AcasăDezvaluiriAncheteCum scoate Murad valuta din țară!

Cum scoate Murad valuta din țară!

De ce s-a supărat Mohammad Murad pe Ludovic Orban

Nebunia de la Mangalia continuă odată cu avansarea anchetei desfășurate la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța în urma găsirii unei sume importante de bani, în chiar ziua alegerilor, în portbagajul autoturismului omului de casă al lui Mohammad Murad, Leonard Buianu. Iar declarațiile publice ale conducerii IJJ Constanța sunt mai mult decât relevante, ca și confirmarea ”circului” și presiunilor făcute de către Mohammad Murad pentru ca nu cumva polițiștii sau procurorii să deschidă portbagajul ”mașinii sale de campanie”. În care a fost găsită suma deloc de neglijat, ba din contră, de 160.000 lei!

Iar din filmulețele de la locul controlului în trafic efectuat de polițiști dezvăluite de ”Național” se poate lesne observa cum Mohammad Murad se agită ciudat de mult, pe persoană fizică, pentru ca nu cumva polițiștii să își poată exercita atribuțiunile legale. }ns[ candidatul și-a schimbat strategia imediat după ce portbagajul a fost deschis. Și au fost găsite, după cum susțin surse din cadrul anchetei, mai multe agende cu date personale , inclusiv CNP-uri ale unor alegători din Mangalia. Dar mai ales suma de bani despre care Murad a dat o explicație care ”miroase” deja de la o poștă a autodenunț. Fie el și unul involuntar…

Ca samsarii de mașini

Pentru că explicația ar fi că suma ar fi reprezentat de fapt banii datorați pentru ca să plece chiar a doua zi să cumpere un autoturism din străinătate! Și dacă Mohamamd Murad doar a vrut să își bată astfel joc de procurori și polițiști, cel puțin i-a ieșit. Cu toate că astfel de ”glumițe” implică automat și extinderea cercetărilor pentru obstrucționarea justiției. Dar dacă Murad a spus adevărul și miliardarul prezentat drept cel mai mare investitor din turismul românesc a rămas cu același comportament de samsar de mașini care scoate valuta din țară ascunsă la purtător, ca în anii 90, atunci când și-a clădit averea? Pentru că altfel este greu de ghicit cum ar trece Murad frontiera cu 30.000 de euro la el, cash! Însă nu la fel de greu este de ghicit adevăratul motiv al supărării afaceristului pe Ludovic Orban, cel pe care îl atacă deja ”prea ca la țară”! Oare nu cumva doar pentru că premierul nu a cedat ”listei de nominalizări” cu care ar fi încercat să îl preseze ”prietenul liberalilor”, Mohammad Murad, după cum dezvăluiam chiar zilele trecute…?

author avatar
Catalin Tache
3.659 afisari

1 COMENTARIU

  1. Catalin
    asta a avut un casino in anii 90 in complexul Floreasca. L-a asigurat si i-a dat foc si a luat o suma mare de la asigurari.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger