AcasăDezvaluiriCatalin TacheBLESTEMUL DELIEI: SERVICIILE, FOC DE VOIE LA IOHANNIS!

BLESTEMUL DELIEI: SERVICIILE, FOC DE VOIE LA IOHANNIS!

Cu sau fără bună știință, deja aproape că nici nu mai contează, totul a început atunci când Delia Dinu i-a pus invers ”cocarda troicoloră” pe piept! Și astfel a marcat practic intrarea în ultimul an de mandat prezidențial al lui unui Klaus Werner Iohannis care tocmai ce urmează să se recunoască înfrânt de ”sistemul ticăloșit”! Da, da, ăla pe care l-a preluat de la un Traian Băsescu ajuns un biet pensionar cu fes și pe care însă a crezut că îl poate controla!

Numai că nimeni nu controlează sistemul! Mai ales acum când, după eșuarea ”Păcii de la Sinaia”, haosul este gata să se instaleze la cam toate palierele operative ale serviciilor secrete românești. Doar ofițerii cu adevărat de legătură ai partenerilor strategici fiind feriți de ”focul de voie” declanșat la nivelului întregului sistem.

Ultimele 48 de secunde!

Atât ”a fost întârziat” Klaus Werner Iohannis la parada de Ziua Națională de 1 Decembrie. Atunci când, pentru prima oară în nouă ani de mandat, ”fiara neagră” l-a depus la Arcul de Triumf exact cu 48 de secunde înainte de ora programată pentru ”descinderea prezidențială”. Da, ce este drept, nu este chiar atât  de mult… Nici măcar un minut… Dar Iohannis nu a venit cu metroul! Și nici nu a stat la semafoare! Așa că a fost debarcat ca ”sacul de cartofi”, cu întârziere controlată. Și cu o cocardă tricoloră prinsă ” peste inimă, în dreapta pieptului”!

În timp ce șefa Protocolului, ”Deliuța noastră” de la SIE, și-a pus-o bine! La fel ca toți ceilalți participanți de la tribuna oficială. Numai Președintele României, dintre sutele de demnitari, fiind ”cu ea pe dreapta”.

Și dacă nimeni, dar absolut nimeni dintre cei prezenți nu a catadicsit măcar să îi atragă atenția șefului statului că ”a greșit localizarea”, atunci asta este pentru că nu le-a păsat! De fapt, li ”s-a rupt”! Așa cum li ”s-a rupt” și când i-au pus cocarda pe dreapta… Și când l-au adus cu întârziere la paradă… Și când l-au lăsat cu ea așa… Însă ”blestemul Deliei” era de-abia la început!

Pacea de la Sinaia..? JIHAD!

Ce este drept, ”începutul sfârșitului” pentru parcă oricum mult prea legendata ”atotinfluență” a unui fost primar de provincie, totuși, a început la Sinaia… Cu câteva săptămâni în urmă… Atunci când ”partidul meu” trebuia să bifeze o simplă formalitate. Și să execute fără de crâcnire ”ordinul pe unitate” ca Sebastian Burduja să fie declarat drept noua ”mare speranță” liberală. Să fie instalat de îndată la conducerea filialei bucureștene a Partidului Național Liberal. Poziție din care urma să își aleagă apoi ce ”culoar” al Puterii își dorea. De fapt, ca să fim corecți de la bun început, ce poziție i-ar fi ales ”Burduja senior”. Pentru că ministrul liberal nu iese din ”cuvântul tatălui”… Așa cum nu a făcut-o nici până acum… Și după cum nu o va face nici de acum înainte…

Cu toate că, băiețește vorbind, decât să dea ”cu bățul” pe ”hârtiile tatălui”, ”Sebică” ar fi mai încântat să se poată împăuna prin oraș că este posesorul celei mai ”țâțoase machidoance” ! Deși costă mult, ce este drept… Dar merită! Și dacă nu dăm drumul astăzi la ”documentarea foto” a amantlâcului nu este în niciun caz în numele tatălui, bătrânul securist Burduja Senior… Și nici a soției cu paravan american… Ci doar pentru că ne aflăm în plin Post spiritual! Iar ”înaintarea” focoasei brunete le-ar strica multor bărbați de stat tocmai acest post spiritual.

Oricum, să revenim la ”liberalii mei”… Că de ”secretele comerciale” ale pesediștilor ne vom ocupa în curând… Cert este că, deși platourile tradiționale erau deja pe masă, camerele de hotel încălzite ”sufletește” și șampania pusă la rece, Andrei Baciu a ”dezertat” din front, anunțând că vrea și el poziția rezervată lui Burduja Junior! ”Tupeul” fostului ”chiloțar al lui Bote” fiind considerat prea ”obraznic” pentru a nu fi pedepsit cum se cuvine. Cu toate că bietul manechin nu a făcut decât să se miște așa cum îi spunea pe timpuri mentorul Bote… Și acum baronul galben care prin această mutare a blocat ”pacea de la Sinaia”, înainte de a fi impusă de vechea gardă din servicii a lui Burduja Senior.

Ce este drept, a durat ceva… Iar dacă acum Andrei Baciu și-a dat demisia ”feisbucistă” din fruntea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate  și s-a încolonat la DNA nu este pentru vaccinuri… Ci pentru a își adduce obolul informativ la ”decaparea” celui care l-a pus să strice ”petrecerea de la Sinaia”!

Însă cum altfel tot mai discretul protector al ”chiloțarului” Baciu este încă perceput la vârful sistemului drept unul dintre ultimii ”loiali iohanniști” ai Partidului Național Liberal, riposta nu va întârzia. Executată de o altă structură de Parchet… Cu sprijinul altui serviciu secret… Cu un alt denunțător.. Și alte ținte guvernamentale! Cu tot cu victimele colaterale aferente, desigur. Că doar așa este la război! Și în ”partidul meu” este JIHAD! La fel cum este și în sistem! Acolo unde nimeni nu mai pare a pierde timpul cu calcularea ”AMR”-ului mandatului lui Klaus Werner Iohannis la Palatul Cotroceni!

Un Iohannis care, după ce Delia Dinu i-a pus invers cocarda, nu a mai apucat să se vadă cu Papa Francisc în Dubai! Dar nici cu Joe Biden! Și care a trebuit să se mulțumească să înghită în sec privind cum premierul ia ”spuma” intrării României în Schengen, fie și doar aerian momentan.

Un prim pas negociat nu de ”nemții” și ”săsălăii austrieci” ai lui Iohannis. Ci IMPUS exclusiv de către partenerii americani!

După Sănătate, Armata!

La cât de speriat este Cîțu până și de ”idiotul util” al urecheaților, ultimul protestatar agreat de sistem, deja se cam știe ce se va alege de echipa câștigătoare… Aia cu care fostul premier Florin Cîțu defila pe scena politică… Și cu care acum va defila pe la Direcția Națională Anticorupție! Pentru că suntem la sfârșit de 2023… Intrăm în 2024! Și adevăraților băieți deștepți ai sistemului chiar nu le mai pasă ce ”slugă iohannistă” i-a rămas loială președintelui și care nu…

Așa că, după destructurarea ”echipei câștigătoare” din PNL și cea a USR în ”Dosarul Vaccinurilor”, va urma cea a vechii gărzi pesediste… Din ”Dosarul Armamentelor” de această dată!

Deja intrând în posesia noastră rapoartele contrainformative cu datele confidențiale din contractele de înarmare… Cele declarate drept ”secrete comerciale” ale Ministerului Apărării Naționale! Dar uite ce ”secretizate” sunt, dacă de ieri le avem și noi!

author avatar
Catalin Tache
8.911 afisari

31 COMENTARII

 1. Deliuta nu s-a plictisit sa ii scoata la plimbare, sa aranjeze cravate, sa ii duca de manuta, sa le spuna unde sa stea?
  La cat e de sigura de ea ar fi un bun ministru de externe.

  • ce-i cu deliuta asta ? dupa ce ati zvonit ca va fi director la sri , acum vreti la externe ? lasati-o sa aranjeze tacamurile nu o mai zapaciti !

 2. a deplasările din țară. Ulterior, când Sebastian Burduja a ajuns ministrul Energiei, imediat și Oana Babagianu a venit lângă el. De când este la Ministerul Energiei „Tianu” Burduja este tot timpul flancat de fiica subprefectului de Ialomița, chiar și la ultima deplasare de la Paris, unde cei doi au fost împreună și cu directorul general al Poștei Române, Valentin Ștefan. Practic, de când este ministru, fie la Digitalizare, dar și la Energie, Sebastian Burduja este nedespărțit de Oana Babagianu și prietenii știu și de ce!

 3. Și anul trecut Iohannis a avut cocarda prinsă tot așa doar că presa nu a observat. Și nu cred că Delia a pus-o ci chiar el

 4. Johanis este produsul securitatii , restul sunt fantezii mai mult sau mai putin adevarate . asa se spunea si despre ceilalti de dinainte si toti sint bine merci , deci spaima, ca vai, ce va pati dupa ,este o fantezie …

  • De acord, fiindca ofiterul de securitate care-i este socru, fost cadru in Serviciul 2(contrainformatii economic) de la Securitatea Sibiu, nu si-ar fi dar ”zimbareata” dupa un sas care nu era sub control .

    • Ce Serviciu 2 ( contrainformatii economice ) ? Lasa vrajeala si citeste : Antena 1 .ro , 25 august 2023 , ora 15:30 : ” Detaliul mai putin stiut destre TATAL LUI CARMEN IOHANNIS . Din ce familie provine Prima Doamna a Romaniei ” – ” Socrul lui Klaus Iohannis ( Ion Lazurca ) era UN SIMPLU BLANAR care muncea de dimineata pana seara si nu se plangea de nimic , cu toate ca avea un plaman lipsa . S-a imbolnavit rau de la testarea pieilor si a trebuit ca medicii sa-i scoata un plaman ” . Minti cum respiri ?

   • Ce Serviciu 2 ( contrainformatii economice ) ? Lasa vrajeala si citeste : Antena 1 .ro , 25 august 2023 , ora 15:30 : ” Detaliul mai putin stiut destre TATAL LUI CARMEN IOHANNIS . Din ce familie provine Prima Doamna a Romaniei ” – ” Socrul lui Klaus Iohannis ( Ion Lazurca ) era UN SIMPLU BLANAR care muncea de dimineata pana seara si nu se plangea de nimic , cu toate ca avea un plaman lipsa . S-a imbolnavit rau de la testarea pieilor si a trebuit ca medicii sa-i scoata un plaman ” . Minti cum respiri ?

 5. Pe la Cons. Jud. PRAHOVA, când ajung COLINDĂTORII DNA?
  Preșul iohanist, din jilțul de Preș. îi așteaptă cu ,,drag”…

 6. Sasul va deveni, fara accidente DNA sau justitionare, un pensionar, cu palariuta bavareza, care se va relaxa la Miami, in casoaia lui, cu bani gramada in cointuri iar slugile care i-au facut vrerea vor fi incolonate la DNA si ani, multi ani, vor fi prezenti la sedinte de judecata in diverse dosare si vor scapa doar cei cu noroc dat de servicii sau cu gura mare (turnatori) sau mica (tacerea e de aur), functie de interesele licuriciului sau securistilor (depinde de cauzele regizate sau pe bune din dosarele fabricate la comanda). Sasul nu va pupa nicio functie in structuri internationale.

 7. 1. DefenseRomania . ro , 11.12.2023 , ora 16:05 : ” FLANCUL , APARAT DIN ROMANIA PANA IN POLONIA . SISTEMUL DE APARARE ANTIRACHETA AEGIS ASHORE , SIMILAR CU CEL DE LA DEVESELU , DEVINE OPERATIONAL ” – Baza de la Redzikowo – VIDEO : 2 min , 28 sec – Sursa : INSIDE DEFENSE . 2. DefenseRomania . ro , 12.12.2023 , ora 10:48 , articol de Ciprian Dumitrache : ” VIZITA CHEIE LA WASHINGTON . ZELENSKI ……………………………………………………… „. 3. Universul . net , 11 decembrie 2023 : ” SUA ALOCA BAE SYSTEMS 35 DE MILIOANE DE DOLARI PENTRU A CRESTE DE PATRU ORI LIVRARILE DE CIPURI NECESARE AVIOANELOR DE LUPTA F-35 ” – Sursa : REUTERS , citata de NEWS . RO . 4 . Universul . net , 11 decembrie 2023 : ” DONALD TUSK – VOT DE INCREDERE DIN PARTEA PARLAMENTULUI POLONEZ ” – Sursa : REUTERS , citata de AGERPRES . RO . 5. Romania Military . ro , 12 decembrie 2023 , ora 6:00 , articol de George GMT : ” UN PAS MARE IN FATA : CUMPARAM MAI MULTE PAC 2 GEM T ” .

 8. 1. DefenseRomania . ro , 11.12.2023 , ora 20:30 , articol de Ciprian Dumitrache : ” INDUSTRIA UCRAINEANA ACCELEREAZA SUPERSONIC : PRODUCTIA INDUSTRIEI MILITARE VA CRESTE DE 6 ORI IN 2024 , ……………………………………………………….. „. 2. Comisarul . ro , astazi , ora 12:41 : ” VINE FURTUNA ? / SORA ………… …………………………………………………………………………………………………………………………………………… ” – Sursa : G4 MEDIA . RO .

 9. Universul . net , 12 decembrie 2023 : ” PUTEREA SIBERIEI – 2 / PROIECTUL ……………………………………………………………………………………………………. …………………………………………………………….. ” – Sursa : MEDUZA .

 10. UNIVERSUL . NET , 12 DECEMBRIE 2023 , ARTICOL DE DAN PERRY : ” ABSURDITATEA CHEMARILOR LA ” DECOLONIZARE ” – ” Dezastrul din Palestina hraneste o fiara care ar putea sa devina o problema globala majora ” – VIDEO : 05 min , 01 sec .

  • bai besinosule , in loc sa faci reclama aici , da drumul la comentarii fara sa ceri datele din buletinul omului , NATIONAL cum poate , bicisnicilor !

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri