Cauta

Cui i-a adus Bode palincă de la Sălaj!

Ministrul de Interne nu a venit cu mâna goală de acasă

Cu toate că și la Ministerul Transporturilor interesele grupărilor transpartinice nu sunt unele de neglijat, iată că Lucian Bode a ajuns în scurt timp după instalarea sa în fruntea Internelor să priceapă ce înseamnă ”viesparul” de la Interne. Minister care, de la Vasile Blaga încoace, a fost tot mai greu de dus în spate de oamenii politici instalați în fruntea MAI de diversele partide care s-au perindat pe la guvernare.

Bătaie mare pe sticlele cu palincă de Sălaj

Astfel că noul ministru a beneficiat de un weekend decisiv înaintea de luarea unor măsuri care i se cer insistent și care îi pot influența major viitoarea carieră politică. Și a dat o fugă acasă, în Sălajul natal. Dar nu neapărat pentru a se mai liniști în această perioadă extrem de tulbure, cât mai ales pentru ”a lua lumină”, după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră. Iar ca un bun ardelean ce este, ministrul Lucian Bode nu avea cum să se întoarcă la Capitală cu mâinile goale, fără tradiționalele sticle ”patriotice” cu ”Palincă de Sălaj”.

Foc încrucișat

Astfel că, odată cu întoarcerea la București a lui Lucian Bode, deja reprezintă un real interes operativ cui îi va da ministrul cadou sticlele cu palincă de Sălaj. Fie și pentru că astfel se pot trage tot felul de concluzii despre cine se mai află sau nu în grațiile noului ministru de Interne. Cel care însă trebuie să fie extrem de atent cât se avântă pe frontul MAI… Existând și acum, mai mult chiar decât în alte dăți, riscul ca acesta să nu nimerească în mijlocul unui ”foc încrucișat”. Așa că mare atenție la cine bea ”Palincă de Sălaj” în aceste zile…

Ultimele stiri

  • Se schimbă buletinele, în România! Modificări la CNP, după punerea în funcțiune a Sistemului Informatic Integrat
  • Joe Biden, ameninţat cu punerea sub acuzare! Liderului de la Casa Albă i se aduc acuze foarte grave
  • Pensionarii vor întoarce banii cu lopata. Categoria care are dreptul la dublă recalculare. Vezi dacă eşti pe lista lor!
  • Coşul de cumpărături al lui Marcel Ciolacu s-a scumpit mult în doar câteva luni. Cu 100 lei nu te mai desurci!
  • Cu Lamborghini-ul către un nou mandat la şefia CJ Prahova? PSD, atac la Iulian Dumitrescu (FOTO)
  • Horoscop – sâmbătă, 11 mai 2024. Trebuie să gestionaţi mai bine situaţiile stresante!
  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • VIDEO. Un autobuz cu pasageri a căzut într-un râu, în Sankt Petersburg. Bilanțul victimelor/Imagini de la fața locului
  • Șeful ELCEN a ieșit cu cifre: „Datoria Termoenergetica la ELCEN este de un miliard de lei”
  • Rareș Bogdan, despre situația PNL: „Astăzi, niciun sondaj nu ne mai coboară sub 25%”
  • Exit mobile version