Cauta

CÎȚU urmează să fie ARESTAT de PROCURORUL LUI DRAGNEA!

”Zăngănitul de cătușe” va trezi Direcția Națională Anticorupție din adormirea cvasitotală în care se scufundase în mandatul procurorului Crin Bologa! Și asta mult mai curând decât se așteaptă până și inițiații sistemului…

Cîțu Barna Voiculescu și Tătaru la coadă la DNA

Informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră confirmând finalizarea documentării în vederea declanșării procedurizării Dosarului ”VACCINUL 1”. Unul care se anunță deja a fi cu cohorte de jurnaliști strânși la ușa DNA, cu nume grele ale vieții politice implicate și inclusiv cu arestări care să țină capul de afiș al agendei publice multă vreme de acum înainte.

”Lista neagră” a procurorului care își va pune ultima semnătură pe rechizitoriul și cererea de încuviințare a ”arestărilor în masă” fiind deschisă de trei foști miniștri și chiar un premier al Guvernului României!

Barna – Voiculescu – Tătaru – Cîțu

Acesta este, în linii mari, traseul cercetării penale pe care îl are de urmat procurorul de caz din cadrul Secției de combatere a corupției – Serviciul de combatere a corupției la nivel înalt. Structură centrală a Direcției Naționale Anticorupție în fruntea căreia tocmai ce fusese instalat procurorul Constantin Claudiu Dumitrescu. Pentru că, pe 21 iunie 2022, Secția pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii decisese ”numirea în funcția de procuror șef al Serviciului de combatere a corupției la nivel înalt din cadrul Direcției Naționale Anticorupție a domnului procuror Dumitrescu Claudiu Constantin, pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 22.06.2022”.

Procurorul Matei i a venit de hac și lui Liviu Dragnea

Deci, Dumitrescu avea funcția asigurată până pe 22.06.2025. Numai că, la doar două săptămâni după numire, acesta a solicitat pensionarea sa! După care același procuror a solicitat… amânarea primei sale solicitări, cerând răgaz să se mai gândească! Cu sau fără legătură cu Dosarul ”VACCINUL 1”, ”alba – neagra” procurorului Dumitrescu cu numirea, pensionarea, revenirea pe funcție și în cele din urmă retragerea sa finalizându-se prin decretul prezidențial semnat de Klaus Werner Iohannis pe data de 27 iulie. Ce este drept, până la acest moment nu a fost numit niciun înlocuitor oficial al fostului șef al Serviciului, Constantin Claudiu Dumitrescu. Cu toate acestea însă, sursele noastre susțin că dosarul care se va finaliza prin inculparea fostului vicepremier Dan Barna, a foștilor miniștri ai Sănătății, Vlad Voiculescu și Nelu Tătaru și a ex- ministrului de Finanțe și premier Florin Cîțu este gata de a primi semnătura finală din partea procurorului șef Secție, George Adrian Matei, actual șef al Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție.

”Devoratorul de PSD”-iști ”papă” doi useriști și doi liberali

Această dezvăluire a identificării cu nume și prenume a procurorului care va da decisiva în Dosarul ”VACCINUL 1” fiind cu atât mai interesantă, cu cât George Adrian Matei este la rândul său un magistrat controversat. Și nimeni altul decât finul documentat al conducătorului de facto al Secției pentru procurori din cadrul CSM, atotinfluentul Cristian Ban.

Doar Gheorghiță e imun

În plus, cariera profesională a acestuia a explodat odată cu primirea ”etichetei” de ”devoratorul de PSD-iști”! George Adrian Matei fiind de altfel și singurul procuror care a reușit condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive. Și tot George Adrian Matei a clasat și un dosar al lui Dan Barna. Numai că, de această dată, ”devoratorul de PSD-iști” se va dovedi ”călăul” liberalilor și useriștilor! Câte doi foști miniștri din fiecare cele două partide considerate până acum drept ”protejatele sistemului” urmând a fi inculpate în Dosarul ”VACCINUL 1”!

Au luat de 10 ori necesarul!

Ținând cont de faza mai mult decât avansată a anchetei, dar și de miza uriașă a acestui dosar care va ”exploda” la vârful clasei politice românești, nu vom dezvălui astăzi și alte amănunte din probarea informativă a speței. Însă este suficient doar să menționăm că inculpații ar fi achiziționat de 10 ori mai mult necesarul de vaccinuri anti – COVID pentru întreaga populație a României!

Au luat de 10 ori mai multe vaccinuri

Prejudiciul deja calculat fiind una de-a dreptul halucinant și reprezentând un nou record absolut al dosarelor instrumentate până acum de Direcția Națională Anticorupție, chiar și sub conducerea Laurei Codruța Kovesi. Ceea ce poate însemna implicit că, dacă procurorul George Adrian Matei va reuși să ducă la bun sfârșit și ceea ce se anunță încă de pe acum a fi drept ”DOSARUL SECOLULUI”, atunci acesta chiar că se înscrie cu șanse reale în cursa internă pentru a îi succede lui Crin Bologa la conducerea Direcției Naționale Anticorupție… În timp ce doar doctorul Gheorghiță va scăpa neatins de ”tsunami”-ul Dosarului ”VACCINUL 1”…

Ultimele stiri

  • Fermierii din Vrancea au ajuns la disperare. Bieţii oameni au crezut că rachetele anti-grindină alungă ploaia şi le-au atacat cu pietre! (VIDEO)
  • Medicii de la Spitalul Foișor au făcut anunţul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Fanii actorului, fără reacţie!
  • Mugur Isărescu încasează o pensie uriaşă de la statul român. La aceşti bani se adaugă salariul incredibil şi indemnizaţia de la Academia Română
  • Se schimbă buletinele, în România! Modificări la CNP, după punerea în funcțiune a Sistemului Informatic Integrat
  • Joe Biden, ameninţat cu punerea sub acuzare! Liderului de la Casa Albă i se aduc acuze foarte grave
  • Pensionarii vor întoarce banii cu lopata. Categoria care are dreptul la dublă recalculare. Vezi dacă eşti pe lista lor!
  • Coşul de cumpărături al lui Marcel Ciolacu s-a scumpit mult în doar câteva luni. Cu 100 lei nu te mai desurci!
  • Cu Lamborghini-ul către un nou mandat la şefia CJ Prahova? PSD, atac la Iulian Dumitrescu (FOTO)
  • Horoscop – sâmbătă, 11 mai 2024. Trebuie să gestionaţi mai bine situaţiile stresante!
  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Exit mobile version