AcasăDezvaluiriAncheteCiucă, Rusia și-a trimis deja submarinele în Marea Neagră!

Ciucă, Rusia și-a trimis deja submarinele în Marea Neagră!

Ambițiile nemăsurate de ”bărbat de stat” ale generalului Nicolae Ionel Ciucă au făcut ca, la atâta vreme după ce compania franceză Naval Group a câștigat licitația publică privind modenizarea actualelor fregate și construcția unor corvete ultramoderne pentru Marina Militară, operațiunea să fie încă blocată. Singurul pas concret făcut fiind ”unul ân spate”, prin forțarea ministrului Apărării de ”înghițire” a Guvernului României a unei Hotărâri de Guvern prin care să fie abrogată o altă HG!

Marina Militară încă așteaptă corvetele de la Ciucă submarinele rusești deja patrulează în Marea Neagră

Totul doar pentru ca astfel contractul să fie ”unidirecționat” prin încredințare directă peste Ocean. Ce-i drept, până acum fostul secretar general al Guvernului și Ludovic Orban au reușit să se opună acestei ”procedurizări mascate” care deja ne pusese în cap Parisul, Berlinul și chiar înalții comisari europeni de la Bruxelles.

Și dacă ne iau în serios?

Toată propaganda asigurată din fondurile operative ”fără număr” asigurate de DGIA se bazează pe angajamentele luate de generalul Ciucă privind asigurarea ”patrulării militare comune cu forțe navale ale Ucrainei în Marea Neagră, pentru contraacararea unei eventuale expansiuni rusești”! Adică noi împreună cu ucrainenii, dar fără turci, care s-au retras din acest ”plan nebun” al Washington-ului ar urma să preluăm supremația militară navală în Marea Neagră. Și să ne umflăm atât de mult mușchii la forțele navale ruse, încât Moscova nici măcar să nu mai îndrăznească să trimită vreo navă în ”lacul rusesc”, vorba lui Băsescu. Numai că ucrainenii încă au probleme cu ștergerea ruginii de pe ”rablele” pe care au apucat să le scoată din Sevastopol. Dar și cu militarii care fură combustibilul… Iar în ceea ce privește ”felia” Litoralului românesc, încă nu este chiar pustiu cu totul. Aici patrulând vara hidrobicicletele lui Mocea din Neptun și în restul anului pescadoarele braconierilor turci de calcan. Numai că, sub pretextul unui program de rotații privind asigurarea din șase în șase luni a ”evaluării tehnice” a submarinelor din flota militară rusă, Moscova a reușit ”să păcălească” prevederile internaționale care reglementează tranzitul prin strâmtorile din Marea Neagră. Astfel că, începând cu 1 ianuarie 2021, cel puțin două submarine rusești vor patrula în permanență în Marea Neagră…

author avatar
Catalin Tache
2.872 afisari

14 COMENTARII

  1. Ciuca va trimite impotriva amenintarii rusesti sugi-marinele pe care le-a luat de la americani ,in fapt niste butoaie de tabla goale in care a fost ambalat whisky pentru trupele americane eliberatoare din Irak si Afganistan.Altele,carora li s-au sudat niste aripi de tabla de 2,5 mm zboara ,mai bine zis stau in hangare,sub denumirea de F 16.Rusii deja sunt in panica.

  2. Tache, rusii”are” în Marea Neagra cate submarine „vrea” mușchii lor. Am mai spus-o, rusii au făcut o demonstrație de forță cu triada nucleara și rachete hipersonice lansate de pe nave, iar yankeii.. nimic! Ce visează Ciuca și alți aerieni sa facă cu vechiturile luate de la americani? Tocmai acum s-au găsit sa le arate fundul gol rușilor? Dacă nu sunt prosti înseamnă că sunt iresponsabili și împing tara într-o situație similara celei din 1939. Poate mai grea pentru ca teritoriul tarii s-ar putea transforma în teatru de operațiuni. Noroc ca rusii nu-și pun mintea cu de-alde Ciuca,, pentru ca au ei înțelegerile lor cu americanii, iar romanii plătesc la greu fierul vechi al yankeilor, degeaba. Sa ne rugam la Creator sa nu „cada” înțelegerile dintre cei mari, pentru ca atunci vor muri romani, foarte mulți, din cauza unor imbecili care au pus tara pe un făgaș greșit.

  3. Observăm, de la o vreme, că Ciucă, prin declarațiile lui, vrea neapărat să ne bage într-un conflict cu rușii. Dar, este posibil, ca acesta să facă și un joc murdar. Motivând că rușii patrulează prin apele Mării Negre, de parcă le-ar interzice cineva acest lucru sau s-ar speria de cineva, face achiziții de fier vechi de la americani (tehnică în stare de casare) pe bani grei, deși bugetul de stat scârțâie din toate încheieturile, întocmai ca tehnica militară achiziționată de la americani. Dar de, dorința de preamărire în funcții politice îl pune în situația de a fi slugă la americani, făcând jocurile lui Johannis, care în schimbul șepcuței și-a luat angajamente față de Trump fără a consulta românii.

  4. Toate comentariile sunt de natură sovietică…rușine ziaristului, rușine tuturor acelora care îi pupă în cur pe ruși…. auzi gândire de cretin”țara a luat-o pe un făgaș greșit”…și unde morții mă-tii vrei s-o ia?…spre Moscova???… China??… nenorocit ziar, asta-i presa scrisă la comanda unor descreierați, trădători,.. să vă ferească Dumnezeu de prostia omeneasca,de Iuda . ..auzi alt ziar îi face apologia bețivului boanchis,cică e cel mai asemuit ci Neculce!!! …ziar condus de un pușcăriaș, infractor, excrementul zilei, altă publicație condusă de alt securist, hoț, escroc Nistorescu..la fel îi pupă în cur pe ruși….păi ce-ar fi daca v-ați trezit cu arestați pentru colaborare cu serviciile rusești KGB…!!!…și v-ar pune să spălați pești din marea neagră pe la fundul ei????… ai sictir la toți nenorociții de mai sus…și vouă…

    • Exista milioane de romani care gandesc ca Rammstein , sunt majoritari , 66 % din votanti au votat cu Presedintele Iohannis , o aripa minoritara bolnava a presei este tributara unor intelegeri ascunse si unor scheleti in dulap de care nu pot scapa fara sa livreze !

  5. Rușii au avut și au submarine în marea neagra de vreo 40 de ani. Ciucā a fost decorat de Zuckenberg cu legiunea de merit pentru achiziții deosebite.

  6. Submarinul nostru de pe uscat contempla periplul unor mercenari scufundati adusi de valuri la mal

  7. Doi boi, Rammstein și Marinarul Luca. N-ai cui sa explici, au creierul neted de atâta privit în teava, falca de porc și matul de bou umplut la popota, probabil. Înjura ca birjarii și-l preaslavesc pe Ciolanis ca i-a dat Trump o șapcă, asta-i nivelu! De-alde asti au votat, și-au făcut tara praf! Ba prostilor, nu spun sa aveți demnitatea polonezilor, ca as cere prea mult de la voi! Dar uitați-vă măcar peste gard, la bulgari sau unguri. Și unii și alții joaca la doua capete, unul economic cu rusii, fără sa le fie rușine și altul militar cu NATO. Și unii și alții cumpăra armament nou din occident, nu ca voi, toate vechiturile yankeilor. Și unii și alții au pus tarile lor pe harta gazoductelor rusești cu avantaje economice evidente. Numai voi cu Ciolanis al vostru, va-ți proptit ca boii cu coarnele în bariera yankeilor iar tara este ocolita de circuitele internaționale de mărfuri și materii prime energetice dar și de fluxurile financiare și investiționale chinezesti, indiene etc. Tara a rămas izolata economic și cu un singur aliat militar la care rusii își umfla mușchii iar yankeii stau ca rahatul în păpușoi. Când veți sapa un nou canal, sa va aduceți aminte de ce v-am spus acum, boilor rusofobi!

  8. @Gica Astia sunt avortatii pe sens invers ai Anei Pauker,prosti si indoctrinati pana in maduva oaselor doar ca isi plimba cururile pline de osanza peste ocean pe banii lui Soros.La cretinii astia daca nu esti cu americanii esti cu Rusia sau China cu care dupa mintea lor de vaca nebuna maine trebuie sa intram in razboi.Pierderile Romaniei cauzate de aceasta doctrina a idiotilor se masoara in zeci de miliarde de dolari.Ultima gaselnita,platim 8 miliarde de dolari pentru carpirea reactoarelor nucleare .Cu acesti bani China ar fi facut de la temelie doua centrale Cernavoda in 2-3 ani sau mai repede.Si nu veneau cu conditii sa dam voie descreieratilor sa se f..a in cur pe strada sau sa invatam copiii de la gradinita la pornografie.Caprele raioase ale coloniei de data asta fara coada fiidca le-a mancat-o prostia.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger