AcasăDezvaluiriCatalin TacheCLOTILDE, ÎNMUIATĂ de GENERALUL PANIZZA în VILA din ROMA!

CLOTILDE, ÎNMUIATĂ de GENERALUL PANIZZA în VILA din ROMA!

Se intră în perioada în care orice primar aruncă pe masă ”așii” bugetari nu atât pentru convingerea electoratului că mai merită un mandat, cât pentru a permite clientelei politice să recupereze investițiile făcute în campaniile precedente. Mai ales că, dacă nu iese bine la alegeri, ponoasele le vor trage viitorii primari…

Iar altădată ”fruntea Capitalei”, actualul mizer Sector 1 chiar nu putea face excepție. Ce este drept, cu singura diferență că în ”enclava Clotildei de Guadelupe”, ”legea o fac francezii”! Astfel că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, nesătuii consilieri acoperiți ai DGSE-ului francez au descins deja la București. Având misiunea ca nici măcar vreun eurocent, dacă se poate, să nu mai fie ”risipit” din acest moment pe companii românești. Și toate contractele aferente să ia calea multinaționalelor din zona gri a tot mai influentei Divizii de Spionaj Financiar din cadrul ”tutelarei” Direction General de la Securite Exterieure.

”Fantomele” Martial, Dages și Panizza

Ei bine, uite că mai avem și ofițeri de contrainformații care nu au uitat că au depus jurământul militar doar în fața statului român! Așa că degeaba este ”primărița de la 1” interesată mai mult de soarta pârtiilor din Alpii austrieci, decât de mizeria de sub propriul nas! Fie că vorbim de cea de pe străzi, din ”azilele groazei” descoperite la ultima acțiune națională de control sau din parcurile abandonate după implementarea ”Experimentului Clotilde”. Atunci când nici măcar imaginile cu ”cotrăbăitul” prin sacii cu voturi nu au reușit să trezească prea timoratele instituții românești de forță din ”adormirea” care le cuprinde de fiecare dată când ar trebui să deranjeze partenerii externi.

Așa cum spuneam însă, ghinion, uite că documentarea vilei de pe strada Roma de lângă Dorobanți, acolo unde intră, ies sau în jurul căreia își fac  plimbările ”fantomele” DGSE, Adam Martial, Herve Dages sau comandantul operativ Christian Panizza a continuat. Ca și accesarea celuilalt ”capăt al firului” din Bulevardul parizian Mortier nr. 141, acolo unde se află sediul operativ al Diviziei de Spionaj Financiar din cadrul DGSE. Divizie condusă de chiar generalul Christian Panizza, nimeni altul decât cel aflat în spatele ”pariului” Clotilde Marie Brigitte Armand!

Asta doar așa, să se știe că se știe… Mai ales că, aidoma altor primari, și ”Clotilde a noastră” a fost ”înmuiată” – instruită – în vila de pe Roma ca nu cumva să nu uite cine a adus-o din Guadelupe și a pus-o primăriță în Sectorul 1 al Capitalei!

3 noi dosare!

Acum, în timp ce ”primarul consort” Sergiu Moroianu își vede liniștit de afacerile sale imobiliare, Clotilde are și ea ”grijile” sale… Numai că, după cum o arată cele noi 3(trei) dosare care o pândesc, acestea nu prea coincid și cu cele ale alegătorilor care o așteaptă deja la urne.

Dar, să cităm din probatoriul care a ajuns deja pe masa cui trebuie…

”1. Prin HCL s-a alocat suma de 50 de milioane de lei pentru modernizarea CET GRIVIȚA – echipamente și lucrări de amplasare și instalare pentru proiectul: „ Realizarea instalației de producere energie clasică și ORC și integrarea acesteia în centrala existentă”.

S-au virat 35 de milioane lei pentru începerea investiției, urmând ca și ceilalți 15 milioane lei să fie virați în 2021. În toamna lui 2020,  primarul Clotilde Armand refuză cu obstinență să ducă la îndeplinire HCL-ul și să achite CET GRIVIȚA restul de 15 milioane lei. CET GRIVIȚA a trimis adresele nr.1304/2020; nr.044/2021; nr. 845/2021 și nr.924?2021, prin care a solicitat rezolvarea situației prin alocarea banilor votați de Consiliul Local.

Suntem însă în iulie 2023 și primarul Clotilde Armand tot refuză tacit și fără motiv alocarea banilor.

În momentul exploziei prețurilor la gaze, CET GRIVIȚA a solicitat Consiliului Local și primarului Armand alocarea sumei de 10 milioane lei – Cash Flow, având în vedere aceste creșteri și pentru continuarea activității cotidiene. Refuzul primarului a dus la neplata gazelor către ENGIE și sistarea acestora către CET GRIVIȚA, fapt ce a dus la închiderea producției de apă caldă către TERMOENERGETICA. CET GRIVIȚA este proprietate a Consiliului Local – 99,9% și a ADP Sector 1 – 0,01% și produce apa caldă și căldura pentru Termoenergetica, asigurând alimentarea a 15.000 de apartamente din Sectorul 1. CET Grivița produce și energie electrică pentru sistemul național. Numai că CET GRIVIȚA nu mai oferă servicii de o lună de zile, fiind închis pentru că nu a putut să plătească factura de gaze. În acest timp, cetățenii din cele 15.000 de apartamente ale Sectorului 1 sunt fără apă caldă în plină caniculă.

2. Bugetul DGASPC Sector 1 este de 311.468.000 lei și, totuși, 5(cinci) Centre aflate în subordinea DGASPC Sector 1, și anume: Complex social de servicii Odăi, Centrul Milcov, Centrul Sf. Vasile, Alternativa și Centrul Alexandra tocmai ce au fost închise în urma controalelor mixte efectuate de instituțiile guvernamentale, iar DGASPC Sector 1 amendat cu 200.000 lei.

3. Referitor la proiectul privind echipamentele ultramoderne de colectare separată a deșeurilor, nu este asigurată logistica necesară funcționării, cartelele de acces nu se potrivesc, iar lucrările nu au nicio legătură cu contractul.

Platformele subterane de colectare selectivă a deșeurilor menajere nu sunt funcționale, deși primarul Clotilde Armand se lăuda cu finalizarea lucrărilor încă din luna februarie 2023, iar operatorul de salubritate, în ciuda protocoalelor semnate cu primarul Armand, nu are infrastructura necesară pentru colectarea gunoiului din aceste pubele”.

author avatar
Catalin Tache
6.675 afisari

114 COMENTARII

 1. Bați câmpii! Trebuie sa trăiești și tu, chiar dacă nu știi sa faci nimic, dar chiar din „scris”?:-):-):-)

  • Cautati Clotilde Arm pe wikusherpedia. Scrie ” clar” printre randuri ca TATAL sau a fost/este .Si a facut stagiul militar in teritoriile de peste mari ca matematician(?) la un observator astronomic(?)- nah ca a disparut…acum apare ca matematicin numai sotul…matematician ca Mucusor…sau fizician ca Ăla înalt. Le tot dau acoperiri de destepti desi se vede ca sunt invers .Probabil ca unii agenti chiar sunt mediu destepti ( gen unchiul lui Codlea) dar isi promoveaza toate prodegeniturile.Ca, daca nu ar fi destepti, nu i ar pr0sti in halul acesta pe ai nostri. Zic si eu .FRANCEZOR le convine sa le STRICE IMAGINEA cineva care nu găsește timp bani pt propria DANTURA?? Sau care „deturneaza” fonduri? Poate ca da, ca orice scarbiciu defect areneboie de bani negri. De asta sint bune coloniile.Slava Dien Bien Phu! Slava Algeria si Marocul din Marsilia!Pieds et dents noirs , go home!

    • @IQ100 2023-07-26 7:26 7:26:06
     Trist…mai trist e ca oamenii voteaza astfel de creaturi…”au furat dar ne-au dat si noua”…progresistii marxisti anarhisti sunt pusi doar pe distrus…astea cu genuri eco sunt petarde,de „plecat pe fenta” cum zice Excelenta sa Kosty…
     1.genuri…astia nu au nici macar imaginatia celor de la sodoma si gomora
     2.eco…fotovoltaice…masini electrice…baterii…marele popor chinez si combinatia lui kissinger de acum 50 ani cu ei…
     Va pierdeti vremea…Romania e condusa tot de iliescu ion de aproape 34 ani,o zice chiar cel in al carui apartament acesta afirma ca s-a pus la cale lovitura de stat din 1989….
     „– Cum l-aţi caracteriza pe Ion Iliescu?
     – Un om care era extraordinar în epoca dinaintea căderii lui Ceauşescu şi care după aia s-a schimbat. Puterea, în loc să-l echilibreze, l-a dezechilibrat, l-a apucat o ameţeală. Era uşor influenţabil. Credea pe ultimul venit.”
     https://anonimus.ro/2017/12/silviu-brucan-planuit-din-apartamentul-meu-lovitura-de-stat-din-89/

 2. Tradatorii din servicii or sa ajunga mai toti prin puscarii cand s va intoarce roata. Dupa Resetarea ailalta nu a WEFului, autoritatile statului vor infunda puscariile, alea neglijate si insalubre. Cand te gandesti cum a trantit Putin cu generalii din armata si servicii, iti dai seama ca dupa o perioada Ieltin sau Iliescu-Iohanis reformele trebuiesc facute in aceiasi maniera.
  Ce or sa faca incapabilii si incompetentii din Servicii? La ce or fi ei buni?
  Nici de fugit afara nu o sa le convina caci nu stiu sa faca nimic si nu-s buni la nimic. Trebuiesc deschise Santiere de Munca VoluntarA pe Viata pentru acesti incapabili oligofreni.
  Oricum nu au un viitor stralucit asa cum nu au nici un trecut glorios. Prosti si periculosi au fost prosti si pedepsiti vor fi.
  Au depus un juramant si au uitat de el si noi o sa uitam de ei cand or sa infunde puscariile.
  Poate conu Take sa dezvolte tema asta mai bie.
  CARE ESTE VIITORUL ORGANELOR NOASTRE
  Titlul nu suna terinil dar poate crea ceva interes, cel putin medical.
  Asteptam materialul.

  • VIITORUL ORGANELOR MELE ESTE SUMBRU , urmeaza sa fiu casat si trecut pe linie moarta , aud voci , scap vanturi puturoase , ragai si am uitat in ce maracini mi-am agatat peruca . Boje mi-a gasit un loc caldut , o sa fiu ordonanta la tatuka Iosif , responsabil cu fermoarul de la slit …

 3. Mafia pesede și penele (ospătarii celor dintâi…. blaga dixit, că el e obișnuit cu ospătarii…)NU MAI PRODUCE DIAMANTE ȘI NICI CONTRACTE NENEGOCIABILE PE 25 ANI, CA CEL CU ROMPRESTUL… Ținând cont că 90% dintre români sunt retardați, acest adevăr NU SE VEDE… Cum nu se vede mizeria și jegul din căminele de bătrâni ale unui psd-ist din sectorul 4, fost consilier local până acum vreo 4 luni…

 4. UNIVERSUL . NET , ASTAZI , 26 IULIE 2023 , ARTICOL DE DAN PERRY : ” VOR MAI IUBI SUA ISRAELUL ATUNCI CAND VALORILE NOASTRE COMUNE NU VOR MAI FI IMPARTASITE ? „.

 5. 1. DEFENSEROMANIA . RO , 24 IULIE 2023 , ORA 13:29 , ARTICOL DE DARIUS MURESAN : ” RUSIA RISCA ATACAND LA GRANITA ROMANIEI . SIMILEANU ( Colonel in rezerva ) : DACA TERITORIUL ROMANIEI AR FI LOVIT , RUSIA SI-AR SEMNA SINGURA SENTINTA „. 2. DefenseRomania . ro , astazi , 26 iul 2023 , ora 12:33 , articol de Tudor Curtifan : ” DE CE TREBUIE CONTRACARATA CHINA ? CHIFU : IMAGINATI-VA ………………………………………………………………………….” – OBIECTIV EUROATLANTIC – VIDEO : 51 min , 15 sec .

 6. Comisarul . ro , astazi , ora 11:25 : ” FOSTUL MINISTRU DE EXTERNE CHINEZ , QIN GANG , A DISPARUT SUBIT SI DE PE SITE-UL MAE CHINEZ / SPECULATII PRIVIND O RELATIE AMOROASA CU O PREZENTATOARE DIN HONG KONG , DISPARUTA SI EA SUBIT ” – Sursa : FRANCE PRESSE , citata de AGERPRES .

 7. Digi 24 . ro , astazi , 26.07.2023 , ora 13:06 , Editor : Bogdan Pacurar : ” MOSCOVA AMENINTA CHISINAUL . REACTIA FURIOASA A RUSIEI , DUPA CE MOLDOVA A DECIS ………………………………………………………………………….. ” – Sursa : DESCHIDE . MD .

 8. Condoleances ,condoleances ,condoleances
  Delirium tremens Don Qihote Servantes
  Numele prostului pe toate gardurile
  Numele nebunului pe toate faldurile Siktir ,siktir ,siktir

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri