AcasăDezvaluiriAncheteCutremur în Servicii! ”Cârtița” CIA a vorbit!

Cutremur în Servicii! ”Cârtița” CIA a vorbit!

Plahotniuc a scăpat!

”Lista lui Plahotniuc : Serviciile, la mâna CIA” titram pe 3 decembrie 2019. Atunci când avertizam că urmează clipe grele pentru mulți șefi ai structurilor informative din sistemul de forță, ca să nu mai vorbim de lideri politici și oameni de afaceri. Cu toții aflându-se pe ”lista lui Plahotniuc”, cea cu care oligarhul care preluase conducerea totală a Republicii Moldova fugise în Statele Unite ale Americii pentru a o avea drept monedă de schimb a solicitării acordării de azil politic.

Oligarhul îl convoca pe Ponta la Viena când avea chef

Iar panica era cu atât mai mare cu cât ”politicianul miliardar” Vladimir Plahotniuc a fost ”proiectul de suflet al SIE” pentru gestionarea geo-politică a situației din Republica Moldova. Ce-i drept, doar până când acesta a căpătat mai multe cetățenii europene și a început să ”joace dublu”. Bună perioadă de vreme fiind chiar ”cureaua de transmisie” neoficială dintre București și Moscova, mai ales că relațiile diplomatice dintre cele două țări continuă să funcționeze la cotă de avarie.

Iar dezvăluirea noastră a declanșat o adevărată cursă contracronometru pentru ca Plahotniuc să fie adus înapoi în Europa, fie că e vorba de Austria, România, Moldova sau chiar Federația Rusă! Numai să nu apuce agenții CIA să ”stoarcă” informativ ”lămâia” Plahotniuc înainte de a fi arestat și drept urmare pus din nou sub controlul ”creatorilor” săi. Iar după cum susțin sursele noastre,o ”aripă” a unui serviciu secret românesc și omologul

Generalul Silviu Predoiu intrat în fibrilații după refuzul INTERPOL

SVR au ajuns chiar să recurgă la o alianță contra naturii, făcând presiuni încrucișate asupra actualilor guvernanți ai Republicii Moldova să solicite în mod repetat repatrierea acestuia. Drept urmare, de la președinte la premier și de la ministrul Justiției la procurorul general al Republicii Moldova, aproape că nu a fost lider politic de peste Prut care să nu ceară zi și noapte repatrierea lui Plahotniuc. Mai mult chiar, s-au eliberat inclusiv mai multe mandate internaționale de arestare.

INTERPOL a băgat în doliu sistemul!

Numai că, după luni de zile de eforturi logistice considerabile și demersuri diplomatice deja deșănțate, artizanii strategiei de repatriere a ”dezertorului” Vladimir Plahotniuc și-au luat o adevărată ”rangă în dinți” din partea INTERPOL. Procuratura Generală a Republicii Moldovei recunoscând oficial că INTERPOL a refuzat să îl anunțe în căutare internațională pe fostul lider al PDM, Vladimir Plahotniuc! Și a decis radierea datelor acestuia din bazele de date ale organizației internaționale! Mai mult decât atât, procurorul general de la Chișinău a recunoscut și o altă umilință ”înghițită” de la INTERPOL.

Comisia de Control a Fișierelor din Secretariatul General al OIPC INTERPOL luând această decizie încă din 29 iunie. Dar a transmis refuzul de a îl căuta barem pe oligarhul ”fugar” Vladimir Plahotniuc către Procuratura Generală a Republicii Moldova de-abia pe… 23 iulie. Dată la care de altfel bună parte din sistemul românesc de forță a intrat deja ”în doliu”…

”Strănută” Plahotniuc, ”răcește” Predoiu !

Cum Plahotniuc locuiește de luni bune în zile într-un apartament de lux de milioane de euro din Miami, Florida, fără a fi deranjat de cineva, nimeni nu se mai îndoiește deja că refuzul fără precedent al INTERPOL este ”mâna americanilor”. Astfel că panica a pus stăpânire pe serviciile secrete românești, în ultimele zile. Cu toții, de la ofițeri acoperiți la demnitari, politicieni și afaceriști care au trecut pe la Chișinău și nu s-au putut abține să nu cedeze invitației în ”separeul de la DRIVE” așteptând deja de acum filmulețele din clubul de noapte al lui Plahotniuc.

Fetele de la DRIVE

Cel despre care se spune că dacă va ”strănuta” vreodată la Langley, Virginia, garda veche din SIE va ”răci” instant la București, cu tot cu generalul Silviu Predoiu. Consilierul din umbră al lui Victor Ponta nu doar de acum, dar și de când fostul premier era monitorizat cum fugea la Viena,pentru a răspunde convocărilor lui Plahotniuc de la Hotelul ”Intercontinental” sau ”Cafe Schwartzenberger”, mai cunoscută și drept ”cafeneaua spionilor”. Victor Ponta fiind astfel un nou ”trofeu” de marcă atârnat la ”brăcinarul” oligarhului Plahotniuc, alături de cel al lui Teodor Meleșcanu, pe vremea când acesta conducea SIE!

Serviciu despre care se spune că sub comanda operativă al lui Silviu Predoiu l-ar fi inventat pe Plahotniuc! Dar l-ar fi pierdut apoi în fața Moscovei! Și acum a ”Agenției”… Astfel că de la Norica Nicolai la Emil Hurezeanu, toți cei aflați în ”rețeaua” oligarhului, toți cei de pe ”lista lui Plahotniuc” sunt acum loviți în plin de refuzul INTERPOL. Cel care confirmă astfel pe deplin în a cui custodie se află acesta acum…

author avatar
Catalin Tache
6.348 afisari

25 COMENTARII

  1. Și cui i se imputa zecile de milioane tocate de statul roman in RM pe proiectul Plahotniuc???

  2. Nu ma pricep, nu ma bag, dar as vrea tare mult sa existe (poate axista) in tara asta si niste oameni adevarati din servicii si chiar polititica care sa nu se gandeasca doar la ei, familiile lor , neamurile si sefii, sa plece urechea si la mult incercatul popor din care vor nu vor fac parte. ???

  3. S-o crezi tu , p#la bleaga , asta e petarda clocita si fasaita in subsolul din Manoilov 42 , masca de gaze si trageti apa , pute de traznesti ! Va doare pe voi de popor ? Cum ? Dimineata ii carati p-aia cazuti din copaci in timpul noptii in zoopark ? SIKTIR , panarama stalinista !

  4. Kostyuska , nazdravanule , tu ai infulecat dolofanul govno la 23:41 , citeste atent ultimele comentarii de la articolul scris de domnul Tache ieri ” Raed Arafat e M16! Iohannis stie ! ” , ai o invitatie super din partea tovarashului Tokes Cicciolin Rasputin la Budapesta , Lendvay utca 28 , Fundatia Alianta ptr. Noua Generatie ,fa-ti bagajele , dihorule , mai schimbi si tu mitilicul pe vin de Tokay !

  5. Pai minte de margicã Ponta ala pe toti i-a pupat in cur. Cand pe Petrov cand pe Plafotniuc cand cu Ghita din Serbia la Dubai cand la Erdogan sa faca narodu moschee la Bucuresti cea mai mare din lume auzi putere de nerod cand domnitorii nostri mureau sfartecati in lupte de pagani, dar nu so gandit diliu sa faca Biserica Sfantul Martir Brancoveanu in centrul vechi din Istanbul.

    • Cu Moscheea Petrov s a ocupat,el este pionerul înțelegerii,mai documentează te.El a parafat înțelegerea, amintește ti cand a iesit la tv muftiul si a făcut declarația în direct.Stai sa vezi cand va fi Ponta Presedinte cati îl vor pupa pe el in dos.

  6. Concluzia este una: daca pana si Interpol lucreaza pe ochi frumosi, da in urmarire pe unii, pe altii nu, noi ce sa mai spunem? Nimic!

    • Fa , toanta jegoasa , ce te bagi tu unde nu-ti fierbe oala ? Ai pus stevia la fiert ? Sa vezi ce-ti reglez io discoteca de nu mai vorbesti stereo , guiti in surdina , paduchioasa scremuta …! Iti tuna asa din senin pe Interpol ? Fa , cine e Interpol asta cu ochi frumos , ca te snopesc in bataie , nu cumva ai vise umede cu el ?

      • ”Anonymous” de la 8:44 si ”livia” de la 8:58 sunt unul si acelasi troll stalinist cu nick-uri diferite , numele lui este cel de la ora 9:32 : Constantin Moldovean Tiraspol , puteti dialoga cu el pe facebook daca sunteti dispusi sa riscati internarea intr-un spital de neuro-psihiatrie .

    • Asa este , i-a dat inapoi lui Ghita si lui Sova , lumea nu uita si nu iarta . Nu Dragnea l-a pus sa-si dea demisia cu nenorocirea de la Colectiv , fa Doino ? Fapt concret !

  7. Wow, s a incins febra galbena! Nu i asa ca Trumpitei,Reginei Vamilor,Tractoristului cu broscoiul in gat, lui Stelu de pe Kiseleff, lui Cocos si ma opresc ,tot Ponta le a dat???

  8. Frati antifa si surori anarhizde, inainte de toate trebuie sa zic … Slava Putin!
    Acuma, in conformitate cu politetea si onoarea turanic bozgoreasca, iarasi va transmit inflacarate salutari comuiste din partea norodului oprimat din szekelyfold. Ne uitam cu jind la Kremlin care-i ultimul bastion al libertatii. Noi, grofii si nemesii baschiri, asteptam cu infrigurare si cu rozetele frematand de bucurie ziua cand marele popor provoslavnic moskalesc ne va penetra dragastos cu mataranga libertatii kremlineze si ne va umple gurile delicate cu mierea ideologiei dughiniste. Slava Moskova – a treia Roma!
    Draga Livia, draga Kostyuska, la noi in secuime umbla vorba ca fetili de la Drive a lu’ Cardinalu’ l-au ajutat pe turturelul Iurie Rosca sa-si propteasca in mandra-i poponeatza flamura eurasianista. Sper ca duamnele de Drive, sau tovarasele omoloagele tiraspoleze, sa-l ajute si pe Zsolt Borkai, gimnastul din Gyor, sa intre in randul lumii civilizate.
    Draga Livia, draga Kostyuska, inchei prin a va da o veste buna. Lobby-ul bozgoresc si duhul lui Arpad au reusit sa-l scoata din ghearele imperialistilor valahi pe fratele meu Zoltan Szocs, honved eurasianist. Acuma, Kelemen si Rozalia Biro danseaza csardas printre sticlele de sampanie si se amuza copios ca valahii sunt blegi. Cica asta e abia inceputul, urmeaza vremuri nasoale pt opincarii valahi.
    Sa curga Hell Energy beutura bozgoreasca patronata de Erno Barabas, ala care l-a nenorocit pe Mihail Cofariu.

  9. Deocamdata le petit Titulesco nu poate sa fie presedinte. Acuma e in stadiul de ascutitoare socialista, ca d’aia ii baga Daciana in popou creioane rosii.

    • Ati incercat sa l opriti pe Ponta prin tot feleul de practici bolsevice-Ploiesti, n ati reusit, v ati facut de rusine în Europa cu metodele voastre din anii 50.Bolsevicilor!!!

      • Dom’ Anonymous, noi baschirii, desi suntem bolsevici, nu inseamna ca am renuntat la nobletea caracteristica neamului nostru de stepa. Sa fie clar, nu noi l-am oprit pe Ponta! El nu mai putea sa juiseze in prohabul maretului conducator Kelemen Hunor. Zicea ca se gandeste la Irina Loghin! Deci ea e cauza. Nu stiu care e treaba cu Ploiestiul, dar am aflat ca acolo se intorc trenurile. Si daca e vorba de trenuri, obligatoriu e vorba si de gari. Cu caldura iti recomand gara din Tiraspol, locul unde te asteapta cu drag gospodin Constantin Moldovean ca sa te invete sa canti la flaut cu barba.

  10. Slava , tavarisci Tokes Cicciolin Rasputin , sunt in extaz cand iti citesc maretele teze si invataminte , m-au podibit lacrimile de emotie si-mi freamata botoxul ! Spasivo , daraghie nemes baschir , a dat Livia comanda de coparseu sa fac pe mortu si sa pacalesc granicerii , ne intalnim curand pe Lendvay utca 28 sa golim niste sticle de Tokay !

    • Constantin Moldovean din Tiraspol, avem di tate. Vin de Tokay, carnati de Debrecen si kurtoskalacs. Organizam un swing tovarasesc ca in vremurile de glorie ale Krasnaya Armiya cu tov comisare Eve Angel si Csenge Kote. Trebuie sa le invatam sa se capreasca regulamentar in timp ce behaie ca iedutzele, tot regulamentar. Doar asa pot ajunge eroine mankurte precum Zoia Kosmodemianskaia. „Cu capu-n perete si bucile in castravete” asta-i deviza noii Rongyos Garda unde se transfera comisaresele amintite.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger