DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Ciuca, demisia! Dar imediat!

Ciuca, demisia! Dar imediat!

Autor:

Asa dupa cum dezvaluiam inca din data de 14 martie, inevitabilul s-a intamplat si Curtea Constitutionala a Romaniei a constatat cu privire la decretul prezidential prin care Klaus Iohannis a prelungit cu un an  mandatul generalului Nicolae Ionel Ciuca la conducerea Statului Major General ca ”exista o indoiala serioasa asupra legalitatii actului, iar incalcarea legii produce perturbare activitatii Armatei”!

 

03532 03 Ciuca, demisia! Dar imediat!Deci, quod erat demonstratum! Astfel ca seful statului are acum o ocazie ”nesperata” ca a inteles la randul sau ceva din ”vocea poporului” de la 26 mai si a romanilor care vor ca nimeni sa nu mai fie mai presus de lege! Iar Curtea Constitutionala a decis ca prelungirea mandatului sefului de facto al Armatei Romane este neconstitutionala! Astfel ca la fel cum a iesit public si a cerut, pe buna dreptate, demisiile de urgenta ale lui Carmen Dan si Teodor Melescanu, tot la fel trebuia sa apara deja presedintele Romaniei si sa declare scurt si la obiect : ”Ciuca, demisia imediat! Imediat insemnand imediat”!  Nu-i asa, domnule presedinte si garant al Cosntitutiei? Nu de alta, dar uite ca tocmai in aceste zile in Romania se desfasoara cel mai amplu exercitiu militar NATO din 2019. Si mare o mai fi si mirarea partenerilor  straini si ai omologilor generalului Ciuca  vazand ca Armata Romana este condusa de un general a carui numire a fost declarata ilegala de catre chiar Curtea Constitutionala!

Les, mai esti ministru?

Desi pastor practicant al unui cult neoprotestant, asa dupa cum dezvaluiam chiar ieri, Gabriel Les s-a remarcat de cand a revenit la conducerea Ministerului Apararii Nationale prin batutul pumnului in masa si urletele de la sedintele in care cerea ca din gura de sarpe schimbarea unuia sau altuia. 0afa2 03 Ciuca, demisia! Dar imediat!Iata insa ca orele trec dupa decizia Curtii Constitutionale si de aceasta data Gabriel Les nu mai  bate cu pumnul in masa ca sa ceara indepartarea imediata a generalului Ciuca de la conducerea Armatei Romane, asa cum ar fi normal. Ca sa nu mai vorbim ca deja ar fi trebuit reluate procedurile privind numirea generalului Dumitru Scarlat in fruntea Statului Major General, asa cum partenerii NATO isi dadusera girul inca de la prima nominalizare.


8 comentarii to Ciuca, demisia! Dar imediat!

 1. ??????

  @Cum ați comenta despe faptul că, probabil, redactorul Tache face probabil confuzii intenționate între neconstituționalitatea prelungirii mandatului și faptul că CCR a declaract neconstituțional articolul care permitea prelungirea mandatului invocând faptul că articolul nu precizează în mod clar și în ce condiții s-ar face prelungirea mandatului șefului Statului Major General,deși , probabil astfel de chestiuni sunt stabilite prin alte acte normative, ?Remarcați deci că, atunci când prelungirea mandatului a fost stabilită, prin decret, articolului care permitea prelungirea mandatului nu îi era contestată constituționalitatea, prelungira mandatului neputând fi deci considerată ne„constituțională , din acest aspect, ?

 2. Niculet

  Hristos s-a Înălțat!
  Pai ce mai are 5 luni… si vine alt sef.

 3. ??????

  @De atâta vreme în presă Tache nu ar fi aflat că deciziile CCR nu acționează retroactiv ?

 4. un grup de pens militari cu pensii mici.

  CE RUSINOS PENTRU UN GENERL SA STEA LA MILA POLITICULUI sa fie aruncat ca o grenada fumigena pentru un pumn de bani in plus daca mai traia mar ANTONESCU te DEGRADA IN FATA SOLDATILOR .SFATUL UNUI FOST MILITAR DACA AI VERTICALITATE GENERALE DE CARTON DATI DAMISIA IMEDIAT DAR IMEDIAT VORBA LUI NOSTRADAMUS.

 5. ion

  Stiinta de carte a celor care semneaza cu 6R este chiar sub semnul acelor semne de intrebare.Strati acasa mai baieti si plimbati-va cateii!

 6. hasnaua tricoaie

  la-am cunoscut pe tache si daca discuta cu mitraliera dep.psd. nu mai trebuie sa comentati, ca sa inteleaga poporul pesedist care se multumeste cu bere la^ peth^ , psd mi-a crescut pensia, de la 4 beri acum beau 6. pesedeul sa traiasca ca mi-a dat.

 7. Tiu

  Daca Ciuca nuca tare nu si seful achizitii arme ce fusa demis. Probabil ca nu a schimbat Carpati nici el…dupa fantasma, impuscarea politistului, izolarea Ro in Ue si scoaterea din securitate Onu, Lese, Mele si Dan impaiati si dusi in fermol la Antipa pt generatii.Educatoarele dame bune dragi copii vor arata cu indicatorul copiilor ce apropieri sunt intre homo sapiens prostovanus si gorilele de la intrare.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 27-06-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!