AcasăDezvaluiriCatalin TacheNea Paule, vezi a cui groapă o sapi!

Nea Paule, vezi a cui groapă o sapi!

Cu dosarele protejaților susurându-i pe la urechi mai ceva ca dronele rusești, Paul Stănescu pare decis totuși să nu se bucure de bătrânețile liniștite – și mai ales pe deplin îndestulătoare! – pe care le-ar putea avea!

Dar desigur că o face strict pe riscul său, unul asumat pe persoană fizică… Și dacă a luat decizia să fie ultimul care stinge lumina grupării Vatră – Ciocîrlan, atunci să-i fie de bine!

Trece și ”hop”-ul Curții Constituționale!

”Promisiune pentru tăierea pensiilor magistraților”

Astfel a intitulat propriul aparat de propagandă mediatică ”oda” adusă secretarului general al Partidului Social Democrat. Fără ca măcar exaltații adulatori să se întrebe barem dacă este bine ca în postura sa, tocmai ”Nea Paul” să se apuce vârtos să ”sape groapa” magistraților… Chiar cei la a căror judecată se va afla mult mai curând decât își închipuie tot mai rarefiații săi oameni de casă.

Așa că, până ce se va trece la ”next level” al ”idilei” dintre Paul Stănescu și Justiție, să luăm act deocamdată de promisiunea acestuia : 

”Decizia Curții Constituționale cu privire la Legea Pensiilor Speciale arată că vom duce la capăt reforma, așa cum ne-am angajat. Legea va fi modificată și va fi pusă în acord cu observațiile pe care Curtea Constituțională le-a făcut cu privire la pensiile magistraților, în urma sesizării Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Spunem odată pentru totdeauna stop pensiilor speciale. Istoria pensiilor speciale, care durează de prea mult timp, va fi încheiată de actuala coaliție. Acest lucru demonstrează că alții, care s-au bătut cu pumnul în piept că vor rezolva această problemă, pur și simplu nu și-au dorit-o”.

No comment… Numai să nu fi apucat și ”Nea Paul” să se bată cu pumnul în piept prea repede… Pentru că altfel ar fi chiar jalnică strategia să se auto-victimizeze astfel, chiar înainte de ”detonarea” marilor dosare care știe atât de bine că îl așteaptă…

3.681 afisari

13 COMENTARII

 1. VEDETI CINE PLATESTE
  EU AM SCUTIRE MEDICALA
  SUFAR DE BULOSTRESOMIE CRONICA ASOCIATA CU BULANGITA CRONICA PE UN FOND EREDITAR DE JIGODIE MULTA PUSA PE MINE
  Datoria guvernamentală a crescut în luna mai la 50,1% din PIB. A ajuns la 731 miliarde de lei, mai mult decât dublu față de 2018
  https://www.g4media.ro/breaking-datoria-guvernamentala-a-crescut-in-luna-mai-la-501-din-pib-a-ajuns-la-731-miliarde-de-lei-mai-mult-decat-dublu-fata-de-2018.html
  NEA STANESCU ASTA CU PORCATORII DE DOSARE CU POPII DE POPA PROSTU….DATATORI DE DIPLOME…

 2. Orideciteori BANDITUL LUMII nu suge 90% din venitul national al unei Natii, BANDITUL LUMII isi trimite „trupele” sa aduca Tarii aceleia fericirea „democratiei”, „libertatii” si nepretuitei „prosperitati” occidentale. Voi nu simtiti cum un OCEAN de VOMA si EXCREMENT cupride PAMINTUL, LUNA ,SOARELE si UNIVERSUL?!?

 3. Lasă că le-a săpat Mihai Novacescu groapa la toți…😂
  Cel mai mare sifon i-a legat pe toți la care a fost.
  Acum fratele lui Novacescu, un gras infect, le sapă groapa unora de la Primăriei si Poliția Locală sect.3 pe la cafenea în rondul Alba Iulia de pe Decebal…

 4. Care mari dosare alea care așteaptă prescriptia?Vedeti magistraților mmilionari ca Uie a interzis prescriptia deci ori faci dosar si il termini ori nu te mai bagi.

 5. Deci înapoi cu Udrea si Ioana. Ioana sus, Udrea jos Pandele Firea intre ca sunt pezdeliste toate au trecut prin inca de când Petrov aducea minierii in Bucuresti sa planteze flori ca ministru la transport. Iar Udrea se tavalea pe podelele sediului pezdele cu pretinul lui Putin, Guşe

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri