim.Acum iese la suprafata de ce Puntakul a gresit cand a semnat cu chinezii pentru finalizarea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda,le dorea partenerul strategic.

  10. Toate vizitele astea la „partener” iti da fiori reci pe sira spinarii pentru ca inseamna ca iar dam ceva si primim margele. Cuvantul partener si-a schimbat sensul din dictionar de cand cu americanii.

  11. Pe vremea turcilor umblam cu punga cu mahmudele pe la pasale si viziri,cand au venit rusii si-au luat ce-au poftit si au violat ce-au prins.
    Cu licuriciul a fost alceva ,in 1943 la Ialta ne-a vandut rusilor ,iar in 89 i-a spus lui Gorbaciov ca e vremea sa schimbe macazul si sa treaca si ei la muls.
    Au venit cu surle cu trimbite si isi baga picioarele oriunde.Cat mai este ceva de luat vor sta aici ,chestia cu vizita ZAMBILICHII e chestie veche ,si cum mintea romanului nu-i stralucita a uitat obiceiul casei !,licuriciul chiama la ordine inainte de farsa alegerilor pe unul pe altul,a fost Base,a fost Johanis ,pe Zambilica o chiama sa o puna sa faca vrun favor,ca de pus presedinte a Romaniei aceasta agramata este echivalentul unor perechi de palme date unui intreg neam fie el si neam de traista .

    • „in 1943 la Ialta ne-a vandut rusilor ,iar in 89 i-a spus lui Gorbaciov ca e vremea sa schimbe macazul si sa treaca si ei la muls”.
      Perfect adevărat!!

  12. Să vedem întâi rezultatele vizitei. Johannis a venit cu o șepcuță de care era mândru tare, promițându-le americanilor în schimb că le dăm cei 2% din PIB și gazele. Dacă Viorica vine cu niște contracte benefice ROMÂNIEI va fi foarte bine, dar parcă văd că se duce numai să descurce ceea ce a încurcat Johannis sau, mai rău, să parafeze ceea ce s-a angajat el, fără să consulte Parlamentul sau să se sfătuiască cu Guvernul.

    • Aia a fost nascocirea mea. Bulangiu Maior a citit comentu la National si gata si el cu Make Romania Great Again pe sapca? plavanului… hatz

  13. Va fi o cina speciala… mancarea se va servi din blide fabricate in Bangladesh marcate cu Apulum Alba Iulia pe verso, achizitionate de la reprezentanta din New York! Bautura se va servi din pahare speciale, model Murano, fabricate sub licenta si cu consultant nigerian….

    Masa va fi ornamentata cu mingi de tenis, de aceasta data, chiar daca Trump e practicant de golf! Mingile de tenis vor fi marca IKEEA!

    Va fi o cina de vis… se va discuta despre partidele reusite de vanatoare de porci mistreti, de renume mondial… Poate vor si manca ceva preparate din carne de mistret de prin padurile bihorene…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger