AcasăDezvaluiriAncheteCumnatul Horotan, ”culoarul” lui Pahonțu la Codruț Olaru!

Cumnatul Horotan, ”culoarul” lui Pahonțu la Codruț Olaru!

Pahonțu încă ”joacă” în justiție!

Deși a trecut ceva vreme de la denunțarea, fie și doar din colțul gurii, a protocoalelor dintre serviciile secrete și DNA, CSM sau Curtea Supremă, legendarea ”culoarelor” din Justiție nu doar că nu a încetat să se disipeze, dar este la fel de obsesivă ca pe vremea ”Cătușiadei”. Și asta în ciuda faptului că, în linii mari, granzii sistemului își asumă angajamentele generice față de respectarea democrației. Numai că există și o ”excepție”…

Familia lui Codruț Olaru angajată la SPP

Și nu este aici vorba de generalul Marian Hăpău, deși șeful Direcției Generale de Informații a Armatei are la rândul său astfel de ambiții pe persoană fizică. Numai că ”șandramaua” lui Hăpău se zguduie deja prea serios după arestarea adjunctului său delapidator, generalul Gherghe, pentru ca șeful Informațiilor MApN să mai convingă vreun inițiat al sistemului că încă păstrează controlul asupra Justiției Militare. Însă cu totul altfel par a sta lucrurile cu generalul Lucian Pahonțu. Pentru că, deși izolat la chiar nivelul sistemului, ”nemuritorul” care se află în fruntea Serviciului de Protecție și Pază încă din anul 2015 continuă să afișeze încă un comportament de ”Bulibașă al Staborului” în care a fost transformată bună parte din Justiția de la noi. Iar lăudăroșenia agresivă lui Pahonțu pare să nu fie gratuită, acesta păstrând încă propriile ”culoare”. Dintre care unul duce direct la eminența cenușie a CSM, Codruț Olaru. Și nu atât prin soția acestuia, care lucrează tot la SPP, cât prin cumnatul pirotehnist Horotan Liviu!

Prinși la pielea goală, în sauna SPP!

Iar legăturile ”interinstituționale” dintre șeful Serviciului de Protecție și Pază și lideri exponențiali ai ”Republicii Procurorilor” sunt atât de frățești, încât Pahonțu a ajuns să se bată pe burta goală, la propriu, cu diverși procurori șefi! Ceea ce și explică în bună măsură de ce Lucian Pahonțu își permite să se joace de atâta amar de vreme de-a Bruce Willis și să se dea ”greu de ucis” în sistem încă de când făcea saună cu procurorii militari și superiorii acestora de la Parchetul General.

Sepepiștii lui Iohannis pastilați

Adică exact cei care instrumentau plângerile depuse împotriva acestuia sau anchete incendiare precum fraudarea jocului CAR sau ale unor sinucideri suspecte. Și care, sâmbetele sau serile târziu, după orele 21.00 își parcau mașinile în curtea sediului SPP din Bulevardul Geniului, fără a fi opriți la Punctul de Acces Control, pentru a intra astfel direct în piscina serviciului secret. Mai mult chiar, pentru personaje ca procurorul general Augustin Lazăr, procurorul șef al Secției Parchetelor Militare, general Gheorghe Coșneanu sau șeful Secției pentru Procurori din CSM la acea dată, Codruț Olaru, nu doar că se securiza întreg perimetrul, dar se deschidea în schimb și discreta saună VIP. Un exemplu grăitor fiind chiar cel al unui Codruț Olaru care era deja o prezență atât de frecventă la SPP, intrând în curte cu obișnuitul BMW negru serie 3, fără a mai fi măcar controlat la intrare.

Conectat la neveste!

Însă rețeta succesului generalului Pahonțu în fruntea SPP mai cuprinde un ingredient secret. Și anume că acesta a fost mai tot timpul conectat prin neveste la ”Republica Procurorilor”! Ceea ce explică nu doar imunitatea absolută de care s-a bucurat, dar și de ce și-a permis nu doar să le râdă în nas celor care au îndrăznit să încalce ”omerta” de la SPP, dar chiar apoi să se răzbune în liniște, știind că ”brațul ciuntit” al legii nu are cum să îl ajungă. Cum ar fi cazul încasării a 100.000 ron de la CAR, începând cu luna martie 2016. Tot atunci când alți sepepiști au aflat cu stupoare că ar fi contractat împrumuturi între 20.000 și 50.000 lei, inclusiv în perioade în care aceștia erau detașați în misiuni externe. Iar când scandalul risca să îi explodeze în față ”liderului suprem” al SPP ancheta a fost preluată la țanc de procurorii militari.

Coșneanu și Lazăr despuiați la sauna VIP

Mersul acesteia fiind minuțios monitorizată de către purtătorul de vorbe Bogdan Onea, cel pentru care s-a înființat o unitate specială, doar ca să se simtă și el comandant. Și care probabil că se interesa de stadiul anchetei doar pentru a informa opinia publică, deși s-ar găsi destui ”paranoici” care să facă eventuale legături și cu faptul că șeful de atunci al Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel era procurorul general militar – general de brigadă magistrat Nicolau Adrian Cornel. Cel a cărui soție lucra la chiar Direcția Juridică a SPP! După cum o altă pistă permanent urmărită de structura contrainformativă care tot acest timp a încercat să țină pasul cu ”statul paralel” din interiorul SPP a fost cel mai influent procuror din CSM, fostul șef al DIICOT, Codruț Olaru. Cel a cărui soție Nicoleta, de asemenea nu doar că era angajată a SPP, dar activa chiar la unitatea lui Onea…

Să fie de la steroizi…?

Însă pista Olaru se poate dovedi mai întortocheată decât oricare alta… Pentru că acesta putea veni la SPP ori ca să se bălăcească la piscină, ori în vizită la soția sa, ori ca să mai schimbe câte o vorbă, ca între băieți, cu cumnatul Horotan Liviu. Cel a cărui soră este căsătorită cu fratele lui Codruț Olaru. Și care după ce a activat la Paza Parlamentului a fost transferat la Secțiunea Intervenții. În prezent fiind la Controlul Tehnic Antiterorist, la Pirotehnic.

Cine o mai face cărțile la CSM

Iată însă că în ciuda măsurilor de securitate luate și care, ce-i drept, și-au dovedit eficacitatea până acum, generalului Pahonțu s-ar putea să i se tragă de unde se aștepta mai puțin: de la steroizi! Și fără ca măcar șeful SPP să știe de scandalul care afectează deja o bună parte a serviciului, cu tot cu interceptările furnizorilor din rândurile băieților de oraș. Și mai ales că alte structuri ale statului chiar nu pot asista impasibile la informările privind ”pastilarea în masă” a sepepiștilor responsabili de chiar securitatea Președintelui României.

General fără nicio zi de Armată!

De ceva vreme face ceva valuri publice tentativa încă eșuată de a i se retrage lui Codruț Olaru titlul de doctor. Pentru că Direcția Juridică a Ministerului Educației face ”zid” în jurul acestei spețe, refuzând să avizeze, sub diverse pretexte, legalitatea deciziei CNATDCU de plagiat. Numai că procurorul Olaru are și alte ”mistere” în dulapul său, cum ar fi faptul că a ajuns general de brigadă fără a face nici măcar o zi de armată! După ce, ca să dăm doar un singur exemplu, în anul 2011 Olaru a primit, succesiv, gradele de locotenent-colonel și colonel, fiind avansat pe 24 februarie și apoi pe 12 octombrie, ”la excepțional”!

author avatar
Catalin Tache
5.940 afisari

33 COMENTARII

  1. Ba Tache da’ cum se face ca de rusi, rusofili si alte mumii de prin duulapurile moscovite nu te legi niciodata? Ai ce ai cu serviciile, cu parchetele, cu armata, cu politia, adica fix cu ce destabilizeaza un sistem. Te vezi mare formator de opinie si un anchetator de soi. Noroc ca ai cate un gunoi in fiecare serviciu care sifoneaza la tine pentru interese personale nu de focu’ dreptatii, ca altfel ajungeai redactor la mica publicitate

    • Cate un sifon in fiecare serviciu secret romanesc este deja o performanta pt orice ofiter racolator…dar au citit si celalalt Tache de azi cy FSB,GRU,SVR etc…

    • Băi anonimule, te deranjează adevărul??? Nu Tache destabilizează „sistemul”, nu are el puterea necesară, el doar relatează ce se întâmplă într-un serviciu „luat pe persoană fizică…care este…”! Voi ..cei care ascundeți rahatul sub preș distrugeți instituția și o decredibilizati! Placa asta pe care o tot folosiți cu … rușii…nu o să vă meargă la nesfârșit…!!!

  2. Asa e d le Tache se injecteaza unii din SPP istii Dictatorului Pahontu zis Ghiul Balbaitul..bă bă bă bă,rad baietii pe înfundate cand merge ghiul cu ei pe antemergator sau escortă.
    In poza pe care o tot puneti mereu d le Tache e si unul Care e aghiotant la neamt,mai exact cel din spate,Burcea îl cheamă si ala bagă e ditamai animalu.L a pus ghiul aghiotant neamțului sa aiba control,e de la jandarmi de a lui ghiul.A tras cu pistolul aiurea după colegi la Cotroceni,nu stia ca are cartus pe teava.Daca are temă…nu i a facut nimic ghiul s a musamalizat tot,ca na e omul lui pus sa traga cu urechea. Impotriva altora care au facut la fel,ghiul a luat masuri disciplinare,ca nu erau de ai lui,vroia taranul sa si arate muschii.

  3. Ba,baietii aia din poză sunt frumosi toti,lasa i in plata domnului, dar uite la ce poza i a pus in articol lui paho,ce fata de paparici si mascarici are,rade a paguba scarpinici.

  4. Din pacate asta este nivelul care a ajuns SPP…cu luptatori scutiti de la pregatirea sportiva cu adeverinte medicale si cu alti aghiotanti pe care i umple cumnatelu cu steroizi,pe bani grei….

  5. De acolo are banii cumnatul de se afiseaza numai cu masini bengoase?doar din steroizi?sau si din cota parte la cine pleaca in misiunile externe? TACHE, stim ca sti,da drumul si la documentarea cu cine si mai ales pe cat pleaca in noya misiunie externa!hai ca nu degeaba s a suparat Gabi Popescu ca i a spart piata Horotan Liviu,dar nu are ce sa i faca…doar e cumnatul…

  6. Mama lui Gabi Popescu a fost colega de banca in scoala la Leresti cu dl director general,asa ca lasati baiatul in pace…

  7. Pur si simplu asta e de noaptea mintii:SPP istii Dulapului cumpara steroizi iligali la serviciu!!!vai de muschiuletii vostri umflati cu pastile!!!

  8. Cel putin Tache a recunoscut ca dl Pahontu nu stie de steroizi…mai ales ca nici eu nu am apucat sa il informez…

  9. Bai anonim cu primul comentariu,te doare ca nu poti controla, oricat de mult te ai strofoca sa aflii una alta despre Tache,n ai ce ba baiatule sa aflii,doar sa ti dai cu parerea aiurea n tramvai.Din cauza abuzurilor unora care se cred Dumnezei poate sau probabil cum vrei sa o iei apare cate un baiat care semnalizeaza derapajele acestor șefi gen Pahontu,care nu realizează ca nu va fi veșnic pe acel scaun.
    Mai lasat vrajeala fasaita ca e ofiter GRU,nu mai pune lumea botu la fantasmagoriile voastre ieftine si slabe ca tine anonimule de la 19.43.

  10. S a dus dracu SSI ul de cand a plecat Voro,s a ales praful,vand baietii steroizi si Mili doarme pe el,mai au un pic si fumeaza marihuana in curtea fabricii.

  11. Sunt cititor constant al Loviturii lui Tache si mi am dat seama in timp de strategia cu manta folosita adeseori.si astfel cred ca daca nu a folosit in titlu faza cu steroizii,care era mult mai spectaculoasa,inseamna ca deocamdata a vrut doar sa le bage bqtul in gard.mai ales ca Pahontu turbeaza daca afla ca altul face bani in serviciul lui,pe numele lui…asa ca sa asteptam,eu zic ca adevaratul mesaj este cel cu steroizii…si va continua

  12. Intoxicare a ofiterului tradator GRU ,*instalatorul* Tache. In cadrul setviciului nu activeaza nicoun Horotan Liviu,baietii stiu bine…

  13. Bai esti nesimtit??? Toti baietii stiu cine este Horotan Liviu zis Bazatul!nu mai tine cardeala asta ieftina,chiar ne luati prosti???mai bine cititi mai sus,1-2-3…s a pisat Tache pe ei!daca si voro a ajuns sa dea la el,sunteti penibili

  14. O sa va salte DIICOT ul din birouri,ca astia sunt cu ochii pe voi…Tache nu a dat mai multe ca sa nu le strice treaba baietilor de acolo…latul se strange….MANU!!!ia intreaba l Ghiul pe cumnatel de el…

  15. Aruncati prosopul!opriti umilinta!structura lui Tache se joaca de a pisica cu soaricelul SPP ist Paho!1-2-3…se stieee🤣

  16. Bai Pahontule,da ne bai nene banii de la CAR,tu ti i ai luat si dupa tine potopul? Hotule,nesimtitule unde s banii nostrii???
    Te stii cu procurorii,ai spate ,nu i asa? Pina cand, te ai intrebat?
    Dupa 2024 va aparea un procuror tanar sa te ia si pe tine la intrebari talharule.

  17. Cand o sa va dati seama idiotilor care i ati vandut serviciul lui Tache ca in spate e mana GRU va fi prea tarziu!conducerea SPP a documentat toata reteaua , cu probe,nu vorbe….

  18. Loial cui?ce retea a documentat?a gainarilor din Leresti?si daca da ce au facut cu probele?si le au bagat sub sortulete?🤔

  19. Paunică mare grija cu ordinele pe care le primesti de la Pahontu sa execuți misiuni de filaj,mare atentie sa nu va dea si cu rest,ati facut filaj unora care aveau contrafilaj.

  20. Hopaaaaa,hopaaaaa Penelopaaaaa.Ghiul ce faci l ai trimis pe Felix la Academia Militară sa faca Colegiul Național de Aparare,wow,coool mai ghiuuuul,el se lauda prin apropiati ca l faci general,ceva ceva tre sa i dai si lui sa roada ,nu? L ai pus pe Mili in locul lui sef,ca sa ti faci tu toate manevrelel.Felixeeee,fii si tu m ai diplomat ca dai de banuit pe la cursuri prin comportamentul si temele pe care le abordezi cu colegii,oamenii zic ca i….stii tu ce metehne vechi ai …

  21. Vedeti cat de inventiv sunt si cate pseudonime imi bese mintea ? Spre finalul postarilor am apelat la planetele Marte si Jupiter , am conversatii cu extraterestrii la cat de conectat e singurul neuron functional . Cititorii stiu ca am o grinda subreda la mansarda , ma lasa sa delirez dupa pofta inimii . Sa nu uit , la 10:30 am o lucrare cu behaieli in pozitia capra sub pasarela garii Tiraspol , o sa dispar virtual ceva timp , dezinfectez peruca , ma rimelez , am grija sa nu uit borcanul cu vaselina de tanc si ma imbarbatez ca o sa scap cu bine din crauneala . Pupici !

  22. Comisarul .ro , astazi , 06 iulie 2021 , ora 07:43 : ” Liviu Avram : Dorneanu ramane acelasi porc pe care il stiam „.

  23. Pai mai oameni buni, SPP e umplut de paho cu incompetenti. Muulti scutiti medical, ceea ce e inacceptabil .
    Lista scurta cu rostogol, rauta,balan, nica, bogdaneci, fratii printreusi gegea, ganea, voroneanu, bertea si nasu istrate, tragatorii cu pistoalele si lista ramane deschisa…in ce tara credeti ca ajungeau ei macar ofiteri, nu zic in asa functii de conducere ???
    Nu trec nici testele elementare psihologice, nu mai vorbim de cele profesionale, pregatire fizica, de comportament in societate, unde multi sunt repetenti si muuulte altele care le lipsesc..si destui sunt chiar generali. Nu vorbesc o boaba de limbi straine si s au intalnit de atatea ori cu omologi din alte tari, va dati seama ce impresie au facut ? Nici macar cretu , cu peretii lui plini de diplome, nu vorbea nimic, mergea in teatre si i traduceau colegii…ne a facut si acolo de kko.
    Ghiul a angajat numa pile, nepoti, fini, neveste de prin sistem, iar cand are o problema, gen comisia condusa de fenechiu, doar l a promovat putin pe ovidiu I , finu gras absolvent de ase, scutit medical si el cred, ca nu l am vazut prin poligon prea des si o rezolva.
    Asta i tara in care traim, asa merg lucrurile…

  24. Pahontu nu este la conducerea serviciului din 2015, ci din Decembrie 2005.
    Spun asta pt ca tot ce se intampla este din cauza faptului ca rutina, la nivelul asta, duce la tot felul de lagaturi dubioase si influente pe termen lung, lucru care induce teama subordonatilor corecti, militari si adevarati barbati.
    Asta se intampla cand la asemenea nivel nu se implementeaza mandatul de 3 sau 4 ani, apoi inlaturat (in astfel de situatii militarii nu vor mai viza functia). Nu se poate ca un militar sa ocupe o functie de demnitar, in speta secretar de stat, propus si numit politic… pe bune, un militar???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger