Cauta

Ce a căutat Carmen la Summit în Polonia? Dar singură în Franța?

”Am discutat astăzi cu Președintele Poloniei, Andrzej Duda, despre situația gravă de securitate din regiunea Mării Negre, ca urmare a acțiunilor Rusiei, care încalcă flagrant dreptul internațional. În consecință, am hotărât să organizăm vineri, 25 februarie 2022, la Varșovia, un summit extraordinar al Formatului București 9 (B9) pentru a coordona răspunsul nostru și pentru a ne demonstra unitatea. Suntem alături de Ucraina”.

Iohannis cu nevasta după el la Summit ul despre Ucraina

Acesta este anunțul oficial al Administrației Prezidențiale, făcut public în data de 22 februarie. Atunci când românii, dar mai ales aliații occidentali, au fost astfel informați că, extrem de îngrijorat de invazia rusă din Ucraina, ca un adevărat lider geostrategic ce este, Klaus Iohannis a convocat un Summit NATO, la Varșovia, pe acest subiect. Ceea ce nu s-a mai anunțat însă este și că ”apărarea Ucrainei” nu a fost singura misiune a înaltei delegații a părții române. Una condusă de chiar șeful statului. Pentru că principala grijă a membrilor delegației a fost să se păstreze secretul absolut asupra prezenței soției președintelui în Polonia, la un Summit de o asemenea importanță.

Prima doamnă nu se mai bucură de libertatea de altădată A mai ieșit doar la Biserica din Sibiu și la Piramide

Chiar dacă aceasta nu a participat efectiv. Uite însă că, ghinion, în ciuda măsurilor de securizare și protecție internă luate de sepepiștii generalui Lucian Pahonțu, tare interesant ar fi ce ar putea răspunde Klaus Iohannis la întrebarea ce a căutat soția sa în Polonia? La Summit-ul B9 despre invadarea Ucrainei! Dar mai ales ce a căutat apoi prima doamnă, singură, în Franța? Și de ce ar fi plecat spre Paris tocmai prin Varșovia?

Dor de ducă…

Presiunea publică a făcut la un moment dat ca familia prezidențială să renunțe la mega-turneele externe programate în cele mai pitorești colțuri ale lumii. Dezvăluirile ”NAȚIONAL” privind ”vacanța de la Rio” determinând până și cele mai loiale structuri iohanniste din sistem să încerce să îl convingă pe președinte că nu mai dă deloc bine să stea câte o lună prin America de Sud. Și, spre cinstea lor, au și reușit… Ceea ce nu este deloc puțin lucru, mai ales ținând cont de tradiționala încăpățânare prezidențială… Pe urmă a venit campania electorală, pandemia, acum războiul din Ucraina, astfel că dorul de ducă” al celor doi provinciali nu a mai putut fi satisfăcut.

Cei doi s au despărțit la avion

Iar prima doamnă a mai fost scoasă de către președinte doar la slujbele de la Biserica din Piața Mare din Sibiu și la piramide. Cam atât. Numai că, probabil încercând să profite de sfârșitul pandemiei, cei doi și-au făcut planurile că este momentul să mai iasă și Carmen Iohannis din casă. Cu măsurile de prevenție care se impun. Și nu ne referim aici la cele sanitare, desigur…

”Idiotul util” Pahonțu

Astfel că generalul Lucian Pahonțu, cel care se pare că și ”împăiat” va fi păstrat și șters de praf în vitrina SPP-ului și-a putut dovedi din nou veleitățile de ”idiot util” al sistemului. Astfel că restul președinților și premierilor prezenți la Varșovia, la Summit-ul B9 despre Ucraina habar nu au avut că există și o excepție. Și că unul dintre ei a venit însoțit la Summit…

”Coletul” a fost expediat!

Mai ales că, Varșovia nefiind totuși cea mai indicată destinație pentru o partidă de shopping, ”coletul” prezidențial a fost ”expediat” mai departe. În Franța! La Paris! Departe de exploziile facturilor la utilități din țară, de scumpirile la alimente și de voluntarii care își luau de la gură pentru a hrăni copiii refugiaților ucraineni.

SPP iștii lui Pahonțu din nou slugi

Ceea ce nu este puțin lucru, mai ales în aceste zile cu adevărat nebune. Și chiar dacă escapada pariziană a primei doamne nu a fost una deplină, lipsind cinele romantice alături de șeful statului, cel rămas la datorie față de România, NATO și Ucraina!

Ultimele stiri

  • Turcia declară doliu național cu ocazia morții președintelui Raisi
  • SUA prezintă condoleanțe Iranului, dar continuă să-i condamne
  • VIDEO| Incendiu puternic în Sectorul 2
  • Alege ce citești
  • ROMÂNIA, împinsă să intre în RĂZBOI cu RUSIA!
  • ȘOC la Barcelona: Gallardo în locul lui Xavi!
  • Rapidiștii beau Guinness
  • Laboratoarele acreditate RENAR analizează siguranța combustibililor și a calității apei
  • Panică totală în sistemul energetic. Burduja o dă înainte cu regenerabilele
  • Farmaciile, scăpate de sub control. Numărul uriaș al acestora face imposibilă supravegherea
  • Exit mobile version