AcasăDezvaluiriAncheteBomba de la Arad: Procurorul Varga a intrat în ”Greva Boului”

Bomba de la Arad: Procurorul Varga a intrat în ”Greva Boului”

Pe 6 iulie dezvăluiam că ”recordul” de 167 de percheziții din dosarul care a ”spart buboiul” de la Poliția de Frontieră Mehedinți nu reprezintă decât preambulul adevăratului ”tsunami”  cu ”epicentrul” la Arad și care va lovi în mai multe județe din Vestul țării. Acolo unde adevărații ”Regi ai Țigărilor” nu sunt cei care aprovizionează dealerii din piețe, ci șefi de structuri teritoriale ai Inspectoratelor Județene de Poliție, Poliției de Frontieră și chiar de la BCCO! Avertizând totodată că, deși extrem de importantă, destructurarea contrabandei cu țigări nu reprezintă adevărata miză a acestei operațiuni fără precedent în ultimii ani. Fiind de fapt doar primul pas pentru rezolvarea asasinatului mafiot de la Arad, în urma căruia mașina afaceristului Ion Crișan a fost aruncată în aer, ziua în amiaza mare.

Soțul știristei Lavinia Petrea anchetează mafioții din Arad din biroul din Bucrești

Și uite că inevitabilul s-a produs. Au fost iarăși percheziții și rețineri ”fără număr”. Într-un dosar care a fost preluat și documentat de DIICOT București. Cei de aici reușind să acționeze în ciuda unui ”boicot” aproape total la care au fost supuși în ultimele săptămâni. Și, culmea, nu de interlopii cărora șefii structurilor de Poliție, Frontieră și chiar ”Crimă Organizată” pare să le fi predat necondiționat Aradul! Și nici de colegii de la alte structuri, Operațiunile Speciale și alte Direcții ale IGPR reușind adevărate ”tururi de forță” în documentarea cazului Crișan. Numai că adevărata ”bombă” a ”sabotării” anchetei de la Arad este ”implicarea” în acest caz a procurorilor Parchetului General!

”Dandy” nu se bagă!

”Implicare” care o fi ea sublimă în declarațiile publice care îl preaslăvesc pe ”Eroul de la Caracal” – cu sau fără legătură cu faptul că Remus Varga este soțul știristei Lavinia Petrea și considerat în mediile mondene mediatice drept ” Procurorul Dandy” – dar în realitate lipsește cu desăvârșire. După cum au ajuns să își ”facă cruce” ofițerii tuturor celorlalte structuri centrale implicate în ceea ce ar trebui să fie ”ancheta secolului”, fie și pentru că astfel ar putea fi resetată din temelii imaginea Poliției Române! Numai că, din luna iunie cel puțin, Remulus Dan Varga, procurorul sătmărean intens promovat de fostul procuror general Augustin Lazăr și care se află acum în grațiile totale ale ministrului userist Ion Stelian a intrat într-o veritabilă ”grevă a boului”! ”Muncind” cu atâta ”minuțiozitate”, parcă dinadins calculată, încât ancheta bate pasul pe loc, ceea ce nu face decât să crească presiunea publică și să se piardă timp prețios. Exasperarea anchetatorilor fiind cu atât mai mare, cu cât ”Dandy” Varga a fost special trimis la Arad de către procurorul general Gabriela Scutea pentru a rezolva cazul Crișan. Dar nu ca la Caracal, ce-i drept…

Patronul IPJ Arad Marcu Tamaș l a scăpat pe șeful clanului Mladin

Numai că lui Varga pesemne că ”îi pute” Aradul, de se ferește ca de tămâie să calce pe acolo și să coordoneze ancheta de la fața locului, așa cum ar face orice procuror. Numai că acesta a ajuns să ”coordoneze” din biroul său de la București inclusiv zecile de percheziții desfășurate în Arad și alte opt județe în ultimele zeci de ore! Iar ”neimplicarea totală” a șefului Secției de Urmărire Penală și Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție nu are cum să nu nască doar frustrarea celor care de săptămâni nu și-au mai văzut familiile pentru a rezolva ”cazul Crișan”, dar și interesul contrainformativ.

Ghici cu cine se bronzează ”Coco”, șeful BCCO pe Timiș, Arad și Caraș Severin !Pentru că altfel Varga ”Dandy” nu a ezitat niciodată să își ”arate mușchii” când a fost vorba de ”paradeala” altor suspecți. Șocante fiind declarațiile sale date chiar în fața CSM, într-o anchetă disciplinară declanșată de Inspecția Judiciară: ”Pentru mine e problema mai mică tracasarea omului…” Păi și pe asasinii lui Crișan, traficanții de droguri și pe ”regii Țigărilor” din Vestul țării de ce nu i-o ”tracasa” procurorul sătmărean Remulus Dan Varga? Și se mulțumește doar să ”înăbușe birocratic” orice inițiativă a anchetatorilor, după principiile ”Coperativei Munca în Zadar”…

Nici ”Patronul” Tamaș nu se bagă!

”Avem Raportul Arad: Racheți ucraineni și Patronii Poliției” titram ”lovitura” din 8 iunie. Atunci când publicam un halucinant raport contrainformativ prin care era probată ”activitatea” șefilor poliției arădene, comisarii șefi Ioan Marcu Tamaș și Dorin Bătrân.

Anchetatorii asasinatului mafiot de la Arad boicotați de procurorii Parchetului General

Cei cunoscuți în toată Zona de Vest, atât în sistem, cât și în lumea interlopă, drept ”Patronii Poliției”. Cu tot cu stenograme și probatoriul de rigoare. Numai că Tamaș a fost ”reevaluat” de urgență și adus înapoi la șefia IPJ Arad la scurt timp după asasinatul mafiot, tocmai la țanc pentru a intra și el în ”greva boului”. Astfel că șeful IPJ Arad a refuzat, fără nicio justificare operativă, formarea unei ”baricade” pe autostrada Arad – Timișoara, pentru a putea fi astfel blocat șeful grupării Mladin, care se deplasa ”sinucigaș”, cu o viteză astronomică, cu un bolid greu de urmărit altfel, către granița cu Ungaria. Dar Tamaș nu a vrut! Și Mladin a scăpat…

Nici ”Coco de la Crimă” nu vrea!

Cu toate că, la o adică, ar mai fi existat o variantă în urmărirea fugarului Mladin. Și anume ca Tamaș să se ia după el cu limuzina Porsche a lui ”Coco de la Crimă”! Adică nimeni altul decât șeful BCCO care se afișează inclusiv la muncă numai în mașini de fițe. Și care atât de bine a gestionat combaterea crimei organizate din Timișoara, Arad și Caraș Severin, încât Sicilia pare ”pistol cu apă” pe lângă Vestul țării!

ULTIMA ORĂ! Panică la vârful sistemului! ”Paraîndărătul” se ia pe barcă, în portul croat Dubrovnik. Operațiunea ”Bronzul”!  ”Gruparea nevestelor” de polițiști, ”legături primejdioase” cu Gruparea Blejnar – Marta!

author avatar
Catalin Tache
6.343 afisari

36 COMENTARII

  1. S a creeat un stat mafiot f puternic ,stat care trebuie stopat la timp.Ar trebui creeata o unitate specială in cadrul DIICOT ca cea de la Ploiesti a DNA ului.
    Oare se dorește?
    Plavanul nu vede si nici nu aude…

    • Cum stopat ??? Acum cand legaturile „lantului mafiot” sant de la portar pana la… pana laaaa… hai, ca am un lapSUS… vrei sa le stopezi ??? Greu, foarte greu… ar fi bun acum un Vadim (Dumnezeu sa-l ierte). Acum, in constitutional numitul parlament si denumitul parliament, lanturile-s mai scurte, foarte scurte, nu mai „latra” nimeni. Se pare ca oasele s-au impartit si au ajuns la toti. Cine sufera ??? NOI amarastenii. Pe cine intereseaza ??? Pe nimeni. Atunci, intreb. Ce ne indeamna pe noi sa ne intereseze de EI din 4 in 4 ani ??? Alegerea calailor se cheama mazochism…

  2. Statul de drept e cam stramb prin Romania bine ca ue ne vrea ca in bolsevism conform noilor directive sa nu fie sij , rsspundereamagistratilor , nimic!!!

  3. YO SUNT Anonim Valea , m-am urcat in varful dealului si postez pe furis supraveghind zona , Raionul mi-a spus sa sar fara parasuta daca apare cineva , au sacul rezervat pentru groapa comuna …

  4. Siij ul îl vor desfiintat ca sa nu îi salte pe magistratii care au făcut dosare la comanda,daca i saltă pe ăia s a terminat smecheria,oamenii vor da în primire pe cei de la care au primit ordin sa faca dosarele la comanda( onea portocală si alții) ,ori acest lucru se vrea îngropat, betonat fara cruce.
    E bine ca infloreste crima organizata sub nasul atator structuri de forță.
    Tare interesant cum de a fugit seful mafiei din Arad,a mers la o ghicitoare si i a ghici c ar fi bine sa plece intr o limuzina rosie la drum in zori.

  5. Adevarul.ro , azi , 14 iulie 2021 , ora 11:40 , articol de Daniel Oancea : ” Cine este presupusul lider al traficului de tigari din Arad , fugit cu un Ferrari inainte de a-i sparge „mascatii” usa „.

  6. Ia vedeti dlor jurnaliști ce avere are prințul Bătrân N!!!! Spații comerciale, propietati s.a în centrul orasului de pe vremea fostului primar Falca. Toate din salariul de bugetar. Saracul!!!! Este prima dată când se întîmplă ceva in traficul de țigări pe partea de vest. Faceti o analiză si vedeti cate acțiuni ale DNA , DGA, DIICOT etc au fost făcute pe partea de vest. Doar regina Buda era din zona si era șeful IGPF.

  7. Tare asta,sa ajungi ditamai procurorul sefei si sa te stie lumea doar ca esti consortul stiristei de la ora 5😅

  8. Buldoguuul de Blagaaaa a fost si el jupan pe granita de vest,poate ar trebui întrebat de una de alta si el

  9. SIIJ ul e cosmarul unora,nu i ia somnul noaptea pentru ca stiu ce abuzuri au facut si acum le e frica ca nu va fi SIIJ ul desființat.

    • Se desfiinteza SIIJ ,scapa Cotilda de alegeri fraudate in sectorul 1 !
      Au fost filmati si tot nu s a dovedit frauda !😊

    • NU SUNT ROMAN , SUNT KOSTEA SUGIUK TIRASPOL , 1-2-3 …se stieeee , iar m-am pisat in itari dupa ce-am lins damigeana cu mitilic ….

  10. PSD este pistol cu apa la furat, ăștia de la usr PNL fura cu poliția, parchet, Koveși, ministrul justiției si au pr ul foarte bun, ii da pe toti justițiabili. Cum mama naibi? Ca ardealu era fruncea? Fruncea mafiei, iar ardelenii mai prosti ca teleormănenii sa gireze asemenea haimanale si mizerii

    • Haaalooouuu, domnu !!! Banatu-i fruncea, se zice…., ardelenii sant mai „ingaduiti” la vorba dar, de prostie nu cam poti sa-i acuzi…

  11. A ruginit pistolul la furat in 30 de ani , acum e bagat in vaselina , il vor scoate peste vreo 25 de ani daca n-au soarta taranistilor ….

  12. Comisarul.ro , 14 iulie 2021 , ora 19:29 : ” A primit pont sa fuga / Cosmin Mladin , seful mafiei care controla traficul de tigari din Arad …..”

  13. Dupa 22 de ani istoria se repeta !,”AFACEREA TIGARETA ” avioane burdusite cu tigari aterizau direct pe Baneasa sau Otopeni ,la vreme respectiva putin fum scapat de sub” BATISTA PUSA PE TAMBAL ” a generat arestarea colonelului Trutulesc si declaratia „am fost infrint de servicii ” apartine celui in care romanii isi pusese ultima speranta !.
    Cum totul rasufla in Romania mai ales din justitie si politie prinsa de nas de mafie a rasuflat si cine era in spatele traficului -feciorul tapului !, cum n-a acceptat ca ficiorul sa intre in puscarie pentru trafic si evaziune fiscala ,a plecar cu coada intre picioare si a poftit gasca PDSR-ista iar la jaf.
    Meteahna veche ,naravuri vechi de care nu scapa lupii,sacalii,coiotii,hienele cand sunt puse paznici la oi !.

  14. Dumnezeu a făcut dreptate ,Dragnea va fi eliberat.Le a lasat locul lui Catu ,Clotilde,Barna,Petrov samd…
    Sa speram ca nu se va desfiinta SIIJ,sa se faca dreptate pina la capăt.

  15. N-are voie sa miste in front pana nu vin din urma si celelalte dosare , are sa lustruiasca scarile la DNA .

  16. Bahh dobitocule care esti tu dobitoc…Mladin s-a predat politiei, nu fugea spre Ungaria…jigodie care te dai ziarist…au ajuns toate zdremtele sa faca articole cu fugit spre Ungaria…buzi libidinos care o sugi pe lovituri!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger