Cauta

CHE! De frica lui a FUGIT ȘEFUL JANDARMERIEI în SUA !

Tremură chiloții pe Mastan! Despescu i-a spart amanta” titram ”lovitura” din 28 august. Atunci când adăugam noi probe la completarea acelui ”puzzle” informativ pe care procurorii îl așteaptă deja ca pe pâinea caldă, pentru a putea astfel doar să își pună semnătura pe un rechizitoriu ”beton”.

CHE Chesaru membru al unui club de motocicliști

Iar avertismentul din 28 august a fost perceput la adevărata lui valoare informativă, de această dată, de inspectorul general al Jandarmeriei Române. Generalul de brigadă Alin Mastan dând dovada supremă că a priceput și el, în cele din urmă, că se strânge lațul anchetelor în jurul său, de-abia în dimineața de după noua dezvăluire ”din ”NAȚIONAL”.

El conduce Jandarmeria Iași

Atunci când s-a trezit la ușa biroului său din sediul din Băneasa cu inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Iași… Numai că, de această dată, spre surprinderea sa totală, colonelul Cosmin Florin Chesaru nu a mai fost lăsat să dea ușa de perete ”cu bocancul”, pentru a intra val vârtej la ”camaradul său motociclist”, inspectorul general al IGJR…

Baricadat în birou

Iar panica de care a fost cuprins ”veteranul” Chesaru chiar este de înțeles, din moment ce, după eforturile ”logistice” făcute atât de el, cât mai ales de familia sa, pentru ca generalul Alin Mastan să dea CLIC, în sfârșit, pe ”motorul” mult visat adus de fratele său din Canada, acesta s-a ”baricadat” în birou! Pentru a nu fi nevoit să mai dea ochii cu cel cu care, până nu de mult, făcea schimburi de motociclete ”reciproc avantajaoase”… Mai mult decât atât, cum împuternicitul inspector șef de la Iași o ținea ”langa”, cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, să ceară din nou protecție informativă sau barem niște explicații între patru ochi, șeful Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a fugit pur și simplu de ”CHE” fără a da ochii cu Chesaru, profitând din plin de oportunitatea unei deplasări în Statele Unite ale Americii!

Are ”Doi ș’un sfert”-ul destul ”șpriț”…

Acum, probabil că inspectorul șef de la Iași chiar credea când își ”asigura” subalternii că el unul chiar nu are ce să pățească, din moment ce tocmai ar fi bătut toate recordurile IGJR la ”informările” către Direcția Generală de Protecție Internă. Însă ceea ce nu știe încă – dar va afla mult mai curând decât se așteaptă ”CHE” ! – este că mai sunt și alte structuri informative în sistemul ăsta! Iar a fi ”sifonul Doi ș’un sfert” nu mai este de mult chiar o pavăză atât de indestructibilă…

 

 

Declarațiile de avere cu belele

Și uite cum, în timp ce Chesaru continuă să îl aștepte în continuare, ca ”un câine credincios”, pe Alin Mastan, documentarea ”legăturilor nefirești” dintre cei doi a trecut deja la  ”next level”. Fiind deja indexate declarațiile de avere ale generalului Alin Mastan și ale colonelului Cosmin Florin Chesaru din 2021 și 2022. În cea din urmă ”CHE” uitând să treacă ”motorul” de la ”cengiuirea” cu șeful său Mastan.

Mastan nu și a mai luat adio nici măcar de la noua achiziție

Însă aceasta este chiar ultima grijă a lui ”CHE”, după ce a fost deja șters praful și de pe declarațiile date Corpului de control al IGJR, inclusiv de către el, pe când activa la PREVENIRE, cu privire la ”controalele amoroase” ale subalternelor din teritoriu. Plus că este documentată atât firma din Târgoviște importatoare de motociclete din Canada – în numele fratelui, știe el bine al cui! – cât și actele notariale prin care a fost stabilit ”prețul corect” al schimbului de motociclete cu Mastan. Și în care Chesaru a dat un KAWASAKI adus de peste Ocean pe un SUZUKI ”obosit”.

Ori motocicliști, ori postaci…?

Mai mult decât atât, a fost documentată până și întâlnirea ”cea de taină” a clubului de motocicliști din care face parte și inspectorul șef al IJJ Iași. Cel format din veterani ai misiunilor internaționale. Fiind, desigur, cât se poate de apreciabilă această pasiune a jandarmilor veterani.

Se verifică incluisv firma din Târgoviște

Numai că aceștia trebuie să se decidă dacă sunt cu adevărat motocicliști membri ai unui club de ”bad boys” care se dorește respectat sau doar niște simpli postaci. Pentru că, la întâlnirea de după ultima ”lovitură”, ”CHE” Chesaru a apelat la ceilalți membri ca să posteze la comentariile despre care știe că se atașează la ”mapa de presă a ministrului” opinii favorabile lui!

Ultimele stiri

  • Fermierii din Vrancea au ajuns la disperare. Bieţii oameni au crezut că rachetele anti-grindină alungă ploaia şi le-au atacat cu pietre! (VIDEO)
  • Medicii de la Spitalul Foișor au făcut anunţul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Fanii actorului, fără reacţie!
  • Mugur Isărescu încasează o pensie uriaşă de la statul român. La aceşti bani se adaugă salariul incredibil şi indemnizaţia de la Academia Română
  • Se schimbă buletinele, în România! Modificări la CNP, după punerea în funcțiune a Sistemului Informatic Integrat
  • Joe Biden, ameninţat cu punerea sub acuzare! Liderului de la Casa Albă i se aduc acuze foarte grave
  • Pensionarii vor întoarce banii cu lopata. Categoria care are dreptul la dublă recalculare. Vezi dacă eşti pe lista lor!
  • Coşul de cumpărături al lui Marcel Ciolacu s-a scumpit mult în doar câteva luni. Cu 100 lei nu te mai desurci!
  • Cu Lamborghini-ul către un nou mandat la şefia CJ Prahova? PSD, atac la Iulian Dumitrescu (FOTO)
  • Horoscop – sâmbătă, 11 mai 2024. Trebuie să gestionaţi mai bine situaţiile stresante!
  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Exit mobile version