AcasăDezvaluiriAncheteCine e ”Oficialul NATO” al lui Geoană: colonelul SPP, Dragoș Dumitru!

Cine e ”Oficialul NATO” al lui Geoană: colonelul SPP, Dragoș Dumitru!

Pe 27 august dezvăluiam că la NATO a început complicata procedură de retragere a avizului ”security clearance” pentru secretarul general adjunct Mircea Geoană. Ceea ce însemna implicit că se va respecta cutuma ca acesta să participe la tot mai puține întâlniri cu adevărat importante la nivel geo-strategic, în care să mai reprezinte Alianța Nord Atlantică.

Numai că ținând cont că vorbim de către chiar ”numărul doi” al celei mai influente alianțe militare a lumii, oficialii NATO vor prefera spălarea ”rufelor murdare” în familie. Cea mai probabilă cale de urmat fiind o iminentă retragere din motive personale a celui aflat acum în plină procedură de reverificare. Numai că ”Prostovanul” a intrat în panică și vinerea la ceas de seară o teribilă mașinărie de propagandă, activată de ”rețeaua operativă” a generalului Marian Hăpău pentru a ”spăla” de îndată ”cadavrul politic” al lui Mircea Geoană. Astfel că, așa cum era de așteptat, primul care a aruncat cu piatra a fost colegul Radu Tudor.

Cine sunt înalții oficiali NATO activați de rețeaua generalului Hăpău

Cel care a și postat de urgență un text în engleză, să ia ochii celor impresionați că NATO mai că a fost convocat de urgență pentru a îl asigura pe analistul primejdios de mult apropiat de DGIA că e cu ochii pe ”Național”. Apoi, până cu mult după miezul nopții, de la B1 la Libertatea și de la Capital la Calea Europeană, mai multe ”organe” de presă s-au repezit pe ”fenta” unui ”înalt ofical” al NATO care și-a pierdut noaptea pentru a da ”exclusivitate după exclusivitate” că Geoană încă este secretar general adjunct al NATO. Ceea ce nu a afirmat nimeni că nu este așa!

Și cu toate că ”anonimatul” înaltului oficial NATO care s-a făcut ”scut” în fața lui Mircea Geoană se crede un secret pe deplin păstrat, noi zicem că ofițerul Dragoș Dumitru, detașat de la Serviciul de Protecție și Pază la NATO știe mai bine despre ce este vorba. Cu toate că eventualul său exces de zel poate fi unul de înțeles, omenește vorbind. Ținând cont atât de ”diurna” primită la Bruxelles, de ”cumetria” care îl leagă de șeful său Geoană ca și de faptul că el nu este ”înalt oficial NATO”, ci doar aghiotantul ”Prostovanului”.

Rețeua operativă a DGIA!

Cu toate că nu prea îi mai dă mâna să aibă ”glumițe” în program cu ”Național”-ul, șeful Direcției Generale de Informații a Armatei nu a avut încotro și a trebuit ”să onoreze masa” sistemului cu propria rețea operativă din mass-media. Una controlată de generalul Marian Hăpău prin fondurile operative acordate prin intermediul firmelor de armament străine ! Însă cum ”analiștii militari” nu puteau decât să stea ”la recepție”, până târziu după miezul nopții, atunci a fost nevoie și de un ”furnizor” care să le dea ”exclusivitatea” mult promisă Și uite cum ”exclusivitățile” au curs ore în șir, toate de la un ”înalt oficial NATO”. Că nu or fi fost mai mulți ”înalți oficiali NATO” care să își piardă noaptea de vineri pentru un articol din publicația ”Național” din România…

Vine de la SDI!

Și uite cum ”capii” operațiunii și-au deconspirat astfel propriile rețele, fără ca măcar să conștientizeze că ar putea fi victimele unei clasice operațiuni ”troll” de identificare operativă. Însă adevărata anchetă internă de la nivelul NATO de-abia începe! Dragoș Dumitru, cel care este la bază ofițer de informații care a activat în structura  SDI din cadrul Serviciului de Protecție și Pază, după care a trecut la ”Intervenții” fiind probabil ceva mai ocupat în perioada următoare cu darea unor explicații. Mai ales că este deja confirmată informația că acesta a ajuns la NATO fiind solicitat expres de către Mircea Geoană generalului Lucian Pahonțu! Așa că până să treceți la ”next level” al planului de intoxicare cu ”diversiunea rusească”, vedeți că de data asta ați plătit ”solda” degeaba. Pentru că Mircea Geoană chiar face obiectul unei anchete interne privind reevaluarea ”security clearance”!

author avatar
Catalin Tache
6.095 afisari

17 COMENTARII

  1. Să ne spuna „domnul” Geoană, zis si fomistul cum a făcut afaceri cu Samata Adrian în America pe firma lui Samata.
    Cum i-a luat bani pentru campanie și după, ca să îl pună ministru telecomunicațiilor.
    Sa ne spună cum i-a platit Adian Samata casa în care stă acum.
    Cum a făcut afaceri în America garantând cu firma sau bunurile altora.
    În curând vor urma dovezi.

  2. Radu Tudor, care a fost invitat de neamț in camapania prezidențială si s a facut un mare PREȘ,el radu tudorel care era candva un bun analist militar s a facut mic ca un pisic la acea confruntare cu presa.Rusine d le Radu Tudor!

  3. Bravo Tache ai demonstrat ca nu ești omul SIE dacă ai dat in Dragos Dumitru ca STI ca tatăl lui e general a fost la Ambasada României la Canada.bravo omule bravo adevăraților ofițeri romani

  4. Cum are unul sange pe instalație si spune adevarul,sar diversionistii si spun ca e pro rus. Vom vedea daca e asa,ar fi bine sa nu va mai hazardati in afirmatii,ca veti pierde domnilor taietori de frunze la caini.

  5. Da corect tatăl lui a fost general .dar și director adjunct al SIE pana s a certat cu basescu și l a zburat

  6. Bai Radu Tudor,ce o sa faci cand ce a dat Tache se va adeveri??? Avea dreptate raposatul Vadim cand venea la tine în emisiune la A 3. Are dreptate ala cand a spus ca te ai facut un pisic .Cand ti a venit randul sa adresezi o intrebare KWI iului,toti credeam ca în stilul tau care te a consacrat,îl vei pune in dificultate,dar tu….te ai dovedi a fi un yes man.ce ai fost si ce ai ajuns!!!

  7. Geoana nu e „strain ” nici de „privatizarea ” MEFIN SINAIA care in 1989 avea cca. 5000 oameni si acum are aprox. 250 . Cel care a cumparat-o cred ca deja si-a recuperat banii din fierul vechi . Deasemeni poate ii da un „raspuns ” si lui Rizea !

  8. E adevarata informatia, dar nu DGIA intoxica, Hapau nu are niciun interes in asta mai ales ca colonelul Paraschiv problema lui Hapau prin ce a facut cu rusii si newsweek a facut ca un moscovit spagar ca Geoana sa ajunga la NATO ca americanii au manarit prezidentialele in 2009, colonelul Paraschiv cu suportul rusiilor a adus dovezile clare! Cei care intoxica sunt SRI si SIE care sunt intr-o situatie dificila dupa ce au facut la brat cu Paraschiv! Era clar ca se va intampla asta americanii doar asteptand momentul potrivit! Geoana va avea security clearence anulat dar nu va fi dat afara! Hapau din contra e pe cai mari acum!

  9. Continuare si completare la comentariul meu ( Micky Borinza ) la articolul ‘ NATO i-a retras avizul de securitate lui Geoană! ‘
    Principalul promotor al elitelor (Adrian Nastase , Mircea Geoană , Traian Basescu , etc.) in marea politica din România dupa decembrie 89 a fost spionul-fantoma GRU cu aliasuri colonel Kuki Borislavski-general Polihroniade-etc, cumnatul lui Petre Roman (seful
    lui Adrian Sârbu) . In primavera 2004 am citit in evz.ro un articol despre tentativa de lovitura de stat din 1984 organizata de generali ai Armatei Romance in frunte cu Ion Ionita , Militaru , Geoană si altii . Dupa arestarew Ceausestilor in CC urmau sa fie transferati sub paza in catacombele administrate de generalul Geoană apoi pe timpul noptii intro pestera din Horexu . Urma sa preia conducerea tarii un guvern de civili condus de un prosovietic din Valcea scolit la Moscova unde conducea la meditatii fetele lui Gheorghiu Dej. Ministrul Economiei urma sa fie in economist din Valcea or nume Teodorescu . Fiindca pe directorul sucursalei Ramnicu Valcea a bancii la care licram in 2004 il chema tot Teodorescu si sperand ca era ruda ‘ministrului’ am vrut sa-l intreb poate are ceva amanunte. Avand sansa unei inspectii la care am participat in iulie 2004 la RmValcea , am prezentat in prima zi rexumatul articolului din evz.ro directorului .
    Acesta mi-a promis ca vom face o excursie lsambats a Horexu unde vom vizita si pestera planuits. Inainte de excursie am povestit catorva colegi care au asistat la discutie ca ma astept sambata la vizita unui personal important trimis de un ‘barosan’ care conduce din umbra serviciile secrete ‘romanesti’ care ma monitorizau foarte strans. Dupa vizitarea pesterii ne-am oprit la o terasa in aer liber a unui restaurant unde am comandat mancaruri , dupa aceea sugerand directorului sa umple pauza pana la sosirea produselor comandate cu dezvaluiri despre subiectul discutat .Directorul imi sopteste sa ma intorc sa vad cine a sosit la cativa metri in spatele meu , eu realizind manevra si observandu-l pe generalul V.A. Stanculescu coborand dintrun automobil impreuna cu fiica sa si o garda de corp care s-a oprit la 1 metru in spatele meu si a aruncat o privire ucigatoare sore director , care a inceput sa tuseasca pregatindu-se sa vomite. Directorul s-a intors la Ramnicu Valcea fara declaratii , noi am servit mancarea comandata si ne-am intors la Govora la hotel.Generalul V.A. Stanculescu , fiica sa si garda de corp feminina au intrat in restaurant si nu a mai iesit pana la plecarea noastra.Din articolul din evz.ro reiesea ca Securitatea a impiedicat lovitura de stat. Din alte surse deschise am aflat ca lovitura a esuat ca au tradat 2 generali , unul fiind generalul Gainusa care s marturisit sotiei Alexandrina Gainusa ( numita secretar PCR pe judetul Bacau ) , care i-a spus Elenei Ceausescu . Sa fi fost generalul V.A. Stanculescu al doilea tradator in 1984?

  10. D le Borinza,spuneti ne cateva cuvinte si despre Radu Tudor,va rugam.E cam sters în ultima perioada.

  11. @ Remarcați și că reducerea numărului de militari este direct proporțională cu reducerea probabilității de conflicte armate, ?

  12. Prostanacu sa ia sa inarmeze armata nu sa iasa cu Hamvi sa lupte cu corona.Mai bine le dadea spray de tantari ca eu am anuntat primu ca dau cu spry ca licheste covigu de sol ca aripile de tantar.Dupa 5 luni un comunicat de la o baza britanica de cercetari dadea telex:
    SPRAYUL DE TANTARI DISTRUGE VIRUSUL ASASIN

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger