AcasăDezvaluiriAncheteCe vă mai plăcea zăngănitul de cătușe...

Ce vă mai plăcea zăngănitul de cătușe…

Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu

Atunci când dezvăluiam în exclusivitate formarea ”Guvernului Ciucă – Ciolacu” insistam asupra priorității politice a noii alianțe. Cea care, pe lângă asigurarea pensiilor și traversării cu bine a noilor valuri pandemice și-a impus drept obiectiv primordial al programului de guvernare ”marea lepădare” de USR.

Don Nic probleme

Acum, ce este drept, liderii noii coaliții nici măcar nu ar trebui să se mai agite prea mult în acest sens. Mai mult decât relevant în acest sens fiind chiar ultimul sondaj de opinie dat publicității. Cel în care, cotat la un vădit inconfortabil procent de 11 la sută, ”partidul anti-sistem” a ajuns să se uite cu jind în sus, până și la AUR. Astfel că poate doar cooptarea ”Șoșoacei” să mai le dea ceva oxigen de popularitate vremelnică useriștilor lui Cioloș… Ceea ce însă desigur că nu se va întâmpla…

”Să răspundă penal”!

În schimb s-ar putea să aibă ”gura de aur” nimeni altul decât Marcel Ciolacu. Președintele Partidului Social Democrat neezitând să se pronunțe tranșant cu privire la managerierea Ministerului Sănătății de către Uniunea Salvați România : ” Este inadmisibil cum a condus USR Ministerul Sănătății. Văd că mai scot capul, de parcă nu au fost la guvernare. Tot ce s-a întâmplat în sistemul de sănătate, nu numai cu COVID – neaccesul bolnavilor cronici la sistemul de sănătate și altele – eu sper să răspundă penal. Nu numai corupția ucide, ci și incompetența și neglijența. Când îți asumi asemenea demnități trebuie să te uiți în oglindă dacă faci față sau nu, mai ales în momente atât de grele”. Vorbe pe care le-ar fi putut spune oricare alt lider politic, nu neapărat Ciolacu. Dar care au nevoie și de finalizarea legală! Primul pas în acest sens fiind trimiterea de către noua conducere a Ministerului Sănătății a ”documentării probatorii” a ceea ce a găsit aici după mandatele useriștilor Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă. Direct la DNA, că tot le plăceau useriștilor atât de mult zăngănitul de cătușe. Și chiar dacă astfel unchiul ”Don Nic” Voiculescu, adevăratul ministru al Sănătății pe perioada celor două mandate va suferi noi pierderi financiare semnificative pentru clienții săi Big Pharma.

author avatar
Catalin Tache
4.956 afisari

7 COMENTARII

  1. Mosule ,mai tine basina
    Pana se mai subtiaza slanina

    La Tibana ,un politai gras
    Si batran saracu
    Isi face de cap se crede satrap
    Se zbarleste gansacul

    I s a trezit simturile adormite
    La mos urduros
    Erau amortite si prafuite
    Politai gaunos!

    Lasa fetele sa si faca treaba
    Ca de asta s platite
    Nu te mai da la fetite degeaba
    C’ai simtiri hasaite!

    Acolo la tine sunt oameni de treaba
    In sat la Tibana
    De asta ai timp si o inseli pe a ta baba
    Mosule panarama!

    Rade lumea de tine bai boaita
    Rade lumea din sat
    Ti s a trezit barbatia pierduta, bai soaita,
    Cacanar imbuibat!

    Si asa tot hochesti, nimica nu faci
    Primest banet nemuncit,
    Politai de doi bani cu mintile n draci
    Curcan ramolit!

    Lasa fetele n pace si vezi de a ta baba
    Ca este cam neglijata
    Du te la munca si vezi ti de treaba
    Satana gonflata!

    Ai tai sefi stiu ce faci tu
    In sat la Tibana?
    Stiu ca esti belfer stiu oare sau nu
    Sau sa i anunt,Panarama!

    • Bre , poet necunoscut , nu esti mai breaz ca Vasile Cojocaru , precis esti tot un hodorog pervers din zona garii Tiraspol , Kostea Sugiuk Tiraspol , doar ala nu pune liniuta de dialog : ” I s a trezit ” , ” sa si faca treaba „, ” de asta s platite ” , ” Lasa fetele n pace ” , Du te la munca ” , ” vezi ti de treaba ” , ” Sau sa i anunt „.

  2. Aspus adevarul adevarat poetul acesta !De ce ?Nu- ti place adevarul ?Nu vezi ca boaitele astea (sunt si politisti de treaba sigur) se cred Dumnezei pe la sate?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger