AcasăDezvaluiriCatalin TacheCASH DANIEL și-a făcut SERVICIU MONAHAL de INFORMAȚII!

CASH DANIEL și-a făcut SERVICIU MONAHAL de INFORMAȚII!

Isteria provocată de anunțatele măsuri guvernamentale anti – cash atinge deja cote paroxistice.

Și nu este vorba aici musai de politicienii care s-au poziționat, cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, de o parte sau de alta a baricadei…

Și nici măcar de amărăștenii panicați că nu vor mai putea să își ia semințele cele de toate zilele de la puținele ”buticuri” rămase pe la parterele blocurilor.

Se poate! Două bonuri… Trei bonuri…

Și nici măcar de angrosiștii care deja au găsit soluția de a nu depăși fatidicul prag de 10.00 lei per partidă de shopping. La fel ca și românii înstăriți care doar nu s-or duce în mall-uri doar pentru fotografiile de pe Instagram.

Toți aceștia, de multe ori chiar la sugestia celor de la casele marilor magazine știind că, dacă de exemplu cumpără de 1.300 de lei, pot defalca ”totalul” în două bonuri fiscale. Unul de 9.00… Unul de 4.00… Și tot așa… Câte bonuri este nevoie…

Astfel că, până când noile prevederi legale își vor dovedi sau nu eficiența, românii au găsit deja soluția să nu le pese de ”vânătoarea de vrăjitoare” care urmează să fie declanșată de către un ANAF care trebuie să raporteze creșterea încasărilor la buget. Nu de alta, dar Antifrauda chiar ar trebui atunci desființată cu totul.

Deci, cine vrea să fenteze pragul maxim de cumpărături, o face și acum. Prin cumulul de bonuri…

Biserica presează!

Numai că grijile Cabinetului Ciolacu sunt cu totul altele decât veșnicele ”jocuri de gleznă” ale populației atunci când este vorba să își plătească ”dările” decise prin norme legislative.

Pentru că nici pensionarii, nici sindicaliștii, nici comercianții sau marii jucători de pe piața de retail pun cea mai mare presiune pe factorii guvernamentali pentru a renunța, de bună voie și nesiliți de nimeni”, la aplicarea introducerii unor astfel de ”practici neortodoxe”…

Ci chiar Biserica Ortodoxă Română! Cea care, chiar  intenționează să lase latura fiscală a activității sale strict ”în plata Domnului”!

Biserica Ortodoxă Română, ca și entitate financiară, fiind de departe cea mai mare pierzătoare de pe piață  dacă legislația anti – cash chiar intră în vigoare. Pentru că și acum este cea mai mare beneficiară a banilor dați în mână… Pentru lumânări… Pentru sfințirea autoturismelor… Pentru nunți… Înmormântări… Sfeștanii…

Astfel că, într-un fel este de înțeles opoziția extremă a Bisericii Ortodoxe Române față de limitarea plăților cash.

Și cine crede că BOR-ul Preafericitului Daniel nu are pârghiile necesare pentru a constrânge Guvernul să o lase mai ușor cu limitarea cash-ului, s-ar putea înșela amarnic…

Sub tutela Patriarhiei Române!

Și asta pentru că, deși nici măcar inițiații sistemului nu îndrăznesc să atingă acest subiect, ei bine, uite că o spunem răspicat, Patriarhia Română are propriul Serviciu Monahal de Informații! Barem să se știe că se știe!

Structură aflată în directa subordine a Patriarhului Daniel și care activează, sub deplină acoperire, sub tutela Patriarhiei Române! Și care îmbină, nu se știe încă exact în ce proporții, perceptele religioase cu pragmaticele regulamente laice.

Inspirat probabil de modelul adus aproape la perfecțiune la Vatican, Sistemul Monahal de Informații a fost pus pe roatele operative de către ”consilieri civili” cu experiență deloc de neglijat în munca de intelligence. Și care astfel știu să profite acum la maxim de posibilitatea operării sub ”acoperirea sutanelor”!

Acum, din moment ce informațiile obținute de ”Biserica paralelă” nu ajung în niciun caz în ”oala informativă comună” reprezentată de baza de date a Centrului Operațional de Informații Integrate, precum cele ale tuturor celorlalte servicii secrete la vedere, normal că se poate pune întrebarea care este ”finalitatea probatorie” a acestor documentări.

Ca să nu mai vorbim de strict secretizatele Protocoale de colaborare dintre Patriarhia Română și instituții de forță, intermediate de către SMI – Serviciul Monahal de Informații, și dintre care unele au ajuns deja în posesia noastră…

author avatar
Catalin Tache
5.872 afisari

26 COMENTARII

 1. hahaha involuntar biserica hotzodoxa face un lucru bun pentru romani.. interdictiile asupra banilor cash ar trebui sa dispara cu totul, la fel „cardurile de fidelitate” care sunt discriminatorii dar nimeni nu e deranjat si in plus sunt metode de urmarire a celor ce cumpara cu cash! daca incepe un razboi mondial tot sistemul financiar global se va face bucati! inclusiv conturile bancare unde sunt banii de pe carduri! va fi un razboi mondial curand pentru ca de fiecare data cand un imperiu mare e in dificultate e atacat de viitoarele imperii(caderea imperiului otoman(„uriasul cu picioare de lut”)=primul razboi mondial, caderea influentei frantei si angliei si afirmarea germaniei naziste=al 2-lea razboi mondial); caderea capitalismului occidental(dezastrul socio-economic din sua si lipsa de resurse a UE) si super dezvoltarea economica si tehnologica a Chinei duc aproape sigur la al 3-lea razboi mondial

 2. Eu am un pick-up cumparat in 52 din banii mei de salariu. Il vand acum in 2023 pe olx, statul vrea sa-i dau parte din banii „castigati” din vanzare. Este normal asa ceva, ca la fiecare vanzare-cumparare,etc., sa faci parte din banii tai cu statul criminal? Nu-i ajunge statului fiecare banutz castigat din TVA-ul incasat inclusiv pe scobitori?

 3. Simplu
  Octogonul lui Pavel corupt
  1.sri
  2.sie
  3.um0215/dili/dgpi mai
  4.spp
  5.sts
  6.dgia
  7.sipa justitie
  8.serviciu monahal popi

  • Valiculi , tu ai ramas in locu lu Topor , lasa vrajiala cu pochii si octiogonii , casca si rotiesti ochii pi sisismogriaf sa nu ni zgaltiasca vriun cutriemur . . .

  • ohrana este notorie incapabila in fata armatei regvlate. toate aceste servicii vor fi maturate cand vor ajunge rusii aici – aprox 5 ani. pana in 2030 o sa vedem o alta aliniere a romaniei si poate chiar aparitia altor state pe teritoriul ei depinde cat de istet va fi succesorul tovarashului vlad.

 4. Tache , „TOT INAINTE ” , esti tare , dupa articolul asta i-ai lasat pe cei de la AUR si fara sprijinul BOR ! NOTA : Cele 9 postari (din 10) de mai sus ale sarmanului troll din Transnistria ( minus „ike „) nu au nici o relevanta , o dilimandreala repetata a unui mancurt terchea – berchea ce-ti sustine articolele cu cerbicie sperand la o supa de stevie de la Raion . De-a dreptul jenant cand intervine placerea de a te complace , se persista in abureli si se face din prostie o virtute . Alegerile din 2024 vor avea si ele un final , daca lucrurile nu evolueaza cum scontezi , cum scoti capul in lume ? Ti-ai securizat refularile cititorilor prin cenzura , crezi ca cu asta ai rezolvat ceva ? Atentie , te inseli amarnic , sa nu crezi ca electoratul ROMAN mai este cel din 90 si mascarada tovaraseasca cu troll-ul KOSTEA din Transnistria mai pacaleste pe cineva !

 5. Încă din anul 2012, Asociatia Neamul Românesc a trimis SRI și Președintiei României studiul Biserica Ortodoxă Română – element de sigurantă natională. Erau puse în discutie evaziunea fiscală din cadrul BOR cât și existenta unui serviciu propriu de informatii denumit SMI – Serviciul Monahal de Informatii. Nu s-a întâmplat absolut nimic. Dimpotrivă. Există date și informatii privind transferul banilor cash cu sacoșe și genti de cărăuși speciali din rândul monahilor.

  • mda….secu stie ca zilele ii sunt numarate si unii mai conservatori au zis sa parieze pe liantul de ultima instanta a a cestei incropiri numita romania si anume poxipolul poporului – ortodoxia. tzt de data asta nu mai tine baieti si fete ca fiecare mitropolit va prefera sa fie patriarh intr-o tarisoara mai mica decat mitropolit intr-un conglomerat si banii nu mai sunt o motivare ca acum au toti. ramane doar cum sa-i cheltuiasca si intotdeauna e mai bine sa decizi personal cum o faci decat sa decida altul pentru tine. plus ca bisericeala a cam scazut la bobor asa ca…da’ ma rog voi puteti sa incercati nu va retine nimeni.

 6. experientele.In familia mea, o ruda a fost la Dr Ana Maria Mitrica, cardiologie.Desi avea anterior diagnostic de cardiopatie ischemica,simptome specifice care se agravasera, aceasta i a spus ca nu are ceva, doar usoara hta.consult superrapid, pe bani multi.Cateva zile mai tarziu persoana a suferit infarct miocardic, aproape mortal.La toate simptomele descrise ,dr Ana Mitrica nu a comentat ceva, nici macar nu a incercat un raspuns.Sec si rece.Precum doamna cu coasa.

 7. Ceea ce se numeste biserica, nu este altceva decat o organizatie religioasa care are ca scop vanzarea de iluzii.
  Desi Dumnezeu exista, credinciosii ortodocsi sunt adusi la stadiul de primate care doar repete fara sa gandeasca ceea ce fac altii.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri