AcasăDezvaluiriAncheteCiucă a cerut filaj total la șefii SIE și SRI!

Ciucă a cerut filaj total la șefii SIE și SRI!

Ca să conducă ”guvernul meu”, Ciucă l-a făcut și pe Orban, îl face și pe Cîțu

Iată că mascarada generalizată care a cuprins debila clasă politică românească  face deja ”victime colaterale” și la vârful sistemului. Situația fiind cu atât mai surprinzătoare cu cât, în ultima vreme, echilibrul pare să fi fost cuvântul de ordine care a asigurat așteptata resetare, fie ea și parțială, a principalelor servicii secrete și structuri informative ale statului român.

Numai că ambițiile deja cu iz de vulnerabilitate la adresa siguranței naționale a generalului liberalo – rezervist Nicolae Ionel Ciucă de a ajunge – cu orice preț, mai ales atunci când acesta este plătit de la bugetul Ministerului Apărării Naționale ! – tocmai ce sunt pe cale să arunce în aer și acest segment vital pentru stabilitatea țării. Ce este drept, se știa deja foarte bine, atât la vârful clasei politice, cât și la cel al sistemului că ministrul Ciucă încă își rodea unghiile de furie, la propriu, că degeaba l-a dat jos pe Ludovic Orban din fruntea Guvernului, că tot nu s-a putut instala în locul lui la Palatul Victoria. Ci doar interimar, pentru câteva zile.

De fapt până când poziția tranșantă a marilor cancelarii occidentale și a Franței în mod deosebit a convins Comisia Europeană să dea un semnal cât se poate de clar că, totuși, România nu a fost predată necondiționat samsarilor americani de armament. Oricât de influenți ar fi aceștia pe culoarele Administrației Democrate…

Astfel că, în ciuda celor 12 miliarde cu care obedientul ministru român al Apărării a umflat conturile celor două – trei companii americane contractante ale Pentagonului, acestea tot nu l-au putut impune definitiv pe Ciucă în fruntea ”guvernului meu”. Numai că, asemenea ”șarpelui de dudău”din doinele oltenești cele atât de drage ”eroului de la Dăbuleni”, Ciucă a pândit până ce a simțit din nou gustul ”sângelui politic”. Cel al lui Florin Cîțu, de această dată… Astfel că ”rețeaua Ciucă” a declanșat operațiunea propagandistică susținută din fondurile operative ale DGIA de anihilare reciprocă a lui Ludovic Orban și a lui Florin Cîțu. Pentru ca președintele Iohannis să poată astfel să intervină și să îl propună din nou, atunci când dinamica operativă ar fi impus-o, drept ”premierul compromisului”. Numai că, ghinion, Ciucă s-a înșelat amarnic atunci când a crezut că toată lumea bună a serviciilor va asista neputincioasă la această operațiune derulată parcă prea ca la țară… Și uite cum Ciucă a fost dureros trezit la realitate în seara zilei de 31 august! Atunci când am dezvăluit varianta de lucru a ofertei către actualul director al Serviciului Român de Informații de a reveni la vârful politicii, prin preluarea mandatului de premier de la Florin Cîțu. Iar după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, Ciucă pur și simplu și-a ieșit din minți în acea noapte, având ”viziunea” unei presupuse înțelegeri secrete între Serviciul de Informații Externe și Serviciul Român de Informații pentru a bloca preluarea șefiei guvernului de către el. Numai că, în loc să arunce cu scrumierele pe holurile MApN-ului ca altădată – atunci când am devoalat că trebuia să plătească avionul trimis de americani- sau să își vadă de îngrijirea zonelor zoster care i-au apărut și după alte ”lovituri” din ”NAȚIONAL”, Nicolae Ionel Ciucă ar fi ordonat nici mai mult nici mai puțin decât declanșarea unei operațiuni nebune de filaj total! Împotriva mai multor șefi din cadrul SIE, SRI, dar și alte structuri informative, instituții de forță și chiar de la vârful Parchetului General! Iar cum generalul Marian Hăpău simte la rândul său în ceafă răsuflarea generalului Gherghe, șeful DGIA a autorizat această operațiune pe cât de disperată, pe atât de ilegală!

Hăpău, ”sifonul” de la K 2 !

Hăpău a autorizat operațiunea de filaj ilegal

Acum, ce este drept, Marian Hăpău nu este doar șeful Direcției Generale de Informații a Armatei, dar și ditamai generalul vaccinat, fie el și cu Moderna cel promovat de camaradul Zisu. Așa că își poate asuma pe deplin consecințele  luării acestei decizii absolut halucinante de a folosi resursele umane și tehnice ale structurii de filaj din cadrul serviciului secret al Ministerului Apărării Naționale pentru monitorizarea ilegală a celor cu care fișa postului îi cere să colaboreze interinstituțional! Tot la fel cum același Hăpău, dacă tot a hotărât ”să joace murdar”, atunci trebuie să își  asume și ”stropelile” făcute în ”separeul de la CCA”, cu privire la discuțiile purtate de restul șefilor de servicii secrete în cadrul întâlnirilor informale sau a altor evenimente oficiale care au avut loc la vila K2 de pe Bulevardul Mircea Eliade! Mai ales că la ”next level” al unei comunități de intelligence unde generalul Marian Hăpău- ca și Lucian Pahonțu, de altfel – este tot mai izolat, trădarea este încurajată, dar trădătorii în niciun caz nu sunt apreciați.

Așa că șeful DGIA nu dovedește decât că ”sifon” a fost și la K2, ”sifon” a rămas și acum! Riposta contrainformativă fiind de acum înainte direct proporțională cu orice nouă ilegalitate pe care o girează generalul Marian Hăpău prin filajul ”dement” făcut asupra unor înalți demnitari ai statului român. Dar punând astfel în pericol, la propriu și pe deplin conștient și misiunile extrem de riscante ale ofițerilor de informații care rezistă cu adevărat în fața războiului hibrid declanșat de serviciile secrete ale Federației Ruse asupra structurilor românești.

Samsarii americani de armament nu l-au putut impune premier

La fel după cum și ofițerii angrenați fie și fără voia lor în aceste misiuni de filaj ilegal trebuie să conștientizeze că, de acum înainte, în ciuda profesionismului lor dovedit nu de puține ori, vor trebui să poarte stigmatul unor asemenea acțiuni. Și să nu uite cum au sfârșit din păcate unii dintre colegii lor de la SPP, din chiar structura similară de acoperiți a colonelului Păunică, folosiți în îndeplinirea unor astfel de misiuni ilegale de filaj și intimidări… Pentru că de acum o fac deja ”pe barba lor”, dacă generalii Nicolae Ionel Ciucă și Marian Hăpău nu sunt în stare să le prezinte și mandatele legale în baza cărora fac aceste misiuni. Pentru că ”sensibilitățile” pe persoană fizică a doi simpli procurori militari chiar nu au cum să justifice, mai ales în fața unor eventuale Consilii Militare, un filaj care să vizeze nu doar ofițeri acoperiți de la alte structuri sau demnitari în funcție ai statului român, dar și cele mai înalte funcții din Justiție!

Maria Cristina, subofițer și lt.colonel în aceeași zi!

După ce a ”înzestrat” Armata Română de nici acum nu avem un amărât de F -16 în stare să se ridice de la sol și să efectueze și cea mai banală misiune de patrulare aeriană iar blindatele PIRANHA au niște turele față de care praștiile copilăriei chiar sunt distrugătoare, Ciucă vrea să facă praf și Guvernul României. Cel puțin cel din actuala formulă! Și pentru că a prins gustul ”jocului murdar”, ministrul Apărării poate ar trebui să se gândească de două ori cât de secretizate sunt în seiful lui Hăpău cele două ordine din aceeași zi… Cele date în baza Ordinului de Ministru 124/2017. Și prin care subofițerul Ciucă Maria – Cristina din cadrul Direcției Generale de Informații a Armatei a fost trecută în rezervă, la cerere, la primele ore ale dimineții. După care, în aceeași, până la închiderea programului de lucru a Resurelor Umane de la ora 16.00 a fost chemată în activitate, tot de către DGIA, dar ca… locotenent colonel!!! Iar după alte șase luni sub comanda generalului arestat Iulian Cristian Gherghe a fost din nou trecută în rezervă, dar de această dată cu pensia aferentă de locotenent colonel!

author avatar
Catalin Tache
12.663 afisari

51 COMENTARII

  1. Hapau,eu te am avertizat ca daca te a mancat in cur sa te pui cu GRU o sa te scarpini mai rau decat daca ai fi avut limbrici….

  2. Cititi toata presa de azi e plin de stirea cu plamgerea Angelei Merkel ca Germania a fost atacata de GRU!!!e plangere oficiala catre Putin!maCiuca, tu cui te plangi???

  3. Baiatul de la UM 0167 L s a sinucis cand a aflat ce a fost pus sa faca si ca l bagau la puscarie….

    • La fel sa procedat si cu baiatul din Libia , sa pus presiune pe el ca ar avea legaturi cu sie, si sa sinucis!Cel putin asa sustine colonelul in rezerva Marica Adrian ca la gasit mort (sinucis), sotul lui Mirela Marica o alta angajata la Cotroceni care se banuieste a fi ofiter sie sub acoperire.
      E plin sistemul de acoperiti, descoperiti care se fileaza unii pe altii, pana se vor duce draq toti!

  4. Acest material nu ar fi aparut niciodata daca nu ar fi fost avizat operativ de la cel mai inalt nivel al serviciului lui Tache drept un ultim avertisment pentru generalul Ciuca sa nu se intinda mai mult decat la Aparare!

  5. Ala de i a dat a doua stea de general si i a facut vila de la Corbeanca!stie si generalul Hapau,l a informat si pe Ciuca si uite ce patesc…

  6. Ala de i a dat a doua stea de general si i a facut vila de la Corbeanca!stie si generalul Hapau,l a informat si pe Ciuca si uite ce patesc…

  7. Citesc cu mult interes toate LOVITURILE LUI TACHE ! Personajele principale detin functii importante in structurile de siguranta nationala si este regretabil ca sunt implicate in astfel de actiuni. Ce se va intampla atunci cand vor fi confirmate datele furnizate de TACHE?

  8. Generalii in genunchi…si din pacate trag dupa ei intreaga structura…se spune ca Tache a fost ofiter DGIA de pe vremea generalului Rotaru…deci nu ar da in structura daca nu ar trebui curatata de Hapau si ai lui,care doar fura fondurile operative….chiar nu le ajung pensiile???

  9. Dar lui Ciuca nu i ajungea pensia lui de peste 20.000 lei, leafa de parlamentar si salariu de ministru?trebuia sa si faca si nevasta colonel?din plutonier?intr o zi????nu va mai ajunge Dumnezeu,nici grofii de pe mosiile lor nu se imbuibau asa…

  10. Hapau,dar de contrafilaj nu te au invatat rusii cand ai fost la Moscova fara sa le spui si la americani???

  11. Dar ca si a facut nevasta colonel de serviciu secret din subofiter pensionara nu mai rade lumea ba labagiule???tu cat ai solda?tot de la DGIA din birou? Ca daca ti riscai viata pe afara nu re futea grija asa sa l lingi in krul ala umflat…

  12. Ciucăăă vrei șpagă pentru contractele cu yankeii?
    Care I procentul tau de esti asa disperat ?îti fac si tie vila la Maiami?Las o mai ușor ca nu dorm baietii de la GRU.Ei îi fac contrafilajul Generalului Tache, ca e de al lor si tot tu cazi pe locul 5 nene Ciucuraș.

    • Pai i au luat vila lui Halep din Constanta s a dat 1,4 milioane euro pt ea,sa se mute pepenarul si pensionara de colonaleasa….v ati batut joc de Armata Romana

  13. Daca avea Tache vila la Corbeanca i o bombardati de mult!sau nu aveti avioane care sa zboare???si nici drone???🤣si atunci de ce ati dat 12 miliarde euro?

  14. Asa faci ma generalu pasarica, sifonezi la GRU pe la separeul generalor la carciuma la CCA si la DGIA te dai marele patriot….ia zi lu Tache ca nu i ai *stropit* pe aia de la SIE si SRI, ca intre voi generalii…pacat de structura ca erau multi baieti buni acolo,nu i mai manjiti cu mizeria voastra…pai pa ce fata de sifon ai Hapaule tu crezi ca esti mai smecher si ca GRU si ca CIA?esti doar o pulicica…nici aia belita…ci doar micaaa si zgribulita ca vin baietii de la GRU dupa tine daca nu te mai duci tu la Moscova

  15. Se pare ca SRI si SIE joaca ce trebuie pt.RO ,lucru care nu convine johanisului
    si oamenilor lui ,asa ca l-au impins pe ma ciuca ,hapau ,poate si altii sa faca actiuni
    in interiorul RO ( parca DGIA nu avea atributii in acest sens ) impotriva unor servicii
    de informatii vitale pt.RO. Daca o fi asa tocmai asta ne lipsea, razboi intre servicii.
    Iar asistam la ruperea natiei romane pt.ca unii cu geaca rosie sau fara simt ca se
    clatina scaunul sub fundul lor si posibil sa piarda puterea, chestie care nu place de loc?
    Pacat ,daca DGIA un serviciu atat de eficace de-a lungul timpului se implica in actiuni
    poate ilegale impotriva colegilor lor.

  16. Maria Cristina,asa ai facut?te ai cerut la pensie ca subofiter si pezye xateva ore te ai intorc colonel???ma femeia lu maCiuca,dar ce faceai tu la DGIA,ce Mata Hari erai sa te aduca Armata de urgenta,in 2 ore,de la pensie si sa te faca si colonel?stiu baieti din FOS ,adevarati eroi si care nu primeau un grsd nici dupa 3-4 ani

  17. Dar DNA Militar mai exista?cum sa faca un plutonier direct lt col???Tache,da drumul la documente,nici nu mi mai pasa de unde le ai,poti sa le ai si de la GRU,dar barem sa stim si noi ce face Ciuca al nostru…

  18. Tache , sincer , cati romani au postat la articolul asta din 31de comentarii ? Raspuns : NICIUNUL ! Cati din aia de la celalalt articol pe care l-ai scris astazi , au postat ? Raspuns : unul singur ce imita triluri diferite , CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ZIS KOSTEA SUGIUK ! Ce parere ai de bashinile diliului asta care se incurca in pseudonime furate si inventate de si-a uitat numele de familie si botez , Raionul il premiaza sau il arunca cu capul inainte in latrina ?

  19. Deci tu esti primul roman?sincer…de ce sa te credem???vad ca monitorizezi tot ce apare la Tache,la toate articolele,romanule ce esti…

    • Curiosule , nu trebuie sa ma crezi , 31 de postari au acelasi IP de Transnistria . Panimaesi ?

  20. Cu postarea asta s-au facut 33 , doar doua sunt ale tale . Sic ! 33 X 3 copeici postarea , m-am scos de un toi de samagon …

  21. Mie mi se pare ca 2021 seamana cu 89:
    1) Geneva(Biden+Putin)=Malta(Bush+Gorbaciov);
    2) Merkel iese din politica mare+intra …..=Zid Berlin+Germania reunificata;
    3) Romania……Brucan circula intre New york si Moscova=Ciolos la Paris+C.Gusa la Moscova
    ……………………………………………………………………………………………………..

  22. BARBU GHE , jegule uite APV istii ce abuzuri fac, nu i vezi?Fac filaje ilegale, au scos o pe aia la pensie dupa 6 luni de ofiter.Ai amutit luati as gura n penis.
    Ciuca ia șpagă o vilă si tu taci putoare.

  23. Scrie Tache de apropiata „resetare” din servicii dintotdeauna. Pe 6.01.2019 se intreba cine-i va lua locul lui Hellvig, dupa „expirarea mandatului”. Au trecut doi si nici o scuza, nici o erata. Baga doar batul prin gard.

  24. 1,4 milioane de € , auzi cat a costat vila pentru acest CIUCĂ care nu se mai satură de bani, acum cred ca vrea sa o renoveze si sa i faca piscină, d-asta trage tare sa dea contractele astora care ne au luat banii pt autostrada si nu ne au facut o.Tache arata ne si pozele cu vila, ne ai starnit interesul.
    Cu Franta nu i ar fi mers, acolo s oameni de altă calitate.

    • Iar halesk k.kat , ma dor oasele chircit prin boscheti , visez numai vile cu piscina , blonde si masaje erotice . Un acar din gara Tiraspol mi-a tras un bocanc in dos si mi-a cerut sa ma ridic din boscheti si sa ma descurc de un loc in sala de asteptare , ma conformez si o iau pas-pas spre peron . Nu e bine sa te pui cu astia , te impacheteaza intr-un marfar de nu mai stie nimeni de tine …..

  25. Este clar ca ma-Ciuca este o catastrofa pentru Ro, dar de ce nu scrieti adevarul si despre hell-wig, sorosistul sef al politiei politice sri, care a instaurat si mentine dictatura neocomunista antinationala in Ro, sau de no-name-ul de la sie, serviciu care a ajuns sclavul cia, mi6 si mossad.

    • Mugesc a disperare , m-a deconspirat Tache ca sunt troll ciricliu stalinist , nu mai fac nici cat o ceapa degerata , o sa cer sefilor de la Raion sa ma reinterneze la ospiciu , mi s-a acrit de taiat frunza la caini in National !

  26. Guvernu la plavanu i in moarte clinica si daca nu -l pupam in cur buson la buson e posibil sa vina moartea cerebrala și sa se ducă la Domnul. Vrea v-un orgbanist userist careva?

  27. @ Ce bă, v-ați umplut de bani și îi cheltuiți să vă filați între voi, de cât de frumoși sunteți, ? Ați băgat operațiunea „dansul curcanilor la împerechere” , ?

  28. …CITIND ARTICOLUL SI COMENTARIILE CONSTAT CA EXISTA UN FILAJ INCRUCISAT INTRE „COLABORATORII” AGENTIILOR STRAINE PLATITI DE STATUL ROMAN ANGAJATI AI M.Ap.N.???

  29. Pentru acest specimen zis Ciucă încălcarea legii este la ordinea zilei. Pușcăria ar trebui să fie casa lui.

  30. Câtă mâncătorie, câtă mizerie pe-aici !… Românii n-au avut, nu au și nu vor avea mai mari dușmani decât pe…ei înșiși…:0((

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger