AcasăDezvaluiriAncheteCîțule, vezi că Isărescu te vânează și în gaură de șarpe!

Cîțule, vezi că Isărescu te vânează și în gaură de șarpe!

Cariera politică a lui Florin Cîțu a început să se facă praf și pulbere – mai mult ”praf”! – încă din seara zilei 22 iulie! Atunci când dezvăluiam că ”SIE știe! Isar s-a văzut cu Soros în SUA”! Avertizând că – exact ca pe vremurile în care figurau în rapoartele serviciilor secrete alertate de raportul BNR condusă și atunci tot de Mugur Isărescu ca autori ai atacului la moneda națională- cei doi au forțat să dea o nouă lovitură. Sperând ca de această dată nu doar să umfle conturile externe ale știu ei mai bine cui, ci să își tragă direct statul român în subordine, pe persoană fizică. Cîțu ca premier și Isar ca ”prim domn” al regimului iohannist, dacă ambițiile nemăsurate ale Alinei Gorghiu s-ar fi și îndeplinit.

Isar și Cîțu dispar de peste tot

Astfel că, după cum dezvăluiam în iulie, în timp ce ”tânăra speranță” a liberalilor, reîncălzită nici Coldea nu mai știe a câta oară pentru o sinecură politică halucinantă la Curtea Constituțională a României, ”prințul consort” al Alinei Gorghiu a declanșat și el ”atacul final” asupra Băncii Naționale a României. Atât de orgoliosul Lucian Isar fiind gata să plătească ”prețul corect” americanilor pentru a își îndeplini astfel marele vis de a fi Guvernatorul BNR. Și a îi lua locul dușmanului său de moarte, Mugur Isărescu.

Capcana Soros

Numai că SIE a aflat la timp despre întrevederea pe care Lucian Isar a obținut-o într-o locație discretă din Statele Unite ale Americii cu George Soros. Miliardarul căruia nu doar că i-a ”pupat ghiulul”, în cel mai slugarnic mod mioritic cu putință, dar i-ar fi promis și ”mână liberă” în România. Numai că, pentru a își putea ține această promisiune, Isar avea nevoie de sprijinul geo-strategic necesar pentru ca el să devină guvernatorul Băncii Naționale. Florin Cîțu premier și președinte ale Partidului Național Liberal iar Alina Gorghiu să îl ”împacheteze” cu totul pe Klaus Iohannis, pentru ca ”blonda” să își poată declara hegemonia asupra Administrației Prezidențiale.

Isărescu jubilează și a executat dușmanii

Acum, ce este drept, poate sunt de înțeles și cei trei ”pățiți” că au ajuns să bage mâna în foc că au fost trădați ca ultimii ”gușteri”, tocmai de cei care le-au promis că ”deal”-ul cu Soros este perfect secretizat. Dar cum, ca orice serviciu secret care se respectă pe lumea asta, nici SIE nu avea de ce să creadă în ”lacrimile” unor politicieni altfel de duzină, puciul Isar – Gorghiu – Cîțu a eșuat lamentabil. Cel din urmă fiind lăsat să preia și președinția PNL, parcă doar pentru ca astfel să fie împușcați mai mulți ”iepuri” politici dintr-o lovitură. Pentru că, din momentul ”scurgerii controlate” a întâlnirii cu George Soros din SUA, cei vizați de acest nou ”proiect de țară” nu doar că au fost puși în gardă exact la țanc, dar au avut și timpul necesar să reacționeze. Cel mai vehement dintre ei fiind, după cum era de așteptat, chiar Mugur Isărescu.

Isar zboară și de la BERD

Iar ”Manole” a făcut ce a știut el mai bine! Și-a pus în valoare impresionanta rețea de legături personale cultivată cu minuțiozitate timp de trei decenii la nivel internațional. În timp ce, pe plan intern, încă teribila armată de ”rezerviști” din servicii ținută pe bani grei de Isărescu pe lângă Banca Națională a României a fost mobilizată. Și uite cum Alina Gorghiu deja este ”istorie” nu doar la Cotroceni, dar și la vârful Partidului Național Liberal. Blonda care până în urmă cu doar câteva luni încă se visa prima femeie președinte a României fiind deja ”out” din orice funcție publică. Iar informat că Alinuța bate cam mult ”toba” despre privilegiile prezidențiale pe care le avea, Klaus Iohannis a întors capul atunci când ”noua blondă” a fost tăiată de pe orice listă guvernamentală.

Alina Gorghiu are și ea ușa închisă la Cotroceni

Mai ales că mazilirea acesteia a venit și exact în momentul în care, după cum dezvăluiam, Klaus Iohannis era deja acaparat de misterioasa ONG-istă apărută în viața sa. Iar odată ”bifată” Alina Gorghiu, s-a putut trece și la ”anihilarea” consortului Lucian Isar. Astfel că, știind ce îl așteaptă, acesta s-a grăbit deja să își demisia din postura de consilier onorific al premierului, practic în imediat după ce generalul Ciucă și-a mutat ”acareturile” la Palatul Victoria. Însă încercarea lui Isar de a se retrage singur într-un salvator con de umbră public va fi sortit eșecului. Pentru că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, Mugur Isărescu a avut deja grijă ca acesta să ”zboare” și din ”board”-ul BERD. Acolo unde, să nu uităm, fusese împins, ”prea ca la țară”, de Florin Cîțu. Chiar dacă pentru aceasta fostul premier a încălcat cutuma ca Statele membre ale Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare să își trimită reprezentanți în Consiliul Guvernatorilor proprii miniștri de Finanțe. Numai că, pe când era ministrul Finanțelor, Cîțu a renunțat de bună voie și nesilit de nimeni la această onoare, preferând să îl trimită în locul lui pe ”șomerul” Lucian Isar.

Îi ia totul!

Ultimele ”rămășițe” ale ”echipei câștigătoare” din Guvernul Ciucă, Dan Vîlceanu și Lucian Bode caută deja alte ”Înalte Porți” unde să plătească tributul Fondurilor Europene sau Internelor. În timp ce ”Superman” a căzut într-o depresie atât de adâncă, încât se ”bârfește” singur că se bucură de viață la Amsterdam, pentru a nu se afla că este singur cuc în casa părintească de la țară.

Nici Soros nu mai este ce a fost

Iar Cîțu nu va apuca să zică ”Bogdaproste” nici măcar pentru Președinția Senatului. Pentru că acesta va fi așteptat ” pe interval” și la Curtea Constituțională. Astfel că singurul scop pragmatic pe termen mediu al lui Florin Cîțu rămâne, din păcate pentru el, doar libertatea… Înverșunarea lui Mugur Isărescu de a îl ”vâna” pe Cîțu și în ”gaură de șarpe” neputând fi explicată doar prin complicitatea fostului premier la planul de debarcare a sa din fruntea Băncii Naționale a României. Ci mai degrabă pentru că principala acuză neoficială adusă de guvernator acestuia este că ”a mușcat mâna care l-a hrănit” ! Inclusiv pe timpul școlarizării de la Grinnell College, unde doar taxele achitate au costat 160.000 de dolari…

author avatar
Catalin Tache
5.696 afisari

15 COMENTARII

  1. In sfarsit, Tache, ati facut si voi cu SIE al vostru ceva bun pentru tara asta…nw-ati scapat de drogat

  2. Doamne, ce ambitii de nebuni au multi care jura si sfarsesc prin zicerea asa sa mi ajute Dumnezeu si ei numai necurate fac!!!

  3. E clar, a fost si Tache cooptat consilier la Mugurel…poate-i calculeaza BNR altfel cursul rubla -leu, ca a vebit iarna si costa al naibi incalzirea la ditamai viloaica din Corbeanca

  4. Isărescu face toate jocurile la comanda externa, iar Muppets-urile politice joaca pe scena după cum li se canta !!! Cum poți să rămâi 30 de ani in cea mai „tăcută” funcție din stat ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger