Cauta

Ciucă a cerut filaj total la șefii SIE și SRI!

Ca să conducă ”guvernul meu”, Ciucă l-a făcut și pe Orban, îl face și pe Cîțu

Iată că mascarada generalizată care a cuprins debila clasă politică românească  face deja ”victime colaterale” și la vârful sistemului. Situația fiind cu atât mai surprinzătoare cu cât, în ultima vreme, echilibrul pare să fi fost cuvântul de ordine care a asigurat așteptata resetare, fie ea și parțială, a principalelor servicii secrete și structuri informative ale statului român.

Numai că ambițiile deja cu iz de vulnerabilitate la adresa siguranței naționale a generalului liberalo – rezervist Nicolae Ionel Ciucă de a ajunge – cu orice preț, mai ales atunci când acesta este plătit de la bugetul Ministerului Apărării Naționale ! – tocmai ce sunt pe cale să arunce în aer și acest segment vital pentru stabilitatea țării. Ce este drept, se știa deja foarte bine, atât la vârful clasei politice, cât și la cel al sistemului că ministrul Ciucă încă își rodea unghiile de furie, la propriu, că degeaba l-a dat jos pe Ludovic Orban din fruntea Guvernului, că tot nu s-a putut instala în locul lui la Palatul Victoria. Ci doar interimar, pentru câteva zile.

De fapt până când poziția tranșantă a marilor cancelarii occidentale și a Franței în mod deosebit a convins Comisia Europeană să dea un semnal cât se poate de clar că, totuși, România nu a fost predată necondiționat samsarilor americani de armament. Oricât de influenți ar fi aceștia pe culoarele Administrației Democrate…

Astfel că, în ciuda celor 12 miliarde cu care obedientul ministru român al Apărării a umflat conturile celor două – trei companii americane contractante ale Pentagonului, acestea tot nu l-au putut impune definitiv pe Ciucă în fruntea ”guvernului meu”. Numai că, asemenea ”șarpelui de dudău”din doinele oltenești cele atât de drage ”eroului de la Dăbuleni”, Ciucă a pândit până ce a simțit din nou gustul ”sângelui politic”. Cel al lui Florin Cîțu, de această dată… Astfel că ”rețeaua Ciucă” a declanșat operațiunea propagandistică susținută din fondurile operative ale DGIA de anihilare reciprocă a lui Ludovic Orban și a lui Florin Cîțu. Pentru ca președintele Iohannis să poată astfel să intervină și să îl propună din nou, atunci când dinamica operativă ar fi impus-o, drept ”premierul compromisului”. Numai că, ghinion, Ciucă s-a înșelat amarnic atunci când a crezut că toată lumea bună a serviciilor va asista neputincioasă la această operațiune derulată parcă prea ca la țară… Și uite cum Ciucă a fost dureros trezit la realitate în seara zilei de 31 august! Atunci când am dezvăluit varianta de lucru a ofertei către actualul director al Serviciului Român de Informații de a reveni la vârful politicii, prin preluarea mandatului de premier de la Florin Cîțu. Iar după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, Ciucă pur și simplu și-a ieșit din minți în acea noapte, având ”viziunea” unei presupuse înțelegeri secrete între Serviciul de Informații Externe și Serviciul Român de Informații pentru a bloca preluarea șefiei guvernului de către el. Numai că, în loc să arunce cu scrumierele pe holurile MApN-ului ca altădată – atunci când am devoalat că trebuia să plătească avionul trimis de americani- sau să își vadă de îngrijirea zonelor zoster care i-au apărut și după alte ”lovituri” din ”NAȚIONAL”, Nicolae Ionel Ciucă ar fi ordonat nici mai mult nici mai puțin decât declanșarea unei operațiuni nebune de filaj total! Împotriva mai multor șefi din cadrul SIE, SRI, dar și alte structuri informative, instituții de forță și chiar de la vârful Parchetului General! Iar cum generalul Marian Hăpău simte la rândul său în ceafă răsuflarea generalului Gherghe, șeful DGIA a autorizat această operațiune pe cât de disperată, pe atât de ilegală!

Hăpău, ”sifonul” de la K 2 !

Hăpău a autorizat operațiunea de filaj ilegal

Acum, ce este drept, Marian Hăpău nu este doar șeful Direcției Generale de Informații a Armatei, dar și ditamai generalul vaccinat, fie el și cu Moderna cel promovat de camaradul Zisu. Așa că își poate asuma pe deplin consecințele  luării acestei decizii absolut halucinante de a folosi resursele umane și tehnice ale structurii de filaj din cadrul serviciului secret al Ministerului Apărării Naționale pentru monitorizarea ilegală a celor cu care fișa postului îi cere să colaboreze interinstituțional! Tot la fel cum același Hăpău, dacă tot a hotărât ”să joace murdar”, atunci trebuie să își  asume și ”stropelile” făcute în ”separeul de la CCA”, cu privire la discuțiile purtate de restul șefilor de servicii secrete în cadrul întâlnirilor informale sau a altor evenimente oficiale care au avut loc la vila K2 de pe Bulevardul Mircea Eliade! Mai ales că la ”next level” al unei comunități de intelligence unde generalul Marian Hăpău- ca și Lucian Pahonțu, de altfel – este tot mai izolat, trădarea este încurajată, dar trădătorii în niciun caz nu sunt apreciați.

Așa că șeful DGIA nu dovedește decât că ”sifon” a fost și la K2, ”sifon” a rămas și acum! Riposta contrainformativă fiind de acum înainte direct proporțională cu orice nouă ilegalitate pe care o girează generalul Marian Hăpău prin filajul ”dement” făcut asupra unor înalți demnitari ai statului român. Dar punând astfel în pericol, la propriu și pe deplin conștient și misiunile extrem de riscante ale ofițerilor de informații care rezistă cu adevărat în fața războiului hibrid declanșat de serviciile secrete ale Federației Ruse asupra structurilor românești.

Samsarii americani de armament nu l-au putut impune premier

La fel după cum și ofițerii angrenați fie și fără voia lor în aceste misiuni de filaj ilegal trebuie să conștientizeze că, de acum înainte, în ciuda profesionismului lor dovedit nu de puține ori, vor trebui să poarte stigmatul unor asemenea acțiuni. Și să nu uite cum au sfârșit din păcate unii dintre colegii lor de la SPP, din chiar structura similară de acoperiți a colonelului Păunică, folosiți în îndeplinirea unor astfel de misiuni ilegale de filaj și intimidări… Pentru că de acum o fac deja ”pe barba lor”, dacă generalii Nicolae Ionel Ciucă și Marian Hăpău nu sunt în stare să le prezinte și mandatele legale în baza cărora fac aceste misiuni. Pentru că ”sensibilitățile” pe persoană fizică a doi simpli procurori militari chiar nu au cum să justifice, mai ales în fața unor eventuale Consilii Militare, un filaj care să vizeze nu doar ofițeri acoperiți de la alte structuri sau demnitari în funcție ai statului român, dar și cele mai înalte funcții din Justiție!

Maria Cristina, subofițer și lt.colonel în aceeași zi!

După ce a ”înzestrat” Armata Română de nici acum nu avem un amărât de F -16 în stare să se ridice de la sol și să efectueze și cea mai banală misiune de patrulare aeriană iar blindatele PIRANHA au niște turele față de care praștiile copilăriei chiar sunt distrugătoare, Ciucă vrea să facă praf și Guvernul României. Cel puțin cel din actuala formulă! Și pentru că a prins gustul ”jocului murdar”, ministrul Apărării poate ar trebui să se gândească de două ori cât de secretizate sunt în seiful lui Hăpău cele două ordine din aceeași zi… Cele date în baza Ordinului de Ministru 124/2017. Și prin care subofițerul Ciucă Maria – Cristina din cadrul Direcției Generale de Informații a Armatei a fost trecută în rezervă, la cerere, la primele ore ale dimineții. După care, în aceeași, până la închiderea programului de lucru a Resurelor Umane de la ora 16.00 a fost chemată în activitate, tot de către DGIA, dar ca… locotenent colonel!!! Iar după alte șase luni sub comanda generalului arestat Iulian Cristian Gherghe a fost din nou trecută în rezervă, dar de această dată cu pensia aferentă de locotenent colonel!

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version