AcasăDezvaluiriAncheteCe i-a adus ”MOȘUL”! ZGÂRIE NORI pentru ȘEFUL DGA și al POLIȚIEI...

Ce i-a adus ”MOȘUL”! ZGÂRIE NORI pentru ȘEFUL DGA și al POLIȚIEI ROMÂNE!

Chestorul Ioniță s-a pensionat la 44 de ani. Oare de ce?

”Am onoarea să te salut, domnule general Cătălin Ioniță! Rămân alături de tine! Când te-am cunoscut miroseai a Mir, nu a Armani! În fine, nu eu sunt important în această poveste, ci omul minunat care a avut ideea să mă aducă în această instituție, anume, generalul Cătălin Ioniță, șeful Direcției Generale Anticorupție! Astăzi, acest om incoruptibil, tată model, cu 5 copii acasă…”.

Acesta este piedestalul – ridicat aici de către ”colegul” Sabbagh, cel care a intrat și oficial în Poliție fără ca măcar să știe că aici sunt chestori, nu generali, ca în servicii! – de pe care a trebuit să plece la pensie Alexandru Ioniță. La doar 44 de ani… Și după o carieră cu adevărat fulminantă și care, ce este drept, a început de jos. Pentru că, da, Ioniță a fost cu adevărat polițist. Numai că, printre ”bornele” carierei sale iată că apar acum noi ”borne”, constând în tot atâtea blocuri care se adaugă la oricum impresionantul imperiu imobiliar al familiei. Fie ele și trecute prin autorizații cu ”eticheta” – una cam la fel și cea de pe copacii plantați pentru misteriosul beneficiar de pe Decebal – de ”Elena I”. Cu ”I” de la Ioniță…? Cu ”I” de la Iordan…? Oricum este același lucru, aceeași familie…

2 – 3 etaje în plus ce mai contează…

Și tocmai ținând cont de cariera de judiciarist a chestorului pensionar la 44 de ani Alexandru Ioniță – dar mai ales de, probabil, din nou inevitabilele ”încrengături” interpersonale într-o lume atât de mică precum cea a sistemului – vom lucra strict pe documente, ca să nu mai ”încingem” WhatsApp-ul cu mesaje incriminatorii. Și aferentele fotografii probatorii, documentate din toate unghiurile, ca să nu fie loc de interpretări.

Deci, primul document urbanistic pentru adresa Șos. Mihai Bravu nr. 227 H prevede cât se poate de clar:

”229251 – împrejmuire teren în regim provizoriu și realizarea lucrărilor de organizare și execuție -10,00 – 12 luni.

225612 – împrejmuire teren în regim provizoriu și realizarea lucrărilor de organizare de execuție pentru IMOBILUL CU FUNCȚIUNE MIXTĂ, RH propus 2S + P + 4E + Etaj tehnic, autorizat cu AC nr. 279/08.03.2018 – 5,00 – 12 luni”.

De asemenea, nici măcar planșa obligatorie cu autorizarea construcției – și care între timp o fi fost ”luată de vânt” de pe gardul împrejmuitor… – nu pare a lăsa loc de dubii privind regimul de înălțime aprobat:

”Șantier în Lucru.

Denumirea și adresa obiectivului: Construire imobil funcțiune mixtă – Servicii și Locuire cu regim de Înălțime  2S + P+ 2E+ 3-4Er+ Eth Șos. Mihai Bravu nr. 227H, Sector 3, București.

Beneficiarul investiției : Elena I. Șos. Ștefan cel Mare nr. 230, Bl. 46.

Proiectantul general : S.C. Metropolitan Internațional Arhitects SRL, București, Sectorul 5, Str. Vasile Topoliceanu Nr. 14.

Constructorul : S.C. YZAMAR BLOKHIM SRL, Malu Spart, Nr. 343, Oraș Bolintin Vale, Județul Giurgiu.

Aut. de construire nr. 279 din 08.03.2018

Termenul de execuție al lucrărilor , prevăzut în autorizație : 24 luni

Data începerii construcției: 20.02.2020

Data finalizării construcției: 19.02.2022”.

Numai că, ghinion, oricât ai număra cele 4 etaje din autorizație, cu tot cu alea 2 ”retrase”, realitatea din teren este cu totul alta: 7 etaje! În ciuda ”copertinei fumurii” care ar putea acoperi un eventual etaj tehnic, tot rămânând ”vreo două etaje” în plus. După cum recunosc chiar șantieriștii de la Bolentin Vale. Stranie coincidență, fiind vorba de firma de construcții din chiar fieful unui ”Nae” Bădălău care acum trebuie să își spele și el într-un fel ”păcatele” în fața procurorilor DNA, dacă o tot ține ”langa” cu înlocuirea ”Beciului Domnesc” cu ”arestul la domiciliu”…

Viață privată, ÎN NUMELE MAMEI…

Pe când încă se afla tocmai la conducerea Direcției Generale Anticorupție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, chestorul Alexandru Ioniță lămurea ”situația imobiliară” printr-un sec răspuns: ”Nu este cumva viața mea privată? Vă rog să îmi respectați intimitatea și chestiunile care țin de familie”.

Punând astfel punct ”misterului” donării către mama sa, din calitate de co – proprietar, alături de chiar mamă și soție, a terenului din ”buza” Pasajului Muncii unde s-a construit blocul cu ”4 etaje”.

Și probabil din aceeași grijă pentru ”intimitatea” familei, pe autorizație se regăsește la ”beneficiar” doar numele complet de ”Elena I.”. Rămânând de stabilit ”proveniența” inițialei I., ca fiind de la Ioniță sau de la Iordan… Cu toate că inițiații sistemului știu foarte bine că tot aia este… Ca și numele ”beneficiarului” trecut pe ”ecusoanele plastificate de pe bulevardul din apropiere: ”Eugenia Ioniță”. Totul părând a fi făcut ”în numele mamei”.

Oricum, deja ”Moșul” pare să fi fost generos cu chestorul Ioniță, tocmai acum, în Postul Crăciunului… Astfel că deja, pentru prețul exorbitant aferent zonei, pot fi închiriate spații la telefonul 073.070.XXX. Inclusiv la ”etajul 6 din 4”…

author avatar
Catalin Tache
8.262 afisari

51 COMENTARII

    • Acest text a fost copiat de pe Ziare.com

      stanchi rank 2

      ahmedine, embrion esuat in hazna ce esti
      Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti.

      Tu si cei ca tine sunteti Jegùrile si gunoaiele natiunii Romane , voi sunte-ti lingaii de cäcát criminal rusesc si sugaii teroristilor lumii rusia-china.
      Tuturor lingailor si sùgacilor … sa-i lingeti in cùr pe toti americanii si sa f–i pe mortzii mamelor voastre de jeguri si mizerii ale neamului Romanesc.

      Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Vladimir Putin și-a anulat conferința de presă anuală. Este pentru prima dată când face asta în ultimul deceniu https://ziare.com/vladimir-putin/vladimir-putin-conferinta-presa-anuala-anulat-1777368?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

  1. Bai, gaborilor,chiar sunteti bulangii???pai eu cu toata famelea mea nu furam in 10 vieti cat face seful la Politie intr-un an!

  2. Articolul lui Tache: niste securisti transmit amenintari altor securisti. Mafiotii se razboiesc intre ei folosind institutiile statului si banul public. Astia sunt aia care pretind respect, respectarea legii, siguranta, lege, ordine, respectarea Constitutiei si cadrului legal in vigoare. Si cand colo ei sunt MAFIA!

    Rusine jegurilor! Stiti altceva in afara de furaciuni si praduieli, de parca veti trai o vesnicie?

    Mafiotii, ca voi, cand or sa plece definitiv unde se duc?

  3. Ioniță, dragnea(nu politicianul ci militianul care se lauda ca a facut ordinul 60 cu manutele lui – ordin cu nivel de analfabet), cucos, sindile – exemple de avortoni ajunsi in functii pe care nu le-au inteles niciodată si unde au dat doar din limbi si buze pe la dosurile sus-pusilor politic, pentru folos personal…
    Corupția este ascunsa si sub genul asta de față de băiat bun.
    Baietul asta trebuia sa fie in pușcărie – stim unii de ce…

      • Pentru ca e corupt, băi…. bolovane! D’aia….
        Tov gl crețu si gelu oltean trăgeau pe nas, iar asta trăgea tot ce „mâna apuca”… toti niste inchipuiti…
        O clică puturoasă…

    • Raspuns corect(?!): câți vrea politicul corupt!
      Gradul militar de general se acordă într-un cadru ce tine de traficul de influență si corupția de nivel central si vizează persoana si nu funcția! Oare inteleg unii ce halesc eu p’acilea?! Nu cred..

  4. UNIVERSUL . NET , 12 DECEMBRIE 2022 , ARTICOL DE LAURENTIU MIHU : ” SIMION SI AUR – TOXICI , DAR USOR DE OPRIT ” .

  5. 1. Universul . net , 12 decembrie 2022 : ” BATALIA PENTRU SUFLET . SITUATIA ARIPII RUSE A ORTODOXIEI UCRAINENE SI STRATEGIA PE CARE SI-O PERMITE KIEVUL ” – THE ECONOMIST . 2. Comisarul . ro , astazi , 13 decembrie 2022 , ora 08:38 : ” Ungaria devine PRIMUL STAT UE care este SANCTIONAT FINANCIAR pentru CORUPTIE SISTEMICA ” .

  6. 1. Universul . net , 12 decembrie 2022 : ” MINISTRUL UNGAR DE EXTERNE : ” UCRAINA A RESPINS AJUTORUL FINANCIAR BILATERAL OFERIT DE UNGARIA „. 2. Universul . net , 12 decembrie 2022 : ” UCRAINA PROMITE NOI ATACURI IN INTERIORUL …… ” – Agentia EFE , citata de AGERPRES . 3. Universul . net , 12 decembrie 2022 : ” CE FIRME CU ACTIONARIAT AUSTRIAC A AMENDAT CONSILIUL CONCURENTEI . SUMA URIASA CU CARE AU FOST SANCTIONATE ACESTEA ” – NEWS.RO . 4. Universul . net , 13 decembrie 2022 : ” CNAIR ISI INCHIDE CONTURILE DE LA BCR , BANCA CU PROPRIETAR AUSTRIAC . URMEAZA PORTUL CONSTANTA , AEROPORTURI BUCURESTI SI ALTE COMPANII DIN SUBORDINEA MINISTERULUI TRANSPORTURILOR ” – NEWS.RO . 5. Cotidianul . ro , 13 decembrie 2022 , ora 11:20 , articol de Cosmin Pam Matei : ” PRIMELE COMPANII ALE STATULUI CARE SE RETRAG DE LA BANCILE AUSTRIECE „. 6. Cotidianul . ro , 13 decembrie 2022 , ora 12:48 : ” AMBASADOAREA AUSTRIEI N-A VENIT LA INTALNIREA CU IOHANNIS ” .

  7. SPYNEWS . RO , 13 . 12 . 2022 , ORA 11:56 , ARTICOL DE CRISTINA PLESOIANU : ” SEFUL SPIONAJULUI …………………………………………….. ” .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger