AcasăDezvaluiriAncheteBode a halit-o cu ”Bărbații Morți”!

Bode a halit-o cu ”Bărbații Morți”!

Iată că deja se dovedește cu ochiul liber că tot ceea ce a condus Lucian Bode la viața lui, înainte de a fi împins cu capul înainte în Guvernul României au fost 15 sindicaliști! Pe când făcea pe liderul sindical pe la ”Apele Zalău”. Iar faptul că i-a rămas într-adevăr loial atâta amar de vreme ”Buldogului” Vasile Blaga nu înseamnă că îl recomandă pentru a conduce un ”viespar” precum Ministerul Afacerilor Interne.

Bode s a făcut de râs în cazul victimei polițiștilor de la Secția 16

Astfel că Bode ar face bine să demonstreze că rămâne totuși un ardelean de bun simț și să zică el cu gura lui cine l-a intoxicat că familia celei de a doua victime torturate de polițiștii sadici de la Secția 16 a murit de o boală foarte gravă! Și că tocmai familia tânărului găsit mort în locuința unui prieten ar insista ca să nu se dea niciun fel de amănunt despre acest caz. Asta în timp ce televiziunile duduiau de plânsetele aceleiași familii care din fața IML cerea să se facă dreptate și să nu se ascundă adevărul despre ”Bărbații Morți”. Cei care, după ce au depus mărturie împotriva polițiștilor care i-au sechestrat au murit unul după altul, din ”condiții naturale”.

Cine ți-a tras-o?

Iar în aceste condiții în care Bode se făcea de râs în direct, chiar că nu mai are rost să pună nimeni preț pe asigurările sale că ”voi face ordine la Secția 16”! Pentru că, pentru a face ordine la Secția 16, trebuie înainte de toate să afli cine ți-a tras-o cu această intoxicare de-a dreptul jenantă. Pentru că altfel este greu de crezut că va mai da cineva din sistem vreo para chioară pe angajamentele ministrului de Interne. Cel a cărui misiune de afla de ce își bat subordonații joc de el este îngreunată și de faptul că principalul său informator de fiecare seară nu lucrează la IGPR, ci la IGJR. Astfel că ministrul Bode ar face bine să priceapă că operațiunea ”Bărbații Morți” poate foarte bine să fi fost un simplu test din partea ”șemecherilor din sistem”. Unul pe care l-a picat de o manieră care arată cât de greu se adaptează unii provinciali precum Igaș, Carmen Dan, Vela sau Bode la ”perversitatea de Capitală”…

author avatar
Catalin Tache