AcasăDezvaluiriAncheteCioloș, noul Superman e bisexual!

Cioloș, noul Superman e bisexual!

Aceasta este știrea care i-a lăsat mască pe români luni seara, chiar la ora la care președintele României îl desemna pe Dacian Cioloș să formeze noul Guvern. Pentru că, sătui de circul deja prea ieftin și mai ales fără pâine în care s-a transformat scena politică în ultimele zile, românii și-au făcut cruce cu stânga doar la halucinantul anunț al … DC Comics! Compania care alături de Warner Bros deține drepturile de autor anunțând că ”Noul Superman va avea în curând o relie romantică cu un partener de același sex”!

După ce vechiul Superman a căzut în cap în Parlament noul Superman e

Mai mult decât, anunțul că idolul atâtor zeci de milioane de puști din toată lumea a trecut ”pe invers” fiind ilustrat cu un ”sărut franțuzesc” între fiul lui Clark Kent și Lois Lane și noul său partener, aidoma celui politic dintre Klaus Iohannis și Dacian Cioloș! Șocul fiind cu atât mai mare pentru cei care credeau că, după ”lovitura” în care avertizam că Dacian Cioloș a ”sugerat” omului DGSE pentru România ”înmuierea” lui Iohannis prin ”umflarea” soției Carmen, ”neamțul” se va răzbuna cumplit! Ceea ce a și făcut, dar într-un mod cel puțin straniu…

Ghici pentru ce a votat ultima oară Cioloș la Bruxelles

Pentru că Dacian Cioloș are numai de câștigat după ce a fost nominalizat ”Noul Superman”, în locul unui Florin Cîțu deja intrat în sevraj de Putere după ce ”a căzut în cap” în Parlament. Chiar și eșecul formării unui nou guvern venindu-i mănușă unui Cioloș care astfel va putea poza în victima imaculată a politicii românești la Bruxelles. Acolo unde, mai ales dacă protectorul Macron va câștiga alegerile prezidențiale din Franța, Julien visează la un nou post de comisar european. Pe orice problemă… Chiar pe cea a minorităților sexuale, că doar ultima oară când a ”ridicat mânuța” la Bruxelles a fost tocmai pentru sancționarea statului român pentru nerecunoașterea căsătoriilor între membrii LGBTQ!

Iar își bagă ”Vulpea” coada…

Nici nu a apucat bine noul favorit al lui Klaus Iohannis – nici nu mai contează dacă pe bune sau doar ca să îl facă de râs! – să se ”maimuțărească” public cu responsabilitatea care îi apasă această nouă misiune prezentată aproape mesianic din ”colonia” unde vine mai mult decât în vizită, că ”haita” din jurul acestuia deja s-a repezit să împartă ”prada” ministerelor de forță! Iar cum ”Vulpea” Virgil Ardelean știe foarte bine ce clasă politică debilă avem, ”nemuritorul de la Cluj” a început deja să ”strângă șurubul” la miniștrii identificați informativ ca fiind ceva mai slabi de înger. Și care, fie vorba între noi, indiferent că ”guvernul meu” va pica în labele lui Dacian Cioloș sau se va întoarce în cele ale lui Florin Cîțu, tot nu vor scăpa fără să plătească ”taxa de șmecherie”politică. Fie pentru ”Vulpe”, fie penrtu ”Buldog”…

Iohannis și Cîțu chiar se cred șefii haitei

Și uite cum în timp ce vechiul Superman și noul Superman își dau seara feciorelnice mesaje SMS de taină și întâlniri pe la ”barurile din oraș”, Iohannis chiar crede că și-a mai ”flexat” o dată mușchii prezidențiale în fața noii sale ONG-iste de suflet. Fără a conștientiza barem nu doar că deja nu mai este de mult ”șeful haitei”, dar că va ajunge să ”schelălăie” pe la ușile închise ale sistemului mult mai curând decât se așteaptă. Poate chiar înainte ca ”noul Superman” să-i umple ”eprubeta” partenerului său iar românii să afle că de fapt și Păcală și Tândală s-ar fi putut afla într-o relație homosexuală… Pensionarea Angelei Merkel dovedidnu-se astfel un handicap imposibil de depășit de un Iohannis căzut din nou pradă ”autismului politic” cu care a ajuns să îi invite la golf pe românii îngenuncheați de boli, facturi și dosare…

author avatar
Catalin Tache
6.228 afisari

38 COMENTARII

    • EXCEPTIONAL ARTICOL ! Aktual 24 , ieri 12 octombrie 2021 , articol de Ovidiu Albu : ” DATE RECI ARATA CA DACIAN CIOLOS CHIAR ARE SANSE SA DEVINA PREMIER . SI DACA IOHANNIS A AVUT ACEST SCOP DE LA BUN INCEPUT ? ” ………” Miza reala , CEA MAI IMPORTANTA MIZA A PRESEDINTELUI , este de a lasa in urma sa o Romanie RADICAL TRANSFORMATA . Miza sa este de A FACE ISTORIE , de a fi o borna dinstincta in parcursul istoric al Romaniei , asa cum a fost Regele Carol , de exemplu . Iar transformarea unei TARI PROFUND CONSERVATOARE PRECUM ROMANIA necesita actiuni si decizii FOARTE DURE care nu se pot lua CU UN PNL CARE NU DIFERA MULT DE PSD . Cu partide CLIENTELARE SI POPULISTE la guvernare , ROMANIA NU VA IESI DIN NOROAIE INCA 100 DE ANI DE ACUM INCOLO „.

      • ACHTUNG!Mai are 2 ani molusca.A ars spitale cu tot cu bolnavi ,a ucis lumea cu indolenta si prostie,A adus tara in deriva si a esuato!Sigur sunt borne ale ticalosiei Tara va fi complet transformata in rau Va trebui sa se munceasca dupa ce va lasa in pace tara asta plina de rahatul lui si al lui Catzu Tara esuata ,stat colonie

        • Postez din Transnistria , ala e zooparkul meu , sunt esuatul Kostea Sugiuk Tiraspol , o ard prin boschetii din spatele garii , n-am clienti si mai bag cate o postare de 3 copeici prin National , Raionul mi-a dat preaviz ……hihihihihihihi

          • Din respect pentru cititorii comentariilor nu am să -ți doresc un voiaj retur placut in pîntecele mamicii tale.

          • Eu voiajez prin boschetii din spatele garii Tiraspol , cant la instrumente de suflat cu gusa sub pantecele navetistilor de Rabnita , fac matanii de zor cu fruntea la buric pe sistem biela – manivela , si la tur , si la retur , imi ocup orificiile sa fiu cat mai ermetic …..Pupici !.PS-Sunt poreclit Kostyuska Popou ca o ard la cretu prin prelucrari prin aschiere ……hihihihihihi……

      • Daca vroia reforma, incepea la Sibiu.
        Administratia din Sibiu e o combinatie de “mitologie” saseasca inflorita, Azil varstnici si cu provinciali modesti ( profesional)
        Asa ca lasa-ne….

        • Te las , fa ramolito , ti-a mai pus ma-ta si nume de asteroid …….hihihihihihihihi……!!!!

  1. Si noi sa le platim salarii astora deconspirati toti agenti straini care dupa ce au disttus si vandut tot pana di drepturile sa i jelim ca or sa se lichideze intre ei!!!!

    • Domnilor, n-ati inteles!
      Dumneavoastra ati pierdut razboiul. Este normal sa platiti salariile si nu numai, agentilor straini.

  2. Sa înțeleg ca restul comentariilor au fost șterse ii degaja pe trădătorii din SRI și SIE în special pe handicapat ul de Coldea care trebuia arestat și judecat pentru TRĂDARE nu sa mai aba tupeul sa se implice și acum în politica sa facă jocurile serviciilor străine.
    ARESTARE PENTRU TRĂDARE NAȚIONALĂ.

  3. Un handicapat care nu a fost în stare sa își ia licență la finalizarea studiilor. Sa nu îmi spui ca s a deșteptat ulterior ca nu te cred. Chiar dacă ii injecta CIA creier tot nu putea sa devina ontelectual. Știi cum e unde nu e nuci Domnul nu cere. Dar a fost executantul perfect pentru jocurile altora. Daca îl întrebi pe el se considera erou național…… care efectiv nu a făcut nimic decât TRĂDARE NAȚIONALĂ dar el nu știe ce este aceasta…. ca nu prea îl duce mintea.

  4. Fraților va rog sa înțelegeți un singur lucru pentru acest general handicapat Coldea, îl supraestimati nu este și nu a fost o capacitate în informații, nu a fost decât ALIMENTAT ȘI FOLOSIT de alții și este folosit și în prezent tot la jocurile lor. A avut și are o singura calitate BUN EXECUTANT și TRĂDĂTOR

  5. Desenati-i niste coarne ,il veti vedea pe Satana in carne si oase sau daca il mai tundem si ii lasam suvita lui Base ,chiar pe Smeagol in persoana.La un popor de cretini ca asta s-ar putea sa aiba oarece succes.

  6. Romanii inca nu au inteles ca dusmanul lor a fost Securitatea, banditii care erau omniprezenti in toate intreprinderile si care controlau totul, cei care stiau ce faci in dormitor, care iti ascultau telefonul, care te urmareau si supravegheau permanent, banditii care te arestau in miezul noptii si te maltratau in beciurile lor, banditii care te condamnau dupa placul lor.
    Romanii, cei care au trait acele vremuri au adormit si ei cred ca si Vulpea cu ai ei a adormit si ea sau ca mananca de atunci incoace struguri acrii. Iar tinerii romani cred ca Securitatea este o poveste irepetabila, care s-a sfarsit definitiv in 89.
    Iata insa ca ei au reusit sa puna iar mana pe puterea politica din Romania si sa inceapa „Restauratia” Ce se vor mira romanii cand vor vedea ca sunt legati.

  7. Universul.net , ieri , 12 octombrie 2021 , articol de Dan Ofrim : ” The Times : Trebuie sa nu mai fim sclavii algoritmului „. William Hague -The Times : ” Retelele sociale AU AFECTAT DEMOCRATIA , AU EXACERBAT INVRAJBIREA si NE-AU AFECTAT COPIII -este timpul pentru o reglementare mult mai dura „………… ” MODELUL ACTUAL DE SOCIAL MEDIA ESTE UNUL CARE NU POATE FI LASAT SA-SI FACA DE CAP „.

  8. Universul.net , 11 octombrie 2021 , articol de Alina Dumitrescu : ” LUPTA UE CU CORUPTIA DOBOARA GUVERNE ” . Austria , Polonia , Ungaria , Cehia ….

  9. Tara este esuata ,esuata si schimbata
    In doi ani de guwernare n a scimbat o priza
    Tara este dezbinata si stricata si ‘nglodata
    TARA este pregatita de a intra in criza

    El iohanus a distrus o ,el a stricat tara
    Cu idei de Gagauta el a esuat -o
    Catzu lui( puscariasul )s a spurcat pe bara
    Iar iohanus gangaitul vrea sa fuga afara

    • Versurile le-am primit de la Sputnik , io tastez in boscheti dupa laptop-ul labuit de la ospiciu , folosesc bateria cat o mai merge , n-am curaj sa merg in sala de asteptare sa caut o priza , daca ma bungheste impegatul imi rupe carca ca i-am ciordit curcanii ……

    • Aktual 24 , azi , 13 octombrie 2021 , articol de Lavinia Popa : ” O PENSIONARA CURAJOASA I-A PUS LA PUNCT PE MANIFESTANTII ANTI- MAIA SANDU : ” AM VENIT SA VAD PROSTII ASTIA CARE II SUSTIN PE PROSTI . I-O PLATIT SI I-O ADUS „. Printre prostii aia am fost si eu , am incaltat pantofiorii cu toc cui , fustita rosie mini , am carat damigeana cu mitilic si am fluturat steguletul curcubeu . Pupici !

      • A batut vantul si mi-a zburat peruca violet , gasitorului ii altoiesc o recompensa cu fruntea la buric sub pasarela garii Tiraspol . Suna-ma , sunt fierbinte si cu chelia rece …..

  10. AAA!vrasazica tu esti ciuma care postezi pe national hartia de wc Ak 24 -palaria si rahatu!

    • Stau rau cu palariile , da rahat am la discretie , imi trimite Raionu cisterne pline ochi cu magiun maro .

  11. Daciana ciolosa este deja gravida ,n ai vazut o ?Are tenul fara buboaie Le a acoperit cu fond de ten

  12. Comisarul.ro , astazi , 13.10. 2021 , ora 13:12 ” Orban a tras si ultima basina in PNL ! ” Si-a dat demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

  13. Aktual 24 , azi , 13 oct.2021 , articol de Ioana Hurdea : ” COMICI VESTITI . CIOLACU : ” Doar PSD este capabil sa scoata tara din cea mai grea situatie socio-economica din ultimii ani ” . De 30 de ani isi umfla buzunarele pizidistii , acum pozeaza in salvatorii de la PSD ( Partidul Scamatorii Rasului ).

  14. Comisarul.ro , astazi , ora 13:45 : ” DESCOPERIRE EXCEPTIONALA ! SCHITELE ORIGINALE ALE RACHETEI LANSATE IN 1935 , GASITE IN PODUL CASEI IN CARE A LOCUIT HERMANN OBERT , IN MEDIAS „. Von Braun a stiut de ele ?

  15. Aktual 24 , azi , 13 octombrie 2021 : RUSIA II STRICA LUI SOSOACA PROPAGANDA ANTI-VACCIN . PUTIN CERE ACCELERAREA CAMPANIEI DE VACCINARE : ” VACCINAREA II PROTEJEAZA PE OAMENI DE INFECTARE , DE SIMPTOME GRAVE „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger