AcasăDezvaluiriAncheteCiolacu a fentat DNA în ultima clipă!

Ciolacu a fentat DNA în ultima clipă!

Ce înseamnă să ai informația! Dar mai ales să știi și să ai puterea să o folosești cum trebuie! Și când trebuie! Adică exact ceea ce a făcut Marcel Ciolacu imediat după ce a fost informat, după cum cum susțin sursele noastre, că urmează detonarea flagrantului Sorinei Pintea! Operațiune pe care procurorii Direcției Naționale Anticorupție o programaseră minuțios, astfel încât mandatul de arestare de 30 de zile să fie decis de instanță exact în momentul Congresului Extraordinar al PSD, la ora la care Marceș Ciolacu și-ar fi anunțat candidatura la președinția PSD! Partid pe care astfel l-a salvat fie și în ultima clipă de ”lovitura decisivă” aplicată în plin efort de reformare înainte de alegerile vitale de peste doar trei luni.

Numai că Marcel Ciolacu a jucat magistral ”cartea coronavirusului”, folosind din plin acest pretext altfel pe deplin plauzibil pentru a dejuca ”atacul raider” asupra mai multor lideri ai partidului. Cei a căror vinovăție personală bineînțeles că urmează să fie sau nu stabilită strict de către instanțele de judecată. Numai că arestarea Sorinei Pintea s-ar fi lipit ”ca marca de scrisoare” de Congresul Extraordinar al PSD, mai ales dacă subiectul ar fi fost întreținut prin ”prelungitorul” Liviu Pop și posibila defilare la sediul DNA și a altor lideri social-democrați. Iar cum ”flagrantul” a avut loc exact în momentul în care ar fi trebuit să aibă loc ședința Comitetului Executiv Național, teribilul aparat de propagandă al sistemului ar fi putut astfel ”toca” la fix subiectul, până la Congresul de a doua zi. Atunci când discursul lui Ciolacu ar fi fost întrerupt ”strategic” de vestea mandatului de arestare pe 30 de zile a Sorinei Pintea. Numai că probabil alertat și de faptul că ”talibana” Anca Alexandrescu și-a vârât la rândul său coada pentru a strica ”ploile” resetării partidului, noul lider reformist al PSD a dejucat strategia DNA, artizanii din umbră ai acesteia nemaiavând răgaz să aplice un ”plan B”, de urgență. Astfel că, momentan cel puțin, Ciolacu a câștigat timpul de care PSD-ul are nevoie ca de oxigen până la alegerile locale din iunie… În timp ce ”rămășițele” statului paralel au suferit, iată, o primă înfrângere în fața ”elitei” pesediste… Una care, cel puțin pe vremea lui Dragnea sau Dăncilă prefera doar ”gargara” declarativă în timp ce nu mișca din ”poziția ghiocelului”, pasivitate care i-a costat de altfel atâtea și atâtea ”execuții” mai mult sau mai puțin sumare. Sursele noastre susținând că suprinzătoarea mutare de ”președinte jucător” a lui Ciolacu i-a lăsat mască pe cei care aproape că bifaseră și acest nou ”trofeu” de pe agenda de lucru a oamenilor președintelui…

Ca la NASA…!

Calculele procurorilor anticorupție erau atât de minuțios întocmite, încât operațiunea ”paralelă” de prindere în flagrant a fostului ministru pesedist al Sănătății urma să se desfășoare ”după ceas”, mai ceva ca la NASA! Astfel că mituitorul care trebuia prins în flagrant a fost transformat în doar câteva ore în denunțător, cu condiția ca acesta să intre în biroul Sorinei Pintea ”cablat” și să lase punga cu bani cu doar câteva ore înainte de ședința Comitetului Executiv Național.Care astfel ar fi urmat să se desfășoare sub ”teroarea” inevitabilului linșaj mediatic din următoarele ore. De asemenea, ”procedurile” judiciare au fost încheiate cu eliberarea mandatului de arestare chiar sâmbătă, 29 februarie pe seară, când în mod normal Marcel Ciolacu ar fi trebuit astfel să fie ”ciuruit” de întrebările jurnaliștilor și atacurile dezlănțuite ale rivalilor politici, în loc să își mai expună programul de conducere al PSD. Dar chiar în ultima clipă, Marcel Ciolacu a reușit totuși să se strecoare prin ”furcile caudine” ale ”execuției publice” ce urma, astfel că acum doar Sorina Pintea și Liviu Pop vor trebui să dea explicațiile necesare în fața procurorilor și judecătorilor. Fără însă ca anchetarea acestora pentru fapte de corupție să mai reprezinte ”bomba” care urma să arunce în aer Congresul Extraordinar.

Anca Alexandrescu și coronavirusul

Stranie coincidență, ”renegata” Anca Alexandrescu a decis să reintre în focurile politicii exact înainte de flagrantul DNA, fosta ”cerberă” a lui Liviu Dragnea lansând la rândul său o ”fumigenă” ce urma să acopere, conștient sau nu, adevărata operațiune împotriva alegerii unei noi conduceri a PSD-ului. Aceasta marjând cu doar câteva zeci de ore înainte pe varianta de lucru a amânării Congresului în urma unei veritabile tentative de ”puci” în vederea promovării de către ”legendatul” Grup de la Cluj a ”profesorului” Vasile Dâncu în fruntea partidului. Numai că scrisoarea lui Marcel Ciolacu, prin care se anunța sec că ”având în vedere evoluțiile privind creșterea numărului de persoane aflate în izolare la domiciliu și în carantină și ținînd cont de datele oficiale privind anchetele epidemiologice în curs de desfășurare, considerăm că întâlnirea de la București a unui număr important de persoane  din toată țara reprezintă un risc care poate  conduce la consecințe greu de cuantifcat” a venit la țanc. Mai ales că astfel, niciunul, dar absolut niciunul dintre ceilalți lideri pesediști nu a mai avut ceva de comentat. Ceea ce însă confirmă tot mai mult și varianta de lucru dezvăluită zilele trecute, cu privire la ”proiectul de țară” care prevede doar două mari partide politice , cu două mari Servicii în spate…

author avatar
Catalin Tache
7.720 afisari

16 COMENTARII

  1. Cei care sapa groapa PSD vor cadea in ea, pentru vecie !!!
    Ceea ce surprinde peste masura este nivelul inalt de cretinitate al acestora, incit nu-si dau seama ca se autodistrug !

  2. este bine ca exista in romania peste 10 000serviceuri auto clandestine,fara sa plateasca ta,e,in care se repara artizanal tot felul de madini accidentate?
    da,in romania se poate pentru ca este in afara uniunii europeene.
    este adevarat ca spalatoriile auto nu dau bon,fentind statul?de ce nu?
    este adevarat ca engrourile de alimente din rahova nu dau bon,fentind statul?
    cine dracu sa i controleze daca statul are bani?

  3. Putea face Ciolacu șmecheria asta singur,fără sprijinul informativ necesar???nu prea cred…

  4. Ar trebui un sondaj,sa si dea seama cati cetateni o considera vinovata pe doctorita si cati cred ca e doar o vendeta politica.

  5. Ioana M, Pintea nu este medic, ci doar o contabila.
    Intr-o alta ordine de idei, nu isi are rostul un sondaj deoarece nu poporul o va judeca. Un dosar este solutionat in instanta, hotararea o pronunta un judecator, nu tanti Leana de la colt!
    Ai citit in viata ta un Rechizitoriu? Stii cum se administreaza probele intr-un dosar? Stii cu ce se mananca un proces penal? Pariez ca NU si ca tine sunt multi. In conditiile astea, n-ai decat sa votezi la tine acasa ce ciorba vei face maine: pui sau legume?

  6. Nici nu mai stii ce sa crezi. Nu se spunea ca Ciolacu este omul serviciilor in PSD? Pe de alta parte, daca Romania este condusa de servicii prin partide, nu mai bine ar fi invers- de partide prin servicii? Sa iasa serviciile in fata, de ce sa se mai ascunda, daca toata lumea stie adevarul?

    • Livia , nimfa zburdalnica , ti s-a pus pata pe Servicii , poate te gadila baietii cu ochi albastri la I.P sa stabileasca ca indrugi baliverne din subsolul din str.Manoilov din Tiraspol si ai buletin scris cu litere chirilice . Halesti govno non-stop , boschetarii ar trebui sa fie mai discreti , vorbesti de Servicii cand nu ai serviciu si esti platit(a) cu un pumn de copeici sa tai frunza la caini prin presa romaneasca . Pasol na turbinka , paduchioasa simandicoasa !

      • si te controleaza la cap! tot voresti de Tiraspol, se vede ca acolo ai facut scoala; vorba aia: hotul striga hotii!

  7. Bai frate ,ce curios!Sasul are de dat statului40 000 de euro din evaziunea fiscala pe chiriile de la case ,a facut trafic de organe ,a dat foc la65 de tineri dar nimeni nu se leaga de viata lui Petrov a furat la greu si a vandut vapoare ,Nuti a furat si ea cat a putut,berceanu ,videanu ,olteanu toti au furat la greu Orban si Alinuta asijderea dar nimeni nu i intreaba de sanatateHalal democratie ,halal justitie,,independenta”

  8. De departe se vede că este o lucrătură urâtă, menită să declanșeze vânătoarea procurorilor la pesedei, pentru a demonstra, în perspective viitoarelor alegeri, cât de corupți și hulpavi sunt ei. Bineînțeles, liberalii sunt fete mari, virgine, nu pun botu la șpagă și nu fac trafic de influență, ei numesc politic, pe bază de criterii numai de ei știute. Totodată, la liberali șpaga vine cu sacoșa tot la hotelul lui Cocoș? Procurorii nu au mișcat un deget pentru a ne lămuri cum este cu veniturile șomeroiului Ludovic cel Bun, cu autorizația de construcție a ministrului Grindă, cu dosarul ministrului sănătății, Costache(scu Gudurău), de asemenea nu au cercetat cum este cu ordonanțele date pentru a favoriza privații din sănătate. Parcă pe timpul guvernării PSD cum apărea câte o ordonanță mai suspectă cum se sesizau procurorii pe ei. Acum, au interdicție la acte de favorizare și trafic de influență, pentru că este PNL la guvernare?

  9. OBSERVATOR in care COPAC te ai urcat de ai observat toate aceste nereguli ai grija si coboara repede ca vin austriecii si tae copacul cu aprobarea lui CIOLANUS.

    • @ 12 : 18 – Gustere , te tarasti de pe o zi pe alta , stai cu burta la soare si iti pute munca . Fa olecuta de antrenament , sterge-mi cu limbuta lacrimile de la pupila ochiului dosnic maron sa-ti treaca de urat , ofera hemoroizilor un muah tovarasesc si treci intre hulube sa sugi muza umeda a mielutului ce behaie de dorul botoxului soparlesc ….hihihi…!

  10. ce-i drept, prima miscare inteligenta a PSD-ului de la castigarea alegerilor. sa se fi reintors fostii consilieri israelieni…? ca altfel nu se explica!

  11. Un lucru e clar: e băieți multi cu ochi albaștri, ca epoleții sa înțeleagă si prosti, pe site-ul si forumul asta! La chestiune, posibilitatea amânării Congresului fusese anunțată in public inca de marți adica cu vreo 4 zile inainte de ” flangrant” si toată ” regia ” presupusa de tache, un albăstrel care v-a fi promovat la statul de ” albastru ” .
    Ma angajez in fata bla-bla-bla, sa nu-l mai citesc de pe acest site decat pe Boanchis care cel putin … bea frumos

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger