AcasăDezvaluiriAncheteBode nu e pasiv! E proactiv!

Bode nu e pasiv! E proactiv!

Cum să nu se umple ministerul ăsta de metrosexuali pensați, câtă vreme este condus de politruci penibili. Și care încă se visează la ședințele de partid – cazul lui Vela- sau de sindicat, cel al lui Lucian Bode. Ministrul care, în loc să tacă, dacă tot nu este în stare barem să organizeze concursurile pe care le-a promis public a simțit nevoia să mai ”viralizeze” un mesaj către subalterni.

Bode ceartă polițiștii preventiv

De fapt către zecile de mii de cadre ale Ministerului Afacerilor Interne care oricum au depășit deja de mult orice limită a ”înghițirii” misiunilor neplătite de peste un an de zile, de când sunt ținuți ”carne de tun” pe stradă. Iar dacă mobilizarea pentru petrecerea în liniște a Sărbătorilor Pascale este de înțeles, nu la fel este și amenințarea ministrului Bode că ”va lua măsuri împotriva celor responsabili” de orice incident petrecut în aceste zile și nopți. Când mii de polițiști, jandarmi și pompieri vor fi din nou pe străzi.

Fiți repere!

Fără niciun alt comentariu răutăcios, publicăm mesajul ministrului Bode către angajații MAI: ” 13.922 de efective ale MAI vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, precum și cele de prevenire și stingere a incendiilor. O foarte bună mobilizare este crucială pentru a depăși cu bine această perioadă solicitantă. Așteptările din partea cetățenilor sunt foarte mari, presiunea căreia trebuie să îi faceți față în context pandemic este foarte mare. De aceea, vă solicit să tratați cu profesionalism și responsabilitate fiecare acțiune operativă. Să nu uitați că veți fi repere pentru cea mai mare parte a cetățenilor. De aceea, este important să acționați proactiv, responsabil, cu calm și în mod profesionist. În caz contrar, nu voi ezita să cer sancționarea celor responsabili”.

author avatar
Catalin Tache
3.581 afisari

6 COMENTARII

  1. Bode a fost un sindicalist de 2 bani la Electreica Serv Salaj, unde era si inginer slabut si fara sa faca mare branza profesionala. A fost agatat de PDL local si a manevrat cu pupaturi dosnice sa prinda consilier judetean si pe urma a fost bagat ca ministru al Economiei (in 2012)., unde a stat 6 luni a frecat duda, nu a salvat Electrica Serv, nici macar prin privatizari, ca tot se mai salva ceva din cele 11500 de locuri de munca. Asa ca nici sindicslist nu este. Doar un pupacios in dos…..Numai oamenii accepta sa fie condusi de exemplarele cele mai nenorocite si mai nepregatite, ineficiente si paguboase…Animalele alec exemplarele „ALFA” pe care le urmeaza ca sunt cele mai bune si mai eficiente…. Halal „alfe”- zavre avem la conducere….

  2. Bai Bode, vezi ca vine varianta indiana a deja celebrei arme biologice chinezesti, sa vezi tu atunci probleme, bai trepadusule !! 🙂 Acum e inca bine, dar uita-te si tu pe youtube macar, sa vezi ce e zilele astea prin India !! Sa vezi cand ajunge rahatul ala si pe la voi, atunci incepe o noua runda de distractii, chiar posibil mortale !! 🙂 Asa ca tine-te bine, bai Bode, sa nu pici jos pe strada, sa nu te atace si pe tine virusul invizibil !! 🙂

  3. Nicio recompensă pentru acest efort suplimentar su pentru expunerea la pandemie ??? De amenințări personalul M.A.I este satul !!! Doar ca sa dati bine pentru electorat, pentru public !!! PENIBIL !!!

  4. 🤗
    Bine ca nu a fost prins la pedichiura…
    Ma ce e asa de greu sa iei lama, bigul, si sa dai pe sprancene asa fel cat sa iti ajustezi parul?
    Mare arhitectura.

  5. Toti politrucii au genunchii plini de bataturi de cat au stat si i-au pupat pe superiorii lor in c…..din partide ca sa-i promoveze pe ei ori neamurile si prietenii lor!!! Bode nu poate face nici el exceptie, ca sa e traditia!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger