AcasăDezvaluiriAncheteCiolacu nu are ”cojones”! Are două dosare : Otopeni și Loteria!

Ciolacu nu are ”cojones”! Are două dosare : Otopeni și Loteria!

Cât de autist politic ar putea să fie Marcel Ciolacu, încât ditamai liderul Opoziției nu să nu sară ”în beregata” Guvernului pe această pandemie nebună? Sau barem să ”mârâie” și președintele a ceea ce a rămas totuși cel mai mare partid al României printre zăbrelele gardului metalic din jurul Palatului Victoria. Numai că, după ce ”a călcat apa” pesedistă până ce a asigurat victoria Dreptei la alegerile parlamentare, cam la fel cum Viorica Dăncilă a girat câștigarea unui al doilea mandat de către Klaus Iohannis, singura grijă a liderului PSD este acum ca nu cumva să erupă propriul electorat.

Gonacul lui Hayssam și pescarul din Belina a ajuns șeful PSD

Strategia impusă fostului gonac al teroristului Omar Hayssam și ”pescuitor de știuci” al lui Liviu Dragnea din laboratorul bătrânului combinator securist Vasile Dîncu fiind ca PSD să aștepte ca actuala coaliție de guvernare să se rupă singură! Astfel că se naște firesc întrebarea de ce și-a săltat din nou fustița Marcelică Ciolacu? Iar răspunsul nu poate fi decât unul singur. Pentru că nu are ”cojones”! În schimb are păstrate încă ”la fezandat” două dosare de pe care se mai șterge strategic praful din când în când, la DNA! Ambele privind încercările de impunere a unor oameni de casă la două companii de stat care rămân ”pușculițele” favorite ale oricărei guvernări. Este vorba de Compania Națională Aeroporturi București și Loteria Națională. Și uite cum, având doar ”libertatea tramvaiului” în fața sistemului din care încă se autoamăgește că ar face și el parte, Marcel Ciolacu distruge un întreg partid. Dar și speranțele a milioane de români într-o opoziție reală la actuala guvernare. Doar pentru a își rezolva el astfel cele două dosare! La fel ca Liviu Dragnea! Cel care până în ultima clipă, aidoma lui Ciolacu, a crezut că se va salva devenind un partener strategic al sistemului. Iar acum nu are voie nici măcar să strângă mizeria din garajul auto de la Rahova!

”Sus fustița” sau ”Ghiocel”!

Acestea sunt singurele poziții politice pe care și le permite Marcel Ciolacu. Atât și nimic mai mult! Fie și pentru simplul fapt că, și dacă ar vrea, cu cele două dosare ”Otopeni” și ”Loteria” aflate încă în sertarele procurorilor anticorupție, urmașul lui Dragnea și Dăncilă la conducerea PSD nu poate avea decât soarta predecesorilor săi!

Dacă sistemul a ales o premier pe una ca Dăncilă

Adică să piardă la rândul său președinția partidului pe care Klaus Iohannis s-a jurat să îl radă de pe fața clasei politice. Dar nu înainte de a își îndeplini ingrata misiune de cap al ”coloanei a cincea” a serviciilor din interiorul PSD și să asigure logistica necesară ruperii partidului în vreo trei-patru grupulețe social-democrate. Unele care să se sfâșie apoi între ele până la implozia totală.

Supravegheat de Grindeanu

Acum, ce-i drept, poate președintele PSD chiar o crede că va fi recompensat cu o sinecură, precum Sorin Grindeanu. Fostul premier ”plantat” acum lângă el pentru a supraveghea îndeaproape ca nu cumva colaboraționismul lui Ciolacu să dea rateuri. Ceea ce este posibil, dar doar dacă acesta nu se va ”tura” prea tare pe persoană fizică și va lua și el de bună legendarea cu ”acoperitul” SIE. Făcând astfel aceeași greșeală care i-a adus sfârșitul politic lui Victor Ponta. Pentru că deja au cam expirat de mult aceste ”conserve” rezerviste, ca să mai pună botul la ele vreun inițiat activ al sistemului.

Tudose l a ajutat pe Ciolacu Mitrea l a îngropat

Iar pentru ca Marcel Ciolacu să revină cât mai repede cu picioarele în teritoriu, acesta ar face bine să nu uite că scurta lui clipă de glorie a fost atunci când serviciile l-au luat în calcul pentru a fi ”premierul sistemul”, după descotorosirea de Dragnea. Dar dacă în locul său a fost preferată una ca Viorica Dăncilă, asta chiar că spune multe, încă de atunci, despre influența pe care chipurile Marcel Ciolacu ar mai avea-o la vârful sistemului.

”Bad Boys”, dacă Dragnea vrea să iasă?

Într-o poziție asemănătoare aflându-se și fostul premier Mihai Tudose. Cei doi putând fi oricând citați, dacă Liviu Dragnea decide că mai sunt și alte căi pentru eliberarea condiționată, să explice cum au intrat ei val-vârtej peste fostul ”el lider maximo”. Doar ca să bată cu pumnul în masă pentru a nu trece Loteria Națională în ”Fondul Suveran de Investiții”, cel cu care Dragnea speria pe atunci multinaționalele.

Și Dragnea s a crezut partenerul sistemului

Ciolacu și Tudose jucând rolurile de polițistul bun și polițistul rău… Rămânând însă de văzut dacă această joacă de-a ”bad boys” a fost din pur patriotism sau un deja tradițional ”passo doble” pentru liderii politici români.

Făcut de Mitrea!

Dacă Tudose a încercat să îl sprijine pe Ciolacu în afacerea LOTERIA, cu totul altfel stau lucrurile în celălalt dosar ținut ”la dospit” de DNA. Și în care fostul președinte al Camerei Deputaților ar fi încercat să își extindă sfera de influență și asupra Aeroportului Internațional Otopeni. Numai că planurile lui Ciolacu ar fi fost dejucate odată cu lansarea ”Operațiunii Preoteasa” la vârful CNAB, de către Miron Mitrea. ”Patriarhul din Delta Dunării” punând suficientă presiune pentru ca Bogdan Mîndrescu să demisioneze de urgență, ”de bună voie și nesilit de nimeni”. Cel care, tocmai când se pregătea să respecte ordinul lui Ciolacu de a se baricada la CNAB și să doar să justifice întârzierile lucrărilor de modernizare s-a confruntat cu un grav incident de securitate. Pe Aeroportul Otopeni. Acolo unde haosul – controlat sau nu! – era atât de mare, încât cei de la ACCR s-au luat cu mâinile de cap. Astfel că ”demisia de onoare” a lui Mîndrescu a coincis cu ejectarea din sistem a ”jucătorului” Ciolacu.

Purtători ilegali de blugi!

Pe zi ce trece, actualii lideri ai PSD se dovedesc doar niște noi ”purtători ilegali de blugi”. ”Bărbați de stat” care provoacă hohote de râs și cel mult compasiune adevăraților băieți deștepți ai sistemului. Cei care au asistat la fel cum Liviu Dragnea a crezut până în ultima clipă că poate fi partenerul lor de nădejde. Dar pe care nu ezitat apoi, când dinamica operativă a impus-o, să îl execute fără niciun regret. La fel cum i-a venit apoi rândul și Vioricăi Dăncilă să își închipuie că e partenera aceluiași sistem. Mai ales pe când era minuțios întreținută de ditamai șefii de structuri și o cohortă de ofițeri acoperiți. Dar, ce-i drept, spre deosebire de un Liviu Dragnea care a mai încercat barem să negocieze, fără a bate însă niciodată cu adevărat cu pumnul în masă, Dăncilă nu a pus întrebări și a executat de fiecare dată ce i s-a cerut. Atfel că, după ce i s-au băgat și mai bine mințile în cap prin descinderile din biroul soțului, a fost lăsată în libertate. Un deziderat care a ajuns scopul vieții pentru cam toți liderii PSD. Și deci implicit și a lui Marcel Ciolacu…

author avatar
Catalin Tache
5.529 afisari

25 COMENTARII

  1. Wow….ce serie de rafale…bravo Tache,bravo baiatule….dur,foarte dur….dar poate doar asa se trezeste opozitia…cea mai buna analiza Ever!!!!nu ma asteptam sa o gasesc la voi.dar jos cascheta!ciolacu nu are coae,de aia ni se intampla toate astea in Romania colonia

  2. Veorica a fost o doamna ascultatoare,a facut ce i s a cerut,chiar si atunci cand nu a mers peste Plavanis la confruntare.Plavanis s a temut de Veorica,nu invers!

  3. Deja e de notorietate, se stie cum se fac dosarele penale.Cum nu le place mutra ta, cum ai un dosar…
    Dictatura magistratilor.

  4. Asta e blestemul neamului nostru,lideri pasarici,nu barbati.pai Ceausescu asa senin si bosorog cum era tot aves boase mai mari ca astia.National felicitari pr obiectivitate

  5. Domnule Tache,
    AVETI perfecta dreptate, in cele redactate.
    Raul facut romanilor si ROMANIEI, de majoritatea liderilor PSD, care au condus tara , timp de peste 20 ani, este URIAS, urmare a intereselor strict individuale , precum si de GRUP CRIMINAL ORGANIZAT .
    Va raspunde, vreodata, TUDOSE, de „trantitul usii, in nas ” Premierului Japonez, venit pentru derularea unor mari investitii, REALE si SERIOASE, in Romania ???????
    Este unul din exemplele IMBECILITATII , unor lideri PSD , alaturi si de multi, alti lideri , din majoritatea partidele politice romanesti , aflate la putere, dupa decembrie 1989 .

  6. Dar cand a venit premierul Chinei invitat tot de un lider PSD si s a oferit sa inveasca 8 miliarde de dolari si alti imbecili l au sabotat pe Ponta,cum a fost bai anonimule imbecil de la 20.50.08?

  7. IN ATENȚIA DNA
    Aeroportul este in litigiu cu proprietarul unei parcări ce se construiește fix in aeroport!
    In timp ce Viorel tanase director adjunct la aeroport ar trebui sa se ocupe de construcția de parcări pt aeroport și pt a creste veniturile aeroportului el își angajează fiica fix la privat și trece cu vederea construcția ilegală ca și cum nu ar exista!!! Mai mult pestesan care este director general a făcut o organizație de grup mafiot in rândul directorilor plătindui cu 30000 RON peste grila de salariu in timp ce dai de la angajati(ALEXE,BONDAR, IORDACHE, VASILESCU)
    Bun venit in România!!!

  8. Strict, pentru ANONIMUL de la ora 21:05:42
    Numai RAUTATEA si PROSTIA te caracterizeaza” bai ” .
    Nu ai realizat trimiterea si la ceilalti IMBECILI, din majoritatea partidelor, aflate la putere , din 1990 ?????
    Insusi PONTA este unul din IMBECILI !
    Ai uitat stergerea datoriei, de la Azerii – MUNAI GAZ , de catre PONTA , „bai” nemernicule ?????

  9. Strict pt cretinul de la 21.47.41.O fi sters datoriile,nu zic NU,dar oare a luat decizia de unul singur,el Ponta a putut face asta singur?
    Putea fi oprit sa stearga datoria celor de de la Munai Gaz la fel cum a fost oprit sa construiasca si autostrada Bucuresti -Brasov cretinule.Iti convine sa faci 8 ore pina la Predeal de la Bucuresti si invers?

  10. Veorica Dancila s-a ridicat din organizatia PSD Buturugeni, satul natal al lui Ioan Niculaie, parcat acum in penitenciar. Sefa acolo era Rodica Totu, mana dreapta pusa lui Dragnea sau Nitulescu. Careia ii dadeau onorul militarii la zile festive, de se cruceau stramosii in cimitire. Dragnea ii chema la pescuit pe ciubucarii PSD si nu numai…ca la un pescuit si un sprit bun pe balta se rezolva multe..Se fac si poze, ca nu se stie cand si cum si cui foloseste. Cea mai tare cadere in cap a lui Dragnea a fost prin plasarea Alexandrei Tanase de la Sebi Ghita la Dragnea. Cea mai tare teapa a Veoricai Dancila a fost manevra cu vizitele multe din strainatate, una dupa alta, de a crezut ca e Ceauseasca vie. Cea mai tare teapa in fund a lui Ciolacu este pe via Omar Haysam, via Raed Arafat. Cand Raed Arafat va fi tras in teapa, si nimeni nu e vesnic, asta nu stiu vitele astea de politruci, atunci Ciolacu va merge dupa Dragnea. Maestrul tuturor acestor ticalosi propulsati pe macarale strambe: Vasile Sebastian Dancu, maimuta serviciilor si sluga UDMR…ARDELENII GRUPULUI DE LA CLUJ COZI DE TOPOR SI TRADATORI DE NEAM SI TARA DIN 1990…nu de acum…SUG PE UNDE POT SI PRIN CINE POT SI PRAPADESC O TARA SI NENOROCESC UN POPOR.

  11. Sa nu uitam de baietii Portocală,Onea si cei de la Oradea,Udrea,Buldogul care s a dat la fund,Turnatorul Petrov,tractoristul de la Bistrita-cu broscoiul in gat,retrocedarile din Sibiu samd.Toata ziua PSD si Dragnea si la umbra lor altii îsi vad de treaba linistiti.

  12. Corecta analiza… dar incompleta.
    Nu e vreun secret existenta “trio-ului formidabil”: Tudose – Vlase – Ciolacu; oamenii au fost mana-n mana, “ghiocelul” trupei fiind actualul (asa-zis) presedinte PSD. Cand Dragnea era staraboste – si cica prietenar cu statu’ geometric – Tudose a ajuns (impus de sistem) ministru al economiei – hai sa ne aducem aminte de declaratia lui Dragnea, inainte de formarea guvernului Grindeanu (om de sistem) cum ca niciodata, in Guvern, nu vor intra Tudose sau Ciolacu. Ce sa vezi?! Tudose… ministru la economie. Si, ca tot e moda “consilierilor onorifici”, Tudose si l-a luat pe Vlase (ca se pricepea la utilajele de i le tot bagau unii pe gat) sa-l consilieze.
    Intre timp, Vlase ajunge pe la Camera – adjunct al lui Dragnea – iar Tudose isi vede de combinatii, la Economie; zboara Grindeanu – tot pe baza de sistem – si vine Tudose, cu Ciolacu vice (dupa ce cu nici 6 luni inainte, Dragnea se jura, public, ca, in mod cert, PSD/el nu le va permite accesul in guvern) – Badalau poate povesti o multime de lucruri despre combinatiile lui Tudose, la economie, dar cineva a avut “grija” sa il faca vice la Curtea de Conturi, Autoritatea de Audit, omorand astfel subiectul.
    Astazi il vedem, din nou, pe Tudose gardandu-l pe Ciolacu… care tare si-ar dori si el o trecere lina, prin viata, lasandu-se astfel pe el si intreg PSD-ul pe mana eternilor papusari.

  13. niste tradatori toti care au dus totul de rapa pana au ajuns toti oneghistii sa vina sa faca dezastrul final cu iohann ce raspunde doar la comenzile ppe . s au demascat toti cat sunt de incompetenti si cu cine joaca toti prin tabere si alte entitati straine de cetatenii care ii platec!!!!!!!!

  14. Niste golani lingatori de nutela, lipsiti de toate calitatile de a fi
    barbati de stat adevarati cu coloana. Astia sunt in slujba
    guvernantilor de astazi ,jucand la impuse si pe cale sa distruga
    un partid social democrat.
    As mai adauga la grupul de mai sus pe Paul Stanescu ,Firea –
    Pandele si mai sunt.
    Pacat de politicienii adevarati din PSD ,trecuti la margine ,caci a
    avea principii e un lux astazi.

  15. Asa e,agricultorul de Paul Stanescu si Ciolacu s au vandut neamțului ,i o avea cu ceva la mana pe aceste doua farfarude.
    ÎN PSD E NEVOIE DE UN LIDER TANAR CA LIVIU PLESOIANU,UN BAIAT INTELIGENT CU VORBELE LA EL,UN ROMAN ADEVARAT PE CARE NU AU VRUT SA L MAI PUNA PE LISTE LA PARLAMENTARE,MARE PACAT!

  16. Poate ne spune ,adevarul,
    Domnul Senator SERBAN NICOLAE , Domnul Deputat LIVIU PLESOIANU, Domnul Europarlamentar IOAN MIRCEA PASCU , Domnul Europarlamentar VICTOR BOSTINARU ,
    sau, dupa caz, Domnul TACHE,
    de ce , respectivii demnitari, au fost ” INDEPARTATI „, de catre decizionalii IMBECILI , ai PSD ??????????

  17. Sirieni, libanezi, israelienii , greci, veniti în românia la cules.
    Toti au fost ajutați de partidele „parlamentare”.

  18. Stanesculeeee,Ciolaculeeee ia spuneti bai băieți de ce i ati îndepărtat din partid pe Serban Nicolae si Liviu Plesoianu?Aveti niste exemplare ca deputati de te ia capul,vai mamicuta lor.Fiti baieti destepti si aduceti i inapoi pe cei doi,chiar si pe cel cu geaca-TOP GUN-,bruxellezul.
    Si mai lasati dezinformarea si vrajeala ca Plesoianu e omul rusilor.Ce frumos ar fi ca domnul Plesoianu de la PSD(dacă va revenii)sa fie candidatul pt prezidentialele din 2024 si de la PNL sa fie Raluca ,cea care se culca trează si doamne fereste….Sa fie circ si invers Nu doar intr un sens.😂😂😂

  19. Ati vazut ce repede trece timpu, mai scrie unu o pozna altu o snoava, mai injuram o țir pe Petrov si deja a trecut 12 ani, a mai ramas 38 de ani pana aflam adevarul gol golut ca Nuti in luna de mere, despre rapirile teroriste ale jurnalistilor romani cand alerga Coldea cu valizele de bani,,, bun negociator nu s-a tras un glonte de cauciuc… Daca era Coldea la Onesti eheh… Asa fin e baiatu ala!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger