AcasăDezvaluiriAncheteCîțu înghite totul de la Ciucă!

Cîțu înghite totul de la Ciucă!

Iată că, deși nu a rămas premierul României, fiind înlocuit pe ultima sută de metri de Florin Cîțu, Nicolae Ionel Ciucă chiar că nu are de ce să îi poarte ranchiună noului șef al Guvernului. Mai ales că acesta din urmă îi satisface toate capriciile ministrului Apărării, oricât ar trebui să rupă de la bugetul țării în acest sens.

Ministrul Apărării mai îl încarcă pe premier cu un nou Memorandum

Ca să nu mai vorbim că asumarea, prin trimiterea în Parlament a proiectului privind achiziția directă de baterii de coastă NSM în valoare de 300 de milioane de euro îi oferă generalului Ciucă și ”acoperirea” de care acesta avea nevoie după scandalul ”șmenuirii” Hotărârilor de Guvern. Și cum pe lumea asta vinovat nu este cine cere, ci doar cine dă, ministrul Apărării a mai pregătit niște ”lovituri de tun”. Pe care deja i le-a băgat pe gât timoratului premier. Sub forma unui Memorandum cu tema ” solicitarea Ministerului Apărării Naționale către Parlamentul României privind obținerea aprobării prealabile pentru inițierea procedurilor de atribuire a contractelor aferente a 10 programe de înzestrare”.

Câte sunt cu licitații?

Pe care acum urmează să îl aprobe premierul Florin Cîțu, dar fără ca acesta să întrebe barem câte din contractele aferente celor 10 programe majore de înzestrare a Armatei vor fi acordate prin licitații. Pentru că, întâmplător sau nu, inițiatorul din fruntea Ministerului Apărării Naționale nu pomenește nimic despre modalitatea de acordare a contractelor estimate la alte câteva miliarde bune de euro anual. Ciucă mulțumindu-se să îl informeze pe premier doar că ” programele de înzestrare au în vedere operaționalizarea țintelor de capabilități obligatorii în cadrul procesului NATO de planificare a Apărării pentru realizarea obiectivelor Programului privind transformarea Armatei Române până în anul 2040”!

author avatar
Catalin Tache
2.623 afisari

15 COMENTARII

  1. Nu Cuțu-i ăla care nu a luat examenul de treaptă. A nu se înțelege că un nespălat apevist ar fi mai inteligent, absurd, dar parcă…..

  2. Cine esti tu gelulache SPALATUL????????????????????????????poate ai si tu 2 clase ca trenul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Adevarul .ro , azi , 25 februarie 2021 , ora 12:53 : ” MOARTEA ” BARONILOR LOCALI . IN PREMIERA ABSOLUTA , PRIMARIILE DIN BIHOR PRIMESC DE LA BUGET SUME EGALE ”. Toate judetele tarii ar trebui sa aiba la conducerea Consiliului Judetean cate un Bolojan .

  3. Cum nu ma cunosti ? Sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , nu m-am mai spalat de la Paste , e riscant sa ma bag pe gerul asta in Nistru , chiar daca unii zic ca exista viata si dupa congelare ……

    • ” Cîțu înghite totul de la Ciuca ”, ne anunță titlul. Oare chiar tot? I-o face ” deep-throat ” cu slobozire? Ce-ți spune feeling-ul tău încercat? La zglobiii ăștia te aștepți la orice.

      • Astea sunt glume fumate , daca vreti deep-throat cu adancimi in gat si slobozire cu atingerea nirvanei , faceti o vizita la Tiraspol , prestez si pe caiet , intrebati de Kostyuska Sugiuk , ma recunoasteti usor dupa peruca violet , fustita rosie mini si cizmelede cauciuk cu toc cui . Inghit tot , hap-sarmaua , sunt fierbinte , rog seriozitate ! M-au jumulit doi handralai navetisti de Rabnita in boschetii din spatele garii , am pierdut cerceii si o cizma , ma duc sa le caut prin ciulini . Pupici !

          • Aici , la Tiraspol , n-avem nici ciulini , importam din Baragan si ii punem globulete in pomul de Craciun , stevia se da pe cartela…….

  4. Armata merge mai departe cu 2%.
    E cuvantul dat americanilor si aliantei.
    O parte merge la alianta si o parte intra in modernizare.
    Cate nu trebuie la o armata moderna care sa poata face fata unui razboi si sa nu caste gura ca pompierii din Constanta…

  5. Odata ne’a fost greu ca am fost incercuiti si nu mai aveam munitie.
    E venit momentul sa cumparam munitie si sa nu mai visam la ea.

  6. & Nu s-a prezentat în mass-media şi vaccinarea lui Dan Voiculescu, deşi Ion Cristoiu s-a vaccinat şi s-a afirmat că trustul lui Dan Voiculescu ar fi primit cei mai mulţi bani de la guvern pentru promovarea vaccinării, ? Păi ,,la plăcinte înainte” ,cum se exprima şi Adrian Ursu, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger