AcasăDezvaluiriAncheteBiden ne-a vândut ucrainenilor!

Biden ne-a vândut ucrainenilor!

Strategia de securitate națională a României se dovedește pe zi ce trece o umilință cum de mult nu a mai înghițit statul român. Iar un prim semnal concret că pe Biden îl doare undeva de așa-numitul parteneriat strategic cu România a fost decizia de ultimă oră a Administrației Democrate de a nu mai trimite noi trupe în țara noastră.

Biden îi dă gratis lui Zelenski ceea ce Iohannis și Ciucă nu au putut cumpăra cu bani

Astfel că bugetul pe anul viitor al Pentagonului nu mai include niciun fel de transfer suplimentar de trupe din partea US Army pentru România! Și de parcă această ”păcăleală” nu ar fi fost de ajuns, Administrația Biden le-a mai dat una ”după ceafă” giranților parteneriatului strategic, președintele Klaus Iohannis și ministrul Apărării, generalul Nicolae Ionel Ciucă.

Drone gratis pentru Zelenski, note de plată pentru Iohannis

Astfel că, în aceeași zi în care se anunța că SUA nu are bani de cheltuit cu relocarea trupelor americane din Germania în România, tot de la Pentagon se informa că Ucrainei tocmai ce i-a fost alocată o nouă tranșă de asistență militară, constând în special în radare, miljoace de comunicare securizată și drone militare de ultimă oră! Și uite cum, în ciuda celor 12 miliarde de dolari pompate de generalul Ciucă în achiziția de ”fiare vechi” de la samsarii americani de armament, Armata Română nu dispune nici măcar de cea mai banală bază de drone militare, Ucraina deja are la dispoziție cele mai moderne drone americane! Și încă gratis, tot acest program de dotare al armatei ucrainene cu drone militare făcând parte din strategia de ”asistență militară”! Ce-i drept, și militarilor și politicienilor români li s-au fluturat pe sub nas niște demonstrații cu drone americane, dar fără ca să ni se permită operarea unor astfel de baze militare. Nici măcar pe bani, întrucât sumele de-a dreptul uriașe puse la dispoziție de la bugetul național au fost ”unidirecționate” către achiziția de tancuri, avioane și TAB-uri vechi. În timp ce ucrainenii, care nu sunt nici stat NATO și nici prieten al României, au primit gratis o flotă de drone militare americane față de care Armata Română este pur și simplu îngenungheată…

author avatar
Catalin Tache
10.245 afisari

39 COMENTARII

    • Tache , nu jpacalesti nici copiii de gradinita , ai citit articolul lui Iulian Chifu din Adevarul.ro de azi , 13 iunie 2021 , ora 12:16 : BATALIA PENTRU UCRAINA IN AVANPREMIERA INTALNIRII BIDEN -PUTIN ” ?

  1. Tache, orice-ai spune pe berbecii ăștia pupincuriști ai yankeilor nu vei putea să-i trezești la realitate. Sub pretextul ca apara tara, ei de fapt își apara privilegiile și soldele grase. Toată ziua își plimba curu cu avionul ba la Washington, ba la Bruxelles, unde sunt serviți cu o cafea și o apa, iar când se întorc pozează în mari eroi. Drept contraargumente îți vor spune ca „parteneriatul strategic” este aplicat ad litteram sau ca ei sunt o fortăreață în flancul lui peste prajit, care după părăsirea lui de turci s-a dus pe copca dar ei sunt prea prosti sa observe lucrul asta. Cel mai mare rău care-l fac ei tarii, in opinia mea, este ostilitatea gratuita și fatisa fata de Rusia, nemaiîntâlnita la nici o tara din regiune, cu excepția Ukrainei, dar acolo este altceva.Cum poți sa te aperi, o biata tarisoara, de o superputere nucleara aflata în proxima vecinătate? cand NATO e mort (poate l-o resuscita „prostănacul” Giona) . Asa s-au purtat și alții înaintea lor dar prostia lor a suferit-o poporul. Când istoria se repeta e deja prostie.

  2. Sa tineti minte un lucru: nu rusii ne-au luat Basarabia. Basarabia au luat-o Stalin si Beria care erau gruzini, nu rusi. Iar Bucovina de Nord si Bugeacul ni le-au luat ucrainienii, nu rusii. Si inca le au si astazi, pamanturi romanesti. Ucraina si Georgia sunt pericole de moarte pentru Romania. Cu rusii n-avem absolut nimic de impartit.

  3. Prima teapa pentru Romania a fost distrugerea armatei romanesti si a industriei de aparare la intrarea in NATO si UE.
    Dupa ce MACIUCA a cotizat in prostie miliarde la americani vezi F16 niste rable vechi ,vezi Pirania cu morisca de vant zisa turela -neomologata !,vezi Perioturile alte vechituri !, in mod normal asa zisul parteneriat este perfect transpus in zicala evreiasca „daca am spus ca iau -am luat !,daca am spus ca dau -am zis !! „,asa ca MACIUCA sa ne lase si sa plece la oi ,ca de strateg e varza si face si pagube .Cat despre partenerii cu SUA -mai usor cu pianul pe scari !.
    Dragostea pentru ucrainieni o sa ne cada iar in vine ,vezi : Rostokul plin cu fier-beton sabordat pe canal Sulina !; tratamentul acordat romanilor de peste Tisa ,din Bucovina de nord ,din sudul Basarabiei !, insula serpilor pe care s-au facut stapani !;pozitia ucrainienilor in problema transnistreana !;Procesul pentru platforma maritima ;Canalul Bastroe ! ; miliardul de dolari investit la Krivoirog de care s-a ales praful si din care nu putem recupera nimic !;asta-i vecinatatea si caracterul ucrainienilor !.Biden isi sustine fiul in afacerile din Ucraina !.

  4. AKTUAL 24 , AZI , 13 IUNIE 2021 , ARTICOL DE VICTOR GHEJA : ” CRIMINALULE „. PROTESTATARI CU PUBELA IN FATA LOCUINTEI LUI ION ILIESCU : ” LA MULTI ANI CU EXECUTARE „-VIDEO .

  5. Spotmedia .ro , 11-06-2021 , articol de Emilian Isaila : ” CCR , PRABUSITA SUB POVARA PARTIZANATULUI POLITIC . VALER DORNEANU CAUTA UN COLAC DE SALVARE PE CARE NU I-L ARUNCA NIMENI „.

  6. Trădătorii

    Ce ar fi dacă am declara război Rusiei? Dar s-o facem nu așa, formal, ci fizic. Spre exemplu, să ne apucăm să bombardăm Crimeea. Motive am avea suficiente: spre exemplu am putea fi solidari cu „frații ucrainieni” care pe unde prind români pe-acolo îi fac praf. Despre românii din Ucraina știm cât de bine sunt tratați: îi înrolează cu forța și-i trimit să lupte în estul țării, doar doar or mai pune-o de un genocid similar celui al lui Stalin și mai scapă de români. Dacă te-au prins cu mașină de România în Ucraina, ești victimă sigură: iei amendă și pentru că faci umbră pământului.
    Dar să lăsăm divagațiile de-o parte și să revenim: de ce n-am declara război Rusiei? Vorbesc serios și-mi bazez întrebarea pe toate „dovezile” pe care securiștii și „specialiștii militari” ni le tot aduc în față. Păi dacă Rusia e atât de agresivă la adresa noastră, de ce să nu mergem la luptă? Eventual în frunte cu Mândruță care zicea ceva de un AKM. [Să nu uit: „Mândruță, idiotule, AKM vine de la Автомат Калашникова Модернизированный”! Tradu tu ce înseamnă pentru că e scris în limba americană.]

    Așadar de ce n-am ataca Rusia? Parcă-l și văd pe secul ăla de general Degeratu explicându-mi doct că Rusia ne-ar îngropa în mai puțin de o jumătate de oră. Ne-ar îngropa la propriu. Probabil ar dura ceva mai mult să are și să cultive peste „ca să dea bine”. Suntem conștienți de asta, nu-i așa? OK, și atunci de ce ne mai dăm cocoși față de ei? Nu înseamnă asta că suntem cam tâmpiți? Ba da, fix asta înseamnă! Că suntem niște boi care, în loc să căutăm să avem relații cel puțin civilizate cu țările din apropierea noastră, ne credem buricul pământului când, în realitate, suntem rectul său.

    Ei bine, să trecem la nivelul următor. Nu doar în domeniul militar suntem cretini, ci și în domeniul economic. Aflu de pe blogul lui Dan Tomozei că autoritățile chineze au început să reacționeze la ghiolbăniile de care au parte din partea noastră. Încă de pe vremea lui băsescu relațiile cu China sunt dinamitate programatic. După venirea Plăvanului însă, relațiile noastre cu ei nu doar că s-au închis brutal, dar orice gest de deschidere din partea Chinei a fost tratat de către ai noștri cu un dispreț de neînțeles. E limpede că întreaga atitudine e impusă de la vârful statului.

    Dacă până acum chinezii au trecut cu vederea, se pare că sfidările României au fost atât de mari încât i-au determinat să reacționeze. La Ningbo se desfășoară expoziția „China și Țările Europei Centrale și de Est”. E un eveniment de care s-ar fi putut profita. Întrucât România nu s-a arătat foarte interesată, autoritățile chineze au organizat standul României pe cheltuială proprie. Asta în condițiile în care țări ca Polonia, Ungaria, Slovacia etc. au investit puternic deoarece este o oportunitate foarte bună pentru a-și promova produsele pe piața chineză. Dan Tomozei spune că Ambasada României a impus un blocaj total în comunicarea cu chinezii pe tema expoziției, interzicându-le reprezentanților consulari să participe la eveniment. Asta practic i-a obligat pe organizatori să retragă însemnele României. Poate explica cineva comportamentul efectiv tembel al ambasadei noastre de acolo? Ce era rău că profitam de o expoziție pentru a ne face cunoscuți acolo?

    Hai să dăm cărțile pe față ca să vedem care e de fapt realitatea. Dacă te uiți pe cifrele economiei românești constați dezastrul în care ne scufundăm. România are un deficit de cont curent imens. Motivul? Importă orice de oriunde. Și pentru a cimenta această realitate, distruge cât poate din producția internă. Asta se întâmplă deoarece statul e condus de spioni care lucrează exclusiv în favoarea statelor care i-au înrolat, state cunoscute sub numele de cod „Ambasadele”. „Totuși, îmi va răspunde un tefelist țanțoș, în România se trăiește mai bine decât în 1990!”. Da, idiotule, așa e, dar știi de ce? Nu trebuie să te uiți decât că în 1990 aveam datorie zero, iar acum avem 60% din PIB. Știi pe ce s-au dus banii ăia? Pe fărașele nemțești cărora tu le spui „mașini dă lux”, pe mâncarea pe care-o pui în farfurie, pe hainele cu care te îmbraci s.a.m.d. Apartenența noastră la Uniunea Europeană s-a tradus în „luxul” de a te împrumuta ca prostul, aparent fără să dai socoteală nimănui. În capcana asta au căzut grecii și s-a văzut limpede de ce: după ce le-a crescut gradul de îndatorare la cer li s-au cerut privatizări tragice făcute de o comisie internațională care a avut imunitate în fața legii. Practic, golanii europeni au fost lăsați să-și facă de cap fără a suporta nicio consecință a actelor lor. Frumos, nu-i așa? Exact asta ni se pregătește și nouă!

    De ce ni se refuză de către oficialii noștri vânduți relația economică cu China? Simplu: pentru că NU AVEM VOIE! De ce să cumpărăm noi de la chinezi mărfuri ieftine, când o poate face Germania pentru noi? Și astfel își încasează și ei un comision. Doar de aceea au investit pentru a-și pune bolovanul în fruntea țării. De ce să exportăm noi direct în China când putem să le dăm nemților aproape la preț de producție, iar ei să exporte acolo? Cam despre asta e vorba.

    Partea proastă e că oportunitățile ne fug de sub picioare. În alte vremuri China ne propunea să fim poarta ei de intrare în Europa. Am întors spatele și a profitat imediat Italia. De asemenea, Ungaria e deja într-o poziție privilegiată în raport cu chinezii. Nu-i bine de unguri, nu-i așa? Ba e foarte bine întrucât, iată, sunt și stăpânii gazului nostru din Marea Neagră! Iar noi suntem cu americanii și nemții, nu-i așa?

    Priviți, dragii mei, realitatea în față! În orice țară din lume, dacă un oficial s-ar comporta precum Anca Dragu care a recunoscut că primește ordine de la „Ambasade”, respectivul oficial ar sfârși-o în fața plutonului de execuție. Imaginați-vă că în Franța ar reuși englezii să-și impună un președinte. Ce-a ieși din asta? Ar fi revoltă națională, ar întoarce ăia Franța cu fundu-n sus!

    La noi nimic. Avem președinte trădător, prim-ministru trădător, șefii camerelor trădători. În armată nici nu mai poți vorbi de trădare întrucât nici nu mai știi dacă șefii de la vârf mai au cetățenie română. Plăvanul, spre exemplu, e cetățean german. El își face datoria față de țara sa. N-are sens să ne mai mire nimic! Doar că niște fraieri – într-o proporție de 66% dintre cei prezenți la vot, alături de masa inepților care cică au refuzat să voteze – l-au împins în fruntea statului ca șef peste servicii, armată și economie! Iar consecințele se văd!

    Le spun bieților prostovani care trăiesc în narațiunea progresistă că își sapă singuri groapa. Priviți, tonților și cretinilor, că voi sunteți victimele! Și știți de ce? Pentru că ăia e care-i urâți ca demenții, adică generațiile cu capul pe umeri, se duc. Și de plătit pentru prostia voastră rămâneți să plătiți voi. Hai să vă deschid ochii! UE a făcut presiuni pentru introducerea impozitului pe veniturile IT-iștilor. Câți dintre voi, fraierilor ați ieșit la vot pentru liberalo-progresiști? V-o spun eu: majoritatea covârșitoare! Câți dintre sclaveții multinaționalelor i-au votat pe ăștia? La fel: majoritatea covârșitoare. Ce s-a întâmplat? Iată: în termeni reali le-au scăzut veniturile. Iar ăsta e abia începutul. Multinaționalele au nevoie de sclavi ieftini! Pe termen lung vor ajunge la pauperizare, dar vor fi fericiți că „sunt occidentalizați”. Occidentalizați în zdrențe de doi bani și cu pantofi scâlciați. De pensie nu poate fi vorba în cazul lor. Din cauza stresului vor da colțu’ înaintea celor 70 de ani apocaliptici. Pe la 50 de ani multinaționala se va debarasa de ei și nu vor avea unde să se ducă. Vor muri de inimă rea. Și chiar dacă vor dovedi o longevitate „ieșită din comunul cerut de stăpâni”, pensia oricum nu le va acoperi nici măcar necesitățile de bază. Iată realitatea!

    Ce va fi România? După ce statalitatea îi va fi complet demolată, se va transforma într-o țară a altora. Iar românii vor fi izgoniți de aici. Știu, nu credeți, dar asta se întâmplă pentru că n-aveți habar de ceea ce vi se pregătește! Și, mai mult, n-aveți ochi să-i vedeți pe privilegiați cum ocupă hălci din business-ul autohton. De ce fac asta? Pentru că pot și pentru că noi suntem suficient de proști încât să credem legenda unui cavaler Klaus venit alături de aghiotanții săi Fritz, Clotilde și Seidler, toți pe cai albi și toți cu gând bun. Nu v-ați trezit din visare? Țara e pustiită, noi mai săraci ca niciodată, dar mândri că ne conduc alții. Treziți-vă, dragii mei! E deja târziu, mult prea târziu. sursa ; trenduri – Dan Diaconu

        • Refulari nostalgice . Comentariul de la 23:30 avea un mare impact pentru fraieri prin anii 90 , vremurile s-au schimbat , timpul nu sta in loc si lumea e in continua schimbare . Tara asta ” pustiita ” , ” mai saraca ca niciodata ” are PIB-ul actual mai mare ca al Rusiei . Despre ce vorbim ?

  7. 5G,îl vom avea tot de la chinezi,dar mai scump prin firme franco_germane,ca la importul de gaze🤘

  8. Poate afla – daca nu stiau inca- si slugile romanesti, ca sunt slugi de cea mai joasa speta. Ca si slugile se impart pe categorii. Lantul slugilor – slugi la conducere, votate de alte slugi.

  9. Care-i problema, ca nu mai se disloca trupe straine in Ro? Mai precis trupe de ocupație, indiferent ca sunt americane sau rusesti! Mare tradator de tara este cel care este nemultumit ca nu ii vin si stationeaza trupe straine in tara! Vorbim de o tara care ne-a impus taxe de prorectie uriase, sub pretextul vanzarii unor echipamente invechite si nefunctionale!

  10. Eu sunt omul cu cearceaful postat la 23:30 , sluga de cea mai joasa speta , m-am trezit si la 4:41 ca sa postez cu pseudonimul ” Fanica „, pseudonim ce-l folosesc la ” Poza Zilei „. Sa recapitulam : In acest articol am folosit pseudonimul ” Anonim ” (de 4 ori ), Militar , Gica contra vantului , Ucraina si Georgia pericole … , Fanica ( de doua ori ) , Vlad , Omul cu cearceaful si Livia . Ocup de pomana spatiul virtual , sunt unicul hermafrodit ce posteaza cu nume de barbati si femei pentru a pacali prostii , ROMANII nici macar nu ma baga in seama si refuza sa posteze , sunt peste 3000 de afisari din pura curiozitate , sa vada ce snoave imi mai bese dibla alterata de mitilic . Am ajuns rasul propagandei staliniste , sunt mandru ca sunt numarul 1 , yo postez , yo ma aprob …..hihihihihihi ……se aude ambulanta , iar ma interneaza la dilibau in sediul din Gvardinskaya …..

  11. Am intrat in amoc , la ora 8:44 m-am recomandat in National ” Biden ” si am cerut sa fiu transportat urgent la Geneva , am o intalnire importanta miercuri ……

  12. Kostea , iar esti inghesuit ? Foloseste remediul consacrat , baga niste versuri afionate de consolare , mangaie stresul si neputinta !

  13. Barbule , ai un bonus de sugiukuri la barba carliontata pentru emotionanta postare si cuvintele inaltatoare pe care mi le adresezi . Uraaaaaaaaaa !

  14. Sugiuk ,gunoiule ,tu te tot afișezi pe aici sub alte pseudonime ieftine ca tine.Are dreptate omul ,Ucraina si georgia sunt state care aduc probleme si doar probleme.Ucraina este un stat artificial creeat,Crimeea este a fost este si va fi a rusilor cum Bucovina a fost si TREBUIE sa fie a Romaniei.Ucraina este dusmanul Romaniei,nu iubesc romanii,si se poarta f urat cu minoritatea romana din Ucraina.Ucrainienii sunt niste criminali nenoriciti,niste naziști nenorociti.Romanii nu trebuie sa uite de FANTANA ALBĂ…Bine le face rusul ,sa i tavaleasca sa i puna in banca lor.Sa nu uitam de razboiul de la inceputul anilor ’90 cand ucrainienii au luptat alaturi de separatistii rusi impotriva fraților nostrii români din Moldova,acum daubdin colt in colt,uite ca s a intors roata si nu le convine naziștilor de ucrainieni.

  15. Eu am postat la 10:50 , eu sunt ” Anonim „, incerc sa pacalesc prostii ca sunt altul , Ucraina si-a luat independenta in iulie 1990 , Fantana Alba este consecinta altor ordine . Un singur lucru l-am spus corect in aceasta postare : SUNT UN GUNOI !

  16. Bai idiotule Ucraina e o factură de stat care nu iubeste Romania.Un stat nazist care a facut mult rau.Sugiuk sa incapi pe mainile lui Stefan Bandera impreuna cu cei care te pun sa postezi si sa ti dai cu parerea pe aici nemernicule.

  17. N-am de ales , continui dialogul cu mine in oglinda , acum imi raspund la ce m-am intrebat la 12:20….. interesanta conversatie , nici medicii de la Gvardinskaya nu mi-au ghicit diagnosticul ……hihihihihihihihi

  18. De o bucata de vreme citesc acest ziar, inclusiv comentariile, majoritatea de bun simt si la obiect. Sunt interesat daca exista un moderator pe aceasta platforma, care sa monitorizeze si sa excluda comentariile vulgare si/sau complet fara logica si valoare, gen Kostea Sugiuk Tiraspol, care aglomereaza si deranjeaza comentariile normale si scrise de oameni cu bun simt.
    Chiar nu intereseaza pe nimeni ce se posteaza aici?
    Multumesc

  19. Mare gaoaza sa faci un miniaeromodel ai pui un mobil in coada si ai drona cu Gps poza film coordonate aero si muzica…

  20. Domnu Țache da cum ramaie cu stirea ?

    -Cum zic, potrivit unui document difuzat de conducerea Forțelor Aeriene ale SUA din Europa, partea americană a alocat 950 milioane de dolari pentru a se construi un nou hangar la Baza Aeriană 71 de la Câmpia Turzii.

    Baza 71 era deja una dintre cele mai moderne unități militare din România, fiind pregătită, de exemplu, să primească o escadrilă de avioane de luptă F-16 ale Forțelor Aeriene Române, precum și avioane de luptă din alte țări NATO.

    Noul hangar construit acum cu fonduri americane este însă special destinat pentru a găzdui aparate de zbor fără pilot (Unmanned Aerial Vehicle ‒ UAV), cunoscute de obicei sub numele de drone.

    Hangarul care s-a construit la Câmpia Turzii în perioada octombrie 2017 – mai 2018 va putea adăposti drone cu rază lungă de acţiune, probabil de tipul MQ-9 Reaper.

  21. ,,Democratii” astia ne-au umplut de cacao mai mereu ,era clar ca daca
    apuca puterea in state ,ne vor umple din nou ,sprijinind ucraina condusa
    de grupari si conducatori extrem de dusmanosi la adresa RO ,iar factorii
    nostri de raspundere ii ling la buce si pe unii si pe altii. Culmea este ca
    anumiti de prin state ,ne certau ca nu luam pozitie si actiuni contra Rusiei,
    asa ca noi cum putem fi prieteni cu dusmanii nostri impotriva Rusiei ,mai
    ales ca ucrainenii inarmati de biden sunt o amenintare serioasa si pentru
    noi. Cred ca trebuie sa vedem decis o colaborare pt.armament cu Israel
    si poate si cu Franta ,iar de nemti e bine sa ne ferim ,din multe puncte de
    vedere. Treziti-va decidentilor ,nu avem prieteni ,nici in jurul nostru si nici
    mai departe.

  22. 🙂 Suntem in 2021 !!!
    Chiar crezi ca mai tine prosteala de tip Petre Roman ? Tu chiar crezi ca cineva te mai crede cand le spui romanilor ca ucrainieni sunt dusmanii nostri ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger