AcasăDezvaluiriAncheteCoaliția anti-români: 14.5 - benzina, 15 lei - motorina de la 1...

Coaliția anti-români: 14.5 – benzina, 15 lei – motorina de la 1 septembrie!

Ciucă... Ciolacu... Deja mirosiți a ”monstruoasa coaliție”...?

Ce mi-e stânga, ce mi-e dreapta… Asta ca să nu catalogăm direct de la bun început drept ”aceeași mizerie” și părțile componente ale actualei coaliții de guvernare! Pentru că ”spirala” creșterii prețului la benzină și la motorină este de-abia la început… Astfel că pe români îi așteaptă vremuri grele. Mult mai grele decât și-ar putea închipui până și cei mai pesimiști dintre ei la acest moment…

De abia acum va începe adevărata nebunie de la benzinării

Singura veste bună fiind că, iată, ”falanga naționalistă” din servicii începe să își facă simțită prezența. Chiar dacă, din nou, ofițerii cu adevărat de intelligence și care nu au uitat că au depus jurământul militar doar în fața statului român se regăsesc mai mult doar în cadrul unei singure structuri informative. Dar fie și așa, aceștia și-au asumat ”scurgerea controlată” a informației care ar trebui să îngrijoreze nu numai pe românii de rând sau pe investitorii autohtoni. Ci mai ales liderii politici. Pentru că, prin punerea la dispoziție a acestei informații clasificate SSID se dovedește cu prisosință că ”explozia” prețurilor, cea care urmează cu adevărat de-abia în toamna acestui an nu este în niciun caz una haotică! Și nici nu este factorul rezultant al ”balivernelor” cu cererea și oferta… Sau a susținerii poporului ucrainean.

Ciucă și Ciolacu, deal cu Thierry Breton

Pe scurt, foarte pe scurt, nota informativă care ar fi trebuit să ducă deja la ședințe de urgență ale tuturor instituțiilor statului român implicate, în frunte cu Comisiile parlamentare de specialitate, ministerele de resort din Guvern și chiar CSAT-ul tot mai ”autistului politic” Klaus Iohannis: ” În urma solicitării exprese a comisarului european Thierry Breton, factorii guvernamentali de decizie de la București au dat asigurări ferme că, de la 1 septembrie 2022, prețul benzinei se va cifra la 14.5 lei/litrul iar cel al motorinei la 15 lei litrul”!!!

Azi 852 și 908 Mâine

Însă nimeni, dar absolut nimeni dintre acești ”factori guvernamentali de decizie de la București” nu îndrăznește să își asume și public sau politic barem această decizie de-a dreptul sinucigașă pentru economia românească. De fapt, ca să fim cât mai exacți, fiind vorba în primul rând de șeful Guvernului și al Partidului Național Liberal, Nicolae Ionel Ciucă. Ca și de președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu. Ambii preferând să calculeze AMR-ul până la intrarea românilor în peridoada vacanțelor. Până atunci însă făcând ce știu ei mai bine, ”pe adormiții în păpușoi”! Și sperând că informația nu va ”exploda” prea devreme. Pentru a da astfel răgazul necesar propagandei operative să pregătească populația cu privire la ”adevăratele motive” ale atingerii ”pragului psihologic” de 15 lei la motorina folosită de marii transportatori. Și de această dată fiind pregătit inclusiv discursul prezidențial cu privire la ”urmarea economică a invaziei ruse din Ucraina”… Ca și cel al acordării unor vouchere de două – trei sute de lei pentru ”cele mai vulnerabile categorii sociale”… Numai că, oricât s-ar dezice de această acceptare a ”comenzii” primite de la Bruxelles liderii actualei coaliții de guvernare, ei și doar ei sunt principalii vinovați pentru ”înghițirea” prețurilor impuse la benzină și motorină! Una făcută – și asta este de fapt cel mai grav! – fără încercarea măcar a celei mai mici negocieri! Cu toate că una dintre structurile informative au transmis că Thierry Breton este un adevărat prieten al României. Unul care a demonstrat cu prisosință acest lucru și în trecut. Astfel că s-ar fi putut barem încerca și ”abordarea sentimentală” a acestei probleme. Numai că nici Ciucă, dar nici Ciolacu nu au ”deschis ciocul” atunci când emisarii au transmis ”comanda” Comisiei Europene, făcută prin intermediul comisarului francez Thierry Breton. Cu toate că, uite, lui Viktor Orban nu i-a tăiat totuși nimeni capul pentru că a plafonat prețurile pentru unguri! Și nici Ungaria nu a fost exclusă din UE pentru că are în fruntea țării adevărați bărbați de stat, ci nu ”purtători ilegali de pantaloni”!!!

Ghinion… SUA sunt cu noi!

Și uite cum, cel puțin în privința obedientei conduceri statale a României, ”Planul Ursula” se află în grafic. Președinta Comisiei Europene fiind promotoarea strategiei de împovărare a plătitorilor europeni de taxe, impozite și accize a ”prețului corect” pentru reducerea cu încă 50 la sută a importului de petrol din Federația Rusă. Extrem de interesantă fiind însă poziționarea de ultimă oră a Administrației Statelor Unite ale Americii față de criza energetică europeană. Pentru că, deși nenumărate ”lovituri” din ”NAȚIONAL” au dezvăluit ”răceala” partenerilor strategici față de România atunci când interesele financiare sau geo- strategice americane nu primau, de această dată avertismentul a venit din chiar partea influentelor Agenții de peste Ocean. Ofițerii de legătură americani trăgându-i de mânecă pe omologii români cu privire la ”deal”-ul nescris dintre București și Bruxelles, pentru ca prețurile la benzină și motorină să fie crescute până la 14.5 lei și respectiv 15 lei, până cel târziu pe 1 septembrie…

Ce mai este de făcut…?

Iar avertismentul concret și fără precedent venit de peste Ocean le arată inițiaților sistemului cel puțin că, totuși, ceva mai este de făcut! Mai ales acum, după ce informația a fost făcută public! Iar liderii politici români s-ar putea folosi de pretextul presiunii mediului de afaceri, protestelor sindicatelor și opiniei publice în general pentru a ”renegocia” această înțelegere. Pentru că organizațiile profesionale de profil mai ales au obligația de a cere explicații guvernanților! Iar aceștia din urmă trebuie să se agațe de orice justificare, dacă tot nu au curajul să înfrunte Comisia Europeană bărbătește, pentru a trage cel puțin de timp. Și a da astfel o gură de oxigen economiei românești. Mai ales că ”explozia” de la benzină și motorină va fi urmată invariabil de ”cea de iarnă”, de la gaze. Astfel încât prognoza de ultimă oră a economistului șef al Băncii Comerciale Române pare mai degrabă una optimistă. Ciprian Dascălu anunțând un sfârșit de an de-a dreptul ”nebun”, cu moneda națională depășind pragul psihologic de 5 lei pentru un euro și cu inflația crescând peste 15 % !!! Și asta fără măcar ca prognoza BCR să ia în calcul și impunerea, fie ea și mascată, a prețurilor de 14.5 și 15 lei pentru benzină și motorină. Așa că, dacă actuala coaliție nu ”reevaluează” de îndată acceptarea solicitării Comisiei Europene, atunci nu doar prețul la benzină sau motorină va exploda! Și poate chiar și ”mămăliga” românească! Pentru că, totuși, în primele cinci luni ale anului carburantul s-a scumpit deja cu 50 %! Iar încă o creștere de peste 60%, în doar alte două luni ar putea fi ”începutul sfârșitului” inclusiv pentru ”planul cincinal” al actualei coaliții de guvernare…

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în magazinele românești.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia.

author avatar
Catalin Tache
28.358 afisari

74 COMENTARII

    • COALITIA A PUS MANA PE PUTERE SI PE FRAIELE STATULUI PRIN COMPLICITATEA NAZISTULUI STERP SASE CASE , CE VOR SA ADUCA O NOUA DICTATURA DEMOCRATICA NEO NAZISTA DE TIP COMUNISTA CA A LUI PUTIN . URMEAZA ROCAZILE IN 2024 NICI O GRIJA , CA VETI FI MARTORI

      • Hahahaha , in 2024 puteti vota cu mainile si picioarele , ca alesii au fost desemnati pentru urmatoarelele de catre Iohannis
        Securitatea vegheaza , la votari

      • „NOUA DICTATURA DEMOCRATICA NEO NAZISTA DE TIP COMUNISTA CA A LUI PUTIN” . Ati vrea sa fie ca a lui Putin . Din pacate este NWO . Cand se va implementa veti emigra in RUSIA LUI PUTIN.

    • Dacă prețurile vor ajunge la nivelul ordonat de licurici iar prețul gazelor așișderea, înseamnă că până în primăvară ne vor lua casele și apartamentele pentru că imensa majoritate nu vor putea plăti utilitățile nici dacă vor avea 16 grade în interior. Ăsta este probabil și obiectivul scumpirilor din burtă.

      • Pai dacă stai aici și, ți plângi de milă în scris, cu mana la pl și nu ieși în strada ca să, ți ce-ți drepturile, atunci înghite viata de sclav care o meriți din plin, ca milioanele de romani care m, ai suporta cozile astea de topor tradatoare

    • De asta au dat currvele guvernamentale ordin la militie sa iasa cu cainii la intimidare pe autostrazi si sa dea amenzi pentru orice fel de ca’caturi ?

  1. Vrăjeală de la fuTache…, din șirul „informatiilor” delirante caracteristice.
    Intra fraierii sa vadă ce i-a mai kăkat mintea rusofilului…

    • Kostea , bate la ochi , toata lumea stie ca nu esti ” Roman ” , te crezi smecher pana te dibuie ROMANII , iar iti umfla falcile si-ti fac franjuri rozetu ….. Las-o mai moale , te fac un 69 la depou in noaptea asta , dulceata mica ?

  2. Anonimule!!! Ieși dracului definitiv de pe orice fel de aplicație. Nu simți cum pute prostia din tărtăcuță ta? Păstrează părerile tale despre cei care comentează în cunoștință de cauză.

    • Stai nitel ca se mareste cu 120% factura la electricitate de la 1 IULIE !! Sa vezi atunci o paine 10 RON si 1 litru de ulei 20 RON. De asemenea de o saptamana au cam disparut lactatele ieftine din supermaketurile cunoscute – Cine si pentru CE accelereaza saracirea poplatiei ? Cine coordoneaza toate aceste mutari viclene ? Iar handicapatul de la ministeru’ ca’catului DIGITALIZAT anunta „porofelu’ electronic” 666 ! . Tineti minte : PENTRU BANII DIN PNRR VOR OMORA ORICATI ROMANI VA FI NEVOIE !

  3. Bai cretinilor , nu va bucurati ca vin venituri mai mari la Buget din Inflatie necontrolata -Asta e pentru o luna, doua, apoi MOARTE scrie pe toata lumea.

    • Se bucura pt buzunarul lor, nu pt PIB.
      Janghinele halesc tot ce pot, cat mai pot!
      Interlopii stapanesc România.
      Ciocolaxu dividende de aproape 500.000 cu profit 24.000 la brutărie , futu-l in bot de maimutoi incul si hoț!
      Cu ciomegele pe ei, băăă!

  4. Putin imi pasa , la iarna imi desenez un soare pe perete si bag la mat umbra pe hleb . Desertul e cu dude conservate-n mitilic …

    • Hai sobolane, recunoaste ca ti s-a facut lehamite sa tot aperi curul sasului. O sa te lamuresti in curand, cand o sa faci troc cu colectia de chiloti de firma.

      • Sunt sobolanul Kostia , mi s-a facut lehamite sa stau cu nasu-n curu impegatului , habar n-am cand imi platesc datoria pentru curcanii ciorditi .

  5. Voi vreți să scăpați de noi cu tot dinadinsul, dar voi fără noi nu mai existați sau la asta nu v-ați gândit😁

    • Rumegi profund , din puta gandirii ! Gabi , dupa farmecul vorbelor nu cumva esti dihoru sexy Amore Kostyusku ? M-ai facut sa plang si sa visez , ascult Joe Dassin cu al sau nemuritor ” Et si tu n existais pas ” : ” DACA TU N-AI EXISTA / SPUNE-MI , EU DE CE AS EXISTA / SA RATACESC INTR-O LUME FARA TINE / FARA SPERANTA , FARA REGRETE /………………………” SI DACA TU N-AI EXISTA / N-AS FI DECAT UN PUNCT IN PLUS / IN ACEASTA LUME CARE VINE SI PLEACA / M-AS SIMTI PIERDUT / AS AVEA NEVOIE DE TINE ……………………………” SI DACA TU N-AI EXISTA / AS INCERCA SA INVENTEZ DRAGOSTEA / CA UN PICTOR CE VEDE CUM DIN DEGETELE SALE / SE NASC CULORILE ZILEI / SI CUM NU MAI REVIN NICICAND „. Vezi cat te liubliu , rapanosule ?

    • Cine sa fie misteriosul Ofiter Inginer ReAlist Curios ? Ati ghicit , eu sunt ! Parca a promulgat seful statului o lege , indemnurile la proteste si blocarile de orice fel se pedepsesc drastic , pe mine ma doare la basca , tai frunza la caini in tufisurile de sub pasarela garii Tiraspol .

  6. Sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , n-am nici o treaba cu Otopeni , fac naveta in genunchi in personalul Tiraspol-Rabnita .

  7. tare ma tem ca falanga nationalista din servicii este ca morcovul aratat magarului lui buridan , adica nu stiu ce putere are , ca nu se vede . presedintele Romaniei , basescu , nu eu sau altii a spus cu subiect si predicat , ca marile puteri care vin la noi sa-si ia tainul si nu se mai satura , vor o Romanie si nu numai , slaba si maruntita. cu cozi de topor ca secesionistul dancu si toti ceilalti ciuca ,ciolacu, johanis se poate realiza acest deziderat .

    • Kostea , folosesti gresit fabula lui Buridan , ca nuca-n perete . Jean Buridan a fost un preot si filozof francez din secolul XIV , rector al Universitatii din Paris , bun CUNOSCATOR al operelor lui Aristotel . Fabula inventata de acesta spune ca un magar insetat si infometat , asezat intre o galeata cu apa si un vas cu ovaz , nu se putea decide cu ce sa inceapa – sa-si potoleasca setea sau sa manance , riscand sa piara din pricina ezitarii lui , ceea ce s-a si intamplat . Romanii au un proverb : ” Cine alearga dupa doi iepuri , nu prinde niciunul ” .

      • magarul lui buridan avea un morcov tot timpul in fata ca sa poata merge inainte dupa morcov , asta a fost sensul pe care am vrut sa-l dau .nu am intrat in amanunte cu ovaz si apa din fabula . sper ca nu esti nebunul care imputeste forumul cu infantilitatile lui , ca mi-ar parea rau ca am raspuns .

  8. Comisarul.ro , astazi , ora 08:37 : ” VIDEO O UCRAINEANCA , CEA MAI PUTERNICA FEMEIE DIN RUSIA DIN ULTIMII 260 DE ANI „.

  9. Pe români nici măcar Apocalipsa lui Ioan nu-i trezește. Cine își imaginează că românașii, ca la un semn, vor ieși valuri, valuri la protest, nu a mai privit demult mutrele resemnate ale compatridioților noștri. Până și speranța este în RO, doar o curvă proastă.

    • Familistule, eu m-am trezit de vreo câteva ori, în mijlocul unui „uriaș” grup de nemulțumiți, însumând câteva zeci de persoane. Noi nu mai suntem o națiune, ci doar pâlcuri de indivizi trepanați. Cei câțiva „gânditori” se pierd în masa amorfă de nevolnici.

    • Mersul pe jos / E sanatos . Cine nu vrea sa faca miscare , sa lucreze de acasa . Eu mi-am luat patine cu rotile , da am intrat de-a busilea in biroul impegatului si mi le-a confiscat cu tot cu botosei , defilez descult si in bikini ….

  10. Tache , TE RUGAM , adica eu , KOSTEA , sa promovezi femeia cu barba si cu 3 tite , nu prea mai am musterii la pasarela …!

  11. Gunoaiele din guvernul RO care sustin nazistii din Ucraina au distrus tara si vindut o la drogatii criminali amerlicani

  12. Prefer ghilotina Halifax Gibbet , e cunoscuta din 1280 . Nu prea am incredere in Scotish Maiden , Mannania italiana , doctorul Guillotin sau Tobias Schmidt .

  13. Guvernul a avizat analizele de pret ale onanistilor economici ai sai, a iesit latrau Popoescu si ne-a linistiti, ca preturile raman pe loc, la fel ne-a spus adevaraul si cu lumina si gazele domnul latrau Popoescu

  14. Aktual 24.ro , 14 iunie 2022 , articol de Mara Popescu : ” UN VETERAN DE RAZBOI DIFUZEAZA LA MAXIM IMNUL UCRAINEI INTR-UN ORAS OCUPAT DE RUSIA ( HERSON ) : ” ACESTI OAMENI NU POT FI INVINSI ” – VIDEO ” .

  15. Când nu o să mai cumpere românul carburanți cel puțin două luni, abia atunci mai vb de preț la motorină și benzină. Până atunci suportăm că de făcut grevă, miting, revoluție nu suntem în stare. Și în 89 au făcut alții pentru noi. Spor la scumpiri!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger