AcasăDezvaluiriAncheteCONTRACTUL 38! CLOTILDE, prinsă la PUBELĂ, în Pajura!

CONTRACTUL 38! CLOTILDE, prinsă la PUBELĂ, în Pajura!

Până și luptele de la Bahmut pălesc față de ”Jihadul” declanșat la Primăria Sectorului 1. Cel care, da, odată a fost cel mai bogat, cel mai civilizat, cel mai frumos din toată Capitala…

Clotilde Armand cumpără pubele smart dar fără tehnică

Dar care acum a ajuns năpădit de gunoaie, bălării și șobolani… Și cu un buget care, în acest ritm al răfuielilor politice, nu va fi votat probabil nici măcar la ”Paștele Cailor”…

Astfel că este greu de scos în relief o anume ”boroboață” managerială comisă de ”primărița NU”, Clotilde Armand, la conducerea Primăriei Sectorului 1.

Dar, ghinion, uite că una se remarcă în mod cu totul aparte, prin izul penal care deja răzbate din dosarul aflat pe masa de lucru a procurorului de caz.

Achiziție mascată în licitație

Este vorba despre o nouă ”lucrare” cu număr de penal prin care  se cercetează ”mascarea” unui contract de achiziție directă în altfel obligatoria licitație publică.

200 euro gunoiul pentru un apartament

Totul pornind cu data de 10.10.2022 și următorul anunț:

https://www.e-licitatie.ro/pub/direct-acquisition/view/112701558 – Achiziție directă servicii de Proiectare, instalare și punere în funcțiune 2 platforme subterane/supraterane de colectare selectivă în Sectorul 1”.

”Obiectivele” urmând a fi implementate la adresele Str. Pajurei nr. 3 – 5 și Str. Pajurei nr. 14.

Documentarea din teren

Numai că, după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, la această oră, documentarea probatoriului se axează deja pe următoarele principale puncte identificate ca nefiind conforme cu legislația în vigoare:

1.    Conform contractului de achiziție publică (pct.5.1 – Echipamente), punctele de colectare trebuiau dotate cu panouri fotovoltaice pentru alimentarea camerelor de luat vederi. Numai că ambele echipamente tehnice lipsesc, astfel că punctele de colectare rămân fără monitorizare video.

2.    De asemenea, la mai bine de o lună de la amplasarea pubelelor, nu au fost încă distribuite cartelele de acces pentru locatarii blocurilor pe care acestea le deservesc.

3.    Acesta este un program pilot pentru punctele smart de colectare a deșeurilor menajere, dar lipsesc tocmai echipamentele și tehnologia după care au fost denumite

4.    În plus, achiziția este una făcută direct, fără licitație publică, la un preț de trei ori mai mare. Pentru încredințarea directă a fost manipulat SEAP (sistemul electronic de achiziții publice) în sensul în care investiția a fost încadrată la LUCRĂRI (acolo unde pragul este de aproximativ 900 mii lei), ci nu la PRODUSE (acolo unde pragul este de aproximativ 270 mii lei).

5.    La cele două de colectare ar trebui arondate aproximativ 120 de apartamente. Rezultă o investiție de aproape 1.200 euro de apartament pentru ”platformele smart” din strada Pajurei ( 695.790 lei valoare contract/120 ap. =5.798 ron = 1.183 euro).

Avem contractul!

Iar pentru a asigura ”transparența publică” atât de necesară susținerii, fie și preventiv, a campaniei ”Fără penali în funcții publice”, publicăm contractul intrat în posesia noastră! Cel în care se prevede expres atât ”tehnica smart” cu care trebuiau dotate ”pubelele inteligente” din Pajura, cât și prevederile contractuale obligatoriu de respectat…

”Contract de Achiziție Publică de Lucrări (Proiectare și Execuție) nr. 38 din data de 21.10.2022.

În temeiul art. 7 alin. (5) din legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice:

Părțile Contractante

Direcția de Utilități Publice, Salubrizare și Protecția Mediului Sector 1

(…) reprezentată prin Director General, doamna Mădălina Veronica HAIDEMAK, în calitate de Autoritate Contractantă, pe de-o parte, și

NETGREEN SOLUTIONS SRL,

(…) reprezentată prin Administrator, domnul Mihai VÂRZAN, în calitate de Contractant, pe de altă parte(…)

4. Obiectul Contractului

4.1. Contractantul se obligă să proiecteze , să execute, să finalizeze și, dacă este cazul, în perioada de garanție, să remedieze lucrările de amenajare puncte subterane de colectare selectivă, în conformitate cu proiectele tehnice aferente, cu specificațiile tehnice din caietul de sarcini care a stat la  baza întocmirii ofertei pentru atribuirea contractului cu obligațiile asumate prin prezentul contract, la următoarele amplasamente:

Nr. crt. 1. Str. Pajurei nr. 3 – 5

Nr. Crt. 2. Str. Pajurei nr. 14

5.Prețul Contractului. Prețurile Unitare.

5.1. Prețul inițial al contractului este de 508.000,00 lei fără TVA, la care se adaugă TVA 19% în sumă de 96.520,00 lei rezultând valoarea de 604.520,00 lei cu TVA pentru proiectarea, execuția, finalizarea și întreținerea lucrărilor, fiind compus din:

1.Str. Pajurei nr. 3 – 5

Activitate

a.  Proiectare- Valoare cu TVA – 15.408,12 lei

Întocmirea documentațiilor necesare obținerii avizelor și acordurilor solicitate prin certificatul de urbanism – 3.865,12 lei

Elaborare documentații PAC (DATC) – 4.760,00 lei

Elaborare documentație PT – 5.950,00 lei

a.1 Asistență tehnică din partea proiectantului, total- 833,00 lei

2.b) Execuție lucrări – 33.915,00 lei

Lucrări pentru instalarea modulelor subterane – 19.040,00 lei

Lucrări aferente stâlpului metalic – 2.975,00 lei

Lucrări instalații împământare – priza de pământ – 1.785,00 lei

Montaj panou fotovoltaic – 595,00 lei

Montaj sistem supraveghere – 595,00 lei

b 1 Organizare de șantier – 8.925,00 lei

b 2 Echipamente – 207.301,81 lei

Modul subteran complet echipat – 197.781,81 lei

Panou fotovoltaic – 5.950,00 lei

Sistem supraveghere video – 3.570,00 lei

TOTAL CONTRACT/Amplasament – 256.624,93 lei”.

Pe 14 este mai scump!

”Schema” fiind repetată și la celălalt amplasament, cel de pe strada Pajurei nr. 14. Numai că aici, pubela inteligentă costă în total suma de 347.895,07 lei, ci nu 256.624,93 lei, ca pe Str. Pajurei nr. 3 – 5…

author avatar
Catalin Tache
6.156 afisari

65 COMENTARII

  1. Da ‘ ce s- a mai intamplat cu dosarul voturilor fraudate si filmate?
    S -a schimbat procurorul, au desfiinta si sectia, acum pe unde o zace in sertar, ca vine prescriptia…

    • ala era doar in capul lu’ diamant si mafiei de miliardari din imobiliare care se pisha pe prostii ca tine care ii voteaza…dar se pisha direct din rolls, stiind ca nu ne place strainii cu scoala care nu fura, ne place hotzii si securistii patrioti, chiar daca ne fura si phut ….

  2. Io sunt seful pasarelii , sunt higenic , nu mai las pi niminea sa-si dea itarii jos si sa-mi lasi motatu amintiri , linji miere di pi jos …

    • Stai și te întrebi ce om sănătos la cap putea să aleagă scarbele astea din ong usr acești vrăjmași ai României

    • trebuia sa iei lectii de la romanii tai care te fura de 33 de ani si tu o arzi patriotic pe aici in timp ce ei se pisha pe tine din dubai ….am uitat, pesedeu nu fura, baga tzara in buzunar sa o pastreze…votati psd, haur, peneleu si urlati pe aici ca va fura strainii tara….le place analfabetilor care va fura de 33 de ani, ca nu sunteti atenti la ei cat aduna milioane in timp ce voua va ghirtzaie burta de iubire de patrie, neam si dumnezeu….proshtilor !!!!

  3. Nu sunt ” Roman ” , sunt troll-ul Constantin Moldovean Tiraspol zis Kostea Amore Sugiuk .

  4. Adevarul . ro , astazi , 16.03.2023 , ora 18:30 , articol de Viorica Marin : ” UN PILOT AMERICAN DE TOP SPUNE CA UCRAINA ………………………… ” – Lt. col (r) Dan Hampton , pilot F-16 – Interviu pentru Vocea Americii .

  5. Universul . net , 16 martie 2023 : ” SEFUL DIPLOMATIEI BRITANICE : CEL MAI BUN MOD DE A APARA REPUBLICA MOLDOVA ………………………………. ” – Ministrul de Externe britanic James Cleverly . Sursa : Reuters , preluata de Agerpres . ro .

  6. DefenseRomania . ro , 16 Martie 2023 , ora 17:03 : ” SUA NU SUNT INTIMIDATE DE DOBORAREA MQ-9 SI SURVOLEAZA DIN NOU NO FLY ZONE-UL ……………………… „.

  7. 1. Aktual 24 . ro , 16 Martie 2023 : ” LIMBA MOLDOVENEASCA ” D I S P A R E DEFINITIV , LEGEA PRIVIND ” LIMBA ROMANA ” A FOST ADOPTATA IN PARLAMENTUL DE LA CHISINAU „. 2. Aktual 24 . ro , 16 Martie 2023 , articol de Camelia Stanciu : ” R. MOLDOVA : 7 CETATENI ARESTATI PENTRU CA AR FI PLANIFICAT ” ACTIUNI DE DESTABILIZARE ” LA PROTESTELE DE DUMINICA ” – Ziarul de Garda . md , potrivit Agerpres .

  8. Romprest a primit cadou de la Chiliman, în iunie 2008, un contract fabulos, de 450 milioane euro, timp de 25 de ani, pentru salubrizarea sectorului 1.
    Cu facturi restante de alte 90 de milioane de lei pe 2020, pe care primăria însă le contestă, Romprest ar fi ușurat în acest an bugetul administrației locale de aproximativ 330 de milioane de lei. Cu toate că este una dintre cele mai bogate administrații, această sumă reprezintă cam o treime din bugetul primăriei Sector 1 pe un an de zile. Primaria ar fi cheltuit, așadar, cam un milion de lei pe zi doar pe servicii de salubritate.
    Numele lui e Walter. Florian Walter. Înainte îl chema Buşcă. Şi-a schimbat numele pentru CV. Este cumătrul senatorului PSD Miron Mitrea. A fost unul din principalii acţionari de la Dinamo. Acum este patron al echipei de fotbal Universitatea Cluj. Firmele lui Walter-Buşcă salubrizează străzile din sectorul 1. Ridică maşinile parcate ilegal pe raza aceluiaşi sector, dar la preţuri umflate. El l-a scos din ţară pe ţeparul Mihai Necolaiciuc. Nu a fost cercetat pentru asta. Crezul după care Walter, fost Buşcă, îşi ghidează afacerile şi viaţa este simplu: „Da, prin relaţiile personale se obţin contractele cu statul, care-i problema?!”
    Înainte de 1989, Florian Buşcă vindea butelii la un centru din Pantelimon, acolo unde era coleg de „vândut butelii pe sub mână” cu Borcea. Prietenia celor doi avea să se consolideze şi să devină reciproc avantajoasă în anii de după căderea regimului comunist. În 1997, Buşcă s-a pus pe făcut bani.

    Una din primele sale afaceri a fost transportul ilegal la muncă în Italia şi Austria a sute de oameni care munceau la negru în aceste două ţări. Buşcă a făcut şi închisoare pentru asta, atunci când autorităţile austriece au intrat pe fir, şi, la sfârşitul unei urmăriri spectaculoase pe o autostradă – mai ceva ca în filmele poliţiste -, omul de afaceri a fost arestat. Presa austriacă a anului 1997 a consemnat pe larg atât cazul, cât şi arestarea răsunătoare a lui Buşcă. După ce a ieşit pe cauţiune, din arest, Florian Buşcă a pus bazele unei firme de protecţie şi pază, SC Beretta, împreună cu Marian Măgureanu, fiul fostului director al SRI Virgil Măgureanu. Buşcă şi fiul lui Măgureanu au mai făcut afaceri în acea perioadă şi cu mobilă, materiale de construcţii, gresie şi faianţă.

    • Evident,niște valori,de respectat,daca se pomenește de fostu director al sri ,securist notoriu,cu mutra de prost.
      Tara candidata la vest n ar fi pus un exemplar ca ala niciodata pe o pozitie -cheie,la cum arata si vorbea,daramite sa musamalizeze orice scandal legat de el si sa ii ofere protectie feciorului si relatiei dă tip cumetrie a lui.Dar daca vb de Romania,toti liderii adevarati se croiesc pe marca „Ceausescu,Dascalescu,Ilurscu,Manescu si alti dobitoci care se incurcau a scrie numele lor in englezä

  9. Asa,slugile mele,postati aici ca doar strainii au voie sa fure si eu sunt franceza asa ca ma piss pe Dana_ul vostr

  10. Clotilda este cu diploma de Sorbona si i se permit toate furturile, falsurile si delapidarile. Asta ne doreste UE.

  11. O fi fost sectorul 1 cel mai, dar pana a ajuns frantuzoaica din Guadelupe primar. Slava alegatorilor!

  12. Sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , iar s-au pisat navetistii de Rabnita in gurita mea …..hihihihihi

  13. Politico , Eric Banco and Sarah Anne Aarup , 16.03.2023 , 05:11 PM EDT : ” Hunting rifles ” – really ? China ships assault weapons and body armor to Rusia „.

  14. 1. Comisarul . ro , astazi , ora 07:53 : EMIL HUREZEANU , INTERVIU EXPLOZIV IN PRESA AUSTRIACA : RABDAREA NOASTRA NU ESTE FARA SFARSIT ” – Interviu acordat publicatiei austriece Profil . 2. Comisarul . ro , astazi , ora 08:40 : ” MISTERIOSUL CAZ DE SPIONAJ DIN GRECIA „.

  15. Universul . net , astazi , 17 martie 2023 : ” MASS-MEDIA TREBUIE SA INCETEZE SA MAI MENAJEZE CUVINTELE ” – DAN PERRY .

  16. DefenseRomania . ro , astazi , 17 Martie 2023 , ora 09:26 : ” ………………………………… ADOPTAREA LIMBII ROMANE SI PLANUL RUSIEI PENTRU MOLDOVA . ANGELA GRAMADA LA OBIECTIVEUROATLANTIC ” – Interviu acordat lui Tudor Curtifan – VIDEO – 45 min , 45 sec .

  17. Clotilda e cam atzoasa, mai poaspata e maiosta primarului cuckold Dominic de la Tm.

  18. DefenseRomania . ro , astazi , 18.08.2023 , ora 08:08 , articol de Darius Muresan : ” RUSIA SPUNE CA DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC PUTIN NU POATE FI ARESTAT DE NICI O AUTORITATE STRAINA ” – Senatorul Konstantin Kosacev , Vicepresedintele Consiliului Federatiei .

  19. 1. Universul . net , 17 martie 2023 : ” SUEDIA DEPLANGE CA NU A PRIMIT UNDA VERDE DE LA TURCIA PENTRU ADERAREA LA NATO ” – Sursa : AFP , citata de AGERPRES . Finlanda a primit unda verde din partea Turciei , pe 27 martie 2023 primeste si acordul parlamentului ungar . 2. Universul . net , 17 martie 2023 : ” NATO : WASHINGTONUL ” INCURAJEAZA ” TURCIA SA RATIFICE ” RAPID ” ADERAREA SUEDIEI ” – Declaratie Jake Sullivan , Consilier pentru Securitate Nationala al Casei Albe – AFP , citata de AGERPRES . 3. Universul . net , 17 martie 2023 : ” GALERIE FOTO / ” GENERALII CARE ” SUG SANGELE POPORULUI ” ………………………………………………… ” – Sursa : THE INSIDER .

  20. 1. Digi 24 . ro , ieri , 17.03.2023 , ora 12:10 , articol de Cristina Cileacu : ” VIDEO EXPLOZIV – IULIA TIMOSENKO , FOST PREMIER AL UCRAINEI ………………………….. „. 2. Spotmedia . ro , astazi , 18.03.2023 , ora 07:28 , Sursa : NEWS . RO : ” NBC : SUA NU A PIERDUT NUMAI O DRONA IN MAREA NEAGRA , MAI LIPSESTE SI ALTCEVA . CE ROL ARE ROMANIA „. 3. Adevarul . ro , astazi , 18.03.2023 , ora 07:55 , articol de Cristina Ene : ” DE CE AVIOANELE DE LUPTA PROMISE DE POLONIA SI SLOVACIA SUNT IMPORTANTE PENTRU UCRAINA ” – Sursa : The Times .

  21. Universul . net , astazi , 18 martie 2023 , articol de Laurentiu Mihu : ” UNDE E ELICOPTERUL ? ACEL MAJOR MOMENT DE COTITURA „.

  22. Tovarășu tache…. ce vă mai place usl 2….. cunoașteți definiția termenilor: A PROIECTA, A EXECUTA, A INSTALA, A REMEDIA, etc??? ca orice cititor de seamă al almanahelor lu vanghele și al contractului pnl-ist pe 25 ani al lui chiliman, mi-ar fi rușine să MINT cu nerușinare și mai ales, la ceea ce scrii, știind că pun botu doar retardații, mincinoșii, bădălăii, milogii, profitorii și infractorii din gașca usl…

  23. Cat s-a zbatut Clotlda sa ajunga la borcan
    Tipa ,zbiera parul din cap cu ciuda si-l smulgea
    Se trantea cu fundul de pamant ,vreau la ciolan!
    Tipa clotilda si se vaicarea si dintii falsi din gura -i clantanea!

    Vreau la ciolan ,vreau la ciolan ,
    Urla nauca minte de kitcan
    Si a ajuns zaluda si a adus
    Coruptia la un nivel mai sus

    CLOTILDA a facut din capitala
    Un munte de mizerie scarboasa
    Un Bucuresti ca mintea ei jegoasa
    Clotilda cu prostia-i colosala!

    Hoata de voturi, vidma cea draceasca
    Maimuta de prin grote-n timpul nostru
    Corupta ,mincinoasa ,globalista
    Se intelege doar cu Morosanul prostul

    Si cu nebunii ei ce-s toti rezisti
    Ai grija mascarado cum te misti
    Ai grija ca odata vei cadea
    Cu sandramaua care te tinea!

    • CINE A FOST PRIN OCCIDENT STIE CUM E CU TARFELE ASTEA INCHIPUITE…SUG CATE UN OCTOGENAR GEN SOROS SI PE URMA VIN CU PRETENTII IN POLITICA

      • CLOTILDE…UDREA…OANA LIS…GABI FIREA…TURCAN…TOATE-S LA FEL…….OAC-OAC..ARE BALTA BROASTE DESTULE

  24. Esti prost?N-o baga pe Oana LIS nici pe Doamna Firea,sunt Doamne cu D mare!Bai kostea amsterdam cu c.u.r.u in geam

  25. Universul . net , astazi , 18 martie 2023 , articol de Laurentiu Mihu : ” UNDE E ELICOPTERUL ? ACEL MAJOR MOMENT DE COTITURA ” .

  26. Universul . net , 18 martie 2023 : ” DONALD TRUMP SUSTINE CA SE ASTAPTA SA FIE ARESTAT MARTI INTR-O ANCHETA A PROCURATURII DIN MANHATTAN ” – Surse : AFP si REUTERS .

  27. Aktual 24 . ro , 18 Martie 2023 : ” ZAHAROVA DA LECTII DE LA MOSCOVA : ” LIMBA ROMANA AR TREBUI SA SE NUMEASCA ” LIMBA MOLDOVENEASCA ” SI NU VICEVERSA „.

  28. DefenseRomania . ro , 18 Martie 2023 , ora 21:30 , articol de Ciprian Dumitrache : ” MANDATUL DE ARESTARE ………………………………………………… „.

  29. COMISARUL . RO , ASTAZI , ORA 08:23 : ” SE COACE UCRAINA ” – General de armata Mikola Malomuj , fost sef al Serviciului de Informatii Externe al Ucrainei – Interviu acordat site-ului Obozrevatel . com .

  30. Spotmedia . ro , astazi , 19.03.2023 , ora 07:15 , articol de Emilian Isaila : ” DE CE NU E USOR …………………………………… ? ANALIZA VIDEO „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger