AcasăDezvaluiriAncheteCazacu ”moare” la DNA Militar!

Cazacu ”moare” la DNA Militar!

De luni de zile, singura grijă care pare să îl mai preocupe pe șeful statului este să semneze pe bandă rulantă noi și noi ieșiri la pensii din magistratură. Și cum șeful statului a dat deja cu bățul și pe pensionarea sau retragerea strategică, la alte structuri de Parchet, a multor procurori care activau la Direcția Națională Anticorupție, normal că a rămas ”balta fără pește”!

Tot CSM face cărțile!

Oare Cazacu o depune la dosarul pentru examen și fotografiile cu concubina și schimbul de dosare din parcări

Astfel că devine absolut normală recenta decizie a Consiliului Superior al Magistraturii de a accelera procedurizarea finalizării listei cu procurorii declarați admiși pentru a putea participa la concursul pentru numiri în funcții de execuție în cadrul Direcției Naționale Anticorupție. Drept urmare, Consiliul Superior al Magistraturii tocmai ce a făcut publică lista celor 11 procurori care își vor încerca puterile și cunoștințele pentru a prelua din mers funcțiile de execuție rămase disponibile. Sau cele ocupate doar prin detașare, ci nu și prin concurs. Aceștia fiind: Aionițoaie Ana Maria, Bîrtoc Mihai Doru, Cazacu Radu Mihăiță, Cristea Flavius, Gavrilă George Virgil, Manea Teodor, Mihai Popa Mihaela, Popa Petrică Marius, Rus Lavinia, Voinigescu Adrian Mihai.

Vrea examen

Campania de dezvăluiri a ”NAȚIONAL” cu privire la halucinanta ”viață dublă” a procurorului Radu Mihăiță Cazacu a dus la deschiderea mai multor dosare penale care se apropie vertiginos de acesta. Dar și de concubina avocată a inculpaților anchetați chiar de Cazacu! Ca și de ceilalți apropiați ai procuroului militar acuzat că ar conduce adevărate ”atacuri raider” asupra celor anchetați. Și dintre care unii inculpați sunt transformați în martori de serviciu. Iar alții, deși achitați de instanțe, deposedați de firmele pe care le dețineau! Astfel că Radu Mihăiță Cazacu știa bine că sprijinul primit de la ”combinatorul CSM” Ban în ultimele zile ale anului trecut este ”ultima detașare” pe care o va mai primi… Și tocmai de aceea forțează securizarea postului, prin numirea sa prin concurs. Iar ”Frăția Procurorilor” condusă de Ban și Solomon i-a mai întins o mână de ajutor, astfel că și Cazacu Radu Mihăiță se regăsește pe lista procurorilor admiși pentru a participa la concursul pentru numiri în funcții de execuție la DNA. Acesta vizând funcția unde activează și în prezent, dar prin detașare. Este vorba de DNA – Structura Centrală – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cazul privind infracțiuni de corupție săvârșite de militari.

Și uite cum Cazacu ”moare” la DNA Militar, dar nu se predă… Cu riscurile de rigoare… Cele pe care de altfel și le-a și asumat cu această admitere. Pentru că în ceea ce ne privește ne vom face în continuare datoria de a îl medita pentru examen, prin punerea a tot felul de întrebări incomode la probatoriul incendiar deja existent. Plus că, vorba ceea, la examen, ca la examen…Nu ai de unde să ghicești ce o să îți pice, mai ales dacă structurile contrainformative sunt cu ochii pe tine ca ”pe butelie”…

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în curând în magazinele românești din Peninsulă.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia

author avatar
Catalin Tache
5.723 afisari

15 COMENTARII

      • Cat de smecher esti daca si aici te treci Anonim …Tache isi da si poza!tu…?doar o freci la tastatura

        • Vezi cat de smecher sunt ? M-am trecut Realist , n-am pus poza ca ma latrau cainii , o frec la tasta pe tura …….hihihihihihihihihi…….O sa.mi pun poza cu fustita rosie mini si cu peruca violet , va dau gramada ……..hihihihihihihi

  1. @ Care mușchi dă general vor bă război ca să comande și ei și ceva și ia salarii dă generali, ?
    Dacă generalii doritori de război sunt mai periculoși decât extremiștii, ?

  2. & Deci, dacă extremismul este stimulat de generali , politicieni, etc., doritori de război, comandă, funcții salarii, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger