AcasăDezvaluiriAncheteBode dă party la MAI: A scăpat de Irina!

Bode dă party la MAI: A scăpat de Irina!

Gata, Irina Alexe nu mai stă în coasta ministrului Bode

Iată că în aceste zile toate îi merg din plin liberalului Lucian Bode. Cel care nu doar că și-a securizat portofoliul Ministerului Afacerilor Interne după ce s-a poziționat în ”echipa câștigătoare”, dar a mai fost numit și interimar la Justiție. Ca să nu mai vorbim că același Lucian Bode deschide și ”lista scurtă” cu posibilii premieri care urmează să fie nominalizați de Partidul Național Liberal după Congres. Și mai ales după o eventuală retragere a lui Florin Cîțu comandată de la Palatul Cotroceni.

Dar mai ales a scăpat de Irina Alexe! Cea mai tânără chestoriță pensionară din istoria întregului sistem fiind retrasă de premierul Florin Cîțu din funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne. Acolo unde se poate deschide șampania și porni o adevărată petrecere, după câte zile fripte le-a făcut pupila lui Dacian Cioloș miniștrilor liberali de Interne și șefilor de structuri…

S-a făcut culoar…

”Monitorul Oficial” din 8 septembrie a cuprins și ”surpinzătoare” veste atât de mult așteptată de toată ”lumea bună” a sistemului : ”Decizie privind eliberarea doamnei Irina Alexe din funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne”. Iar odată cu plecarea Irinei Alexe se face, logic, ”culoar” și pentru o viitoare desemnare în locul poate celui mai controvresat șef din MAI, ”ever”. Aceasta a devenit chestor de poliție la numai 35 de ani, în timp ce la doar 42 de ani trecuse deja în rezervă, beneficiind de o halucinantă pensie de 13.000 lei la acea dată. După care fosta pupilă a ”Buldogului” Vasile Blaga, cel care a propulsat-o în cele mai înalte sfere ale sistemului a fost recuperată de Dacian Cioloș. Cel care a și forțat numirea sa, din partea alianței USR – PLUS, drept secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

author avatar
Catalin Tache
6.041 afisari

15 COMENTARII

  1. Hopa, si a adus aminte Tache de generalul Biris!!!pai ce faci bai Tache,ai uitat cine te a facut fantoma????iar musti mana care te a facut ofiter????

  2. Sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , nu mai prididesc cu postarile , mai confund articolele , nu e vorba de nici un Biris in articolul de fata . Oricum , sunt platit la ghiotura , imi fac norma de postari si tai frunza la caini tantos prin National . Pupici !

    • Și tu nu faci decât să îl faultezi pe ăsta din Tiraspol. Crezi că interesează pe cineva? Altă treabă nu ai?

      • La oase ! Ba , Pitc , nu cumva esti tot Kostea de la Sheriff Tiraspol si meriti cotonogit sa iesi pe targa ? De ce joci , ba , pe fals , in campionate din afara RMN -ului ? Ai grija , venim si la reanimare sa-ti mai rupem si mana cu care tastezi , vezi tu pe dracu ca nu te inveti minte …

        • @ Pitc – Pe cine altcineva sa faultezi daca maimutoiul asta e singurul pe National care centreaza , da cu capul , marcheaza in propria poarta , face tumbe si masaje erotice virtuale cititorilor ? Esti antrenorul astuia de s-a nascut talent si moare speranta ? N-ai gasit alta gloaba sa-i dai carbuni aprinsi ?

          • Cei de la Național trebuie să fie atenți, pentru că un postac ca ăsta, care tot înjură fără noimă, le va distruge cifrele de audiență. Au pățit-o cei de la Jurnalul Național, care au lăsat un dement să posteze aceleași mesaje injurioase la adresa redactorilor ziarului, de sute de ori zilnic. Omul ăla a torpilat orice dezbatere, orice discuție care ar fi trebuit să fie la comentarii. Cu complicitatea responsabililor de ediție electronică și a lui Tucă însuși, care ani de zile n-au blocat jigodia.

  3. Bună, Sunt o femeie bogată care suferă de o boală gravă care m-a condamnat la moarte sigură. Este cancerul esofagian în stadiul final. Nu am avut un copil cu soțul meu, pentru că era steril, liniște pentru sufletul său. Din motive de sănătate, înainte de a muri, am decis să împărtășesc toate bunurile mele cu persoana care are nevoie, am donat deja orfelinate, biserici, spitale și multe instituții. Am o sumă de 150.000 euro pe care aș vrea să o donez unei persoane oneste și de încredere pentru a realiza un proiect.

    Iată e-mailul meu privat:
    fadelleheinz@gmail.com

    contactați-mă dacă sunteți interesat.

    • Parca e mai bun originalul…
      Buenos dias, Soy una mujer adinerada que padece una grave enfermedad que me ha condenado a una muerte segura. Es cáncer de esófago terminal, no tuve un hijo con mi esposo porque era estéril pero aún lo amo mucho incluso después de su muerte no quise engañar aún respeto su memoria. Por razones de mi salud, antes de morir, decidí compartir todas mis pertenencias con la persona necesitada, ya las he donado a orfanatos, iglesias, hospitales y muchas instituciones. Tengo una suma de 150.000 euros que me gustaría donar a una persona honesta y de confianza para que lleve a cabo un proyecto.
      Aquí está mi correo electrónico privado: fadelleheinz@gmail.com
      Si está interesado, contácteme para discutir más, gracias.

  4. PANARAME CA IRINA AU INTENSIFICAT IN TOT SISTEMUL BUGETAR PROCESUL DE TALIBANIZARE A RO DUPA 1989 buldogul VASILE este „nasul” ei………………..

    • Nu bre, era doar polițistul de succes și exemplul de carieră care se face prin supt țeava barosanilor. Asa e toată instituția. Plin de sugatori de țeavă influentă. Un putregai de la un cap la altul.

  5. la o singura intrebare sa raspunda aceasta „s4lteluta”:
    „Who’s d1ck you s00cked, beach!”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger