AcasăDezvaluiriAncheteCiucă, atac sinucigaș la Nagy!

Ciucă, atac sinucigaș la Nagy!

Mai degrabă va fi Raed Arafat ”ejectat” din fruntea sistemului de urgență, decât Cornelia Nagy dată afară de la conducerea Oficiului Național pentru Achiziții Centralizate! Și asta spune totul despre influența încă neștirbită de care se bucură atât în clasa politică, dar și la nivelul sistemului, soția ambasadorului Ferdinand Nagy.

Liderii UDMR zid în fața Corneliei Nagy

Mai ales că apartenența soțului la ”Frăția Amabasadorilor” din SIE nu este singurul pilon pe care se bazează imperiul financiar creat de președinta ONAC, după ce i s-a înmânat cea mai râvnită ”pușculiță” guvernamentală. După bugetul oricum supradimensionat primit încă de la înființare, ONAC având apoi, de-a lungul întregii perioade de pandemie, practic un buget nelimitat în ceea ce privește achizițiile medicale. Multe dintre ele extrem de controversate și care au condus inclusiv la deschiderea cu tam-tam-ul mediatic de rigoare a unor dosare DNA.

Ambasadorul Ferdinand Nagy soțul reginei achizițiilor

Numai că procurorii anticorupție și-au rupt dinții ”în beregata” ONAC la fel cuma  făcut-o și fostul premier Ludovic Orban, atunci când a încercat să umble la ”PFA”-ul Nagy. Astfel că surprinde cu atât mai mult ”atacul raider” declanșat zilele acestea pentru preluarea controlului ONAC, cu cât acesta este purtat ”în numele lui Ciucă al nostru”! Cel care se află totuși la Palatul Victoria doar cu voia UDMR-ului! Partid care mai bine renunță la ideea autonomiei, decât la Cornelia Nagy în fruntea ONAC!

ONAC nu e ANAF! Și nici ONPCSB!

Dar uite că, totuși, la nivelul ONAC tocmai ce asistăm la o surprinzătoare tentativă de ”puci” intern. Venit la ONAC în urmă cu trei ani de la ANAF, Dan Ioan Silviu dând deja semne că se comportă nu doar ca un veritabil director general, dar și că ”regina” Cornelia Nagy ar fi deja trasă pe linie moartă. Ceea ce rămâne totuși de văzut… Oricât de sigur ar fi pretendentul de sprijinul patern oferit de Ioan Ioan Florin.

A autorizat sau nu Ciucă Operațiunea ONAC

Cel care la rândul său aspiră la președinția Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor. Pentru că, da, dacă fiul și tatăl preiau frâiele ONAC și ONPCSB, atunci chiar că generalul Ciucă le-a pus bocancul pe grumaz partenerilor de coaliție. Numai că, ținând cont fie și doar de rezistența UDMR, mai degrabă pare că premierul a declanșat un ”atac sinucigaș” pentru debarcarea Corneliei Nagy. Asta dacă, bineînțeles, generalul Ciucă știe și chiar a autorizat o asemenea operațiune…

author avatar
Catalin Tache
6.498 afisari

9 COMENTARII

  1. Adica etnicii astia maghiari calaresc pe astia pe toti , generali , institutii???De 1 dec tin si astia doliu??

  2. Cornelia Nagy / Ziar de Hunedoara . Ziar de Hunedoara , 26 Martie 2020 : ” CEA MAI IMPORTANTA FEMEIE A MOMENTULUI . REGINA OFICIULUI NATIONAL PENTRU ACHIZITII CENTRALIZATE , SOTIA AMBASADORULUI DIN MUNTENEGRU : CORNELIA NAGY „.

  3. 12 ani controlor la Vama , sefa de cabinet a lui Sebastian Vladescu si numita sefa ONAC de Viorica Dancila ?

    • Dragnea despre Viorica Dancila : Comisarul.ro , astazi , 20.12.2021 , ora 07:36: ” NU E PROASTA , E VICLEANA SI LACOMA „.

  4. Un nebun de lagat la spitalul 9. Dar a avut si o partenera de „business”, colega Claudia Strambu cu care cica lucra la o noua organigrama.
    Vai de unii, au nevoie de tratament medicamentos.

    • Statul maghiar face investitii interesante in Transilvania, in sport, cultura, imobiliare, etc.
      Asociatii, biserici reformate, primarii de prin Covasna si Harghita si persoane fizice cumpara/concesioneaza/ arendeaza in draci pamantul de acolo.
      Intr o zi o sa ne trezim ca.nu o sa avem unde trage pe dreapta, pentru ca e teren privat.

  5. Cornelia Nagy…vama Petea…din infiintarea acestei vami a inceput viitorul de aur al Corneliei Nagy….ce nu trecea pe acolo?!?!?!?! Da ce?!?!?! Vasile Blaga a fost cel mai bine informat caci piatra de temelie el a pus-o acolo…cum sa nu ai organizarea oricaror alegeri in mana ta, daca nu dadeai voie sa treaca granita …de la droguri, la flanele si jucarii…

  6. Fratilor, harta aia din spatele „domnului” si deviza forumului, tare-mi amintesc de ceva mult iubit de conationali… Apropo, a cui ambasador e dansul ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger