AcasăDezvaluiriAncheteCumpărătorul lui Dîncu îl vrea președinte!

Cumpărătorul lui Dîncu îl vrea președinte!

Ovidiu Turcu plusează pe vânzătorul IRES

Pe 9 decembrie 2015, în calitate de asociat unic al Institutului Român pentru Evaluare și Strategie IRES SRL, Vasile Dîncu a decis să cedeze integral participația discretului om de afaceri clujean Ovidiu Turcu. Fostul său colaborator de la institutul de sondare a opiniei publice, Cornel Hirian urmând a continua să își îndeplinească atribuțiile de administrator al firmei. Motivația oficială a tranzacției fiind aceea că Vasile Dîncu urma să fie numit vicepremier al Guvernului Cioloș. Mutare care, trebuie să o recunoaștem, i-a luat prin surprindere până și pe inițiații sistemului. Cu toate că nu a existat încă nicio explicație de ce tinerii frumoși și liberi care au preluat frâiele guvernării după tragedia de la COLECTIV, dar mai ales tehnocrații lui Dacian Cioloș și-au ales drept vicepremier tocmai unul dintre veteranii combinațiilor politice.

Sărutul lui Dîncu fatal pentru Dragnea

Oricum, de atunci nimic nu pare să se fi schimbat, IRES fiind tot ”jucăria” fondatorului Vasile Dîncu. Sondajele institutului părând a reprezenta totodată și principala metodă de plată a lui Dîncu pentru sinecurile politice ale oamenilor săi de încredere. Însă, ce-i drept, milionarul Ovidiu Turcu s-a remarcat din acel moment drept ”cumpărătorul lui Dîncu”, statut de care se bucură și în ziua de astăzi. Influența acestuia crescând progresiv cu cooptarea în propriul cerc de influență creat cu migală după spargerea vechiului ”grup de la Cluj” a tot mai multe nume grele ale politicii clujene, indiferent de culoarea lor politică. Sau de rezerviști ”căliți” în structurile informative ale sistemului, majoritatea dintre ei recrutați prin intermediul finului său de cununie, fostul șef al IPJ Cluj, chestorul Ioan Păcurar. Însă principala pepinieră de cadre pentru ambițiile tot mai mari ale acestui nou Grup de la Cluj a fost reprezentată tot de clubul ”rotarienilor”.

Cioloș a acceptat oferta de nerefuzat de a îl pune vicepremier

Membrii influentului ”district” Rotary Park din Cluj – Napoca reușind să îl mențină ”în viață” pe altfel atât de ”prăfuitul” politician Vasile Dîncu până acum. Când ”cumpărătorul” lui Dîncu ar visa nici mai mult nici mai puțin decât funcția de președinte al României pentru ”omul rotarienilor”!

Omul cu stropitoarea…

Acum, desigur că este decizia ”rotarienilor” clujeni să îl susțină până în pânzele albe ale carierei politice pe omul care nu a câștigat nicio confruntare electorală directă în ultimele decenii. Dar, ținând cont de ”protecția contrainformativă” pe care ar trebui să i-o asigure nenumărații oameni din sistem care gravitează în jurul afacerilor sale, în frunte cu chiar finul chestor Păcurar este imposibil să nu fi aflat și ”cumpărătorul lui Dîncu” de dedesubturile dosarului nr. 163/p/2015. Cel instrumentat de către Structura Teritorială Oradea a DNA, tocmai când, dintre toți huliții pesediști, Vasile Dîncu fusese reevaluat de către președintele Klaus Iohannis.

Rotarianul Dîncu susținut de un dealer auto

Astfel că Dacian Cioloș și l-a tras direct vicepremier în Guvernul tehnocrat. Iar Dîncu a rămas de atunci în ”memoria colectivă” a procurorilor orădeni drept ”omul cu stropitoarea”. Mai ales după ce Structura Centrală a DNA a deschis de urgență un dosar paralel cu cel instrumentat de ei doar pentru a îl închide! Fără a efectua însă niciun act procedural în acesta! Astfel că protectorii din sistem i-au deschis și închis lui Vasile Dîncu dosarul nr.531/p/2015 tocmai când la DNA Oradea se finaliza rechizitoriul, după zeci de audieri și declarații cutremurătoare de șantaj, intrate în posesia noastră. Numai că dosarul nr. 613/p/2015 a fost astfel anulat de dosarul ”geamăn” de la DNA Central, cu aceiași făptași și aceleași infracțiuni!

Clujul, predat HI – MIT

Iar dacă Vasile Dîncu nu are nicio greață de a ”urechea” în continuare pe oricine se perindă la conducerea partidului în care activează la vedere se datorează faptului că acesta a căzut din nou în picioare! Și dacă Liviu Dragnea are acum suficientă vreme să se gândească la ultimul ”sărut al lui Dîncu”, cel primit odată cu asigurările că nu va fi condamnat, ”noua Ordine” de la Cluj îl are din nou în prim-plan pe pesedistul Vasile Dîncu.

Chestorul Păcurar finul milionarului Turcu

Alături de liberalul Alin Tișe. Cei doi constituind o adevărată axă transpartinică în județul de unde, în ultimii doi-trei ani au parvenit îngrijorătare semnale de alarmă trase de structurile informative locale. Dar complet neglijate la București. Cel puțin până acum, când ”loviturile” din ”Național” cu privire la capturarea unei bune părți din Transilvania, în frunte cu chiar județul Cluj în ”menghina” intereselor turco – maghiare au permis reluarea monitorizării activității crescânde a MIT și HI pe teritoriul statului român. Destul de târziu, ce-i drept, întrucât serviciul secret turc Milli Istihbarat Teșkilati și-a trimis la Cluj – Napoca fostul rezident din Iran, ceea ce spune multe despre importanța acordată acestei zone. În timp ce serviciul ungar de spionaj Informacios Hivatal, condus de fostul spion comunist Jozsef Czukor a fost deja documentat ca desfășurând acțiuni în Cluj direct pentru ”frații mai mari” de la temutele servicii rusești GRU sau SVR. Asta în timp ce generalii Informațiilor noastre Militare de la DGIA sunt preocupați cu ”vânătoarea de spioni” GRU doar prin deconturile falsificate din care își cumpără vile în ”paradisul milionarilor” de la Corbeanca!

Iar pentru a înțelege mai bine cât de avansate sunt lucrurile pe axa Budapesta – Ankara, dezvăluim ultimul avertisment al singurei structuri contrainformative care încearcă să le deschidă ochii ”beneficiarilor legali” de ce, chiar zilele trecute, Summit-ul informal al Consiliului de cooperare al statelor vorbitoare de limbă turcă a avut loc la… Budapesta! Și la care singura țară nevorbitoare de limbă turcă participantă a fost… Ungaria! ”Cooperarea economică” turco-ungară de pe teritoriul României fiind astfel puternic spijinită de ”frăția spionilor” HI – MIT. Astfel că poate consilierii prezidențiali își vor face totuși curaj să îl informeze și pe șeful statului că, da, Ardealul se vinde! Dar îl vând ungurii, turcilor! Sub nasul unor politicieni ardeleni care se bat atât de zgomotos cu cărămida patriotismului în piept, încât mai că ai crede că o fac doar pentru a acoperi ”fâșâitul banilor” de la Cluj – Napoca. Și uite cum atunci când ”dinamica operativă” o va impune, ”profesorul” Dîncu va fi reactivat pentru o nouă ”spargere” a Partidului Social Democrat, dacă acesta va mai avea cumva puterea să se întărească destul de mult pentru a fi considerat o amenințare. Și dacă nici Dîncu nu se pricepe la producerea unor astfel de ”implozii” politice, atunci chiar că nimeni nu se mai pricepe! Până atunci însă este de așteptat susținerea unei ofensive mediatice a lui Dîncu, pentru ca să vadă și ”cotizanții” că ”domnul profesor” chiar ar fi în cursa pentru viitoarele alegeri prezidențiale…

author avatar
Catalin Tache
5.991 afisari

32 COMENTARII

    • Flux 24 , 7 aprilie 2021 , ora 14:15 : ” RAZBOI LA VARFUL PSD : VASILE DANCU ACUZA ” ” Mergem pompieristic . Nu avem un plan de comunicare . O facem fragmentar . Cei care ne critica au dreptate . Comunicam cu oameni care o fac din frustrare . Nu gandim bine textele motiunilor . Purtatorii de cuvant nu sunt buni , mai ales cand vorbim de cei care au fost in functii de ministri . Avem nevoie de oameni fresch „. De asemenea , Dancu a criticat si lipsa discutiilor pentru realizarea strategiei partidului si faptul ca Consiliul National nu este functional deocamdata „.

    • I se rupe lu Tache de interdictia voastra!de parca nu poate sa bea un sprit sau sa dea o mue si la Capitala…

  1. Stiti ce faceau ardelenii cand Armata Romana trecea Carpatii?luptau in Armata Austro-Ungara!!!!

    • Cine credeti ca e ” Romanul (?) Paul Kelar! ” care a postat la 20: 42 si 21:12 din boschetii din spatele garii Tiraspol ?

  2. Cine credeti ca este Kostea sugiuk,
    Si din ce boscheti isi hraneste ura
    De jigodie vanduta ,de matracuc
    De satana ce nu si mai stie masura?

    Ce te mana in lupta rahat presarat,
    Cu vorbe iesite din mintea ti bolnava
    Pe cine aperi si lingi ne’ncetat
    Secatura vanduta ,scarnava?

    N-ai obosit improscand cu noroi
    In stanga si n dreapta dihanie sluta,
    La stapanul cu plata nu i e scarba si lui
    De mizeria din minte ti ciufuta?

    Ascunde te mosule ce crezi ca mai speri?
    Si fa ti batranetea fireasca
    Lasa galceava ca n ajungi nicaieri
    Si ajuta ti nepotii sa creasca!

    • Raionul mi-a dedicat aceste versuri , vor sa se debaraseze de mine , s-au saturat si ei la cat ka kat halesc anapoda prin publicatiile romanesti . Da , sunt o secatura stalinista bolnava-scarnava , ling neincetat -rahat presarat , un matracuc-sugiuk , ura si masura , o dihanie sluta – cu mintea ciufuta , ce sa mai speri -n-ajung nicaieri . Mentionez ca nu a vrut nici o femeie sa se marite cu mine si nu am nepoti , sunt un mosneag hodorog ce-si taraie vanturile , suficient de viclean sa mai labuiesc cate un geamantan din sala de asteptare a garii Tiraspol .

  3. Agor actuala guvernare si pe domnul Presedinte Iohannis care a fost votat de aproape 70 % dintre romani , totdeauna am fost consecvent si m-am dat de partea majoritatii !

  4. Kostea , de cate ori esti facut muci te jelesti in versuri ascuns in brusturi ? Fruntea sus , baga un moltto-vivacce la flautul zburlit cu gusa si zambeste , maine va fi si mai rau !

  5. Nu mai sunt nici 7 % adepti ai gangaitului Hai sa facem un referendum Vei vedea in ce dezastru a ajuns kwi cu al sau guwerner de idioti !

  6. KWS cred ca nu esti keowesi ca ar fi prea de tot ca o proasta sa faca si versuri si inca de calitateBravo kws arde i pe sorosisti Ia ti un pseudonim acatari si nu i lasa deloc DEja i ai cam pus pe jar Bravo domnule!

  7. Bravo domnule Kostyuska ! Stiri ca nu sunt sanatos la sandramaua acoperisului , imi laud singur versurile de cea mai proasta calitate , am facut un referendum printre acari si le-am promis ca stau capra daca imi da nota de trecere . I-am pus pe jar , ma gratuleaza numai cu diez , asteapta sa intru in calduri si sa behai …..hihihihihihi

  8. Sugiuk nebunule ,mai pune stop si tu,gata numai fi bezmetic.Lasa ne pe NOI romanii sa „luptăm ” cu tradatorii,da?
    Spasiva zavnimanie moi drug!

  9. Kws ,nu fii rau cu majoritatea de 70%,nu stau lucrurile chiar asa,stii bine si tuuu. UNA S VOTURILE SI ALATA S SOFTURILEA, nu prea mai sunt naivi in țară.
    Sa fim corecti, cine naiba sa voteze un …eventual niste softuri,atât! Hai noapte buna!

  10. Deci eu conducator calificam Romania. Nu aveam aptitudini mari de performanta din cauza cluburilor sarace. Dar calificam Ro.🇷🇴

  11. Am schimbat subiectul , v-am trimis in brusturi , salvez aparente , tin secret ce inveleste pisica , cand sunt inghesuit o dau pe fotbal ……hihihihihihiohi

  12. LIMBA ungureasca este si ea o limba turca.ESTE SUFICIENT SA URMARESTI VORBIND un turc si un ungur ca sa-ti dai seama.sau sa citesti in paralel un ziar turcesc si unul unguresc.Ungurii sositi in PANONIA la sfarsitul secolului 9 era noastra erau o combinatie intre 4 triburi turcesti din MONGOLIA,TRIBURI DE UIGURI,de unde numele de unguri(acum uigurii sunt pe teritoriul Chinei)si 3 triburi de kazari(de pe actualul teritoriu al Azerbaigeanului).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger