AcasăDezvaluiriCum se pregătește confiscarea unui județ. Cazul Romeo Dunca - fața unui...

Cum se pregătește confiscarea unui județ. Cazul Romeo Dunca – fața unui grup organizat

Cum se pregătește confiscarea unui județ. Cazul Romeo Dunca - fața unui grup organizat / Sursa FOTO: https://image.stirileprotv.ro

Candidatura liberalului Romeo Dunca pentru președinția CJ Caraș-Severin are în spate un interes personal: deblocarea proiectelor de turism Muntele Mic și mai ales Nedeia, proiectat în zona protejată Muntele Țarcu!

Deși este o zonă cu multe dispute și revendicări imobiliare, Dunca are nevoie pentru acest proiect de suprafețe mari pe care să le obțină prin asocieri cu administrațiile locale.

Istoricul acestui proiect, care încalcă în mod evident legea deoarece afectează zona protejată, este presărat de acuzații, trădări și corupție. Romeo Dunca însuși este cel care l-a băgat la pușcărie pe primarul din Zăvoi, Antonie Bunei, și pe fiul acestuia, pe care tocmai Dunca i-a momit să ia șpagă și tot el i-a denunțat organelor.

Fonduri din paradisuri offshore, în spatele lui Romeo Dunca

Romeo Dunca este în același timp partener de afaceri cu primarul din Reșița, Ioan Popa, împreună cu care au o investiție imobiliară chiar în centrul orașului.

În spatele companiilor lui Dunca se află fonduri cu o proveniență incertă, din Luxemburg și Cipru, fonduri controlate de un grup de cetățeni italieni.

La o privire de ansamblu asupra acestei grupări politico-economice, se vede în spate acest interes de natură economică, ce riscă să subordoneze și să sărăcească un județ.

În plus, oamenii locului par să nu dea crezare proiectelor fantasmagorice propuse de Dunca, știută fiind viața excentrică pe care acesta o duce, afaceristul fiind mai mult obișnuit să se distreze, nu să muncească în folosul comunității.

3.766 afisari

1 COMENTARIU

  1. Primarul și fiul nu puneau botul la șpagă dacă erau corecți iar ce afaceri are cu primarul se pot verifica

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger