AcasăDezvaluiriAncheteBuldogul și Javra!

Buldogul și Javra!

Chiar să fi uitat Iohannis cine l-a scos prima oară la o bere, cu băieții...?

Regimul Băsescu a început să se clatine în momentul în care, în timp ce mii de polițiști strigau la zidurile Palatului Cotroceni celebra chemare ”Ieși afară/ javră ordinară!”, Vasile Blaga și-a văzut în tihnă de paharul său. ”Buldogul”, care pe atunci era chiar ministru de Interne dând astfel semnalul în tot sistemul și regimul portocaliu deopotrivă că, gata, s-a săturat să mai fie ”cățelușul” lui Băsescu.

Dacă a mușcat el mâna lui Băsescu

Iar ceea ce se întâmplă în aceste zile seamănă izbitor cu prăbușirea unui alt ”mascul alfa” al politicii românești. Pentru că principala grijă a adevăraților băieți deștepți ai sistemelui nici măcar nu mai este să îi calculeze ”AMR”-ul lui Klaus Iohannis, ci să se poziționeze cât mai ”corect politic” față de urmașul acestuia. Mișcarea de rezistență fiind declanșată și de această dată tot de ”Buldog”, cel care și-a pus ”dulăii” ardeleni precum Bolojan sau Boc să încolțească ”javra de la Cotroceni”. Totul conform unui plan minuțios și bine pus la punct, cu multă vreme în urmă.

”Mat la Iohannis! Blaga rupe PNL”-ul!

Astfel titram ”lovitura” din… 20 decembrie 2020! Atunci când dezvăluiam că ”aceasta este spaima momentului pentru Klaus Iohannis , după „ranga în dinți” pe care șeful statului tocmai ce a primit-o din partea unui Vasile Blaga pe care îl credea deja „îmbălsămat” pe veci pe undeva pe la Bruxelles. Variantă de lucru puternic legendată în ultimii ani și de îmbârligătorii sistemului, cei care reușiseră să îl încredințeze pe „unicul președinte” că Vasile Blaga chiar nu mai poate reprezenta niciun pericol intern.

Tot își doreau USR iștii din nou coadă la DNA

Cel puțin atâta vreme cât dosarul său, cât și cele ale altor membri ai familiei sunt încă ținute „în viață la aparatele Justiției.” Iar de ce i-a fost frică lui Iohannis, iată că nu va scăpa! Pentru că ”guvernul meu” va fi condus de unul din ”dulăii” lui Vasile Blaga!

”Puci în PNL : Bolojan, premier”!

De altfel, ”Buldogul” deja își permisese ”aroganța” să ”mârâie” la Iohannis încă din urmă cu exact un an. Atunci când, pe 1 noiembrie, titram ” Puci în PNL : Bolojan, premier”! Dezvăluind în exclusivitate întâlnirea de taină care avusese loc cu doar câteva zile înainte la Cluj Napoca, fără știința celor mai apropiați oameni ai președintelui. Și unde s-au pus la punct cele mai mici detalii ale ”coagulării” stării de revoltă care deja mocnea printre ”greii” liberali, mai ales la nivelul șefilor de organizații județene ardelene. De atunci fiind stabilit și sloganul pentru impunerea noului președinte al Consiliului Județean Bihor în fruntea viitoarei formule de guvernare : ”Fapte, nu vorbe”!

Cîțu nu mișcă în front

Slogan care acum chiar poate reprezenta soluția ideală de compromis și pentru intrarea PSD-ului la guvernare. Liderii partidului putând da astfel altfel ochii cu propriul electorat, dacă sprijină un guvern condus de un ”om al faptelor”, precum Ilie Bolojan. Mai ales că în jurul ”proiectului de țară” al unui pact politic național se aliniaseră deja disciplinați, încă de un an, și alți lideri liberali cu influență, de la ”nemuritorul” Emil Boc până la ”tânăra speranță” a politicii liberale, miliardarul Romeo Dunca.

Prea mic pentru un război atât de mare!

Bineînțeles că generalul rezervisto-liberal –ministru Nicolae Ionel Ciucă nu are de ce să fie plâns. Mai ales la ce pensie și leafă cumulează… Dar și pentru că acesta va continua probabil să viseze și în continuare, ”fericit cu Duhul”, la ziua în care va fi premierul României! Fără să priceapă măcar că una este să îți pui un consilier să îți fabrice la radio o bătălie ca să te joci apoi de-a eroul și alta este să câștigi războiul pentru guvernarea țării! Mai ales atunci când te confrunți cu ”animale” politice ca ”dulăii” lui Vasile Blaga, asta ca să nu mai spunem direct de ”Buldog”.

Dulăii Bolojan și Boc gata de atac

Așa că din această nouă aventură generalul Ciucă se va alege doar cu un nou val de ”admiratori”. Rămânând doar de văzut când se vor descotorosi și de el samsarii americani de armament. Asta, bineînțeles, doar după ce vor găsi alți ”idioți utili”, cărora să nu le fie jenă să plătească înainte contractele încredințate direct! Până atunci însă, Iohannis va trebui să înghită PSD-ul la guvernare! Pentru că Iohannis nu mai este jucător! Ci doar un fel de ”papițoi” prezidențial care se forțează să mai livreze imaginea unui adevărat șef al statului. Iar cum și printre apropiații lui Blaga, ca și printre cei ai lui Ciolacu sunt destui ”oameni de înțeles”, în cele din urmă se pare că se va bate palma. Posibil chiar și undeva la jumătatea acestei luni. Și chiar dacă lista noului Cabinet va cunoaște tot felul de modificări, în urma negocierilor purtate chiar și în aceste zile, s-ar putea intra ”în pâine” chiar din a doua jumătate a acestei luni.

Ciucă își mai ia o plăcuță de la Iohannis

Mai ales că Bolojan este pe val, la fel ca și Sorin Grindeanu de cealaltă parte… Ultimul posibil obstacol Florin Cîțu fiind deja ”amanetat” cu președința Senatului. În timp ce Marcel Ciolacu mai are ceva timp de gândit dacă să preia sau nu chiar el președinția Camerei Deputaților și astfel ”să închidă cercul” legislativ definitiv.

”Focul la USR”!

Acum, desigur că sunt multe, încă multe de negociat pentru a se putea defila prin Parlament și sub nasul unui Klaus Iohannis pe care îl părăsesc până și proprii consilieri cu un program comun de guvernare. Totuși, cel puțin până acum s-a stabilit totuși primul numitor comun, prin identificarea inamicului public numărul unu: USR! Astfel că, după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, ”prigoana” anticorupție solicitată insistent de către ultimii miniștri useriști s-ar putea porni chiar mai curând decât se așteaptă aceștia. Numai că, ghinion, chiar împotriva lor! Poate doar Drulă fiind excepția care să întărească regula că, până la viitoarea rupere dintre ”vechiul” PDL și ”reformiștii” PSD, USR să fie destructurată. Astfel încât sistemul să aibă timp să își creeze un alt partid anti – sistem, înaintea alegerilor succesive din 2024…

author avatar
Catalin Tache
7.216 afisari

72 COMENTARII

    • 1. Aktual 24 , astazi , 01 nov.2021 , articol de Ioana Hurdea : ” ANTENA 3 : PSD VREA SA-L DESEMNEZE PE CIOLACU PENTRU FUNCTIA DE PRIM-MINISTRU „. 2. Capital.ro , astazi , 01 nov.2021 , ora 13:17 , articol de Bogdan Ungureanu : ” CINE AR PUTEA FI VIITORUL PREMIER ? NIMENI NU SE ASTEPTA LA ASTA . IOHANNIS VA LUA DECIZIA „- Marius Pieleanu , sociolog , spune : „Daca Nicolae Ciuca nu strange voturile necesare , Iohannis nu va mai avea decat doua variante : 1. Sa pastreze pe Citu interimar la nesfarsit . 2. SA NOMINALIZEZE O PERSOANA DIN RANDUL PSD , de exemplu MARCEL CIOLACU . PSD AR AVEA OBLIGATIA SA ISI ASUME ( CU BUNE SI RELE ) ACTUL DE GUVERNARE . Alte solutii nu sunt .” Daca Ciolacu se codeste , nu-l iarta electoratul , datorita situatiei interne explozive nu-l apuca Pastele , va fi persiflat si PSD isi injumatateste procentele detinute in prezent . PNL si USR vor sparge seminte in opozitie acuzand PSD si isi vor imbunatati imaginea , cand nu esti in ring iti umfli muschii . Romanii , scarbiti de toti cei care s-au perindat la guvernare vor implora un guvern de tehnocrati si specialisti care sa scoata tara la liman . Asta e adevarata resetare din temelii si trimiterea la lada de gunoi a impostorilor care formeaza clasa politica actuala . Desemnarea lui Ciolacu inseamna erodarea si trimiterea in ridicol a PSD , sah si mat !

  1. Prietene,nu ai inteles nimic.ia fa putina documentare inainte!o sa vezi ca Bolojan e omul GRU…blaga joaca kazacioc,deci Tache doar isi vinde marfa…

  2. Tache,dar de ce nu ii iei tu toate potaile astea la tine la Corbeanca? Ai loc destul…padure…lac…pot face ce vor acolo fara sa deranjeze o tara intreaga…sa latre sa se miroasa,sa se linga intre ei🤣hai fa un pustiu de bine si strange-i la padoc la Corbeanca

    • E solutia cea mai buna , se reface alianta PNL -USR-UDMR si Ciolacu se imbata ca a scapat de cartoful fierbinte ! Trebuie sa ai cojones sa-ti asumi responsabilitatea si sa te inhami la o misiune ce pare imposibila in situatia in care se afla tara , de chibiti si pamfletari nu ducem lipsa , pute pamantul …!

  3. Bai postacilor,voi cititi inainte sa gadilati tastatura?Tache zice ca va fi Bolojan premier!si stie ce zice!

  4. Surse SPOTMEDIA .RO : NICOLAE CIUCA VA FI DESEMNAT DIN NOU DE PRESEDINTELE IOHANNIS , DAR CU MANDAT FLEXIBIL DE NEGOCIERE .

    • USL 2 sa traiasca / Romania sa-nfloreasca ! Urmeaza reeditarea ispravilor lui Ponta si Antonescu ? Cumparati popcorn , asezati-va comod in fotoliu , loviturile pe sub masa si centura dintre PNL si USR vor fi piscaturi de tantar fata de macelul PNL-PSD , sa vezi ce gale de king-boxing o sa avem , ja, ja , ja sa vezi ce-o molfai Kosteo pe parfumata zburlita n boschetii din spatele garii Tiraspol …..hihihihihihi

  5. Ba , fraierilor , Iohannis va uneste , FSN n-a murit , traiasca USL 2 ! Olguta Vasilescu a declarat in seara asta la Romania TV ca vrea sa-si termine reformele intrerupte nefericit in 2019 , sa vezi cafteala cu Turcanca pe Munca …

  6. Mascul alfa e la Lei , la câini etc. Aici se potrivește mai degraba femela Alfa cum este La hiene! ca sassu mut din deal mai degraba face parte din regnul hienelor!

    • Cu trei minute inainte de ora 24 , in boschetii de sub pasarela garii Tiraspol am inceput sa sug veninul din ocarina zburlita unui navetist de Rabnita statut , cu ochii bulbucati si incovrigat de dorinta , i-am demonstrat ca sunt femela Alfa si l-am stors ca o hiena pana i-a iesit aer pe tulumba .

  7. Guvern de uniune nationala PNL , PSD , USR , UDMR . Cei de la HAUR sunt obligati sa ramana in opozitie ca nu sunt vaccinati si transmit virusul .

  8. Va curge lapte si miere , program de reforme profunde , se schimba Constitutia , alegeri de primari in doua tururi , desfiintarea SIIJ , pensii marite , desfiintarea pensiilor speciale dublate in ultimul timp …

  9. Plavane de cand ai fost numit si pînă în prezent nu ai făcut nimic util si prosper pentru statul roman.
    Nici limba romană nu o cunosti bine.Ai batut apa n piua pe PEEESEEEDEEE, si uite ca acum PSD ul are 38-40% in sondaje.Tu ai 12% in sondaje, esti sub orice critică.Ce stii tu sa faci ? Sa mergi la Ski, sa blochezi traficul in Militari si pe Dealu Negru.Sa ne vinzi padurile.Sa te plimbi pe banii romanilor platitori de taxe si impozite si să razi a pagubă.Anul asta nu ai m‐ai avut curajul să mergi la Troița din fața clubului colectiv? De ce?
    Dar la Neamț, Constanța, Bucuresti unde „a trebuit sa moara romani” nu mergi?.

    • Sunt moroiul Kostea Sugiuk Tiraspol , ala de suge …sange , l-am cunoscut personal pe Suvorov in 1784 ( avea 54 de ani ) , imediat dupa luptele din Crimeea si Caucaz , lupte care i-au adus gradul de general de infanterie . Acum postez in National , s-a dus gloria de altadata ….

  10. Doare adevarul, ce să îi faci…
    Asa zisul trol care se da din Tiraspol a luat atitudine imediat să apere javra adormită de la Cotroceni, că doar are ordin această sluga obedientă a penalului mut să haleasca rahat in National.

    • Sunt tot Constantin Moldovean Tiraspol zis Kostea Sugiuk , in 1821 s-au implinit 100 de ani de la infiintarea Imperiului tarist si s-a nascut Dostoievski . Sunt obligat de Raion sa halesk rahat in National , asa ca , usurel cu pianu pe scari ca zdrangane…….

  11. Tache scrie dupa ureche sau,in cel ma bun caz pentru el,la comanda.Nu cunoaste cu adevarat protagonistii.Bolojan este liberal adevarat si nu are ncio treaba cu Blaga,fsenist,PD-ist la ordin,acoperit al DIA.In niciun caz nu-l agreaza sau asculta pe Blaga.Boc,la fel.Ei,ca primari sau presedinte de CJ(Bolojan) au dovedit pricepere si competenta avand rezultate foarte bune si,in consecinta,sunt apreciati atat in partid cat mai ales de electorat.In schimb,Blaga,pe care Tache-l vede ca pe un mare „sef”nu este decat o javra caruia-i tremura izmenele de frica justitiei pentru imensele hotii pe care le-a facut de cand este in politica.Ar fi ideal ca Bolojan sa fie numit prim ministru pentru ca acesta va incerca in mod sigur sa faca ordine in tara.Dar,nu va fi pentruca hotii sunt majoritari in politica romaneasca.

  12. Hotii penali din PNL, sunt majoritari asa e, bagi ca DNA sta de 6 pentru ei cei de la PNL.
    Tache are ureche muzicală.

  13. Daca PSD-ul o sa fie lacom si mofturos la negocieri , exista varianta USR : National.ro , azi , ora 8:48 , articol de Andreea Vlad : ” USR SE ROAGA SA FIE REPRIMIT LA GUVERNARE !REACTIA INCREDIBILA A LUI DACIAN CIOLOS „.

  14. Comisarul.ro , astazi , 02 Nov.2021 , ora 08:08 : ” ZVON…CU AMANUNTE DE CULISE EXPLOZIVE …”. 8 portofolii la PNL , 8 portofolii la PSD , 2 porofolii la UDMR . Justitia la PNL , Finantele la PSD .

    • Au inceput mofturile PSD , Grindeanu a fost numit deja interimar la Camera Deputatilor . Comisarul.ro , astazi , 02 Nov.2021 , ora 10:15 : ” LIVE SCENA POLITICA , IN PRAGUL COLAPSULUI / PSD REVENDICA PREMIERUL IN NOUL GUVERN „. Nu tine cu struto-camila stanga PSD , dreapta PNL , ramane varianta naturala Ciolos .

  15. Sugiuk , nu sunt fite Psd iste boaita nazistă si comunistă sunt oferte de a intra la guvernare.Psd a castigat alegerile parlamentare, idiotule!

  16. Asa ma cert io in oglinda la ora 11:36:57 . Cotidianul ro , astazi , 2 Nov. 2021 , ora 11:13 : ” RECORD DRAMATIC : 591 DE DECESE ” . TARA MOARE SI BABA SE PIAPTANA de bucurie ca a castigat alegerile parlamentare , se mai viseaza Prim -ministru …!

  17. Cine se opunea vaccinarii si masurilor restrictive , nu PSD ? Cine o punea pe Renate Weber sa atace la CCR ? Acum … culeg roadele si vor sa fie si recompensati cu functia de Prim-ministru !

  18. PSD au 40 %, au!
    PLACUTE SUEDEZE PNL.
    PNL A SUNAT PSD SA L INVITE LA GUVERNARE,NU INVERS.
    Noroc cu softurile Sts ului ca altfel PNL ramaneau la 15 % cand au avut loc alegerile parlamentare.
    Pnl sunt la p.la PSD ului 😂😂😂

    • Si lentule , PSD sa lustruiasca placute suedeze pana la calendele grecesti , invitatia poate fi retrasa si adus USR la locul cuvenit . Cedeaza ei , foamea e mare …

      • Idiotule, Psd e vioara 1 în tară la acest moment,sunt rugati, ofertati sa intre la guvernare.Homalăi Usr isti ai lui Ciolos s au facut de rusine.Au distrus sistemul medical romanesc de stat.

    • PSD e partidul giugiuk , are numai somitati instruite de Vanghelie si Ciordache ……hihihihihi

  19. nu-mi plac ardelenii la conducerea tarii , sint pofticiosi la cizma straina , si nici cei veniti din zona ong-urilor , din acelasi motiv . nu- i nici o smecherie daca pleaca johanis , si raman jigodiile de generali care l-au scolit sa ajunga unde este .

  20. Ce sa fie ,ce sa fie?
    Klaus e la ,,golfarie”
    Mintea i a ramas in urma
    Si a uitat ca e la carma

    Are minte’nbarligata
    Ramasa din clasa a patra
    De cand a fost pus la os
    Face totul doar pe dos

    Se comporta de a ‘nvartita
    Face totul de a sucita
    Cu purtari de om patat
    El se cere suspendat!

    • „Si din ceruri o sa ploua cu salam”. La noi , la Rabnita , ploua cu carnati zburliti , ne pica in gura o bogatie ….

      • Nu sunt din Rabnita sunt din Amsterdamus Stau in vitrina cu ciotul zbarlit Am zvastica tatuata pe o buca si strig URA,URA,traiasca dezmatul

    • Kosty , dihorule scopit , ti-e frica ca-ti strica culcusul de sub pasarela garii Tiraspol ?

  21. Oameni de nimic, care s-au întors din vechile partide, zice bine un domn mai sus sunt lenți și puturoși vor mereu la guvernare.
    Articolul în sine spune multe fiind bine documentat și susținut, de unde reiese că sursele sunt bine înfipte.
    Un lucru despre care se vorbește puțin, ce fac serviciile noastre, Dna, parchetele au amuțit toți de unde reiese că nu mai lucrează petru statul Român, era și un articol iar bun despre influențele serviciilor străine care nu mai întâmpină nici un fel de rezistență am ajuns jos de tot.
    Păcat!

  22. Adevarat ce ati scris d le David. Ce face DNA???
    Ambii au probleme cu justitia , atat buldogul cat si javra.Incotro mergem? De ce nu sunt opriti sa acceadă pe funcții de decizie asemenea oameni?Ale cui interese le reprezintă?Cine vrea penali in functii?

  23. Atentie la poza 1
    A mea este mai mare ,punga si s mai albe,Ale tale sunt galbene ha ha ha

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger