AcasăDezvaluiriAncheteCîțu, în slujba lui Mohammad!

Cîțu, în slujba lui Mohammad!

După cum dezvăluiam zilele trecute, premierul Florin Cîțu primește ”vânt în pupa” în încercarea de a îl debarca pe Ludovic Orban de la conducerea Partidului Național Liberal și de a își securiza astfel și șefia Guvernului din partea a doi importanți oameni de afaceri. Cei care, deși provin din medii diferite și au clar cu totul alte interese de afaceri au decis să meargă pe mâna lui Cîțu.

Murad vrea să scape de Orban așa că merge cu Cîțu

Și să asigure astfel bună parte din logistica necesară unei asemenea campanii naționale în forță, cum este cea prentru președinția Partidului Național Liberal. Iar dacă unul dintre cei doi miliardari se ferește în ultimii ani ca de tămâie de orice urmă de publicitate, astăzi a sosit vremea să avertizăm că, la chiar vârful PNL, există liderali liberali care, indiferent din tabăra din care fac parte nu au primit din cale afară de bine informația că Murad este ”sponsorul” lui Cîțu. Și că astfel viitorul premier al României ar putea fi ”în slujba lui Mohammad”!

E pe persoană fizică!

Acum, este greu de băgat mâna în foc chiar și pentru inițiații sistemului câtă încredere are afaceristul Mohammad Murad în capacitățile manageriale ale premierului Florin Cîțu de a ajuns să se știe că ar plăti orice preț, numai ca acesta să rămână în fruntea Guvernului României. În schimb este cât se poate de limpede că Murad își poartă astăzi, pe persoană fizică, războiul cu Ludovic Orban. Cel pe care îl urăște de moarte, după ce fostul premier nu a făcut jocurile din turism după venirea liberalilor la Putere. Atunci când Mohammad Murad era pe cai mari, de și-a permis să ignore, într-o primă fază, până și indicațiile prezidențiale de a nu candida la Primăria Constanța împotriva amiralului liberal girat de Klaus Iohannis. Culmea fiind însă că toți liderii PSD, pe când ”ciuma roșie” era la guvernare s-au făcut ”preș” la intrarea în hotelurle lui Murad, cel care avea deschise ușile Palatului Victoria la orice oră.

Ciuma roșie la masa lui Mohammad

Mai mult decât atât, ajungându-se inclusiv la situații halucinante, precum cea în care Guvernul Tudose a participat in corpore – plus Liviu Dragnea venit ca bonus- la deschiderea unui hotel de-al lui Murad. Astfel că într-un fel este de înțeles și jocul acestuia atunci când, după ce i-a mers cum a vrut cu social –democrații i s-a închis ușa Palatului Victoria în nas tocmai de către premierul liberal Ludovic Orban. Cel care ar fi refuzat să numească în fruntea Turismului omul de casă care își bea în fiecare dimineață cafeaua la Phoenicia. Iar după cearta din chiar clădirea Guvernului, Murad și-a transpus în practică amenințările, închegând o alianță transpartinică total ”contra naturii”, cu care a candidat chiar împotriva PNL –ului, la Mangalia. Însă cum a pierdut și această bătălie, ura împotriva lui Orban a crescut exponențial… Mai ales că Turismul se află și la această oră în subordinea unui ”orbanist” care nu a girat ”combinațiile” tradiționale ale unui anume grup de interese…

author avatar
Catalin Tache
4.809 afisari

21 COMENTARII

  1. Era ager in negru cu masca 🦇 batman apoi apare si nentu Falconeti… Noroc cu Sica m-a linistit.

  2. Andrusca se cauta de portofel ? La chermeze d-astea pizidiste se fura pana si servetelele si hartia igienica de la veceu …..

  3. Tache , stai p-aci , articole d-astea cu „daca” si cu „parca” scrie oricine . Probe sunt ? NU ! Ce ramane ? Un alt fonfleu tras de coada , ii da Citu lui Murad soricelul zburlit din slip . Ai vazut ce repede a virat Rares Bogdan si a rupt amicitia cu Maoma ?

  4. Citule ce față de şarpe ai. Te lăsăm fără venin. Îți rupem colții înveninați.

    • Tundfrunzelacaini prin National , am uitat sa va spun ca , adata cu curcanii , i-am smanglit si o gasca impegatului , acu o dresez sa manance 3 bobite pe zi sa se tina dupa mine si-apoi o tund chilug sa nu moara de cald pana ciordesc o varza …..hihihihihihihihi

  5. Cum sa crească turismul romanesc în servicii și calitate, la preturi competitive, fara stabilitate legislativa s.a.m.d. Conu’ Năsulea cu gașca de mergători pe trotinete, în pantaloni scurți și cu școala neterminată, cu pedigree de vânzători de țară, lucrează la groapa turismului, de-ar cădea singuri în ea… 🙏

  6. M-a pus ciortii si am sarit la jugulara lui Nistorescu pentru articolul in care il face muci pe Dragnea . Am folosit pseudonimul ” gelu „, chiar daca Menumorut imi dadea spituri in cur si ma facea tradator din gasca lui Suvorov . Drept rasplata , maestrul Nistorescu mi-a mai trantit una in mufa si mi-a pompat falcile : ” Cateva lamuriri in cazul Dragnea „.

  7. Hai ca ne am lămurit ce comentatori avem pe aici, asa îmi trebuie daca citesc iache Tache și cadar, parelologia salvează România
    Cu clone de identitate la comentarii, mașina de dezinformare. A ajuns presa ca fotbalul. Tribune și galerii, joc lulea lui Năsulea

  8. sa plateasca pt unul care ne a indatorat pe noi cetatenii pe generatii ca sa faca ce ????punga lui mai mare sau sa dea totul cu dedicatie??????

  9. Universul.net , astazi , 20 iulie 2021 , articol de Alexandra Popescu : ” Ciolacu , intrebat daca ii este frica de Dragnea in libertate : Nu , eu ma bucur . Nu cred ca isi doreste un scandal fals in PSD , mai ales cu varf de lance Codrin Stefanescu „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger