AcasăDezvaluiriAncheteCe era și ce a ajuns! Șeful Jandarmeriei, scos cu jandarmii din...

Ce era și ce a ajuns! Șeful Jandarmeriei, scos cu jandarmii din Snagov!

Bogdan Enescu și concubina sa au forțat baza de agrement a UM 0260

Poate că a sosit momentul să îl informeze cineva și pe colonelul Bogdan Enescu că nu mai este de ceva vreme inspectorul general al Jandarmeriei Române. Și pe lângă faptul că nu mai este nici comandantul IGJR, acesta nu a preluat încă înapoi nici conducerea Inspectoratului Județean de Jandarmi Ilfov. La această oră cam singurul statut clar al colonelului Enescu fiind cel de urmărit penal de către procurorii Secției Militare a Direcției Naționale Anticorupție. Și de ofițer care refuză cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună să își depună declarația de avere, pentru a nu se trezi cumva cu un nou dosar penal, de această dată din partea ANI.

De la DNA la moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou

Numai că, imediat după ce după ejectarea sa din fruntea Jandarmeriei Române a fost surprins alături de concubina și subalterna sa, subofițerul Cătălina Constantin, la coadă la Pelerinajul de la Moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou, iată că acum colonelul Enescu a revenit la preocupările sale ceva mai lumești. Astfel că pe data de 21 noiembrie ar fi aruncat ”buzduganul” în porțile metalice ale U.M. 0260, baza de agrement a Jandarmeriei de pe malul Lacului Snagov, cea lipită de fosta casă a lui Irinel Columbeanu. Totul pentru a petrece o zi agreabilă, alături de concubina sa, ca pe vremurile când încă era inspectorul general al Jandarmeriei Române…

Veni, vidi, vici…

Deci mergând la intimidare în fața bieților subofițeri de la Punct Acces, colonelul Bogdan Enescu și concubina sa au intrat în interiorul Bazei de la Izvorani. Aceasta deși din postura de fost inspector general al Jandarmeriei Române până în urmă cu doar o lună și ceva, ”Motanul” știa foarte bine că nu poate pătrunde în interiorul unei unități militare fără înștiințarea conducerii acesteia. Astfel că a fost nevoie de intervenția promptă a celor din conducerea U.M. 0260 pentru ca Bogdan Enescu și iubita să fie scoși afară, în conformitate cu respectarea procedurilor militare! Întreaga aventură ”prognozată” pe malul Lacului Snagov rezumându-se astfel doar la tradiționalul ”veni, vidi, vici…”

Nu o avea de un hotel…?

Devenit ”idolul românilor” după ce am dezvăluit că în pandemie și-a bifat sute de ore suplimentare lunar, pentru a ajunge la venituri de peste 35.000 lei, lucru confirmat ulterior și de către procurorii anticorupție ai Secției Militare a DNA, colonelul Bogdan Enescu pare să fi ajuns acum ”să atârne” la bunăvoința foștilor săi subalterni. Cei care cel puțin astfel au interpretat descinderea cuplului Enescu – Constantin la Izvorani, mai ales că Baza de pe malul Lacului Snagov dispune și de câteva spații de cazare. Ceea ce i-a făcut să se întrebe pe bieții jandarmi dacă nici măcar la 350 de milioane pe lună, tot nu îi a junge șefului cel mare și de o cameră de hotel…?

author avatar
Catalin Tache
5.462 afisari

5 COMENTARII

  1. Bai Țache, dar ce îți place sa ii ugi plua lu Andrex2scu atunci când ți-o pune la bot Corcodelma sandwich si Ci<-rstian Mihai. De aici rezulta ca le-o sugi la toti. Neinteres public.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger