AcasăDezvaluiriAncheteCHIAR NE BAGI ÎN RĂZBOI? STS și ARMATA IAU SATELIT!

CHIAR NE BAGI ÎN RĂZBOI? STS și ARMATA IAU SATELIT!

Iohannis, ”Marele Ospătar Alb”

”Iohannis, ordin nebun: Ne bagă în război”! Aceasta este ”cheia” în care trebuie decodată operațiunea de ”pârpolire” a opiniei publice românești declanșată în ultimele zile…

De când cu drona care ar fi căzut peste România. O Românie care este stat membru NATO! Dar nu este și stat membru al Spațiului Schengen. Oricum, cu mici excepții, precum cea a unora ca fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu și fost șef al Statului Major, generalul Eugen Bădălan, clasa politică și societatea civilă s-a dovedit încă o data gata ”să înghită” orice îi toarnă pe gât propaganda operativă. Astfel că planul nebun al sistemului ca viitorul președinte al României să fie tot Klaus Werner Iohannis, fie și pentru barem încă un an – doi, se află în grafic…

22 kilometri…700 metri…120 metri…

Pe deplin relevant în acest sens fiind avertismentul din ”lovitura” din 27 iulie…

Atunci când dezvăluiam că ” Stăpânii Coloniei” tocmai ce forțează implementarea unui nou ”proiect de țară” pentru obedienta Românie. ”Experimentul Stoltenberg”, norvegianul ”împăiat” la conducerea NATO prin nesfârșite prelungiri de mandat sub pretextul agresiunii ruse din Ucraina urmând a fi preluat și pentru țara noastră. Acolo unde ”elita progresistă” occidentală, temându-se ca nu cumva curentul suveranist să ”măture” oricum debila clasă politică de la noi, mizează totul pentru ca viitorul președinte al României să fie tot ”vechilul” Klaus Werner Iohannis. Desigur, nu în urma unor alegeri democratice și la timpul lor. Că doar nici măcar strategii globaliști ai acestui plan nebun nu își mai fac de mult iluzii cu privire la popularitatea ”dulapului nemțesc”… Oricâte ”geci roșii” i-ar mai pune pe el și ”valuri emoționale” s-ar crea artificial. Astfel că ultima șansă a sistemului progresist de a păstra România în propria sferă de influență este amânarea sine die a viitoarelor alegeri… Cel puțin cele prezidențiale și parlamentare. Astfel că Iohannis nu doar că a primit chiar zilele trecute ordinul de a declara, cel mai târziu în luna ianuarie a anului viitor, starea de necesitate, dar îl și va îndeplini cu deja tradiționalul său exces de zel!

Iar ”fezandarea mentală colectivă” deja a fost declanșată, prin ”rostogolirea isterică” a ”pachetului mediatic” despre ”atacul rusesc cu drone iraniene la 0,7 kilometri de România”.

Pentru că, după ce inițial ”bubuise” public doar informația despre ”atacul rusesc de la Giurgiulești, la 22 de kilometri de România, ulterior ”ruta bombardamentului” a fost recalculate și s-a stabilit că ”rușii au atacat masiv la Reni, la doar 700 de metri de malul românesc al Dunării.

Și uite cum, atunci când până și cele mai performante drone sau rachete se mai pot ”rătăci”, la o adică, vreo 700 de metri, deja opinia publică a fost astfel avertizată cu privire la ”șocul” efectuării unui ”bombardament asupra teritoriului României, stat membru al NATO”. Iar planul dezvăluit pe 27 iulie a trecut deja la ”next level”, așa după cum prevedeam… Următorul pas fiind anunțarea căderii unei drone rusești în interiorul României”! Și a căzut! Conform anunțului oficial al ”omului americanilor”, ministrul Angel Tîlvăr, cel căruia i s-a luat ”albeața” de pe ochi și a confirmat oficial că ”drona a căzut la 120 de metri în interiorul României”! Stat membru al NATO! Numai că acest ”atac” nu va duce la intrarea în război a întregii Alianțe Nord – Atlantice! După cum nici viitorul ”val național emoțional” de după deja iminenta cădere a unei ”drone rusești” asupra unei așezări omenești – din păcate, structurile contrainformative știu prea bine că aceasta urmează, urmând a se stabili, cu un cinism criminal doar ”bilanțul negru al victimelor civile colaterale” – nu va duce la activarea celebrului Articol 5. Ci doar la declararea stării de necesitate în România! Și implicit prelungirea sine die a mandatului prezidențial al lui Klaus Werner Iohannis!

Pentru misiuni externe…

Până atunci însă, aceeași structură contrainformativă care a atras atenția asupra presiunilor exercitate pentru declararea nejustificată a stării de necesitate în România nu putea să nu ia act și de ultima decizie a Guvernului României. Cel care a ”bifat” ce i s-a pus la mapă la semnat… Astfel că a fost aprobată ” participarea Serviciului de Telecomunicații Speciale la proiectul Celula Europeană pentru achiziții de servicii satelitare”.

Cel mai probabil, demnitarii fiind convinși că este vorba doar despre vreun act birocrat, mai ales că li s-au luat ochii cu justificarea că ”astfel se intenționează reducerea cheltuielilor curente”… Și cine s-ar opune în contextul actualului deficit bugetar la ”reducerea cheltuielilor”…?

Și atunci cui să îi mai pese că, până acum, conform legislației în vigoare, ”Serviciul de Telecomunicații Speciale cumpăra servicii de comunicații prin satelit în baza legislației naționale a achizițiilor publice”. Și că ”serviciile de comunicații prin satelit constituie servicii de rezervă pentru infrastructura de comunicații a STS, care reprezintă o componentă strategică a securității naționale, făcând parte din infrastructurile critice naționale aflate în administrarea STS, aprobate prin H.G. nr. 1198/2012”.

Dar mai ales că ”acest tip de servicii sunt folosite de STS în situațiile în care instituțiile din SNAOPSN și SNMSU trebuie să acționeze și să coopereze în misiuni externe sau interne importante”.

Numai că, de acum înainte, comunicațiile prin satelit care vizează toate structurile din sistemul de siguranță națională nu vor mai fi achiziționate de STS conform legislației privind securitatea națională!

Șeful STS va lucra prin celula europeană

Concret, de acum înainte, ”achizițiile necesare Serviciului de Telecomunicații Speciale se vor face printr-un protocol încheiat cu Ministerul Apărării Naționale , care este structura națională coordonatoare în relația cu EDA, prin Celula europeană pentru achiziții de servicii satelitare”.

Da, pare foarte complicat. Numai că miza este una singură… Dacă va mai cădea o dronă sau nu pe teritoriul românesc, nu se va mai stabili prin comunicațiile satelitare ținând strict de TOATE structurile românești aparținând de sistemul de siguranță națională.

Ci prin comunicațiile prin satelit prin ”celula europeană”…

Și pe pariu că ”satelitul” va da o ”eroare” suficientă pentru ca România să fie atacată și astfel să fie declarată starea de necesitate? Adică rămânerea lui Iohannis la butoane…? Desigur, nu a lui pe persoană fizică, ci a ”clienților” care încă preferă să îi servească ”Marele Ospătar Alb”…

author avatar
Catalin Tache