AcasăDezvaluiriAncheteBiden ne-a vândut ucrainenilor!

Biden ne-a vândut ucrainenilor!

Strategia de securitate națională a României se dovedește pe zi ce trece o umilință cum de mult nu a mai înghițit statul român. Iar un prim semnal concret că pe Biden îl doare undeva de așa-numitul parteneriat strategic cu România a fost decizia de ultimă oră a Administrației Democrate de a nu mai trimite noi trupe în țara noastră.

Biden îi dă gratis lui Zelenski ceea ce Iohannis și Ciucă nu au putut cumpăra cu bani

Astfel că bugetul pe anul viitor al Pentagonului nu mai include niciun fel de transfer suplimentar de trupe din partea US Army pentru România! Și de parcă această ”păcăleală” nu ar fi fost de ajuns, Administrația Biden le-a mai dat una ”după ceafă” giranților parteneriatului strategic, președintele Klaus Iohannis și ministrul Apărării, generalul Nicolae Ionel Ciucă.

Drone gratis pentru Zelenski, note de plată pentru Iohannis

Astfel că, în aceeași zi în care se anunța că SUA nu are bani de cheltuit cu relocarea trupelor americane din Germania în România, tot de la Pentagon se informa că Ucrainei tocmai ce i-a fost alocată o nouă tranșă de asistență militară, constând în special în radare, miljoace de comunicare securizată și drone militare de ultimă oră! Și uite cum, în ciuda celor 12 miliarde de dolari pompate de generalul Ciucă în achiziția de ”fiare vechi” de la samsarii americani de armament, Armata Română nu dispune nici măcar de cea mai banală bază de drone militare, Ucraina deja are la dispoziție cele mai moderne drone americane! Și încă gratis, tot acest program de dotare al armatei ucrainene cu drone militare făcând parte din strategia de ”asistență militară”! Ce-i drept, și militarilor și politicienilor români li s-au fluturat pe sub nas niște demonstrații cu drone americane, dar fără ca să ni se permită operarea unor astfel de baze militare. Nici măcar pe bani, întrucât sumele de-a dreptul uriașe puse la dispoziție de la bugetul național au fost ”unidirecționate” către achiziția de tancuri, avioane și TAB-uri vechi. În timp ce ucrainenii, care nu sunt nici stat NATO și nici prieten al României, au primit gratis o flotă de drone militare americane față de care Armata Română este pur și simplu îngenungheată…

author avatar
Catalin Tache
10.245 afisari

39 COMENTARII

    • Tache , nu jpacalesti nici copiii de gradinita , ai citit articolul lui Iulian Chifu din Adevarul.ro de azi , 13 iunie 2021 , ora 12:16 : BATALIA PENTRU UCRAINA IN AVANPREMIERA INTALNIRII BIDEN -PUTIN ” ?

  1. Tache, orice-ai spune pe berbecii ăștia pupincuriști ai yankeilor nu vei putea să-i trezești la realitate. Sub pretextul ca apara tara, ei de fapt își apara privilegiile și soldele grase. Toată ziua își plimba curu cu avionul ba la Washington, ba la Bruxelles, unde sunt serviți cu o cafea și o apa, iar când se întorc pozează în mari eroi. Drept contraargumente îți vor spune ca „parteneriatul strategic” este aplicat ad litteram sau ca ei sunt o fortăreață în flancul lui peste prajit, care după părăsirea lui de turci s-a dus pe copca dar ei sunt prea prosti sa observe lucrul asta. Cel mai mare rău care-l fac ei tarii, in opinia mea, este ostilitatea gratuita și fatisa fata de Rusia, nemaiîntâlnita la nici o tara din regiune, cu excepția Ukrainei, dar acolo este altceva.Cum poți sa te aperi, o biata tarisoara, de o superputere nucleara aflata în proxima vecinătate? cand NATO e mort (poate l-o resuscita „prostănacul” Giona) . Asa s-au purtat și alții înaintea lor dar prostia lor a suferit-o poporul. Când istoria se repeta e deja prostie.

  2. Sa tineti minte un lucru: nu rusii ne-au luat Basarabia. Basarabia au luat-o Stalin si Beria care erau gruzini, nu rusi. Iar Bucovina de Nord si Bugeacul ni le-au luat ucrainienii, nu rusii. Si inca le au si astazi, pamanturi romanesti. Ucraina si Georgia sunt pericole de moarte pentru Romania. Cu rusii n-avem absolut nimic de impartit.

    • Vezi și ce politică au față de minorități .Că Hrușciov a fost ucrainian,e istorie🤘