AcasăDezvaluiriAncheteBode, informează-te! Mastan al tău a condus 10 August!

Bode, informează-te! Mastan al tău a condus 10 August!

Săptămâna acesta, Lucian Bode era pus pe fapte mari! Fostul sindicalist ajuns ministru de Interne declarându-și adeziunea la o complexă operațiune de ”rupt capete”. Adică de înlocuiri din funcții, dar nu în urma unor concursuri transparente, marea majoritate a acestora fiind deja suspendate.

Alin Mastan unde te aflai pe 10 August

Totodată, pe agenda ministrului fiind și prelungirea împuternicirii în fruntea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a colonelului Alin Mastan. Cel pe care, în urma unui troc intern în cadrul Partidului Național Liberal reușise să îl propulseze inspector general chiar de când era ministrul Transporturilor. Numai că Bode a uitat să frunzărească și rapoartele contrainformative din care reiese că la coordonarea ”măcelului” din 10 August a participat și protejatul său Mastan! Fie el și aflat în concediu medical și ascuns într-un autoturism Volswagen Touareg de serviciu, aflat în imediata apropiere a Unității de Comandă! Așa că informează-te Bode, înainte de a cere ”execuții”! Că uite că poate fi chiar omul tău cel care să fi călcat ”pe becul” contrainformativ. Pentru că una este să nu te duci nici la baie fără voie de la ”protecția internă” și cu totul alta să faci pe ”naivul” cu structurile contrainformative!

Operat în zona rușinoasă!

Marcel Vela l-a numit pe Bogdan Enescu în fruntea Jandarmeriei Române cu singura prezentare că nu a participat la ”măcelul”din 10 August. Recent, Rareș Bogdan cerea resetarea totală a Internelor, inclusiv prin condamnarea la pușcărie a celor care s-au aflat în spatele intervenției ”disproporționate” din 10 August.

Omul lui Bode demascat

Dar uite că tocmai ”omul nou” pe care Lucian Bode tocmai ce se pregătește să îl păstreze la conducerea IGJR nu este nici el străin de dedesubturile operațiunii din 10 August. Atunci, când, ce-i drept, colonelul Alin Mastan, pe atunci împuternicit drept director general al Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București se afla oficial în concediu medical. În urma unei intervenții chirurgicale suferite în ”zona rușinoasă masculină”. Asta pentru a nu intra mai mult în amănunte, ci doar pentru a marca astfel că se știe! La fel cum se știe că în timp ce alții au fost lăsați pradă ”linșajului” public, actualul inspector general încă nu a risipit misterul adevăratului coordonator care dădea ordine prin stație, la adăpostul geamurilor fumurii ale SUV-ului Toureg parcat chiar lângă Unitatea de Comandă, ca să fie semnalul bun… Atât pentru azi!

author avatar
Catalin Tache
4.916 afisari

8 COMENTARII

  1. Lol! După ce au fost premiați, cu generozitate, dinozaurii care mimează munca, vor sa își mazilească sefii. I-a luat prin surprindere prelungirea împuternicirilor.

  2. Bravo Tache! Poate acum se va face dreptate pentru ca la noi la DGJMB aceste lucruri se știau….dar cum această structură este predispusă în a propulsa șefii jandarmeriei….nu s-a comentat nimic

  3. Te -ai luat și de ăștia…..Lasa-i bă nene în pace să își facă treaba…..Ei sunt militari și execută ordine…..Ori fac ceva de capul lor???

  4. Tot îi tragi cu 10 august……Gata ….Justiția va spune cine e vinovat. Până atunci mucles…..

  5. Care este explicatia atacului permanent al unor sfertodocti in ale ordinii publice, printre care si tache, la adresa JANDARMERIEI pe subiectul 10 august?
    Mai tache, tu ai capacitatea de a intelege legislatia aplicabila la acel moment? Adica intelegi atributiile JANDARMERIEI din L.550/2004? Cine esti tu sa faci aprecieri la adresa unor ofiteri jandarmi, ce pregatite ai, ce exertiza , ce te recomanda sa judeci actiuni ale acestei arme? Chiar crezi ca toate elucubratiile tale au efect in plan practic?
    Majoritatea celor care comenteaza pozitiv la ” articolele” tale despre 10 august si emit ” judecati de valoare” sunt rataciti ajunsi in MAI, fara scoala, unii analfabeti functionali altii interesati sa degredibilizeze JANDARMERIA. Poate reusesti sa obtii informatii verdice despre cei care au acest ineteres. Daca reusesti, sa incepi articolul astfel: din ultimele informatii intrate in posesia noastra…. Formula specifica pentru cei care sunt initiati! Intelegi?

    • Nu intelege! Pentru ca el doar mănâncă rahat cu cavitatea bucală. Se poartă la noi asa ceva și este susținută această practică inclusiv din interiorul Jandarmeriei! AuGURI!!!

  6. Tache este o unealta a marilor șefi școliți pe la Bioterra și la alte facultăți de “prestigiu”. Mastan și Toba sunt vinovați ca ii lasă sa zburde liniștiti prin unitate, nu au nimic de făcut, decât sa își bată joc de subalterni și sa stea la barfa. Pe principiul noi suntem jupâni, subalternii sunt sclavi, lasă-i sa tragă cât pot de mult ca sa avem noi cu ce sa ne lăudam. Și sistemul e de vina, ca ii lasă sa fie șefi pana la moarte, nu ii evaluează periodic, și ei se cred mici dictatori care pun stăpânire pe viețile și munca oamenilor. Acestea sunt problemele domnilor Toba și Mastan. Coborâți din turnurile de fildeș și vedeți cum sta treaba de la ultimul sergent major la cel mai mare colonel.

  7. lovitura nereusita mai bine zis de cadere a guvernului si pt care apoi au muncit toti europenii plus papa sa vina sa dea jos psd si pe lider la puscarie sa si instaureze exeecutantii care sa vanda Romania!!!!!!acum sunt la pozitii si vad tara ca o prada!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger