AcasăDezvaluiriCatalin TacheMihai Razvan Ungureanu si-a cumparat lame de ras, deodorante si parfumuri din...

Mihai Razvan Ungureanu si-a cumparat lame de ras, deodorante si parfumuri din bugetul de stat!

Premierul celor „aproape 80 de zile” si-a anuntat oficial intentia de a candida la alegerile parlamentare care, cel mai probabil, vor avea loc pe data de 2 decembrie.

DORIT. Parfumul Fahreheit, de la Dior, costa 290 lei

Numai ca adevarata intentie a presedintelui Initiativei Civice de Centru Dreapta, marturisita chiar de el apropiatilor, este de a se bate pentru Palatul Cotroceni. Iar intrarea iminenta a lui Mihai Razvan Ungureanu in cursa prezidentiala le da deja frisoane multora. Culmea este insa ca nu neaparat rivalilor politici, cat mai ales fostilor colaboratori, care l-au catalogat la unison cel mai „scartar” demnitar cu care au lucrat vreodata.

Cel mai arogant !

DEZAMAGIRE. Fostii colaboratori au ramas cu un gust amar dupa ce au lucrat pentru Mihai Razvan Ungureanu

Venirea lui Mihai Razvan Ungureanu in fruntea Guvernului Romaniei a fost un soc pentru majoritatea functionarilor si subalternilor care, pentru ca asa le cerea fisa postului, au fost nevoiti sa lucreze cu el. Cei de la Protectie l-au considerat cel mai arogant demnitar intalnit pana acum, acesta neraspunzandu-le nici macar la salut si „interferand” doar cu garzile sale din „umbra”, aduse de la SIE. De altfel, dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, Ungureanu a uitat pana in ziua de astazi sa dea inapoi masina de serviciu si aghiotantii detasati de la SPP, desi nu mai detine de ceva vreme nicio functie publica. Ce-i drept, dupa cum sustin aceleasi surse, in cele din urma s-a reusit sa se recupereze un laptop de la Guvern, de care fostul premier se „indragostise”.

 

Gilette Fusion si Dior Fahrenheit

REVOLUTIONAR. Gilette Fusion Power este cel mai modern din gama aparatelor de ras

Insa tot Ungureanu este cel care a atins o adevarata culme a sictirului cu care politicienii romani trateaza banul public. Astfel, dupa ce si-a terorizat subalternii, bantuind prin Palatul Victoria pentru a „vana” toate insemnele religioase si fotografiile personale din birourile angajatilor, fostul premier ar fi solicitat, spre stupefactia celor de la Secretariatul General al Guvernului, ca pe lista cu produse de protocol necesare intalnirilor oficiale sa se treaca si mai multe obiecte de toaleta intima. De la un aparat de ras de ras Gilette Fusion Power, cu rezervele aferente cu cinci lame, pana la deodorante si un parfum masculin Christian Dior Fahrenheit Absolute. Pentru a carui achizitionare, dupa cum susotesc cei care nu s-au mai intalnit cu astfel de pretentii de la un demnitar, s -ar fi insistat chiar in mod deosebit. Si cand te gandesti ca un astfel de parfum poate fi cumparat cu 290 lei. Ceea ce, totusi,  nu este chiar atat de mult pentru o leafa de prim ministru…

3.262 afisari

6 COMENTARII

  1. Vad si eu ca le da frisoane , Dupa cum era de asteptat , din stenogramele USL – „…trebuie de inscenat ceva pentru MRU a ajuns la 30% popularitate”

  2. Domnul MRU este ca si grad de inteligenta si bun simt peste ceea ce pot intelege cei de la USL.Un repetent (de 2 ori )ca dl.Crin Antonescu,un COPY PASTE ca Ponta,un repetent (acesta de 3 ori l-a intrecut pe Crinut ca altfel nu putea sa-i ia locul la sefia Senatului )ca Zgonea .Concluzie:cand cei din frunte sunt prosti,cand ministra invatamantului este garantata de Vanghelie,cand invatamantul este zero si acolo unde rasar performante nu le apreciem nu tragem decat o concluzie
    TARA TE VREA PROST dar
    „prosti da multi” si multi o facem pe prostii !!!

  3. Daca candidati va asigur de cel putin 500 de voturi din partea celo decdati in ulimii ani in jud. Iasi si Botosani

  4. Daca candidati va asigur de cel putin 500 de voturi din partea celo decedati in ulimii ani in jud. Iasi si Botosani

  5. De actualitate este coagularea dreptei inclusiv reformarra PDL care trebuie sa-si schimbe doctrina devenind partid de centru -dreapta. Persoana MRU are o mica importanta, important este ca ALIANTA DE CENTRU-DREAPTA sa devina credibila , pentru ca electoratul s-a saturat de partidele de stanga, iar electoratul de dreapta este intr-o continua crestere.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri