AcasăDezvaluiriAncheteCiucă, umilit de unguri! Pe față!

Ciucă, umilit de unguri! Pe față!

Ciucă, neputinicos în fața ”miracolului ungar”

România ”lucrului bine făcut” a pompat deja peste 10 miliarde de dolari în companiile americane de armament! Asta fără ca Armata Română încă să fie în stare să își asigure barem ”poliția aeriană”, cea a Mării Negre sau să aibă la dispoziție o structură completă de tancuri, TAB-uri sau orice altă unitate mecanizată. În schimb, ce-i drept, chiar dacă miliardele plătite mai mult ca ”taxă de șmecherie” la americani nu au adus nici măcar cea mai mică anexă contractuală privind o eventuală condiționare offset, Nicolae Ionel Ciucă a primit la ”zdrăngănele” americane cât nu au nici toți generalii US Army care au luptat în Afganistan sau Irak la un loc!

Acum, desigur că pe lângă ”analiști exaltați” precum Radu Tudor, există și inițiați ai sistemului care și-ar putea pune problema că România este totuși un stat prea insignifiant pentru a conta în această bătălie a înarmărilor dusă de greii planetei. Și asta în ciuda rolului de ”lider geo-global” cu care se amăgește încă președintele Klaus Iohannis. Numai că, totuși, uite că se poate! Și asta chiar sub nasul generalului Ciucă! Ungaria, țară care spre deosebire de România nu are niciun istoric relevant în domeniul industriei militare, ajungând să fie principalul exportator de armament din Europa Centrală și de Est! După ce nu cu puțină vreme în urmă dezvăluiam că Armata Americană, după ce a scăpat de rablele Piranha 5 vândute pe bani grei ”obedientului” Ciucă și-a arătat public interesul de a cumpăra sute de vehicule de luptă blindate Lynx KF41. Cele produse de cea mai importantă companie europeană de apărare, de germanii de la Rheinmetal, special pentru Armata Ungariei! Dar în Ungaria! Într-o fabrică ultramodernă care urmează să fie construită de la zero de către germani, la Zalaegerszeg.

Acolo unde, pe lângă fabrică, germanii vor construi sub formă de offset și unul dintre cele mai moderne poligoane de încercare și tragere din întreaga Europă! Iar americanii le vor cumpăra blindatele în avans! La fel cum Budapesta a anunțat deja că își va înzestra Armata cu alte sute de vehicule blindate 4X4, după modelul adaptat Gidran. Pe care însă compania turcă Nurol Makina le va produce de asemenea în Ungaria! Astfel că offset-ul obținut de către Ministerul Apărării din Ungaria va ajunge undeva la 65 la sută din suma contarctelor de înarmare! În timp ce cele negociate de către generalul Ciucă sunt zero! Dar zero barat! Nici măcar bateriile de schimb pentru stațiile de transmisie nefiind fabricate într-o Românie care a cedat deja Ungariei statutul de lider regional în ceea ce privește industria de armament. Și la ce ne-ar mira, dacă Armata lui Ciucă continuă să depindă de praful de pușcă produs în Serbia, stat aflat în fara NATO, dar în sfera de influență a Federației Ruse, pentru a asigura producția de muniție de la Făgărași!

author avatar
Catalin Tache
7.303 afisari

38 COMENTARII

  1. Stati sa vedeti Romania de aici inainte condusa de trei unguri si un neamt.Nu cred ca se mai indoieste cineva de prostia noastra.

  2. Vai de tarisoara asta cu Citu Matu la butoane, asta s-a nascut handicapat, un repetent ordinar ca toti Liberalii

  3. Daca staul roman nu reactioneaza prin institutiile sale, atunci asta meritam, sa fim bataia de joc a europei

    • Valera , ce vei face tu cand limberalii vor hotara ca trebuie sa-ti puna 666 pe cap ca sa mai poti avea acces la galetile cu hrana ?

      • Ce mai pot sa fac , ma angajez la salubritatea Tiraspol si bag vidanja in falci , deja ma antrenez de zor cu polonicu , am si o coronita pe cap cu 666

  4. Cotizam din greu unchiului Sam, de pe vremea lui Iliescu, doar, doar ne vor baga si pe noi in gașca favoriților. Dar rămânem si cu banii luați si rămânem ciuca bătăilor de joc din partea pragmaticului de peste ocean. Ziceam ca de la Iliescu încoace tot cotizam, dar fără folos. Am cotizat miliarde la Bechtel, km. realizați zero. Apoi au început marile cotizații numite F 16 SH-SH, apoi Piranha5, Deveselu, Bazele Mihail Kogălniceanu, Câmpia Turzii, Cincu, sistemele Patriot, ( care nu au fost capabile sa doboare rachete Scud cu tehnologia nemților lui Hitler,) plătite in avans, si lista continua cu ” mărunțișuri ” mașini de teren, artilerie de coasta, Treaba este ca daca scădem afacerea Bechtel, toate celelalte tainuri sau făcut pe vremea gauleiterilor instalați la comanda ambasadei SUA, Băsescu si Johannis, si in timpul lor sau făcut cele mai mari plăti pentru echipamente militare de unică folosința. Si in acest context rolul ” lu Ciucă al nostru ” a avut rolul hotărâtor, de aici tinicheaua primita zilele trecute. Cat despre Johannis acesta a fost răsplătit si cu celebra șapcă, si ca recompensa pentru omorârea anchetei de la Caracal, care ducea la clienții de la Deveselu.

  5. Nu esti liberal , esti un poponaut mancurt pe care-l furnica bucceaua bulevardului fesier in cautarea unei zmetii zburlite

    • Te-ai gasit sa aduni chiar acum cu limba toti flocii ranceziti din curururile oparite liberale.

      • Da , asta fac la ora 23:33:27 trecute fix , e o dambla a mea inainte sa ma bag la strat .

  6. De la sapca made in china primita de Klaun unde puteam ajunge decat la zdranganele – Toate miliarde grele . Asta e tactica diplomatica perfecta pentru patria pupincurismului.

    • Sunt in zdranganele in boschetii din spatele garii Tiraspol , m-au pus capra pupincurista ca n-am sapca …..

  7. Cand halesc omleta maron , zic c-am fost la simpozion ……hihihihihihihihi…….mmmmmmmm……ce deliciu simpozios ………

  8. ramane cum am stabilit:
    mai bine de la licuriciul mare de cat de la toti ceilalti …

  9. Ramane batut in cuie : Vad impaiejenat , nu mai aprind lampa , ma ghidez dupa lumina licuriciului si ii dau un muahh sub coada mai profund decat la toti ceilalti greieri care imi canta in bojdeuca .

  10. Slugoiul Ciucă, care este vândut total americanilor și pupâncuristul american, Radu Tudor, consideră că politica de achiziții de armament și tehnică militară de la americani este cea mai bună soluție pentru Armata română. Când alții din zonă au alte opțiuni mult mai bune noi insistăm să achiziționăm fier vechi din armata SUA, de parcă ar fi programul RABLA. Că ungurii au făcut afaceri mai profitabile nu trebuie să ne surprindă. Ungaria a știut să-și apere interesele. Nu uitați, în dezbaterile pe bugetul UE, Ungaria și Polonia au avut poziții comune privind alocarea acestuia și, deși, criticați inițial, au avut până la urmă câștig de cauză. România a fost obedienta și se alege cu praful de pe tobă, deși mai marii puternici ai zilei ne amăgesc despre un viitor de aur.

  11. Nu vad ce treaba are Ciuca cu contractele astea de care il acuzi – ele sunt semnate de guvernele lui Dragnea (blindatele in 2017, apoi Patriot, HIMARS, etc), pe vremea cand ministri erau Fifor si tipul ala de la Dambovita, nu mai stiu cum il cheama.

    Ciuca doar a facut receptia, dat fiind ca e ministru acum, cand se face livrarea.

    Ai zice ca daca esti jurnalist si urmaresti domeniul te-ai putea informa macar minimal cu ajutorul Google.

    Altfel, unele din ele nu par rele – apararea anti-aeriana e obligatorie. HIMARS sunt sisteme de artilerie care bat pana in Transnistria sau in Crimeea, rachetele de coasta sunt obligatorii cand esti inferior pe mare.

    Blindatele Piranha par intr-adevar un smen cu evreii, facut de Dragnea probabil ca sa-si plateasc facturile consultantilor de la alegerile din 2016.

      • Hi , hi , hi … cum sa dam vina pe Dragnea , pretenu lui Netanyahu si Victor Orban ? De la Fortaleza a ajuns la Fortarahova , e baiat salon …..

  12. Ma jelesc de pomana in presa romaneasca , Raionul Tiraspol apeleaza si la gloabe muribunde pentru indeplinirea normei de postari , am ajuns rasul propagandei staliniste cu falcile umflate si rozeta facuta franjuri de romanii de pretutindeni . Nenorocirea este ca a inceputr sa-mi placa , si acum ma furnica botoxul si se dau pe derdelus hemoroizii la portita rozetei ….hihihihihihi…..

    Ma jelesc

  13. Ești postac de la DGIA????toate dar toate aceste contracte au fost promovate și susținute de Ciucă pe când era șef al forțelor terestre sau seful Marelui Stat Major!!!!apoi tot el a făcut Recepția ca și ministru,fără sa se întrebe barem de ce nu este respectata legea și nu este prevazut nici măcar un Offset de 0,1 la suta.de ce?

    • Nu mai trebuie sa fi curios , sunt cel mai prost postac al Raionului , dar si cel mai fudul , dau pantalonii jos in piata din Tiraspulea si ma baleg pe coada , hales polonice cu govno p-aci de foame . Sunt obligat sa postez pentru 3 copeici postarea , mi-au disparut nurii si nu mai dau randament in boschetii din spatele garii Tiraspol , navetistii de Rabnita vor prospaturi , nu cadavre ambulante ca mine ce dau vanturi pestilentiale cand se apuca cu falcile de amorul zburlit .

  14. cu Trump la putere toti occidentalii astia inclusiv ungurii care nu mai vor nato ci armata ue adica unii dresati sa bata civilii daca nu se supun ii va spulbera cu adevarul !!!!!!

  15. Romania este condusa de trei unguri si un neamt.Nu cred ca se mai indoieste cineva de prostia noastra.

    • Care prostia noastra ? A mancurtilor spalati pe creier cu apa de pe malul stang al Nistrului ? Pasol na turbinka , ciortai , ti-ai facut norma de maron , o sa-ti creasca colesterolul !

  16. Sunt un criminal fugit din Tiraspol deoarece am supt pulile la toti barbatii transnistreni si de asta am devenit trans Acum sunt adeptul unui partid criminal din romania Avem un guvern de prosti condus de un sudor repetent si drogat Alogrnul fatalau cu mintea dusa cu sorcova a bagat tara in colaps el impreuna cu slugile incompetenteUrasc din rasputeri dreptatea si adevarul

  17. Mad maxi taxi,alt propagandist care incearca sa proteasca lumea in fata,cu ” minciuni si gogosele.” Tot Dragnea l-a pus pe Maciuca sa modifice luna trecuta contractul ,dela francezi la americani ? Asa de capul lui,pt. ca dupa cum se stie,Cocotatul dela Notre Deal,” nici nu a fost informat,el nu stie si nici nu-l entereseaza.” Dragi romani,cascati gura la ce ati votat.,Cozile de topor sunt puse pe treaba,atatia bani de furat n-au avut la dispozitie niciodata. Sub inaltul patronaj al Arogantului,Catu va ” moderniza ” o Romanie normaaaala dupa chipul si asemanarea lui,o va duce apoi pe cele mai inalte culmi,cu dezvoltari multilaterale ,cu WC-urile din curtile scolilor digitalizate,tocmai bune de „inaugurat ” la TV de catre cuplul de patrihoti, „Stan si Bran inaugureaza „.

  18. 12 Leopard 2A4, 44 Leopard 2A7 + , 218 KF41 Lynx, 2 KC390, 300 Nurol Makina – Ejder Yalçın, Carl Gustaf M4, HIRTENBERGER DEFENCE SYSTEMS, CZ Scorpion EVO3 Submachine Gun and the CZ P-09 pistol, CZ BREN 2, Terrex 8×8, Boxer 8×8, 24 Pzh2000 ….more purchases are expected.Good luck to Romania 😀

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger