AcasăDezvaluiriAncheteBlonda colonel SIE, Regina Frontierei!

Blonda colonel SIE, Regina Frontierei!

”Colonel SIE! Aceasta este legendarea pe care se bazează Ștefania Gabriella Ferencz în cadrul operațiunii de preluare a butoanelor operative ale ministrului Lucian Bode. Cel care, după ce toată viața lui a condus ca lider sindical doar două duzini de muncitori, se dovedește deja prea mic pentru o caschetă politică atât de mare precum cea a Internelor”. Astfel începeam dezvăluirea din 18 mai, anul trecut…

Ștefania Gabriella Ferencz conduce MAI nu Lucian Bode

lucian bodeAtunci când avertizam asupra ambițiilor personale nemăsurate ale ”blondei colonel SIE” de a deveni noua ”doamnă de fier” a Ministerului Afacerilor Interne. Un minister la conducerea căruia sindicalistul Lucian Bode a fost numit doar formal. Pentru că, încă din primăvara anului trecut, adevărata conducătoare a MAI era tot Ștefania Gabriella Ferencz. Cea care, dincolo de povestirile ”de autobază” ale SPP-iștilor de pe vremea premierului Boc, a reușit să se impună drept noua Carmen Dan a Internelor. Și așa după cum ”băgam mâna în foc” în luna mai a anului trecut, Ștefania Gabriella Ferencz nu va rămâne detașată secretar general al MAI doar până la ”termenul limită” dat de Florin Cîțu, cel de 18 iulie 2021. Și uite că s-a schimbat premierul, s-a schimbat și guvernarea, dar prezența altfel cât se poate de grațioasă a Ștefaniei Gabriella Ferencz pe holurile Ministerului de Interne rămâne aceeași. Ca și influența cvasitotală exercitată de blonda SIE asupra obedientului executant sălăjean Lucian Bode.

Umbra lui Boc

Ce este drept, cariera fragilei blonde a explodat sub ochii feciorelnici ai lui Emil Boc. Oficial, între 2001 și 2004 aceasta fiind Director de Cabinet al deputatului Emil Boc. Și, neoficial, femeia care deschidea orice ușă la ”Emi”… De altfel, fostul premier a și recuperat-o atunci când s-a întors la Cluj, între 2004 și 2009, Ștefania Gabriella Ferencz fiind director general al Direcției Patrimoniului Municipiului și Evidența Proprietății din cadrul Primăriei Municipiului Cluj – Napoca. Bașca Director de Cabinet al primarului Boc! A urmat perioada de glorie dintre 2009 și 2012, atunci când a fost Secretar de Stat, Director de Cabinet al Primului Ministru/ Aparatul Propriu de Lucru al Primului Ministru/Cancelaria Primului Ministru Emil Boc.

Blonda de la SIE a crescut sub ochii lui Boc

Între februarie și mai 2012 ajungând chiar Secretar General Adjunct al Guvernului României. Este recuperată tot de protectorul Emil Boc în 2014, devenind Director General al primăriei Cluj – Napoca până în 2019. Atunci cînd este propulsată direct Secretar General la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor. De unde se transferă cu Lucian Bode la Ministerul Afacerilor Interne, tot ca secretar general.

Soțul lui Ștefi

Iar mâna de gospodină a Ștefaniei s-a văzut imediat după ce ”blonda colonel SIE” a transformat Ministerul Afacerilor Interne într-un fel de propria sa bucătărie. Și astfel l-a instalat pe concubinul și tatăl copilului său la comanda Direcției Generale Anticorupție.

Comisarul șef Ivașcu soțul Ștefaniei împuternicit șeful Poliției de Frontieră

Numai că dezvălurile ”NAȚIONAL” au stricat atunci palnurile Ștefaniei, care a trebuit să se retragă din operațiunea strategică de impunere a adjunctului Ivașcu direct numărul unu la DGA! Numai că, sperând că apele s-au mai liniștit, iată că acum ambițioasa ”Ștef” tot și-a văzut visul cu ochii! Și l-a pus pe Bode să îi numească partenerul de viață în fruntea unei alte structuri cheie din cadrul MAI. Și iată cum noul șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, împuternicit pentru o perioadă de 6 luni este chiar soțul secretarului general al MAI, comisarul șef Victor Ștefan Ivașcu! Bineînțeles, fără organizarea vreunui concurs, pentru ca nu cumva să aibă emoții ”Iubițelul” blondei de la SIE!

author avatar
Catalin Tache
12.366 afisari

60 COMENTARII

  1. Mai Tache, războiul e în toi la frontiere și tu scrii despre jegurile astea care au distrus România. Pe cine mai interesează? Sferele de influenta se schimba cu repeziciune iar jegurile astea vor fugi precum oligarhii ucraineni dacă nu cumva precum pupincuriștii amerlocilor din Afganistan. Scrie frate la ce sa se aștepte romanii în viitor. De-asta te citim. Sau atâta poate SRI ul? Daca e asa înseamnă că serviciile sunt ca prostii de pe Titanicul ce se scufunda iar ei dansau pe puntea navei.

    • In padure la Corbeanca nu e semnal, asa ca te unde sa afle Tache ca a inceput razboiul?

    • Tot omul vede neputința electricianului care conduce MAI, cine a pus-o are interese mari să țină sub control anumite zone de interes operativ in care se mișcă anumite segmente ale oamenilor care au finanțat legal și nelegal anumite activități.
      La acest nivel , iei se țin sub control unul pe altul și se lucrează prin diferite metode și mijloace specifice, consumând enorm din resursa ministerului pentru te miri ce.
      Dacă, s-ar folosi de bucătarii și ospătarii de la restaurantul MAI ar ieși mult mai ieftin iar informațiile au o mai mare valoare operativă, pe care le preiau din mers alții.
      Faptul că domnul acela a fost numit direct fără concurs nu este la întâmplare, are girul de la juridic și de la CORP, mai ales că are și obedienți acolo.
      Asta e mai ales că a început și războiul acum se pot da multe tunuri, avansari, prime, ore suplimentare etc.
      Am văzut un chestor într-o ținută noua pe care nu o are poliția, cred că a fost scos în fața să-l facă mareșal, tot nu a avut poliția niciunul.

    • Sau poate ca isi bate joc de tot MAI-ul?isi pune pullaraul ba sef la DGA ba la Frontiera…ce il recomanda?de ce nu se da concurs?

  2. tanti asta din ce scrie in cv-ul ei a hailt o galagie de bani.consilii de administratie si mai multe.acum umbla o vorba in armata cu oltenii.cum au „aterizat” s-au dus la magazie sa-si ia grade.se pare ca si ardelenii sau ce or fi sunt la fel.acum ce ar fi de retinut din cv-ul lui tanti asta e ca merge pe 46 anisori adica a venit varsta cand legile naturii isi „SPUN CUVANTUL”.
    https://www.mai.gov.ro/wp-content/uploads/2021/06/cv-stefania-ferencz.pdf
    Toate Bune!!!

  3. De o luna inainte de invazie,Tache a destructurat o intreaga retea de ofiteri SIE acoperiti.sa fie vorba de agebti dubli…?sau…?

    • Tache nu face curatenie de capul lui..SIE SCHIMBA LINIILE…BINE CA SCAPAM DE TOTI DINOZAURII,COMBINATORII SI PASARICILE DIN SIE,CEL MAI BUN SERVICIU SECRET ROMANESC

  4. Tache fi atent esti monitorizat, supravegheat si noi, unii dintre cititori, suntem cenzurati cand vrem sa ne spunem parerea.
    Azi am patit-o iar.
    Vreau sa scriu si sunt scos off line.

  5. Pe timpuri se spunea că, ,,gura bate curu”.
    S-au schimbat timpurile. Acum e egalitate de gen. Cum? Simplu!
    …….ȘI CU GURA ȘI CU CURU !…..

  6. Io m -am pris de mult , am fost printre primii care am pus falcile si rozetu la bataie …

  7. GSP.ro – Gazeta Sporturilor , joi , 24 februarie 2022 , artIcol actualizat la ora 21:56 : ” GARRY KASPAROV : CARE AR FI MAREA SLABICIUNE A LUI PUTIN : ” LUMEA LIBERA POATE FOLOSI ASTA , DACA DORESTE „.

  8. Stefania,Stefania ce ți a mai plăcut viata fătuco,de cand erai tânără studentă ți-a plăcut, știi unde și cu/la cine.Futacioaso.
    Oricum esti o nefericita.Asa e ,femeia alege,ai ales un găozar si l ai numit in f-tie,pe competență, nu-i așa?

  9. Io sunt ” insarcinatul ” , simt niste ghiolduri in stomac , sa fie de la stevie sau a miscat ala micu ?

  10. Nu prea,Udrea lu Petrov era putin mai stilată si discreta,lu asta i a placut maciuca spp ISTA. Îî placea s-o molfaie,nesatula.

  11. E clar ca aud voci , am ajuns sa ma intreb singur in oglinda daca imi place blonda , m-am pomenit cu un spit in cur si oala de noapte in cap , Liviuta era in spatele meu , s-a terminat cu culcusul intre hulube …….

  12. China e temutul arbitru care vrea sa stopeze macelul si invazia rusilor prin negocieri . Unde-i ORDIN , nu-i tocmeala : UNIVERSUL . NET , ASTAZI , 26 FEBRUARIE 2022 : ” CHINA DA O LOVITURA NAUCITOARE RUSIEI ” . ” LIDERII CELOR DOUA NATIUNI – XI JINPING SI VLADIMIR PUTIN AU DISCUTAT VINERI ( IERI ) , IAR Xi I-A CERUT LUI PUTIN SA REZOLVE CRIZA PRIN NEGOCIERI „. Punct .

    • Fox News : ” Doua banci de stat chineze vor restrictiona finantarea pentru achizitiile rusesti de marfuri ” . ” Decizia bancilor chineze reprezinta o intorsatura surprinzatoare si indica potentiale fisuri in relatia Moscova – Beijing „. ” Beijingul are legaturi economice mai stranse cu natiunile occidentale care sunt clienti de export mult mai mari pentru China „.

    • COMISARUL.RO , ORA 23:38 : ” OFICIALII RUSI SI UCRAINENI DISCUTA DESPRE ORA SI LOCUL NEGOCIERILOR DE INCETARE A FOCULUI ” . ” Chiar in acest moment , partile se consulta cu privire la locul si momentul desfasurarii procesului de NEGOCIERE „. Ursul joaca cum ii canta dragonul , n-are de ales .

      • Spotmedia . ro , astazi , 26 februarie 2022 , ora 00:10 , articol de Ioana Ene Dogioiu : ” Ultimul lucru pe care Putin si-l poate permite e sa intre in coliziune cu interesele Chinei „.

  13. 1. Adevarul.ro , ieri , 25 februarie 2022, ora 8:57 , articol de Stefan Vlaston . 2 Adevarul . ro , ieri , 25 februarie 2022 , ora 14: 59 , articol de Cristian Rosu . 3. Comisarul . ro , ieri , 25 februarie 2022 , ora 20:12 ( Fostul premier Francois Fillon ……….) . 4. CAPITAL .RO , ASTAZI , 26 FEBRUARIE 2022 , ORA 07:00 , ARTICOL DE BOGDAN UNGUREANU .

  14. Nathaniel Gleicher : ” Interzicem de acum mass-media ruse de stat sa difuzeze reclame sau sa genereze bani pe platforma noastra oriunde in lume „.

    • Io sunt perversu Amore Sugiuku , am lungi conversatii contradictorii cu mine in oglinda , boala s-a agravat si Liviuta a pus mana pe telefon sa cheme ambulanta pentru reinternare la dilibaul de pe str.Gvardinskaya nr 9 Tiraspol . Pupici de la Koko poponautul !

  15. PENTRU CONFORMITATE : Eu sunt ” KOSTEA ” , din 2014 tai frunza la caini prin publicatiile romanesti platit de Raion cu 3 copeici postarea !

  16. UNIVERSUL.NET , ASTAZI , 26 . 02 . 2022 , ARTICOL DE IOAN STANOMIR : ” UCRAINA , SFIDAREA RUSA SI TRAGEDIA EUROPEI „.

  17. 1. Comisarul.ro , astazi , 26.02.2022 , ora 15:19 : ” UE PREGATESTE AL TREILEA PACHET DE SANCTIUNI PENTRU RUSIA . EXCLUDEREA RUSIEI DIN SWIFT ESTE O CHESTIUNE DE ZILE ………”. 2. Comisarul.ro , astazi , ora 15:55 : ” O NOUA LOVITURA PENTRU PUTIN : TURCIA INTERZICE TRECEREA NAVELOR DE RAZBOI RUSESTI PRIN MAREA NEAGRA , ANUNTA ZELENSKI ” . 3. Comisarul . ro , azi , ora 15:57 : ” BREAKING : ROMANIA A INCHIS SPATIUL AERIAN PENTRU TOATE AVIOANELE RUSESTI „.

  18. Adevarul.ro , astazi , ora 13:26 , articol de Stefan Lica : ” ARMA CARE AR TRIMITE ECONOMIA RUSIEI IN COLAPS . EXPERT ” AR LOVI MAI PUTERNIC DECAT DECUPLAREA DE LA SWIFT „.

  19. La ora 21:27:33 , trecute fix , iar ii dau un cap in mufa in oglinda lu Sujucu , adica mie . Am vrut sa-mi demonstrez ca nu mai sunt o javra fricoasa tradatoare , un jeg mancurt . Hai siktir , du-te-n plm de zdreanta , KOSTEO , esti sub orice critica !

  20. Cintezoaica mea , ia d-aci sa-ti falfaie zgarciul : ” Zi , armonica ! plictiseala nu se ascunde „- poezie de Serghei Esenin : ” Zi , armonica ! plictiseala nu se ascunde / Degetele armonistului curg unde / Bea cu mine , catea parsiva / Bea cu mine , catea guraliva / Toti te-am iubit / Toti te-am stalcit / Toti te-am manjit ! / Ce te uiti , cu albastrele tale ca florile / Ori vrei una in bot ? / Esti buna de pus sperietoare , ciot / Sa alungi ciorile / Pana in ficati , pana in rarunchi / Ma chinui , ma tai , ma ingenunchi / Armonica , armonica sa nu stea / Bea , viezure , bea ! / As lua-o pe aia . pare mai cu tite / Mai proasta , mai cu fite / Dintre cele ca tine nu esti cea dintai / Pe care o mangai / Insa cu una ca tine urata , usoara / Sunt prima oara / E dureros ce fac si sfidator / Dar pentru asta n-am sa ma omor / Ce te clatini ? Ce-ti dezvelesti cracii ? / Du-te la toti dracii ! / E vremea sa ma fac rece / Cu haita voastra ce mereu petrece …/ Draga mea … Draga mea …uite , plang , scancesc / Iarta-ma … iarta-ma … TE IUBESC …!

    • Sa ti arza pi mate , dihioru draqu bosorog , asei imi didici tu mie , animalule ? KOSTEA , si pareri ai , mai sforaiesti tu cu nasucu la cuibu mijului ? Ha ? Ieti-al dracu pizivienghi , zisi ca-s muma padurii cu crasi , catia parsiva si guraliva ? Focu sa ti arza , sa nu ti fasi rece pana nu siordesti vriun jamantan cu suliminieli sa ma impasi , rapanosuli ! Ja la priodus , gogoman idiot !

  21. Na Sugiuk,ai primit o dedicatie specială pt tine ,cătea guraliva ce esti 😂😂😂😂😂
    Ia la mue,catea parșivă. 😂😂😂😂😂

    • Hi. hihihihihihihihi , asta-i fac acum lui Gelu si ma uit pe furis in oglinda , l-am in muiat si p-asta ……….hihihihihihihihihihihihi….

  22. 1. Aktual 24 , astazi , 27 februarie 2022 , articol de Lavinia Popa : ” BREAKING : UE , SUA SI UK AU DECIS SA APLICE ” MAMA TUTUROR SANCTIUNILOR ” CONTRA RUSIEI . MAI MULTE MARI BANCI RUSESTI SUNT EXCLUSE DIN SWIFT „. SWIFT = SOCIETY FOR WORLDWIDE INTERBANC FINANCIAL TELECOMMUNICATION , sistem prin care bancile ruse de pe piata globala pot fi deconectate , considerat ” NUCLEARA ECONOMICA A OCCIDENTULUI , un cataclism economic pentru Moscova cu efecte catastrofale asupra oligarhilor rusi si asupra intregii societati ruse . 2. Comisarul.ro , ieri , 26.02.2022 , ora 23:12 : ” UCRAINA : HACKERII ANONYMOUS AU DECLARAT ” RAZBOI CIBERNETIC ” RUSIEI „. ” Hackerii de la Anonymous l-au amenintat pe liderul de la Kremlin cu dezvaluirea unor informatii ” demolatoare ” pe care el a reusit sa le ascunda pana in prezent „. 3. Newsweek.ro , astazi , 27 .02.2022 , ora 10:17 , articol de Razvan Nicolae : ” VIDEO – ANONYMOUS IL AMENINTA PE PUTIN : CURAND VEI CUNOASTE MANIA DEPLINA A HACKERILOR LUMII „. 4. Universul.net , ieri , 26 februarie 2022 : ” YOUTUBE A SUSPENDAT CAPACITATEA PROPAGANDEI RUSE DE A FACE BANI „. Acelasi lucru l-a facut si FACEBOOK . 5. Spotmedia.ro , astazi , 27.02.2022 , ora 10:00 : ” RUSIA PROPUNE NEGOCIERI DE FATADA CU UCRAINA , IN BELARUS . ZELENSKI NU MERGE SI PROPUNE ALTE LOCURI ” . 6. DefenseRomania.ro , astazi , 27feb 2022 , ora 04:35 : ” MOMENT ISTORIC : GERMANIA VA TRIMITE ARMAMENT UCRAINEI . FORTELE ARMATE DE LA KIEV VOR PRIMI IMEDIAT RACHETE STINGER SI SISTEME HOWITZER „. 7. Newsweek .ro , astazi , 27.02.2022 , ora 07:40 , articol de Razvan Nicolae : ” PUTIN NU POATE IZOLA INFORMATIC UCRAINA . ELON MUSK A ” TRIMIS „SATELITII DE INTERNET STARLINK „. 8. Cotidianul.ro , astazi , 27 februarie 2022 , ora 09:44 : ” Zelenski : VOLUNTARI STRAINI , VENITI SA LUPTATI IN UCRAINA ! ” . Ucraina infiinteaza o legiune straina internationala pentru voluntari din strainatate .

  23. Vreti sa o vedeti pe vrabiuta Livy cum se sparge in figuri ? Comisarul.ro , astazi , ora 11:22 : ” VIDEO / CE AVEM NOI AICI ? „.

  24. Comisarul.ro , astazi , ora 11:47 : ” VIDEO DRONELE TURCESTI FAC PRAPAD IN RANDUL CONVOAIELOR RUSESTI „.

  25. 1. Adevarul.ro , astazi , ora 08:02 : ” LIVE TEXT / RAZBOI IN UCRAINA . RUSII AR FI FOST INDEPARTATI DIN HARKOV…………………..” , 2. Adevarul.ro , astazi , ora 11:37 , articol de Viorica Marin : ” RAZBOI IN UCRAINA . CUM AU ARUNCAT IN AER UCRAINENII PLANURILE LUI VLADIMIR PUTIN . FOTO VIDEO „.

  26. Telekom Sport.ro , astazi , ora 11:30 : ” DOI SPORTIVI CARE DOAR CE S-AU INTORS DE LA JOCURILE OLIMPICE AU INTRAT IN ARMATA UCRAINEI + SOLDATII DIN LEGIUNEA STRAINA AR URMA SA SE ALATURE FORTELOR UCRAINENE „. Ucrainenii din Legiunea Straina Franceza se pot alatura armatei Ucrainei . Suporterii echipei de fotbal Dinamo Moscova l-au aplaudat pe antrenorul secund , de origine ucraineana , care nu s-a mai prezentat la antrenamente .

  27. Când nu apare CV-ul unui funcționar pe pagina oficială să știți că este INCOMPETENT ȘI numit politic… Mai este un aspect care trebuie remarcat, vopsirea persoanei cu funcții scurte… O lună la DGA, O LUNĂ LA BULETINE, O LUNĂ CONSILIERUL P.L..I ȘI TOT AȘA…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger